Smart Home
Velg kategori nedenfor:

Smart Home

1 produktFå et innovativt hjem med Smart Home enheter

Uavhengig av hvor glad du er i belysning, vil du forelske deg når du oppdager Smart home enheter. De gir deg friheten til å være en lystekniker uten noen form for opplæring, da du enkelt og sømløst kan styre dem via smarttelefonen din eller ved hjelp av stemme-teknologi med Google Home eller Amazon Alexa. Gjør deg klar til et forrykende lysshow, eller simpelthen bare friheten til å kunne styre mellom et klart og presist lys, og et romantisk og hyggelig lys - fra en og samme lysenhet. 
Smart hjem løsninger er virkelig i vinden i disse dager, og teknologiens fremmarsj har gjort det både billig og enkelt for alle og enhver å gjøre hjemmene sine litt smartere og mer innovative. Vi har et stort utvalg av innovative produkter slik at du også kan få utbytte av et smart hjem som du enkelt kan styre fra dine digitale enheter.

En løsning for alle lys

Enten du er på utkikk etter et stort LED-panel for få ha en god lyskilde, eller kanskje ikke ønsker å gi opp den stilige lampen du allerede har hjemme, har vi løsningen for deg. Dersom du ikke investerer i en egen Smart Home pære eller lampe, har du fortsatt muligheten til å gjøre hjemmet moderne. Vi har nemlig smarte stikkontakter som gjør hverdagen enklere. Ved hjelp av disse kan du enkelt styre av og på funksjonen, dimming og andre praktiske lyssettinger ved å koble opp stikkontakten med smarttelefonen, Google Home eller Amazon Alexa.
Vi er over gjennomsnittet glade i lys her hos LEDlyskilder, og derfor har vi et godt utvalg av smart hjem løsninger som passer alle hjem, uavhengig om du har Google Home, Amazon Alexa eller kun en smarttelefon. Ved å tilby fleksible løsninger kan vi modernisere flere hjem, slik at flere kan få muligheten til å enkelt styre lyskildene sine hjemme. 

Innovative funksjoner

Du kan velge å dimme lyset eller sømløst endre fargekulør på mange av våre Smart Home enheter. Dersom du benytter deg av appen på smarttelefonen din, kan du enkelt bytte farger, intensiteten på lyset eller slå lyset av og på. Det er også mulig å stille inn lyset etter timerfunksjoner, eller dele innstillinger med andre lysenheter i samme serie. 
Med våre smarte LED lys vil hjemmet aldri bli det samme igjen, og du vil kunne komme inn i huset og simpelthen be Google Home eller Amazon Alexa om å slå på lyset for deg - enkelt og innovativt!
Vanlige spørsmål om Smart Home enheter
Hvilke enheter kan jeg bruke sammen med Smart Home serien?
Du kan bruke produktene fra Smart Home sammen med smarttelefonen din, Google Home eller Amazon Alexa.
Hvordan fungerer smart hjem løsninger?
Med en smarttelefon, Google Home eller Amazon Alexa, kan du styre lysene i hjemmet ditt.
Kan jeg lagre innstillinger med Smart Home belysning?
Du kan enkelt og sømløst lagre innstillinger, og du kan også dele innstillingene med andre lysenheter.