Filter

Pris
5 kr 1628 kr
Lengde (cm)
more... less
Forbruk
16 W 64 W
Lysstyrke
1300 lm 8200 lm
Kulør
more... less
Dimbar
more... less
IP klassifisering
IP 20 IP 44
Filter

Tilbud

Store paneler

89 produkter
Viser 1 - 89 av 89 produkter

Pris garanti led lyskilder

Kreativ belysning med LED paneler

Hvis du søker etter en pålitelig lyskilde som gir deg mye lys, er LED-paneler en smart og rimelig investering. Et LED-panel er et flatt taklys eller vegglys som består av en stor overflate, som sørger for å gi god belysning til et helt rom. Panelene kommer i både firkantede, rektangulære og runde design, noe som gjør det enkelt å få de til å gå sømløst med resten av interiøret ditt. 

Selv om utformingen av LED-paneler er ulik, er det derimot en fellesnevner for de aller fleste av dem: de kommer med frostet forside, noe som gjør at lyset skinner over hele overflaten og gir deg et dempet og harmonisk lys, samtidig som de skaper en god lyskilde til hele rommet. Vi har mange store paneler tilgjengelig i vårt sortiment som egner seg perfekt til større rom og kommersielle steder med stort areal. 

Smart sparing

Dersom du er på utkikk etter å redusere strømregningen drastisk, er LED store paneler verdt investeringen. De kan enkelt bli en del av interiøret da de ser veldig stilrene ut, og i tillegg sparer de deg for mange kilowatt når strømregningen kommer i postkassa. Noen 45w LED-panel brukes som erstatning for 250w lamper; med andre ord, en stor forskjell. Dersom du velger et LED-panel med dimming, vil du også kunne spare enda mer. Mange LED-paneler kan dimmes betraktelig ned, noe som resulterer i at de bruker inntil 80% mindre strøm enn når LED-panelet er på full styrke. Hvis du er på utkikk etter å modernisere hjemmet ditt ytterligere, har vi til og med LED panel med Smart Home funksjoner - noe som betyr at du kan dimme panelet ditt direkte fra smarttelefonen din eller med Google Home og Amazon Alexa.

På hjemmebane og i bedriften

LED paneler er hyppig brukt spesielt i kommersielle sammenhenger, da de enkelt kan brukes som erstatning av lysrør, og passer perfekt som innsatser i taklamper med gitter (typiske odenwald-tak som det kalles på fagspråket). Det er vanlig å se slike tak både på skoler og kontorer, men LED paneler kan være like nyttige i hjemmet. Våre produktbeskrivelser oppgir hvor mange paneler du trenger for å dekke små rom til hjemmet og store kontorlandskap.

For å gi deg mest mulig fleksibilitet, har vi valgt å føre standard paneler på 60x60 cm, men også store paneler på 120x60 cm og små paneler på bare 29x29 cm slik at du kan finne det som passer best til ditt hjem.

Vanlige spørsmål om LED paneler
Hvor mange LED paneler trenger jeg?
Antall LED paneler avhenger av hvilket rom de skal brukes i, samt hvor store de er. Vi har et variert utvalg.
Kan jeg bruke LED panel hjemme?
Absolutt! Vi har mange LED paneler som egner seg til hjemmebane.
Sparer LED panel strøm?
Alle LED enheter sparer strøm, også LED-paneler.