V-Tac 8W LED kjempe globepære
Karbon filamenter, Ø18 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27

Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm.
Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne. 

Finn lampefatning her: Denne V-Tac 8W LED kjempe globepæren er et fantastisk alternativ til tradisjonelle glødepærer som bruker opp til 40W. Med en E27 stor fatning, er den enkel å installere og passer perfekt i de fleste lamper og lysarmaturer. Pæren må kobles til en 230V forsyning for å fungere optimalt.


Med en lysstyrke på 500 lumen og en høy lysspredning på 340 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset. Du vil oppleve en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og derfor passer denne pæren godt til både hjemmebruk og i kontormiljøer.


Det beste av alt er at denne pæren er dimbar. Du kan enkelt justere lysstyrken etter behov og skape den perfekte atmosfæren i rommet. Når det gjelder fargetone på lyset, kan du velge mellom ekstra varm (2000K) som gir et tydelig varmt skjær i stil med gammeldagse glødetråder, eller ekstra varm hvit som gir et ekstra koselig og varmt lys, med et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer.


Når det gjelder dimensjoner, er denne V-Tac 8W LED kjempe globepæren 360 x Ø180 mm. Den har en IP20 rating, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Det er viktig å merke seg at denne pæren ikke bør brukes utendørs eller i fuktige områder.


Alt i alt er denne pæren et flott valg for de som ønsker å bytte ut sine gamle glødepærer med en mer energieffektiv og moderne løsning. Med en høy lyskvalitet, enkel installasjon og dimbar funksjonalitet, vil denne pæren gi deg en behagelig og stemningsfull atmosfære i rommet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

675,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2000K
DimbarJa
Lysstyrke500 lumens
Spredning340 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Erstatt40w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde360 mm.
Diameter180 mm.