Filter

Kulør
more... less
Hulstørrelse
40 mm. 280 mm.
Pris
3 kr 792 kr
Dæmpbar
more... less
Spænding
more... less
Forbrug
1 W 30 W
Filter

Downlights

Downlights
 • Innendørs downlights

  Det ser ut til at du er på leting etter downlights du kan benytte innendørs. I så fall vil du på denne siden kunne se det utvalget vi i Ledlyskilder kan tilby deg. For det første kommer våre downlights i forskjellig design så du skal kunne finne et som passer inn i ditt hjem.

  Dette innebærer blant annet at du kan få downlights i matt hvit farge eller børstet stål. For det andre er det viktig for oss at du får glede av ditt nye Ledlyskilder produkt med det samme, og derfor kan vi tilby flere former for downlights som er lett å montere. Utover dette kan du til og med skape den perfekte stemning til enhver anledning ved å kjøpe en downlight med dimmefunksjon. Finn blant annet sokkel versjon, downlight størrelse og spesifikke funksjoner ved alle våre Daxtor innendørs downlights ved å klikke deg inn på det spesifikke produktet.

 • Baderomsbelysning

  Hvis du er på utkikk etter nye downlights til ditt baderom er du kommet til det riktige stedet. Her kan du se alle de produkter vi tilbyr under kategorien downlights for baderom.

  Som du kan se er produktene her blant annet lett å bytte ut slik at du kan få glede av ditt nye produkt med det samme. At de kan benyttes på baderom betyr blant annet at de er godkjent til å brukes i våte rom. For at du skal kunne finne en downlight som passer inn i akkurat ditt baderom har vi produkter både i børstet stål og i matt hvit. Dette er fordi vi vet at kundene våre er designbevisste og har en visjon om hvordan baderommet skal se ut.

  Lyset er noe av det viktigste og med våre dowlights vil du kunne få det perfekte lys til det formålet du skulle ha bruk for.

 • Utendørs downlights

  Vi i Ledlyskilder har et ønske om å utstyre deg med det beste produktet du kan få innenfor downlights til utendørsbruk. Her på denne siden gir vi nettopp derfor en oversikt over de produktene vi har i kategorien Daxtor downlights utendørs.

  Våre downlights er i den aller beste kvalitet og tilbys til konkurransedyktige priser. Hvis du ønsker å lyse opp ditt utendørsområde skal du derfor ta en kikk på produktene her inne. Som du kan se har vi blant annet forskjellige typer i varierende design så det skal passe til akkurat ditt uteområde.

  Lys ute er viktig, og våre produkter vil kunne garantere deg et flott og pent lys med god spredning og behagelig farge. Du kan til og med finne produkter som kan vippes slik at du kan bestemme retningen lyset faller i. All informasjon du trenger finner du hvis du klikker deg inn på det enkelte produkt.

  Se også vårt utvalg af Daxtor downlight

 • LED panel downlights
 • LED downlights
 • Møbel og skap
  På denne siden kan du se en full oversikt over vårt utvalg innenfor kategorien kjøkkenbelysning. Det er alltid en god og smart idé å velge LED-løsninger når du skal skaffe ny belysning til kjøkkenet. Dette vil nemlig kunne spare deg for strøm, noe som både vil ha en positiv innvirkning på økonomien og på miljøet.

  Produktene på denne siden er alle av typen Daxtor Easy, og i tillegg til selve belysingen kan du også finne det ekstrautstyret du skulle ha
  bruk for, for å lett kunne montere din nye LED-kjøkkenlampe med det samme.

  Kjøkkenet er som alle vet hjertet i ethvert hjem, og det er derfor viktig at man velger den riktige belysningen. Hvis du blar deg nedover på siden vil du se at vi tilbyr downlights i forskjellig design så du ikke skal ha noen problemer med å finne en som passer godt inn i ditt kjøkken.

  Lampene er i minimalistisk stil, de er veldig pene, og pærene slipper ut et varmt hvitt lys som vil skape en hyggelig stemning. Utover selve lampen kan du også finne tilhørende ringer som er lett å montere, og du kan også finne en dimbar driver som du kan koble på lampen.

  Dette vil gjøre at du hele tiden kan justere lysstyrken pæren slipper ut. Lampene er robuste og hvis du klikker deg inn på produktene vil du blant annet kunne finne informasjon som forteller at vi tilbyr downlights som passer i våtrom. Materialet på lampene er aluminium og pærene har svært lang levetid.

  Hvis du skulle ha behov for noe mer detaljert informasjon om noen spesifikke produkter på denne siden så vil det være mulig å finne dette ved å klikke på produktet. Her kan du finne informasjon om spredning, lysstyrke og dimensjoner for eksempel. Ledlyskilder tilbyr alltid kun den beste kvalitet.

  Se også vårt utvalg af nordtronic downlight

Downlights115 produkter

Downlights

Downlights er i essens bare et annet ord for spotlights, så du vet det med en gang. Så du også ikke tror at du er på feil sted om det er dette du er ute etter! Hos LEDlyskilder har vi alt du behøver for akkurat dette, da downlights er noe av det stiligste man kan ha hjemme, som gir både flott stemning og får det til å se veldig fint ut!

Det er mye forskjellig som er verdt å vite om for deg, og har naturlig nok også mye å gjøre med hva du er spesifikt ute etter. Er det sånn at du vil ha dimmer til din baderomsbelysning så er det ikke sånn alle våre downlights har det. Mange av dem har, men ikke alle, og slik informasjon får du vite mer om når du klikker deg inn på de enkelte modellene. Det er viktig å lese nøye gjennom all informasjon, men ikke vær redd, om du har valgt feil så har vi gratis retur for deg, så det vil ikke koste deg noe!

Stor variasjon i downlights

Som du kanskje kan innbille deg er det veldig mye å velge mellom når det kommer til denne typen belysning. Da det finnes så mye å velge mellom når det kommer til LED spotter så vil man jo gjerne velge det som er riktig. Da tenker vi på kapasiteten, hvordan lyset ser ut, men også hvordan det passer til rommet du skal ha det i. For eksempel kan det være forskjell på hvordan du vil ha baderomsbelysning i din vegg eller baderomsbelysning på tak, kontra hvordan du vil ha dine downlights for stue eller downlights for kjøkken.

Heldigvis har vi dog alt du behøver sånn sett, så det kommer ikke til å være noe problem i seg selv. Vi har flere forskjellige kategorier innen downlights for deg, og en LED spot uansett hva slags stil du er ute etter. Det å få designet til å passe sammen med resten av ditt hjem kan ha en stor effekt på hvordan det vil bli seende ut, og om du velger lysfarge eller styrke som passer godt sammen, så er mye gjort allerede der, for det er ofte de små detaljene som avgjør.

Hvilken kategori downlights trenger du?

Som du kanskje har sett har vi flere underkategorier når det kommer til downlights. Blant annet har vi utendørs downlight, led downlights utendørs og også for møbel og skap. Vi har også noen andre kategorier du kan kjøpe i. Vi har gjort det på denne måten fordi det er enklere for deg som kunde å finne frem slik, enn at vi samlet alt på et sted. Hadde vi gjort det så ville det være som å finne nåla i høystakken, da vi tross alt har over 140 000 produkter i lageret vårt!

I alle kategoriene vil du finne flere titalls modeller og varianter som du kan være interessert i. Og husk det, vi har prismatch hos Ledlyskilder. Det betyr at om du finner noen av produktene vi selger billigere et annet sted, så matcher vi det tilbudet. Det gjør at du er lovet både høy kvalitet på produktene, og ikke minst svært gode priser, de beste på nettet faktisk! Vi har som mål å gjøre det å kjøpe led spotter i tak eller dimbar led spot så enkelt og smidig som mulig, og dette er en stor del av det.

For alle behov i hjemmet

Downlights er jo noe man kan ha overalt i hjemmet, og det vil passe like godt inn uansett hvor du plasserer dem. Når du kjøper hos oss så vil det stå på alle modellene hvor stor spredning hver enkelt led spot pære har, hva slags lysstyrke det er snakk om, og ikke minst forbruket på hver og en av dem. Noe annet du også får informasjon om er hva slags materiale lyskilden er laget av, da det forteller deg om det er kaldt eller varmt lys man får. Det er viktig å vite, spesielt med tanke på individuelle rom i hjemmet.

Noen vil kanskje ha et litt varmere lys når det kommer til downlights i kjøkken, mens det kanskje er mer betimelig med kaldt lys for baderomsbelysning over speil eller generelt for baderomsbelysning. Kaldt lys er muligens litt mer upersonlig, men det kan lyse opp på en litt annen måte, som er greit foran speilet blant annet. Det er mange alternativ, og mye av det du velger vil naturlig nok avhenge på din personlige smak. For eksempel så er vel et varmt lys godt å ha når du skal plassere downlights i stue, fordi det skal være litt mer komfortabelt og stemningsfullt!

Gjør uteplassen helt perfekt!

Det er ikke mye som er mer elegant enn noen flotte LED downlights for utendørs. Det er noe som vil lyse det opp helt fantastisk, og gi en nydelig stemning når mørket senker seg. Du velger jo selv hvordan du vil bruke det, men du kan ha det både for uteplassen og for oppkjørselen, og det vi se like fint ut uansett hva du velger. Så er det også noe som vil gi en ganske komplett feeling til hele hjemmet om du også velger å led spot både utendørs og innendørs. Og som sagt, valgmulighetene er det definitivt ikke noe problem med!

Trenger du hjelp?

Om du mot formodning skulle behøve hjelp med noe, så står vi klare til å hjelpe deg med det du trenger, uansett hva det er. Det kan hende at du trenger noe så fint som inspirasjon og designtips for dine led spot på tak eller utenpåliggende downlight, og da kan vi hjelpe. VI har flere års erfaring med dette, og da har vi jo også forstått ganske greit hva som er flott design og som passer i et hjem.

Men uansett hva annet du også kan behøve hjelp med er vi her, så du kan kontakte oss via telefon eller e-post, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. Men du bør definitivt ta en nøye titt gjennom vårt store sortiment av downlight LED!

På denne siden

På denne siden får du en god oversikt over de forskjellige produktene vi kan tilby innenfor kategorien Downlights. Som du kan se har vi et bredt utvalg sånn at du som kunde skal kunne finne nettopp det produktet du leter etter.

Det er viktig for oss i Ledlyskilder at du får den informasjonen du trenger for å ta det riktige valget når du skal velge lyskilde, og derfor kan du få en god innføring i produktet og dets kvaliteter hvis du klikker deg inn på det. Her kan du for eksempel finne ut om det er muligheter for dimming, hvor stor spredning lyset har, hvilket materiale lyskilden er laget av eller om den slipper ut varmt eller kaldt lys, blant annet.

Downlights er en form for lys som skaper en helt egen stemning i rommet det lyser opp, det er dekkende og pent samtidig som det ikke er slitsomt og blendende. Uansett hvilket rom du velger å installere downlights vil du se at det gjør noe helt eget med området, om du så ønsker at det skal være varmt og hjemmekoselig, eller profesjonelt og innbydende. Downlights fra Ledlyskilder er lett å montere og av den beste kvalitet så du garantert blir fornøyd.
per side
Viser 1 - 104 av 115 produkter
 • A++
  143,00 kr
  v. 10+  128,70 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 95lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 1W Forbruk
  • 38° Spredning

  Smart lite downlight i polert aluminium.LED-lyskilde på 1W er innebygd.Lysstyrke: 95 lumen (tilsvarende 15W halogen).Spredning: 38 grader.Kan vippes.Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.Innbyggingshøyde: 22mm! Hullmål: 44 - 48mm. Ytre diameter: 52 mm. Smart lite downlight i polert aluminium.LED-lyskilde på 1W...

  På lager.
 • A+
  223,20 kr 279,00 kr -20%
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 400lm Lysstyrke
  • 35W Erstatt
  • 5W Forbruk
  • 110° Spredning

  3 stk GU10 downlight + GU10 5W pærer.Kan vippes.Komplett med downlight, GU10-sokkel+holder og GU10 lyskilde. 3 stk GU10 downlight + GU10 5W pærer.Kan vippes.Komplett med downlight,...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A+
  49,00 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 550lm Lysstyrke
  • 49W Erstatt
  • 7W Forbruk
  • 38° Spredning

  Smart hvit 7W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd. Lysstyrke: 550 lumen (tilsvarende 49W). 230V. Kan vippes og roteres. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Innbyggingshøyde: 42 mm. Ytre mål: Ø90 mm. Hullmål: Ø75 mm. LED-driver integrert for 230V-tilkobling. Smart hvit 7W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd. Lysstyrke: 550...

  På lager.
 • 7,00 kr

   Skrueløs kabelskjøter til 5 ledninger, som kan brukes til både myke og stive ledere samtidig.Max- belastning og spenning: 32A - 450V Skrueløs kabelskjøter til 5 ledninger, som kan brukes til både...

   På lager.
  • 5,00 kr

    Skrueløs kabelskjøter til 3 ledninger, som kan brukes til både myke og stive ledere samtidig.Max- belastning og spenning: 32A - 450V Skrueløs kabelskjøter til 3 ledninger, som kan brukes til både...

    På lager.
   • 4,00 kr

     Skrueløs kabelskjøter til 2 ledninger, som kan brukes til både myke og stive ledere samtidig.Max- belastning og spenning: 32A - 450V Skrueløs kabelskjøter til 2 ledninger, som kan brukes til både myke og stive...

     På lager.
    • 15,00 kr

      Skrueløs koblingsklemme til 3 ledninger, som kan brukes til både myke og stive ledere samtidig.Maks last og spenning: 32A 250V - 400V Skrueløs koblingsklemme til 3 ledninger, som kan brukes til både myke og stive ledere...

      På lager.
     • 11,00 kr

       Skrueløs kabelskjøter til 2 ledninger, som kan brukes til både myke og stive ledere samtidig.Max- belastning og spenning: 32A 250V - 400V Skrueløs kabelskjøter til 2 ledninger, som kan brukes til både myke og stive...

       På lager.
      • A++
       167,00 kr
       v. 10+  150,30 kr
       Kulør: Varm
       Dimbar: Dimbar
       • 300lm Lysstyrke
       • 45W Erstatt
       • 3W Forbruk
       • 80° Spredning

       Fin hvit 3W LED downlight. Kan vippes og roteres. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Fin hvit 3W LED downlight. Kan vippes og roteres....

       På lager.
      • A++
       212,80 kr 266,00 kr -20%
       Kulør: Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 135lm Lysstyrke
       • 1,5W Forbruk
       • 120° Spredning

       Smart og enkel løsning.Ideell for kjøkken, soverom, skap og skuffer.Utstyrt med PIR-sensor (4m rekkevidde).Lett å montere. Kjør på batteriet. Ingen behov for ledning.Gir en fin og koselig belysning.Bruker 4xAA-batterier (ikke inkludert) Smart og enkel løsning.Ideell for kjøkken, soverom, skap og...

       Redusert pris!
       Forventet sendt om 11 dager.
      • 187,00 kr

        15W driver for LEDlife Inno69 møbelspots.Passer til minimum 2 spotter og maksimum 4 spotter.Driverboksen er forberedt for seriell tilkobling med Wago-klemmer inne i driveren.Hvis du vil gjenbruke det eksisterende ledningsnettet, kan du velge Inno69-driverboks.Dimbar.Kobles til 230V.Utgang 400 mA (Variabel 9V - 26V). 15W driver for LEDlife Inno69 møbelspots.Passer til minimum 2 spotter og maksimum 4...

        På lager.
       • 103,00 kr

         2.8W motstand, som kan brukes som erstatning for 1 stk. Inno69 møbelspot. Denne motstanden skal brukes når det bare er behov for en Inno69 møbelspot på driveren for å opprettholde nok motstand for at driveren skal fungere ordentlig. Applikasjon:Motstandens overflatetemperatur kan være opptil 62 grader C. Ikke legg på eller opp brennbart materiale.... 2.8W motstand, som kan brukes som erstatning for 1 stk. Inno69 møbelspot. Denne...

         På lager.
        • A+
         202,40 kr 253,00 kr -20%
         Kulør: Varm
         Dimbar: Ikke dimbar
         • 400lm Lysstyrke
         • 35W Erstatt
         • 5W Forbruk
         • 110° Spredning

         3 stk GU10 downlight + GU10 5W pærer.Kan vippes.Komplett med downlight, GU10-sokkel+holder og GU10 lyskilde. 3 stk GU10 downlight + GU10 5W pærer.Kan vippes.Komplett...

         Redusert pris!
         På lager.
        • 208,00 kr 238,00 kr
         v. 20+  203,00 kr
         v. 40+  200,00 kr

          LEDlife downlight i børstet stål. Til brug utendørs i for eksempel takutstikk. Kan monteres direkte i isolasjonen. IP44 - Godkjent til våtrom. Kan vippes. ​Maks 7W LED GU10 pære. Leveres uten lyskilde. Se GU10 pærer. Dimensjoner: Diameter: Ø88 mm. Hull mål: Ø76 mm. Innbyggingshøyde: 68 mm. LEDlife downlight i børstet stål. Til brug utendørs i for eksempel takutstikk....

          Redusert pris!
          På lager.
         • A+
          147,00 kr
          Kulør: Varm
          Dimbar: Dimbar
          • 280lm Lysstyrke
          • 25W Erstatt
          • 3W Forbruk
          • 60° Spredning

          Smart praktisk spot i børstet stål.Skal kobles til 12V. 2 meter ledning følger med. Smart praktisk spot i børstet stål.Skal kobles til 12V. 2 meter ledning følger med.

          På lager.
         • 208,00 kr 238,00 kr
          v. 20+  203,00 kr
          v. 40+  200,00 kr

           LEDlife downlight i svart. Til brug utendørs i for eksempel takutstikk. Kan monteres direkte i isolasjonen. IP44 - Godkjent til våtrom. Kan vippes. ​Maks 7W LED GU10 pære. Leveres uten lyskilde. Se GU10 pærer. Dimensjoner: Diameter: Ø88 mm. Hull mål: Ø76 mm. Innbyggingshøyde: 68 mm. LEDlife downlight i svart. Til brug utendørs i for eksempel takutstikk. Kan...

           Redusert pris!
           På lager.
          • 208,00 kr 238,00 kr
           v. 20+  203,00 kr
           v. 40+  200,00 kr

            LEDlife downlight i hvit. Til brug utendørs i for eksempel takutstikk. Kan monteres direkte i isolasjonen. IP44 - Godkjent til våtrom. Kan vippes. ​Maks 7W LED GU10 pære. Leveres uten lyskilde. Se GU10 pærer. Dimensjoner: Diameter: Ø88 mm. Hull mål: Ø76 mm. Innbyggingshøyde: 68 mm. LEDlife downlight i hvit. Til brug utendørs i for eksempel takutstikk. Kan...

            Redusert pris!
            På lager.
           • 88,00 kr
            Sokkel: Uten fatning, MR11, GU10

             Downlight kit i hvit. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. IP44 våtrom. Passer til MR11 eller mini-GU10 LED-pærer med en diameter på 35 mm. Downlight kit i hvit. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. IP44 våtrom. Passer til...

             På lager.
            • 54,00 kr
             Sokkel: Uten fatning, MR11, GU10

              Downlight kit i krom. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer til MR11 eller mini-GU10 LED-pærer med en diameter på 35 mm. Downlight kit i krom. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer til MR11...

              På lager.
             • 54,00 kr
              Sokkel: Uten fatning, MR11, GU10

               Downlight kit i mat hvit. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer til MR11 eller mini-GU10 LED-pærer med en diameter på 35 mm. Downlight kit i mat hvit. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer til MR11...

               På lager.
              • A+
               316,80 kr 396,00 kr -20%
               Kulør: Varm
               Dimbar: Dimbar, Ikke dimbar
               • 1200lm Lysstyrke
               • 12W Forbruk
               • 120° Spredning

               Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Høyde på panel: 2,5 cmKant farge: Hvit. Leveres komplett med driver og fjærer. Dimbar driver kan kjøpes ved separat. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Høyde på...

               Redusert pris!
               På lager.
              • A+
               347,20 kr 434,00 kr -20%
               Kulør: Varm, Nøytral
               Dimbar: Ved tilkjøp
               • 2000lm Lysstyrke
               • 24W Forbruk
               • 120° Spredning

               LED-lyskilde er innebygd.Dimbar 24W driver  (300mA 54-100V) kan kjøpes ved separat.Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.Driver : 105x39x27mm LED-lyskilde er innebygd.Dimbar 24W driver  (300mA 54-100V) kan kjøpes...

               Redusert pris!
               På lager.
              • A+
               516,80 kr 646,00 kr -20%
               Kulør: Varm, Nøytral, Kald
               Dimbar: Ikke dimbar
               • 2700lm Lysstyrke
               • 30W Forbruk
               • 120 ° Spredning

               Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.

               Redusert pris!
               På lager.
              • A
               333,60 kr 417,00 kr -20%
               Kulør: Varm, Nøytral
               Dimbar: Ikke dimbar
               • 1600lm Lysstyrke
               • 20W Forbruk
               • 120 ° Spredning

               Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.

               Redusert pris!
               På lager.
              • A+
               173,60 kr 217,00 kr -20%
               Kulør: Varm
               Dimbar: Ikke dimbar
               • 900lm Lysstyrke
               • 10W Forbruk
               • 120 ° Spredning

               Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.

               Redusert pris!
               Forventet sendt om 11 dager.
              • A+
               206,40 kr 258,00 kr -20%
               Kulør: Varm, Nøytral
               Dimbar: Ved tilkjøp
               • 1000lm Lysstyrke
               • 12W Forbruk
               • 120° Spredning

               Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Høyde på panel: 2,5 cmKant farge: Hvit. Leveres komplett med driver og fjærer. Dimbar driver kan kjøpes ved separat. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Høyde på...

               Redusert pris!
               På lager.
              • A+
               206,40 kr 258,00 kr -20%
               Kulør: Varm, Nøytral
               Dimbar: Ved tilkjøp
               • 1000lm Lysstyrke
               • 12W Forbruk
               • 120° Spredning

               Fin LED-innbyggings panel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Leveres komplett med driver og fjærer. Dimbar driver kan kjøpes ved separat. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Fin LED-innbyggings panel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Leveres...

               Redusert pris!
               På lager.
              • A+
               147,00 kr
               Kulør: Varm, Ekstra varm
               Dimbar: Dimbar
               • 280lm Lysstyrke
               • 25W Erstatt
               • 3W Forbruk
               • 60° Spredning

               Smart praktisk spot i matt hvit farge.Skal kobles til 12V. 2 meter ledning følger med. Smart praktisk spot i matt hvit farge.Skal kobles til 12V. 2 meter ledning følger med.

               På lager.
              • 217,00 kr

                Driver til LEDlife Unni68. Driveren kan f eks. plasseres på toppen av skap. Driveren må ikke monteres direkte i isolasjonsmateriale. Det er mulig å koble 4 downlights til driveren.Mål: 110x60x25mm Driver til LEDlife Unni68. Driveren kan f eks. plasseres på toppen av skap. Driveren må...

                På lager.
               • A+
                124,80 kr 156,00 kr -20%
                Kulør: Varm, Nøytral, Kald
                Dimbar: Ved tilkjøp
                • 420lm Lysstyrke
                • 6W Forbruk
                • 120° Spredning

                Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Panel: 120x120x12mm.Driver: 80x32x21mm Kant farge: Hvit. Leveres komplett med driver (300mah 12-28V) og fjærer.Dimbar 6W driver kan kjøpes ved separat. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Panel:...

                Redusert pris!
                På lager.
               • A++
                104,00 kr
                v. 10+  93,60 kr
                Kulør: Rød
                Dimbar: Dimbar
                • 95lm Lysstyrke
                • 15W Erstatt
                • 1W Forbruk
                • 38° Spredning

                Smart lite downlight i polert aluminium med rødt lys. LED-lyskilde på 1W er innebygd. Lysstyrke: 95 lumen (tilsvarende 15W halogen). Spredning: 38 grader. Kan vippes. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Innbyggingshøyde: 22mm! Hullmål: 44 - 48mm. Ytre diameter: 52 mm. Smart lite downlight i polert aluminium med rødt lys....

                På lager.
               • 38,00 kr
                Sokkel: GU10, MR16, Uten fatning

                 Downlight kit i børstet stål. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer til MR16 eller GU10 LED-pærer med en diameter på 50 mm. Downlight kit i børstet stål. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer...

                 På lager.
                • A++
                 167,00 kr
                 v. 10+  150,30 kr
                 Kulør: Varm
                 Dimbar: Dimbar
                 • 700lm Lysstyrke
                 • 7W Forbruk
                 • 36° Spredning

                 24 V fin hvit dimbar 7W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd. Kan vippes og roteres. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Innbyggingshøyde: 55 mm. Diameter: 79 mm. Passer i hull fra 60-70 mm. 24 V fin hvit dimbar 7W LED downlight. LED-lyskilde...

                 På lager.
                • A++
                 167,00 kr
                 v. 10+  150,30 kr
                 Kulør: Varm
                 Dimbar: Dimbar
                 • 700lm Lysstyrke
                 • 7W Forbruk
                 • 36° Spredning

                 12V fin hvit dimbar 7W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd. Kan vippes og roteres. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Innbyggingshøyde: 55 mm. Diameter: 79 mm. Passer i hull fra 60-70 mm. 12V fin hvit dimbar 7W LED downlight. LED-lyskilde...

                 På lager.
                • 436,00 kr
                 Kulør: Varm, Nøytral
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 1875lm Lysstyrke
                 • 25W Forbruk
                 • 90° Spredning

                 Med innebygd driver. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Med innebygd driver. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må...

                 På lager.
                • 348,00 kr
                 Kulør: Varm, Nøytral
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 1500lm Lysstyrke
                 • 20W Forbruk
                 • 90° Spredning

                 Med innebygd driver. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Med innebygd driver. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må...

                 På lager.
                • 275,00 kr
                 Kulør: Varm, Nøytral
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 1125lm Lysstyrke
                 • 15W Forbruk
                 • 90° Spredning

                 Med innebygd driver. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Med innebygd driver. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må...

                 Forventet sendt om 8 dager.
                • A+
                 186,40 kr 233,00 kr -20%
                 Kulør: Varm, Nøytral
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 1990lm Lysstyrke
                 • 124W Erstatt
                 • 24W Forbruk
                 • 120° Spredning

                 24W LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd. Kant farge: Hvit.Leveres komplett med driver og fjærer. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. 24W LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd. Kant farge:...

                 Redusert pris!
                 På lager.
                • A+
                 120,00 kr 150,00 kr -20%
                 Kulør: Varm, Nøytral
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 1490lm Lysstyrke
                 • 97W Erstatt
                 • 18W Forbruk
                 • 120° Spredning

                 18W LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd. Kant farge: Hvit.Leveres komplett med driver og fjærer. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. 18W LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd. Kant farge:...

                 Redusert pris!
                 På lager.
                • A+
                 96,00 kr 120,00 kr -20%
                 Kulør: Varm, Nøytral
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 940lm Lysstyrke
                 • 68W Erstatt
                 • 12W Forbruk
                 • 120° Spredning

                 12W LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd. Kant farge: Hvit.Leveres komplett med driver og fjærer. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. 12W LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd. Kant farge:...

                 Redusert pris!
                 På lager.
                • A+
                 72,00 kr 90,00 kr -20%
                 Kulør: Varm, Nøytral
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 410lm Lysstyrke
                 • 35W Erstatt
                 • 6W Forbruk
                 • 120° Spredning

                 6W LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd. Kant farge: Hvit.Leveres komplett med driver og fjærer. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. 6W LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd. Kant farge:...

                 Redusert pris!
                 På lager.
                • A++
                 104,00 kr
                 v. 10+  93,60 kr
                 Kulør: Rød
                 Dimbar: Dimbar
                 • 95lm Lysstyrke
                 • 15W Erstatt
                 • 1W Forbruk
                 • 38° Spredning

                 Smart lite downlight i polert aluminium med rødt lys. LED-lyskilde på 1W er innebygd. Lysstyrke: 95 lumen (tilsvarende 15W halogen). Spredning: 38 grader. Kan vippes. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Innbyggingshøyde: 22mm! Hullmål: 44 - 48mm. Ytre diameter: 52 mm. Smart lite downlight i polert aluminium med rødt lys....

                 På lager.
                • 27,00 kr

                  Børstet stål påbyggingsring til LEDlife Unni68 møbelspot. Børstet stål påbyggingsring til LEDlife Unni68 møbelspot.

                  På lager.
                 • A++
                  99,00 kr
                  v. 10+  89,10 kr
                  Kulør: Varm
                  Dimbar: Dimbar
                  • 95lm Lysstyrke
                  • 15W Erstatt
                  • 1W Forbruk
                  • 38° Spredning

                  Smart lite downlight i polert aluminium. LED-lyskilde på 1W er innebygd. Lysstyrke: 95 lumen (tilsvarende 15W halogen). Spredning: 38 grader. Kan vippes. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Innbyggingshøyde: 22mm! Hullmål: 44 - 48mm. Ytre diameter: 52 mm. Smart lite downlight i polert aluminium. LED-lyskilde...

                  På lager.
                 • A++
                  99,00 kr
                  v. 10+  89,10 kr
                  Kulør: Varm
                  Dimbar: Dimbar
                  • 95lm Lysstyrke
                  • 15W Erstatt
                  • 1W Forbruk
                  • 38° Spredning

                  Smart lite downlight i polert aluminium. LED-lyskilde på 1W er innebygd. Lysstyrke: 95 lumen (tilsvarende 15W halogen). Spredning: 38 grader. Kan vippes. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Innbyggingshøyde: 22mm! Hullmål: 44 - 48mm. Ytre diameter: 52 mm. Smart lite downlight i polert aluminium. LED-lyskilde...

                  Forventet sendt om 26 dager.
                 • A++
                  407,00 kr
                  v. 10+  366,30 kr
                  Kulør: Varm
                  Dimbar: Dimbar
                  • 80° Spredning

                  Smart hvit dimbar 3W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd. Lysstyrke: 300 lumen (tilsvarende 45W). 12V, dimbar. Kan vippes og roteres. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Innbyggingshøyde: 45 mm. Diameter: 85 mm. Passer i hull fra 70-80 mm. LED-driver inkludert for 12V-tilkobling. Smart hvit dimbar 3W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd....

                  På lager.
                 • A++
                  382,40 kr 478,00 kr -20%
                  Kulør: Fra varm til kald
                  Dimbar: Via Smart Home
                  • 2000lm Lysstyrke
                  • 22W Forbruk
                  • 120° Spredning

                  Fin Smart Home innbyggingspanel der kan veksle mellom varm hvit, nøytral hvit og kald hvit med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.innbyggingspanelen har innebygd wifi, som også lar deg kontrollere panelen fra din Android / iPhone smarttelefon og... Fin Smart Home innbyggingspanel der kan veksle mellom varm hvit, nøytral hvit og...

                  Redusert pris!
                  På lager.
                 • A++
                  378,00 kr
                  Kulør: Fra varm til kald
                  Dimbar: Via Smart Home
                  • 1150lm Lysstyrke
                  • 12W Forbruk
                  • 120° Spredning

                  Fin Smart Home innbyggingspanel der kan veksle mellom varm hvit, nøytral hvit og kald hvit med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.innbyggingspanelen har innebygd wifi, som også lar deg kontrollere panelen fra din Android / iPhone smarttelefon og... Fin Smart Home innbyggingspanel der kan veksle mellom varm hvit, nøytral hvit og...

                  På lager.
                 • A++
                  318,00 kr
                  Kulør: Fra varm til kald
                  Dimbar: Via Smart Home
                  • 520lm Lysstyrke
                  • 6W Forbruk
                  • 120° Spredning

                  Fin Smart Home innbyggingspanel der kan veksle mellom varm hvit, nøytral hvit og kald hvit med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.innbyggingspanelen har innebygd wifi, som også lar deg kontrollere panelen fra din Android / iPhone smarttelefon og... Fin Smart Home innbyggingspanel der kan veksle mellom varm hvit, nøytral hvit og...

                  På lager.
                 • 238,00 kr
                  Dimbar: Dimbar
                  • 25W Forbruk

                  25W Triac dimbar LED driver, som passer våre 6W og 12W panel downlight. Dip-Switch på driveren må innstilles til 300 mA: CurrentVoltagePower200mA10-42V2-8.4W300mA10-42V3-12.6W400mA10-42V4-16.8W500mA10-42V5-21W600mA10-36V6-25.2W700mA10-33V7-25.2W800mA10-31V8-24.8W900mA10-29V9-25.2W Gjør LED-panelene dimbare via vanlige veggdimmere.... 25W Triac dimbar LED driver, som passer våre 6W og 12W panel downlight....

                  På lager.
                 • 270,40 kr 338,00 kr -20%
                  Kulør: Varm, Nøytral
                  Dimbar: Ikke dimbar
                  • 320lm Lysstyrke
                  • 4W Forbruk
                  • 38° Spredning

                  Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.

                  Redusert pris!
                  På lager.
                 • 55,00 kr
                  Sokkel: MR11, GU10, Uten fatning

                   Downlight kit i satin. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer til MR11 eller mini-GU10 LED-pærer med en diameter på 35 mm. Downlight kit i satin. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer til MR11...

                   På lager.
                  • 40,80 kr 51,00 kr -20%
                   Kulør: Varm, Nøytral
                   Dimbar: Ikke dimbar
                   • 560lm Lysstyrke
                   • 7W Forbruk
                   • 50° Spredning

                   LED spot på 7W fra V-Tac.Med innebygd driver. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. LED spot på 7W fra V-Tac.Med innebygd driver. Ikke monter direkte...

                   Redusert pris!
                   På lager.
                  • 43,00 kr
                   Sokkel: MR11, GU10, Uten fatning

                    Downlight kit i børstet stål. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer til MR11 eller GU10 LED-pærer med en diameter på 50 mm. Downlight kit i børstet stål. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer til...

                    På lager.
                   • 60,00 kr

                     Matt hvit påbyggingsring til LEDlife Unni68 møbelspot. Matt hvit påbyggingsring til LEDlife Unni68 møbelspot.

                     På lager.
                    • A+
                     347,20 kr 434,00 kr -20%
                     Kulør: Varm, Nøytral
                     Dimbar: Ved tilkjøp
                     • 2000lm Lysstyrke
                     • 24W Forbruk
                     • 120° Spredning

                     Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd. Effekt: 24W Ytre mål: Ø30 cm Hullmål: Ø28 cm Høyde på panel: 1,2 cmDriver : 105x39x27mm Kant farge: Hvit. Leveres komplett med driver (300mA 54-100V)og fjærer. Dimbar 24W driver kan kjøpes ved separat. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd. Effekt: 24W...

                     Redusert pris!
                     På lager.
                    • 175,20 kr 219,00 kr -20%
                     • 360° Spredning

                     Innebygd sensor. Effektiv i en radius på 6 meter. Evne til å stille inn følsomhet og tid (min 10sek. Maks 15 min) Innebygd sensor. Effektiv i en radius på 6 meter. Evne til å stille inn følsomhet og...

                     Redusert pris!
                     Forventet sendt om 11 dager.
                    • A++
                     169,00 kr
                     v. 10+  152,10 kr
                     Kulør: Varm
                     Dimbar: Dimbar
                     • 290lm Lysstyrke
                     • 40W Erstatt
                     • 3W Forbruk
                     • 45° Spredning

                     Smart dimbar 3W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd.Lysstyrke: 290 lumen (tilsvarende 40W). 230V, dimbar. Kan vippes.Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.Passer i hull fra 70-80mm. Ytre diameter: Ø84 mm.LED-driver inkludert for 230V-tilkobling. Smart dimbar 3W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd.Lysstyrke:...

                     På lager.
                    • A+
                     280,80 kr 351,00 kr -20%
                     Kulør: Varm, Nøytral
                     Dimbar: Ikke dimbar
                     • 1500lm Lysstyrke
                     • 45W Erstatt
                     • 15W Forbruk
                     • 120° Spredning

                     Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd. Effekt: 15W Ytre mål: 16 x 16 cm Hullmål: 14 x 14 cm Kant farge: Hvit. Merk: Det må kjøpes ved 15W driver. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd. Effekt:...

                     Redusert pris!
                     På lager.
                    • 197,00 kr
                     • 8W Forbruk

                     Dimbar driver til våre LED-innbyggingspaneler. Passer til 8W innbyggingspaneler. Dimmes av vanlig veggdemper. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Dimbar driver til våre LED-innbyggingspaneler. Passer til 8W innbyggingspaneler....

                     På lager.
                    • A++
                     187,00 kr
                     v. 10+  168,30 kr
                     Kulør: Varm
                     Dimbar: Ikke dimbar
                     • 290lm Lysstyrke
                     • 40W Erstatt
                     • 3W Forbruk
                     • 45° Spredning

                     Smart  3W LED downlight, egnet for bruk på båter. LED-lyskilde er innebygd. Lysstyrke: 290 lumen (tilsvarende 40W). 24V, Dimbar. Kan vippes. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Innbyggingshøyde: 40 mm. Diameter: Ø80 mm. Hullmål: 66 mm. Smart  3W LED downlight, egnet for bruk på båter. LED-lyskilde...

                     Forventet sendt om 26 dager.
                    • 65,00 kr
                     • 15W Forbruk

                     Driver (240mA 24-48V), til våre LED-innbyggingspaneler. Passer til 15W innbyggingspaneler. Ikke dimbar. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Driver (240mA 24-48V), til våre LED-innbyggingspaneler. Passer til 15W...

                     På lager.
                    • 33,00 kr

                      Smart koblingsboks. Fungerer for både harde og myke ledninger. Ledninger: 0,75 mm2 1,0 mm2​ 1,5 mm2 Smart koblingsboks. Fungerer for både harde og myke ledninger. Ledninger: 0,75 mm2 1,0...

                      På lager.
                     • 7,00 kr

                       Skrueløs kabelskjøter til 2 ledninger, som kan brukes til både myke og stive ledere samtidig. Skrueløs kabelskjøter til 2 ledninger, som kan brukes til både myke og stive...

                       På lager.
                      • 115,00 kr
                       • 6W Forbruk

                       Dimbar driver til våre LED-innbyggingspaneler. Passer til 6W innbyggingspaneler. Dimmes av vanlig veggdemper.Bemærk vennligst at stikket på den dimbare driveren ikke passer sammen med panelet. Du må klippe av stikket på standard driveren og skjøte stikket på den dimbare driveren. Alternativt kan du... Dimbar driver til våre LED-innbyggingspaneler. Passer til 6W innbyggingspaneler....

                       Forventet sendt om 11 dager.
                      • 152,80 kr 191,00 kr -20%
                       • 18W Forbruk

                       Dimbar driver til våre LED-innbyggingspaneler. Passer til 18W innbyggingspaneler. Dimmes av vanlig veggdemper. Bemærk vennligst at stikket på den dimbare driveren ikke passer sammen med panelet. Du må klippe av stikket på standard driveren og skjøte stikket på den dimbare driveren. Alternativt kan du... Dimbar driver til våre LED-innbyggingspaneler. Passer til 18W innbyggingspaneler....

                       Redusert pris!
                       Forventet sendt om 11 dager.
                      • A+
                       184,00 kr 230,00 kr -20%
                       Kulør: Kald
                       Dimbar: Ikke dimbar
                       • 1500lm Lysstyrke
                       • 100W Erstatt
                       • 15W Forbruk
                       • 110° Spredning

                       Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Effekt: 15W Ytre mål: 14,5 x 14,5 cm Hullmål: 13,5 x 13,5 cm Høyde på panel: 2,7 cmDriver: 15x77x27mm Kant farge: Hvit. Leveres komplett med driver og fjærer. Dimbar 15W driver kan kjøpes ved separat. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Effekt:...

                       Redusert pris!
                       På lager.
                      • 46,00 kr
                       Sokkel: Uten fatning, GU10, MR16

                        Downlight kit i krom. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer til MR16 eller GU10 LED-pærer med en diameter på 50 mm. Downlight kit i krom. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer...

                        På lager.
                       • 60,00 kr
                        Sokkel: Uten fatning, GU10, MR16

                         Downlight kit i børstet aluminium. Kan vippes. Uten lyskilde. Passer til MR16 eller GU10 LED-pærer med en diameter på 50 mm. Downlight kit i børstet aluminium. Kan vippes. Uten...

                         På lager.
                        • A
                         189,00 kr
                         • 24W Forbruk

                         Dimbar driver til våre LED-innbyggingspaneler. Passer til 24W innbyggingspaneler. Dimmes av vanlig veggdemper. Bemærk vennligst at stikket på den dimbare driveren ikke passer sammen med panelet. Du må klippe av stikket på standard driveren og skjøte stikket på den dimbare driveren. Alternativt kan du... Dimbar driver til våre LED-innbyggingspaneler. Passer til 24W innbyggingspaneler....

                         Forventet sendt om 11 dager.
                        • A+
                         100,80 kr 126,00 kr -20%
                         Kulør: Varm, Nøytral, Kald
                         Dimbar: Ved tilkjøp
                         • 420lm Lysstyrke
                         • 45W Erstatt
                         • 6W Forbruk
                         • 120° Spredning

                         LED-lyskilde er innebygd. Leveres komplett med driver og fjærer. Dimbar 6W driver kan kjøpes ved separat. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. LED-lyskilde er innebygd. Leveres komplett med driver og fjærer. Dimbar 6W...

                         Redusert pris!
                         På lager.
                        • A+
                         990,00 kr
                         Kulør: Varm
                         Dimbar: Ikke dimbar, DALI dæmpbar
                         Spredning: 60°, 38°
                         • 3200lm Lysstyrke
                         • 70W Erstatt
                         • 30W Forbruk

                         Profesjonell LED Downlight på 30W. Profesjonell LED Downlight på 30W.

                         På lager.
                        • A+
                         65,60 kr 82,00 kr -20%
                         Kulør: Varm, Nøytral
                         Dimbar: Ikke dimbar
                         • 210lm Lysstyrke
                         • 25W Erstatt
                         • 3W Forbruk
                         • 120° Spredning

                         LED-lyskilde er innebygd.Leveres komplett med driver (300mA 5-12V) og fjærer.Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.Dimensjoner driver: 68x33x21 mm LED-lyskilde er innebygd.Leveres komplett med driver (300mA 5-12V) og fjærer.Ikke...

                         Redusert pris!
                         På lager.
                        • A+
                         64,80 kr 81,00 kr -20%
                         Kulør: Varm, Nøytral
                         Dimbar: Ikke dimbar
                         • 210lm Lysstyrke
                         • 25W Erstatt
                         • 3W Forbruk
                         • 120° Spredning

                         Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Ytre mål: Ø8,4 cm Hullmål: Ø7,3 cm ​Høyde på panel: 1,2 cm Høyde på driver: 2,5 Kant farge: hvit Leveres komplett med driver og fjærer. Må ikke monter direkte i isolasjon - det må være litt luft rundt for kjøling.  Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Ytre...

                         Redusert pris!
                         Forventet sendt om 11 dager.
                        • A+
                         349,60 kr 437,00 kr -20%
                         Kulør: Varm, Nøytral
                         Dimbar: Ikke dimbar
                         • 2800lm Lysstyrke
                         • 200W Erstatt
                         • 29W Forbruk
                         • 110° Spredning

                         Super fint LED panel med hvit kant. Effekt: 29w Ytre diameter: 20 cm Hullmål: 18,5-19,5 cm. Hvit kant. Tilsluttes 230V. Kraftig panel med hele 2800 lumens. Giver et fint og jevnt lys. Leveres komplett med driver  (420mA 50-65V) og fjær.Driver: 115x45x27mm Super fint LED panel med hvit kant. Effekt: 29w Ytre diameter: 20 cm Hullmål:...

                         Redusert pris!
                         På lager.
                        • 7,00 kr

                          Praktisk MR11/GU4 sokkel med ledning. Keramisk sokkel. Praktisk MR11/GU4 sokkel med ledning. Keramisk sokkel.

                          På lager.
                         • A+
                          239,20 kr 299,00 kr -20%
                          Kulør: Varm, Nøytral
                          Dimbar: Ved tilkjøp
                          • 1500lm Lysstyrke
                          • 110W Erstatt
                          • 18W Forbruk
                          • 120° Spredning

                          Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Ytre mål: Ø22,5 cm Hullmål: Ø20,5 cm Høyde på panel: 2,5 cm Høyde på driver: 2,5 cm Kant farge: Hvit. Leveres komplett med driver og fjærer. Dimbar 18W driver kan kjøpes ved separat. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Ytre...

                          Redusert pris!
                          På lager.
                         • A+
                          103,20 kr 129,00 kr -20%
                          Kulør: Varm
                          Dimbar: Ved tilkjøp
                          • 420lm Lysstyrke
                          • 45W Erstatt
                          • 6W Forbruk
                          • 120° Spredning

                          Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Ytre mål: Ø12 cm Hullmål: Ø10,5 cm Høyde på panel: 2,5 cm Høyde på driver: 2,5 cm Kant farge: Hvit. Leveres komplett med driver og fjærer. Dimbar 6W driver kan kjøpes ved separat. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Ytre...

                          Redusert pris!
                          På lager.
                         • 24,00 kr
                          Sokkel: Uten fatning, GU10, MR16

                           Downlight kit i blank hvit. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer til MR16 eller GU10 LED-pærer med en diameter på 50 mm. Downlight kit i blank hvit. Kan ikke vippes. Uten lyskilde. Passer...

                           På lager.
                          • 27,00 kr

                            MR16 sokkel, keramisk, med ledning og holder til downlight. Keramisk sokkel. Holder og kabelskjøter medfølger. MR16 sokkel, keramisk, med ledning og holder til downlight. Keramisk sokkel. Holder...

                            På lager.
                           • 27,00 kr

                             GU10 sokkel, keramisk, med ledning og holder til downlight. Jordledning. Keramisk sokkel. Holder og kabelskjøter medfølger. GU10 sokkel, keramisk, med ledning og holder til downlight. Jordledning....

                             På lager.
                            • A++
                             167,00 kr
                             v. 10+  150,30 kr
                             Kulør: Varm
                             Dimbar: Dimbar
                             • 300lm Lysstyrke
                             • 45W Erstatt
                             • 3W Forbruk
                             • 80° Spredning

                             Smart hvit dimbar 3W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd.Lysstyrke: 300 lumen (tilsvarende 45W). 12V, dimbar. Kan vippes og roteres.Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.Innbyggingshøyde: 45 mm. Diameter: 85 mm. Passer i hull fra 70-80 mm.LED-driver inkludert for 12V-tilkobling. Smart hvit dimbar 3W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd....

                             På lager.
                            • A++
                             173,00 kr
                             v. 10+  155,70 kr
                             Kulør: Varm
                             Dimbar: Dimbar
                             • 300lm Lysstyrke
                             • 45W Erstatt
                             • 3W Forbruk
                             • 80° Spredning

                             Smart hvit dimbar 3W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd.Lysstyrke: 300 lumen (tilsvarende 45W). 230V, Dimbar. Kan vippes og roteres.Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.Innbyggingshøyde: 45 mm. Diameter: 85 mm. Passer i hull fra 70-80 mm.LED-driver inkludert for 230V-tilkobling. Smart hvit dimbar 3W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd....

                             På lager.
                            • A++
                             154,00 kr
                             v. 10+  138,60 kr
                             Kulør: Varm
                             Dimbar: Dimbar
                             • 290lm Lysstyrke
                             • 40W Erstatt
                             • 3W Forbruk
                             • 45° Spredning

                             Smart dimbar 3W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd.Lysstyrke: 290 lumen (tilsvarende 40W). 12V, dimbar. Kan vippes.Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.Innbyggingshøyde: 40 mm. Passer i hull fra 70-80mm.LED-driver inkludert for 12V-tilkobling. Smart dimbar 3W LED downlight. LED-lyskilde er innebygd....

                             På lager.
                            • 116,00 kr 145,00 kr -20%

                              Firkantet gipslampe fra V-Tac. Spartel og mal den som gipsplater - for en lampe som passer 100% til taket ditt.Produktet er i gips.Maks. 35W. Aluminiumsring. IP20 - kan ikke brukes i våtrom eller utendørs. GU10 sokkel.Dimensjoner: Høyde: 75 mm. Bredde: 70 x 70 mm. Firkantet gipslampe fra V-Tac. Spartel og mal den som gipsplater - for en lampe som...

                              Redusert pris!
                              På lager.
                             • 139,00 kr
                              • 12W Forbruk

                              Spesielle drivere for våre 18w monteringspaneler. Bruke denne driveren reduserer forbruket til 12w og lysstyrken til ca 70%. Den perfekte løsningen hvis et panel med stor diameter er nødvendig, men lavere lysstyrke og forbruk. Siden dette er et spesialprodukt, leveres det med løs plug med skrueterminaler for tilkobling til panelet. Spesielle drivere for våre 18w monteringspaneler. Bruke denne driveren reduserer...

                              På lager.
                             • A+
                              239,20 kr 299,00 kr -20%
                              Kulør: Varm, Nøytral
                              Dimbar: Ved tilkjøp
                              • 1500lm Lysstyrke
                              • 110W Erstatt
                              • 18W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              Fin LED-innbygging spanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Høyde på panel: 2,5 cmKant farge: Hvit. Leveres komplett med driver (300mA 100-240V)  og fjærer.Driver:105x39x28mm Dimbar driver kan kjøpes ved separat. Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling. Fin LED-innbygging spanel med hvit kant. LED-lyskilde er innebygd.Høyde på...

                              Redusert pris!
                              På lager.
                             • 252,00 kr
                              Dimbar: 0-10V dimbar
                              • 18W Forbruk

                              Passer til våre 60x60 og 120x30 29W paneler. Gjør LED-panelene dimbare via 1-10V signal. Passer til våre 60x60 og 120x30 29W paneler. Gjør LED-panelene dimbare via 1-10V signal.

                              På lager.
                             • 60,00 kr
                              Sokkel: Uten fatning, GU10, MR16

                               Downlight kit i matt hvit. Kan vippes. Uten lyskilde. Passer til MR16 eller GU10 LED-pærer med en diameter på 50 mm. Downlight kit i matt hvit. Kan vippes. Uten lyskilde. Passer...

                               På lager.
                              • A+
                               424,00 kr 530,00 kr -20%
                               Kulør: Varm
                               Dimbar: Ikke dimbar
                               • 3600lm Lysstyrke
                               • 270W Erstatt
                               • 30W Forbruk
                               • 120° Spredning

                               Elegant og stilig innfelt søkelys på 30W LED.Ikke monter direkte i isolasjon - Det skal være litt luft rundt for avkjøling. Elegant og stilig innfelt søkelys på 30W LED.Ikke monter direkte i isolasjon - Det skal...

                               Redusert pris!
                               På lager.
                              • A+
                               595,20 kr 744,00 kr -20%
                               Kulør: Varm
                               Dimbar: Ikke dimbar
                               • 2000lm Lysstyrke
                               • 20W Forbruk
                               • 120° Spredning

                               Fin 20W LED indbygningspanel LED lyskilde innebygd. Leveres komplett med driver og fjærer. Fin 20W LED indbygningspanel LED lyskilde innebygd. Leveres komplett med driver og...

                               Redusert pris!
                               På lager.
                              • A+
                               100,00 kr 125,00 kr -20%
                               Kulør: Varm
                               Dimbar: Ikke dimbar
                               • 420lm Lysstyrke
                               • 20W Erstatt
                               • 6W Forbruk
                               • 120° Spredning

                               Elegant og stilren downlight på 6W LED. Spending: 230V. Spredning: 120 grader. Ikke dimbar. Lysstyrke: 420 lumen (Svarer til 20W). Må ikke monteres direkte i isolering - Det må være lidt luft omkring til kjøling.Ytre mål: Ø100 mm. Hullmål: Ø75 mm. Innbyggingshøyde: 40 mm. Elegant og stilren downlight på 6W LED. Spending: 230V. Spredning: 120 grader. Ikke...

                               Redusert pris!
                               Forventet sendt om 11 dager.
                              • 170,00 kr

                                Quick Install indbygningsspot fra Nordtronic i børstet aluminium. Enkel å montere og fremsiden kan monters etter installasjon. - Godkjendt til montering direkte på isoleringen. - IP44 godkjent kan brukes i våtrum. - Kan kippes op til 30 grader. - Lyskilde medfølger ikke. Innbygingshøyde: 63mm.Diameter: 87 mm.Hullmål: Ø75 mm. EAN... Quick Install indbygningsspot fra Nordtronic i børstet aluminium. Enkel å montere og...

                                På lager.
                               • 170,00 kr

                                 Nordtronic Uni Install downlight i bra kvalitet og i fint design. Uni Install er enkel å montere direkte i isoleringen, med skruer eller fjær. Har en innbyggingshøyde på bare 63 mm. Uni Install har klemmer i tilslutningsboksen, og det er mulighet for montering med 16 mm flexrør (inkl. avlasting). IP44 godkjent, kan monteres i våtrom. Kan kippes opptil 30... Nordtronic Uni Install downlight i bra kvalitet og i fint design. Uni Install er enkel...

                                 På lager.
                                • A+
                                 318,40 kr 398,00 kr -20%
                                 Kulør: Varm, Nøytral
                                 Dimbar: Ikke dimbar
                                 • 2400lm Lysstyrke
                                 • 180W Erstatt
                                 • 20W Forbruk
                                 • 120° Spredning

                                 Elegant og stilig innfelt søkelys på 20W LED.Spenning: 230V.Ikke monter direkte i isolasjon - Det skal være litt luft rundt for avkjøling.Yttermål: Ø180 mm.Installasjonshøyde: 83 mm. Elegant og stilig innfelt søkelys på 20W LED.Spenning: 230V.Ikke monter direkte i...

                                 Redusert pris!
                                 På lager.
                                • A+
                                 256,80 kr 321,00 kr -20%
                                 Kulør: Varm, Nøytral
                                 Dimbar: Ikke dimbar
                                 • 1200lm Lysstyrke
                                 • 90W Erstatt
                                 • 10W Forbruk
                                 • 120° Spredning

                                 Elegant og stilig innfelt søkelys på 10W LED.Spenning: 230V.Ikke monter direkte i isolasjon - Det skal være litt luft rundt for avkjøling. Yttermål: Ø135 mm.Installasjonshøyde: 71 mm Elegant og stilig innfelt søkelys på 10W LED.Spenning: 230V.Ikke monter direkte i...

                                 Redusert pris!
                                 På lager.
                                • 19,00 kr

                                  Tettningsring til downlight. Hullmål: Ø76 mm. Tettningsring til downlight. Hullmål: Ø76 mm.

                                  På lager.
                                 • A+
                                  205,60 kr 257,00 kr -20%
                                  Kulør: Varm
                                  Dimbar: Ikke dimbar
                                  • 800lm Lysstyrke
                                  • 8W Forbruk
                                  • 120° Spredning

                                  Fin 8W LED indbygningspanel LED lyskilde indbygd. Ytre mål: Ø9.3 cm. Hullmål: Ø7 cm. Høyde på panel: 3,7 cm. Høyde på driver: 2,5 cm. Leveres komplett med driver (300mA 24-48V) og fjærere. Dimbar 8W driver kan tilkøbes separat. Fin 8W LED indbygningspanel LED lyskilde indbygd. Ytre mål: Ø9.3 cm. Hullmål: Ø7 cm....

                                  Redusert pris!
                                  På lager.
                                 • 260,00 kr

                                   Laget i syrefast rustfrit stål (AISI 316), tåler montering utendørs. Godkjendt til montering direkte i brennbar materiale. Mulighet for montering i 50 mm loft. IP44 godkjendt. Kan kippes opp til 30 grader. Lyskilde medfølger ikke. Kan videresløjfes. Børstet stål. EAN nr: 5704629012943 Type nr: 1294 Laget i syrefast rustfrit stål (AISI 316), tåler montering utendørs. Godkjendt til...

                                   På lager.
                                  • 201,00 kr 231,00 kr
                                   v. 20+  196,00 kr
                                   v. 40+  193,00 kr

                                    LEDlife downlight i børstet alu. Kan monteres direkte i isolasjonen. IP44 - Godkjent til våtrom. Kan vippes. ​Maks 7W LED MR16 pære. Leveres uten lyskilde. Se MR16 pærer. Dimensjoner: Diameter: Ø88 mm. Hull mål: Ø76 mm. Innbyggingshøyde: 68 mm. LEDlife downlight i børstet alu. Kan...

                                    Redusert pris!
                                    På lager.
                                   • A
                                    120,00 kr
                                    • 12W Forbruk

                                    Dimbar driver til 12W V-Tac LED panel downlights. Dimmes av vanlig veggdemper. Bemærk vennligst at stikket på den dimbare driveren ikke passer sammen med panelet. Du må klippe av stikket på standard driveren og skjøte stikket på den dimbare driveren. Alternativt kan du bruke en koblingsboks. Ikke... Dimbar driver til 12W V-Tac LED panel downlights. Dimmes av vanlig veggdemper....

                                    Forventet sendt om 11 dager.
                                   • 157,00 kr 187,00 kr
                                    v. 20+  152,00 kr
                                    v. 40+  149,00 kr

                                     LEDlife downlight i matt hvit. Kan monteres direkte i isolasjonen. IP44 - Godkjent til våtrom. Kan vippes. ​Maks 7W LED MR16 pære. Leveres uten lyskilde. Se MR16 pærer. Dimensjoner: Diameter: Ø88 mm. Hull mål: Ø76 mm. Innbyggingshøyde: 68 mm. LEDlife downlight i matt hvit. Kan monteres direkte i isolasjonen....

                                     Redusert pris!
                                     På lager.
                                    • 201,00 kr 231,00 kr
                                     v. 20+  196,00 kr
                                     v. 40+  193,00 kr

                                      LEDlife downlight i børstet alu. Kan monteres direkte i isolasjonen. IP44 - Godkjent til våtrom. Kan vippes. Kan viderekobles. ​Maks 7W LED GU10 pære. Leveres uten lyskilde. Se GU10 pærer. Dimensjoner: Diameter: Ø88 mm. Hull mål: Ø76 mm. Innbyggingshøyde: 68 mm. LEDlife downlight i børstet alu. Kan...

                                      Redusert pris!
                                      På lager.
                                     Viser 1 - 104 av 115 produkter