4W dimbar LED Pære
Karbon filamenter LED, rav farget glas, G45, E27

De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.

 Denne 4W LED Krone pæren med E27 stor fatning er en utmerket erstatning for en tradisjonell 32W pære. Den må kobles til en 230V forsyning, og har en lysstyrke på 320 lumen, med en høy lysspredning på 240 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Denne pæren har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og pæren er dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter ditt behov.


Pæren kommer i en varm hvit fargetone (2700K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjoner på 78 x Ø45 mm, passer denne pæren godt inn i de fleste lamper og armaturer. Det er viktig å merke seg at denne pæren har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør ikke brukes i områder hvor den kan bli utsatt for fuktighet eller vann.


I tillegg til å være miljøvennlig og spare energi, har denne LED-pæren en forventet levetid på opptil 25 000 timer, noe som gjør den til et økonomisk valg på lang sikt. Med sine mange fordeler og funksjoner, er denne 4W dimbare LED-pæren et flott alternativ for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

88,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke320 lumens
Spredning240 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt32w
Spenning230V
SpenningsintervallAC175-265V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde78 mm.
Diameter45 mm.