Filter

Kulør
more... less
Hulstørrelse
40 mm. 280 mm.
Pris
3 kr 1044 kr
Dæmpbar
more... less
Spænding
more... less
Forbrug
1 W 30 W
Filter

Downlights

Downlights
 • Innendørs downlights

  Det ser ut til at du er på leting etter downlights du kan benytte innendørs. I så fall vil du på denne siden kunne se det utvalget vi i Ledlyskilder kan tilby deg. For det første kommer våre downlights i forskjellig design så du skal kunne finne et som passer inn i ditt hjem.

  Dette innebærer blant annet at du kan få downlights i matt hvit farge eller børstet stål. For det andre er det viktig for oss at du får glede av ditt nye Ledlyskilder produkt med det samme, og derfor kan vi tilby flere former for downlights som er lett å montere. Utover dette kan du til og med skape den perfekte stemning til enhver anledning ved å kjøpe en downlight med dimmefunksjon. Finn blant annet sokkel versjon, downlight størrelse og spesifikke funksjoner ved alle våre Daxtor innendørs downlights ved å klikke deg inn på det spesifikke produktet.

 • Baderomsbelysning

  Hvis du er på utkikk etter nye downlights til ditt baderom er du kommet til det riktige stedet. Her kan du se alle de produkter vi tilbyr under kategorien downlights for baderom.

  Som du kan se er produktene her blant annet lett å bytte ut slik at du kan få glede av ditt nye produkt med det samme. At de kan benyttes på baderom betyr blant annet at de er godkjent til å brukes i våte rom. For at du skal kunne finne en downlight som passer inn i akkurat ditt baderom har vi produkter både i børstet stål og i matt hvit. Dette er fordi vi vet at kundene våre er designbevisste og har en visjon om hvordan baderommet skal se ut.

  Lyset er noe av det viktigste og med våre dowlights vil du kunne få det perfekte lys til det formålet du skulle ha bruk for.

 • Utendørs downlights

  Downlights til våtrom og utendørsbruk

  LED-downlights er innfelte armaturer som passer perfekt til både private og profesjonelle prosjekter. LED-downlights gir opptil 80% besparelse sammenlignet med gammeldagse glødelamper, noe som gjør dem til det perfekte alternativet for moderne hjem. Hos oss finner du flere forskjellige downlights, og vi rett og slett elsker mulighetene og det lave strømforbruket de kommer med.

  Her kan du se igjennom vårt utvalg av downlights til utendørsbruk, og benytt deg gjerne av vår kundeservice om du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne det rette produktet. Vi kan garantere at kvaliteten er på topp, og at prisene våre er langt bedre enn hos mange andre.

  Downlights - et trygt og stilig valg 

  Alle våre downlights-modeller har kvalifikasjonen IP44, noe som betyr at de tåler fuktig luft og vannstenk på fronten. De er dermed også godkjent til våtrom, og er laget for å tåle utendørsbruk, f.eks i hager, takutstikk og på terrasser. Dette gir deg fleksibiliteten til å velge hvor du vil plassere lyset, slik at du kan skape atmosfæren du alltid har drømt om både inne og ute. De fleste modellene vi fører kan monteres direkte i isolasjonen om det skulle ønskes. Våre vippbare downlights gir deg i tillegg mange ekstra muligheter, som f.eks å velge om lampen skal lyse inn mot veggen, eller ut mot uteområdet ditt.

  LED-lys kommer med forskjellige fargegjengivelser, slik at du enkelt kan tilpasse hagen eller våtrommet med den perfekte belysning etter egen preferanse. Våre downlights er i den aller beste kvalitet, og finnes i forskjellige farger og design så det skal passe til akkurat ditt uteområde.

  Finn det perfekte lyset for deg

  Våre downlights kommer uten lyskilde, noe som gir deg muligheten til å velge og vrake blant vårt store sortiment av spotter til konkurransedyktige priser. Vi har pærer i varm, nøytral og kald kulør, samt flere alternativer hvor du selv kan justere mellom de forskjellige når du måtte ønske. Vi har også forstørrelsesringer som kan brukes når produktet ikke passer inn i eksisterende hulldimensjoner. Vår populære Forstørrelsesring Hull: Ø7,7 cm, Mål: 12,5 cm er laget av rustfritt stål, så den kan også brukes utendørs.

  Lys er utrolig viktig, og vi hos LEDLyskilder er kanskje over gjennomsnittet glade i belysning - en lidenskap vi gjerne ønsker å dele med alle dere. Nøl derfor ikke med å ta kontakt om du skulle ønske hjelp på veien til å finne den perfekte utendørsbelysningen for deg og ditt hjem!  {opfaqblock:114}
 • LED panel downlights

 • LED downlights
 • Møbel og skap
  På denne siden kan du se en full oversikt over vårt utvalg innenfor kategorien kjøkkenbelysning. Det er alltid en god og smart idé å velge LED-løsninger når du skal skaffe ny belysning til kjøkkenet. Dette vil nemlig kunne spare deg for strøm, noe som både vil ha en positiv innvirkning på økonomien og på miljøet.

  Produktene på denne siden er alle av typen Daxtor Easy, og i tillegg til selve belysingen kan du også finne det ekstrautstyret du skulle ha
  bruk for, for å lett kunne montere din nye LED-kjøkkenlampe med det samme.

  Kjøkkenet er som alle vet hjertet i ethvert hjem, og det er derfor viktig at man velger den riktige belysningen. Hvis du blar deg nedover på siden vil du se at vi tilbyr downlights i forskjellig design så du ikke skal ha noen problemer med å finne en som passer godt inn i ditt kjøkken.

  Lampene er i minimalistisk stil, de er veldig pene, og pærene slipper ut et varmt hvitt lys som vil skape en hyggelig stemning. Utover selve lampen kan du også finne tilhørende ringer som er lett å montere, og du kan også finne en dimbar driver som du kan koble på lampen.

  Dette vil gjøre at du hele tiden kan justere lysstyrken pæren slipper ut. Lampene er robuste og hvis du klikker deg inn på produktene vil du blant annet kunne finne informasjon som forteller at vi tilbyr downlights som passer i våtrom. Materialet på lampene er aluminium og pærene har svært lang levetid.

  Hvis du skulle ha behov for noe mer detaljert informasjon om noen spesifikke produkter på denne siden så vil det være mulig å finne dette ved å klikke på produktet. Her kan du finne informasjon om spredning, lysstyrke og dimensjoner for eksempel. Ledlyskilder tilbyr alltid kun den beste kvalitet.

  Se også vårt utvalg af nordtronic downlight

Downlights112 produkter

per side
Viser 1 - 104 av 112 produkter
Viser 1 - 104 av 112 produkter

Downlights

Downlights er i essens bare et annet ord for spotlights, så du vet det med en gang. Så du også ikke tror at du er på feil sted om det er dette du er ute etter! Hos LEDlyskilder har vi alt du behøver for akkurat dette, da downlights er noe av det stiligste man kan ha hjemme, som gir både flott stemning og får det til å se veldig fint ut!

Det er mye forskjellig som er verdt å vite om for deg, og har naturlig nok også mye å gjøre med hva du er spesifikt ute etter. Er det sånn at du vil ha dimmer til din baderomsbelysning så er det ikke sånn alle våre downlights har det. Mange av dem har, men ikke alle, og slik informasjon får du vite mer om når du klikker deg inn på de enkelte modellene. Det er viktig å lese nøye gjennom all informasjon, men ikke vær redd, om du har valgt feil så har vi gratis retur for deg, så det vil ikke koste deg noe!

Stor variasjon i downlights

Som du kanskje kan innbille deg er det veldig mye å velge mellom når det kommer til denne typen belysning. Da det finnes så mye å velge mellom når det kommer til LED spotter så vil man jo gjerne velge det som er riktig. Da tenker vi på kapasiteten, hvordan lyset ser ut, men også hvordan det passer til rommet du skal ha det i. For eksempel kan det være forskjell på hvordan du vil ha baderomsbelysning i din vegg eller baderomsbelysning på tak, kontra hvordan du vil ha dine downlights for stue eller downlights for kjøkken.

Heldigvis har vi dog alt du behøver sånn sett, så det kommer ikke til å være noe problem i seg selv. Vi har flere forskjellige kategorier innen downlights for deg, og en LED spot uansett hva slags stil du er ute etter. Det å få designet til å passe sammen med resten av ditt hjem kan ha en stor effekt på hvordan det vil bli seende ut, og om du velger lysfarge eller styrke som passer godt sammen, så er mye gjort allerede der, for det er ofte de små detaljene som avgjør.

Hvilken kategori downlights trenger du?

Som du kanskje har sett har vi flere underkategorier når det kommer til downlights. Blant annet har vi utendørs downlight, led downlights utendørs og også for møbel og skap. Vi har også noen andre kategorier du kan kjøpe i. Vi har gjort det på denne måten fordi det er enklere for deg som kunde å finne frem slik, enn at vi samlet alt på et sted. Hadde vi gjort det så ville det være som å finne nåla i høystakken, da vi tross alt har over 140 000 produkter i lageret vårt!

I alle kategoriene vil du finne flere titalls modeller og varianter som du kan være interessert i. Og husk det, vi har prismatch hos Ledlyskilder. Det betyr at om du finner noen av produktene vi selger billigere et annet sted, så matcher vi det tilbudet. Det gjør at du er lovet både høy kvalitet på produktene, og ikke minst svært gode priser, de beste på nettet faktisk! Vi har som mål å gjøre det å kjøpe led spotter i tak eller dimbar led spot så enkelt og smidig som mulig, og dette er en stor del av det.

For alle behov i hjemmet

Downlights er jo noe man kan ha overalt i hjemmet, og det vil passe like godt inn uansett hvor du plasserer dem. Når du kjøper hos oss så vil det stå på alle modellene hvor stor spredning hver enkelt led spot pære har, hva slags lysstyrke det er snakk om, og ikke minst forbruket på hver og en av dem. Noe annet du også får informasjon om er hva slags materiale lyskilden er laget av, da det forteller deg om det er kaldt eller varmt lys man får. Det er viktig å vite, spesielt med tanke på individuelle rom i hjemmet.

Noen vil kanskje ha et litt varmere lys når det kommer til downlights i kjøkken, mens det kanskje er mer betimelig med kaldt lys for baderomsbelysning over speil eller generelt for baderomsbelysning. Kaldt lys er muligens litt mer upersonlig, men det kan lyse opp på en litt annen måte, som er greit foran speilet blant annet. Det er mange alternativ, og mye av det du velger vil naturlig nok avhenge på din personlige smak. For eksempel så er vel et varmt lys godt å ha når du skal plassere downlights i stue, fordi det skal være litt mer komfortabelt og stemningsfullt!

Gjør uteplassen helt perfekt!

Det er ikke mye som er mer elegant enn noen flotte LED downlights for utendørs. Det er noe som vil lyse det opp helt fantastisk, og gi en nydelig stemning når mørket senker seg. Du velger jo selv hvordan du vil bruke det, men du kan ha det både for uteplassen og for oppkjørselen, og det vi se like fint ut uansett hva du velger. Så er det også noe som vil gi en ganske komplett feeling til hele hjemmet om du også velger å led spot både utendørs og innendørs. Og som sagt, valgmulighetene er det definitivt ikke noe problem med!

Trenger du hjelp?

Om du mot formodning skulle behøve hjelp med noe, så står vi klare til å hjelpe deg med det du trenger, uansett hva det er. Det kan hende at du trenger noe så fint som inspirasjon og designtips for dine led spot på tak eller utenpåliggende downlight, og da kan vi hjelpe. VI har flere års erfaring med dette, og da har vi jo også forstått ganske greit hva som er flott design og som passer i et hjem.

Men uansett hva annet du også kan behøve hjelp med er vi her, så du kan kontakte oss via telefon eller e-post, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. Men du bør definitivt ta en nøye titt gjennom vårt store sortiment av downlight LED!

På denne siden

På denne siden får du en god oversikt over de forskjellige produktene vi kan tilby innenfor kategorien Downlights. Som du kan se har vi et bredt utvalg sånn at du som kunde skal kunne finne nettopp det produktet du leter etter.

Det er viktig for oss i Ledlyskilder at du får den informasjonen du trenger for å ta det riktige valget når du skal velge lyskilde, og derfor kan du få en god innføring i produktet og dets kvaliteter hvis du klikker deg inn på det. Her kan du for eksempel finne ut om det er muligheter for dimming, hvor stor spredning lyset har, hvilket materiale lyskilden er laget av eller om den slipper ut varmt eller kaldt lys, blant annet.

Downlights er en form for lys som skaper en helt egen stemning i rommet det lyser opp, det er dekkende og pent samtidig som det ikke er slitsomt og blendende. Uansett hvilket rom du velger å installere downlights vil du se at det gjør noe helt eget med området, om du så ønsker at det skal være varmt og hjemmekoselig, eller profesjonelt og innbydende. Downlights fra Ledlyskilder er lett å montere og av den beste kvalitet så du garantert blir fornøyd.