V-Tac 8W LED kjempe globepære
Karbon filamenter, Ø16 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27

Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm.
Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne. 

Finn lampefatning her

 Introduserer vi den imponerende V-Tac 8W LED kjempe globepære med E27 stor fatning. Dette produktet er den perfekte erstatningen for en 40W pære og krever kun en tilkobling til 230V forsyning. Med en lysstyrke på hele 500 lumen, er denne pæren i stand til å spre et høykvalitetslys med en lysspredning på 340 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset, noe som gjør den ideell for alle typer belysningsbehov.


En av de mest imponerende funksjonene til V-Tac 8W LED kjempe globepære er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør den til et perfekt valg for de aller fleste behov når det kommer til belysning. I tillegg er den dimbar, så du kan enkelt justere lysstyrken etter behov.


V-Tac 8W LED kjempe globepære kommer i to forskjellige fargetoner på lyset. Den første er ekstra varm (2000K), som gir et tydelig varmt skjær i stil med gammeldagse glødetråder. Den andre fargetonen er ekstra varm hvit, som gir et ekstra koselig og varmt lys med et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer.


Når det kommer til dimensjoner, har denne pæren en størrelse på 298 x Ø160 mm. Den har også en IP20-rating, som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den ikke brukes i fuktige områder.


Alt i alt er V-Tac 8W LED kjempe globepære et imponerende produkt som tilbyr høy kvalitet og funksjonalitet. Det er et perfekt valg for alle som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

638,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2000K
DimbarJa
Lysstyrke500 lumens
Spredning340 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Erstatt40w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde298 mm.
Diameter160 mm.
MaterialeGlass