Filter

Kulør
more... less
Hulstørrelse
40 mm. 280 mm.
Pris
5 kr 1288 kr
Dæmpbar
more... less
Spænding
more... less
Forbrug
1 W 60 W
Spredning
more... less
Filter

Downlights

Tilbud

Downlights
Velg kategori nedenfor:
 • Innendørs downlights

  Gjør stas på ditt hjem med innendørs LED downlights spotter

  Hos oss kan du velge og vrake blant et komplett og variert utvalg produkter for montering av innendørs LED downlight belysning. Her finner du diverse innbygningsspotter og downlights, uten innebygget lyskilde. Vi har også downlight kit uten innebygget sokkel, med disse kan du velge hvilken sokkel som passer best til ditt bruk.

  I enkelte downlights finnes det allerede en innebygget lyskilde, men med de uten har du en rekke valgmuligheter når du skal finne den LED lyskilden som passer ditt prosjekt. Sett deg inn i hva de ulike fargetonene, lysstyrkene og sprednings-vinkelene vil bety for belysningen din i produktbeskrivelsene! De vanligste LED pærene til downlights er GU10, MR11 og MR16. Vær nøye med å sjekke hvilke downlight spotter og sokler som er kompatible med hvilke lyskilder. Når du velger å montere på sokler i tillegg, må du kjøpe en LED lyskilde som passer til den respektive sokkel. 

  Tenk på hvor og hvordan du vil bruke innendørs LED spotter

  La den kreative delen av deg briljere nå du velger plassering til dine nye innendørs downlight spotter, for her har du stor frihet. Lys fra fastmonterte downlights i taket kan fremheve deler av rommet, rettes mot ulike objekter eller møbelgrupper, og skape en spennende stemning i kombinasjon med andre lyskilder. 

  Du kan også montere LED downlights på baderommet. Mange av våre produkter er klassifisert med merkingen IP44, som betyr at de kan monteres på våtrom. For deg som er glad i gjør-det-selv prosjekter vil våre lys være perfekte, for de er både enkle å montere og å vedlikeholde! Monteringsanvisning kommer naturligvis sammen med produktet i emballasjen slik at du kan være sikker på at installasjonen går smertefritt. 

  Spesifikke funksjoner finner du under hvert enkel produkt for å gjøre deg kjent med de mange forskjellige mulighetene før du tar den endelige avgjørelsen.

  LED downlights er strømbesparende og stilig!

  Det er ikke bare stilfullt å bruke downlights med LED-spotter, det er også strømbesparende sammenlignet med de tradisjonelle halogen-pærene. Spesielt med en dimbar driver, og dimmefunksjonen gjør i tillegg at du kan tilpasse belysningen til enhver anledning. I vårt store sortiment av LED spotter til downlights kan du sette deg inn de ulike betegnelser og effekt for å finne det perfekte alternativet for ditt hjem, kontor eller andre typer lokaler. Vi har alternativer for ethvert prosjekt og budsjett. Om du er usikker på hvilke produkter du bør legge i handlekurven, så ta gjerne kontakt med vår kundeservice som med glede svarer på spørsmål du måtte ha.

  {opfaqblock:247}

 • Baderomsbelysning

  LED baderomsbelysning - et smart valg

  Dersom du har dårlig tilgang til naturlig lys på badet, trenger du ikke bekymre deg. En god start på morgenen blir enda bedre med et godt lys som ikke oppfattes som kunstig eller unaturlig. Nettopp derfor har vi gode baderomslamper slik at du kan lyse opp badet. Morgenrutinene dine vil bli enklere å gjennomføre, og gi deg et naturlig lys dersom du pleier å sminke deg eller barbere deg om morgenen.

  Men det er selvfølgelig ikke bare om morgenen det er viktig med god baderomsbelysning. Vi bruker mye tid på badet til alle døgnets tider, og derfor er det viktig med et fyllende lys som tar seg like bra ut både morgen og kveld.

  Downlights til baderom

  Våre downlights til baderom gir deg stor frihet. I sortimentet vårt er det et godt utvalg av downlights som er godkjent til baderom med klassifisering IP44, slik at du er garantert at du har sikre lys som tåler vanndamp og sprut. Ved å montere baderomslampe i tak har du en effektiv og sterk lyskilde, og våre fleksible downlights til baderom kan vippes slik at lyset treffer akkurat der du ønsker.

  Både produkter i serien Uni Install og Inno88 kan monteres direkte i isolasjonen, og er en enkel jobb for dem som har litt peiling på gjør-det-selv prosjekter til hjemmet. Et godt sted å plassere downlights til baderom er like under taket over speilet. Da får du mest mulig direkte lys på ansiktet uten noen form for skygger, og er garantert en nøyaktig barbering eller hudpleierutine. 

  Design og bærekraft

  Du kan velge mellom baderomsbelysning i børstet aluminium og matt hvit. Begge deler egner seg godt til det minimalistiske skandinaviske designet, og vil skli stilrent inn på ethvert bad. Det beste er at alle sammen utstråler et hvitt og nøytralt lys som får hele rommet til å se ut som det er ute i naturlig dagslys. Lysspredningen er høy, slik at store lysrom dekkes med hver downlight. Med andre ord vil du oppnå perfekt lys, uavhengig av hvor mange eller hvor store vinduer du har eller ikke har på badet ditt.

  LED-baderomsbelysning kommer selvsagt med mange fordeler. Som du kanskje vet, er LED en av de mest energieffektive strømkildene på markedet. Mange liker å kalle dem mer miljøvennlige enn andre konkurrenter på el-markedet, da LED har lavt strømforbruk og lang levetid, men allikevel oser av kvalitet. LED baderomsbelysning er et smart valg som vil påvirke strømregningen og redusere forbruket av strøm hjemme.

  {opfaqblock:216}

 • Utendørs downlights

  Downlights til våtrom og utendørsbruk

  LED-downlights er innfelte armaturer som passer perfekt til både private og profesjonelle prosjekter. LED-downlights gir opptil 80% besparelse sammenlignet med gammeldagse glødelamper, noe som gjør dem til det perfekte alternativet for moderne hjem. Hos oss finner du flere forskjellige downlights, og vi rett og slett elsker mulighetene og det lave strømforbruket de kommer med.
  Her kan du se igjennom vårt utvalg av downlights til utendørsbruk, og benytt deg gjerne av vår kundeservice om du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne det rette produktet. Vi kan garantere at kvaliteten er på topp, og at prisene våre er langt bedre enn hos mange andre.

  Downlights - et trygt og stilig valg 

  Alle våre downlights-modeller har kvalifikasjonen IP44, noe som betyr at de tåler fuktig luft og vannstenk på fronten. De er dermed også godkjent til våtrom, og er laget for å tåle utendørsbruk, f.eks i hager, takutstikk og på terrasser. Dette gir deg fleksibiliteten til å velge hvor du vil plassere lyset, slik at du kan skape atmosfæren du alltid har drømt om både inne og ute. De fleste modellene vi fører kan monteres direkte i isolasjonen om det skulle ønskes. Våre vippbare downlights gir deg i tillegg mange ekstra muligheter, som f.eks å velge om lampen skal lyse inn mot veggen, eller ut mot uteområdet ditt.
  LED-lys kommer med forskjellige fargegjengivelser, slik at du enkelt kan tilpasse hagen eller våtrommet med den perfekte belysning etter egen preferanse. Våre downlights er i den aller beste kvalitet, og finnes i forskjellige farger og design så det skal passe til akkurat ditt uteområde.

  Finn det perfekte lyset for deg

  Våre downlights kommer uten lyskilde, noe som gir deg muligheten til å velge og vrake blant vårt store sortiment av spotter til konkurransedyktige priser. Vi har pærer i varm, nøytral og kald kulør, samt flere alternativer hvor du selv kan justere mellom de forskjellige når du måtte ønske. Vi har også forstørrelsesringer som kan brukes når produktet ikke passer inn i eksisterende hulldimensjoner. Vår populære Forstørrelsesring Hull: Ø7,7 cm, Mål: 12,5 cm er laget av rustfritt stål, så den kan også brukes utendørs.
  Lys er utrolig viktig, og vi hos LEDLyskilder er kanskje over gjennomsnittet glade i belysning - en lidenskap vi gjerne ønsker å dele med alle dere. Nøl derfor ikke med å ta kontakt om du skulle ønske hjelp på veien til å finne den perfekte utendørsbelysningen for deg og ditt hjem!
  {opfaqblock:114}
 • LED panel downlights

  Skap et behagelig lys med LED panel downlights

  Dersom du er på utkikk etter en lyskilde som kan gi hele rommet en behagelig belysning men som samtidig tar lite plass, er LED panel downlights et smart og rimelig valg. Kort beskrevet er LED-panel et flatt taklys som kommer med en dekkende overflate over lyskilden, slik at den gjenspeiler god belysning til rommet. Disse overflatene er i en frostet kulør, med det formålet at lyset skal gjengis på overflaten og spres utover rommet på en myk måte. 
  Vi har LED panel i både firkantede, rektangulære og runde design, slik at du enkelt kan finne det som går sømløst med resten av interiøret ditt. Panelene er en god konkurrent for de populære spottene de fleste nordmenn har i hjemmene sine; våre små LED panel vil gjøre det mulig å ha færre lyspunkter, men samtidig gi deg et stilrent design som går ett i ett med taket ditt, og samtidig avgir et behagelig lys med stor spredning. 

  Noe for ethvert hjem

  I vårt store sortiment av LED panel downlights har du en rekke valgmuligheter, og vil garantert finne noe som passer for deg. Kanskje du søker etter noe moderne som et Smart Home LED panel? Panelet er kompatibel med WiFi, og kan styres på smarttelefonen via en app. Det er også mulighet for å kontrollere lyset gjennom stemmekontroll dersom du har Google Home eller Amazon Alexa, enten du har lyst til å justere lysstyrken, endre fargekuløren eller slå lyset av og på. Vårt smarteste panel er tilgjengelig i både 6w, 12w og 22w, slik at du kan spare den strømmen du ønsker.
  Vi har selvfølgelig også enkle runde 6w LED panel, vår populære LED spot fra V-tac og en hel haug av andre strømbesparende og effektive LED downlights dersom du fortsatt ønsker å slå lyset av og på manuelt i sortimentet vårt. 

  På hjemmebane og til kommersielle sammenhenger

  LED paneler er ofte å se rundt hos kommersielle bedrifter, da de ofte brukes som erstatning av lysrør. Det er vanlig å se tak med LED paneler både på venterom, kontorer og skoler, men LED panel, og da spesielt i klassen panel downlights, kan være like nyttige å ha i hjemmet. 
  Våre LED panel downlights er ikke store nok til å fylle typiske odenwald-tak (de klassiske rutenett takene) og egner seg dermed like godt for hjemmet som kontoret. Våre produktbeskrivelser oppgir hvor mange paneler du trenger for å dekke små rom til hjemmet og store kontorlandskap.
  {opfaqblock:255}
 • LED downlights

  LED-Downlights – praktisk og fleksibel belysing

  Vi vil påstå at LED-downlights er et av de mest etterspurte produktene på grunn av deres allsidighet, forskjellige design og størrelser. Downlights kan brukes til alle slags applikasjoner, både i hjemmet og til industriell bruk, og er både fleksible og praktiske. Noen modeller kommer også med muligheten til å regulere lysintensiteten ved å installere en justerbar dimmer, som vår populære 3W downlight.
  Her kan du velge blant våre mange modeller, og du vil se at vi har et bredt utvalg av downlights med forskjellig lysstyke, forbruk, spredning, kulør og tilleggsfunksjoner (som dimbarhet). Om du ønsker hjelp til å finne det riktige produktet for ditt ønsket bruk, ikke nøl med å ta kontakt – vi er bare et tastetrykk unna, og bistår deg gjerne med vår lange erfaring og kompetanse.

  Fordelene ved å bytte til LED downlights er uendelige!

  LED downlights er lydløse og avgir ingen radioforstyrrelser, noe som gjør dem perfekte til områder hvor du ønsker ro og en behagelig atmosfære. LED-downlights vil i motsetning til tradisjonell belysning heller ikke flimre, noe som er viktig for de med fotosensitivitet. LED downlights gir i tillegg besparelser i energiforbruk på opptil 80% sammenlignet med tidligere teknologier, så både planeten og lommeboken din vil takke deg om du bytter til LED.
  Som om ikke det lave energiforbruket var nok, vil LED-downlights også gi deg en belysning som du kan stole på uten bekymring. Lavspenningsforsyningen forbundet med LED -downlights øker den elektriske sikkerheten, så du kan derfor være sikker på at du har valgt et trygt alternativ til ditt hjem. Det er altså ikke vanskelig å forstå hvorfor LED-downlights har blitt et såpass populært valg!

  Kontroller belysningen med LED-downlights

  Standardlys avgir lys i alle retninger, og den eneste måten å styre lyset i en spesifikk retning på er å bruke en reflektor. LED downlights er ideelle for retningsbelysning, da de er designet for å skinne på en bestemt måte. Du kan peke LED-lysene akkurat der du vil ha dem, for å skape en behagelig og innbydende atmosfære. Dette gjør dem utrolig fleksible,
  Våre forskjellige modeller kan både vippes og roteres, og vi har modeller med ulike mengder spredning på lyset slik at du kan finne det perfekte lyset for ditt hjem. Vår V-Tac 30W LED downlight kommer f.eks. med hele 120 grader spredning, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset der du velger å plassere lyskilden. Du vil altså ha full kontroll over belysningen din med våre kvalitetsrike LED-downlights!
  {opfaqblock:254}
 • Møbel og skap

  LED-downlights til møbler 

  Vi har LED-løsninger som er perfekte for å skape en distinkt atmosfære samt forbedre lysforholdene på blant annet kjøkkenet ditt. Med LED-downlights som er laget for å monteres på møbler kan du lett heve standarden på hjemmet ditt ved å bruke målrettet belysning.
  Det nette og kompakte designet i vårt utvalg av LED-downlights sikrer presis og stilfull belysning. I tillegg vil det være strømbesparende når du kan koble til en dimmer.
  Uansett om du ønsker å bruke LED-downlights til praktiske eller dekorative formål, så har vi det du trenger. Enten du er ute etter at belysningen skal gi bedre oversikt på for eksempel kjøkkenbenken eller til å fremheve objekter i for eksempel et glass-skap, kan dette være løsningen for deg.

  Tilpass møbel LED-downlights til ditt bruk

  Kunne du tenkt deg et sterkere lys for å få bedre oversikt på kjøkkenet, eller ønsker du kanskje en koselig, varm stemning i bokhyller, skap eller over stuen? Vi har garantert de rette downlights for ditt ønsket bruk. LED-spottene vi tilbyr er energibesparende, samtidig som de beholder kvaliteten. Du kan justere dem for et detaljert blikkfang, og du kan tilpasse hvor mye belysning du har behov for ved å seriekoble alt fra 2 til 4 eller 6 downlights sammen. Tilbehøret du trenger da er en dimbar driver, noe vi sterkt anbefaler at du legger med i handlekurven din - som for eksempel vår LEDlife Unni68 dimbar driver eller LEDlife Inno69 dimbar driver. Utfyllende spesifikasjoner finner du på produktsidene.

  Et variert utvalg for å matche ditt interiør

  LED-møbelspottene er utført i et minimalistisk design, og er derfor lette å integrere og kombinere med forskjellige møblement. Fargene de kommer i er svart, matt hvit og børstet stål. Med den høyeste lyskvaliteten vil du få et naturlig lys som gir en god fargegjengivelse og passer i ulike settinger. Fargetonen på lyset i de fleste LED-spottene fås i varianten varm hvit, som gir presisjon men samtidig bevarer en hyggelig atmosfære. Den matt hvite møbelspotten er tilgjengelig i to fargetoner, også med ekstra varm hvit, som gir et ekstra varmt skjær som kan minne om de tradisjonelle glødepærene. Noen batteridrevne alternativer finnes også, slik som denne! Her er det en innebygget automatisert sensor, slik at lyset slukkes av seg selv, så du ikke trenger å tenke på å slukke lyset med en bryter. 
  Om du ønsker mer detaljert informasjon om spredning, lysstyrke og dimensjoner kan du klikke deg inn på hvert enkel produkt. For videre henvendelser og spørsmål, er våre erfarne kundeservicemedarbeidere her til din disposisjon.
  {opfaqblock:267}
 • Lavtbyggende downlights

Downlights

158 produkter
Viser 1 - 104 av 158 produkter

Downlights

Downlights er i essens bare et annet ord for spotlights, så du vet det med en gang. Så du også ikke tror at du er på feil sted om det er dette du er ute etter! Hos LEDlyskilder har vi alt du behøver for akkurat dette, da downlights er noe av det stiligste man kan ha hjemme, som gir både flott stemning og får det til å se veldig fint ut!

Det er mye forskjellig som er verdt å vite om for deg, og har naturlig nok også mye å gjøre med hva du er spesifikt ute etter. Er det sånn at du vil ha dimmer til din baderomsbelysning så er det ikke sånn alle våre downlights har det. Mange av dem har, men ikke alle, og slik informasjon får du vite mer om når du klikker deg inn på de enkelte modellene. Det er viktig å lese nøye gjennom all informasjon, men ikke vær redd, om du har valgt feil så har vi gratis retur for deg, så det vil ikke koste deg noe!

Stor variasjon i downlights

Som du kanskje kan innbille deg er det veldig mye å velge mellom når det kommer til denne typen belysning. Da det finnes så mye å velge mellom når det kommer til LED spotter så vil man jo gjerne velge det som er riktig. Da tenker vi på kapasiteten, hvordan lyset ser ut, men også hvordan det passer til rommet du skal ha det i. For eksempel kan det være forskjell på hvordan du vil ha baderomsbelysning i din vegg eller baderomsbelysning på tak, kontra hvordan du vil ha dine downlights for stue eller downlights for kjøkken.

Heldigvis har vi dog alt du behøver sånn sett, så det kommer ikke til å være noe problem i seg selv. Vi har flere forskjellige kategorier innen downlights for deg, og en LED spot uansett hva slags stil du er ute etter. Det å få designet til å passe sammen med resten av ditt hjem kan ha en stor effekt på hvordan det vil bli seende ut, og om du velger lysfarge eller styrke som passer godt sammen, så er mye gjort allerede der, for det er ofte de små detaljene som avgjør.

Hvilken kategori downlights trenger du?

Som du kanskje har sett har vi flere underkategorier når det kommer til downlights. Blant annet har vi utendørs downlight, led downlights utendørs og også for møbel og skap. Vi har også noen andre kategorier du kan kjøpe i. Vi har gjort det på denne måten fordi det er enklere for deg som kunde å finne frem slik, enn at vi samlet alt på et sted. Hadde vi gjort det så ville det være som å finne nåla i høystakken, da vi tross alt har over 140 000 produkter i lageret vårt!

I alle kategoriene vil du finne flere titalls modeller og varianter som du kan være interessert i. Og husk det, vi har prismatch hos Ledlyskilder. Det betyr at om du finner noen av produktene vi selger billigere et annet sted, så matcher vi det tilbudet. Det gjør at du er lovet både høy kvalitet på produktene, og ikke minst svært gode priser, de beste på nettet faktisk! Vi har som mål å gjøre det å kjøpe led spotter i tak eller dimbar led spot så enkelt og smidig som mulig, og dette er en stor del av det.

For alle behov i hjemmet

Downlights er jo noe man kan ha overalt i hjemmet, og det vil passe like godt inn uansett hvor du plasserer dem. Når du kjøper hos oss så vil det stå på alle modellene hvor stor spredning hver enkelt led spot pære har, hva slags lysstyrke det er snakk om, og ikke minst forbruket på hver og en av dem. Noe annet du også får informasjon om er hva slags materiale lyskilden er laget av, da det forteller deg om det er kaldt eller varmt lys man får. Det er viktig å vite, spesielt med tanke på individuelle rom i hjemmet.

Noen vil kanskje ha et litt varmere lys når det kommer til downlights i kjøkken, mens det kanskje er mer betimelig med kaldt lys for baderomsbelysning over speil eller generelt for baderomsbelysning. Kaldt lys er muligens litt mer upersonlig, men det kan lyse opp på en litt annen måte, som er greit foran speilet blant annet. Det er mange alternativ, og mye av det du velger vil naturlig nok avhenge på din personlige smak. For eksempel så er vel et varmt lys godt å ha når du skal plassere downlights i stue, fordi det skal være litt mer komfortabelt og stemningsfullt!

Gjør uteplassen helt perfekt!

Det er ikke mye som er mer elegant enn noen flotte LED downlights for utendørs. Det er noe som vil lyse det opp helt fantastisk, og gi en nydelig stemning når mørket senker seg. Du velger jo selv hvordan du vil bruke det, men du kan ha det både for uteplassen og for oppkjørselen, og det vi se like fint ut uansett hva du velger. Så er det også noe som vil gi en ganske komplett feeling til hele hjemmet om du også velger å led spot både utendørs og innendørs. Og som sagt, valgmulighetene er det definitivt ikke noe problem med!

Trenger du hjelp?

Om du mot formodning skulle behøve hjelp med noe, så står vi klare til å hjelpe deg med det du trenger, uansett hva det er. Det kan hende at du trenger noe så fint som inspirasjon og designtips for dine led spot på tak eller utenpåliggende downlight, og da kan vi hjelpe. VI har flere års erfaring med dette, og da har vi jo også forstått ganske greit hva som er flott design og som passer i et hjem.

Men uansett hva annet du også kan behøve hjelp med er vi her, så du kan kontakte oss via telefon eller e-post, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. Men du bør definitivt ta en nøye titt gjennom vårt store sortiment av downlight LED!

På denne siden

På denne siden får du en god oversikt over de forskjellige produktene vi kan tilby innenfor kategorien Downlights. Som du kan se har vi et bredt utvalg sånn at du som kunde skal kunne finne nettopp det produktet du leter etter.

Det er viktig for oss i Ledlyskilder at du får den informasjonen du trenger for å ta det riktige valget når du skal velge lyskilde, og derfor kan du få en god innføring i produktet og dets kvaliteter hvis du klikker deg inn på det. Her kan du for eksempel finne ut om det er muligheter for dimming, hvor stor spredning lyset har, hvilket materiale lyskilden er laget av eller om den slipper ut varmt eller kaldt lys, blant annet.

Downlights er en form for lys som skaper en helt egen stemning i rommet det lyser opp, det er dekkende og pent samtidig som det ikke er slitsomt og blendende. Uansett hvilket rom du velger å installere downlights vil du se at det gjør noe helt eget med området, om du så ønsker at det skal være varmt og hjemmekoselig, eller profesjonelt og innbydende. Downlights fra Ledlyskilder er lett å montere og av den beste kvalitet så du garantert blir fornøyd.