Enkeltfarget LED strip tilbehør 12V/24V

96 produkter
Viser 1 - 96 av 96 produkter

LED-stripe 12V tilbehør for ethvert prosjekt

For å virkelig få det meste utav 12V LED-stripene du får kjøpt her hos oss, bør du også legge til det nødvendige tilbehøret i handlekurven din. Vi har alt tilbehør til LED-striper som du trenger for å fullføre drømmeprosjektet ditt. Akkurat som at LED-striper er utrolig fleksible i hvor man kan legge dem, finnes det også utrolig mye forskjellig tilbehør for å gjøre LED-lyssettingen personlig og funksjonell. 
Enten du er på utkikk etter en moderne dimmer som kan kobles opp mot smarttelefoner og Alexa, eller kun har behov for en klassisk dimmer for å oppnå effekten du ønsker, vil du ha muligheten til å skape den stemningen du ønsker hjemme ved hjelp av enkle kontroller. 
I sortimentet vårt vil du også finne alle typer skjøter og forlengere du trenger for å kunne koble sammen LED-stripene på en sømløs måte. Uansett hvordan du ønsker å sette opp LED-stripene dine, er vi her for å hjelpe deg langs veien dersom du har noen spørsmål.
 

Finn tilbehøret til 12V LED-striper som lar deg velge riktig lys

Dimmere er prikken over i-en når det kommer til LED-striper, da det gir deg muligheten til å oppnå ulik styrke i lyssettingen, avhengig om du ønsker deg en varm og hyggelig kosekveld eller et opplyst rom når du skal vaske.
Noen av våre dimmere kommer med bevegelsessensorer, mens andre kan benyttes ved hjelp av fjernkontroller. En av våre mest innovative dimmere heter Smart Home , og er kompatibel med appen Magic Home Pro. Den kan styres via appen, Google Home eller Alexa Amazon. Dette gir deg også muligheten til å stille inn når du selv ønsker at lysene skal slås av og på med timerfunksjonen enkelt. 
 

Finn de riktige koblingene til 12V LED-striper

For at LED-striper skal fungere ordentlig, er koblinger selvfølgelig viktig. Dersom du skal forlenge koblingen, har du behov for en forlenger. Vi har et stort og fleksibelt utvalg av DC forlengere, inntil forlenger på 3 meter for 12V LED-striper. Disse DC forlengerne kommer med både hunn- og hannplugger, og vi selger også separate hunn- og hannplugger dersom du plutselig står med f.eks. to hunnplugger som ikke kan kobles mot hverandre. 
Vi har med andre ord sørget for at du har alt utstyret i orden når du skal legge LED-striper hjemme, slik at du enkelt kan utføre jobben selv. Dersom du trenger litt ekstra støtte på baksiden av LED-stripen, har vi også smarte festeklips som holder enhver LED-stripe på plass.
Vanlige spørsmål om 12 Volt LED -strips tilbehør
Hvordan finner jeg skjøter til LED-stripene mine?
Vi har et stort utvalg skjøter til LED-striper. Sørg for at du velger riktig bredde på skjøtet, så vil monteringen gå lett som en lek!
Hvordan forlenger jeg 12V LED-striper?
For å forlenge koblingen på en LED-stripe, trenger du en DC-kontakt. Vi har et stort utvalg av fleksible DC-kontakter som vil gjøre det enkelt for deg.
Kan jeg stille inn automatiske lysinnstillinger på LED-stripene mine?
Ja, det kan du! Dette er en stilig funksjon du enkelt kan skaffe deg ved hjelp av en LED-timer, enten du skal bruke den på et akvarium, til planter, eller simpelthen ønsker å simulere en soloppgang/solnedgang-effekt hjemme. Den innstilte tiden vil skape en gradvis økning eller senking av lyset, noe som skaper en kvelds/morgenfølelse for deg, plantene dine eller fiskene dine.