V-Tac 8W LED pære
Karbon filamenter, mattert, A67, E27

Sterk E27 LED-pære.

De lange fine kulltråds-LED, gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.Den V-Tac 8W LED-pæren med E27 stor fatning er det perfekte alternativet til den tradisjonelle 60W glødepæren. Ved å bruke denne LED-pæren vil du kunne spare betydelige summer på strømregningen din, samtidig som du bidrar til å redusere energiforbruket og dermed også CO2-utslippene.

Med en lysstyrke på 800 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset. Dette er ideelt for rom med behov for generell belysning, for eksempel stuer, kjøkken eller kontorer. Med en høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85, sikrer denne LED-pæren et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg et godt belysningsmiljø under alle forhold.

Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner for lyset: varm hvit (2700K) og nøytral hvit (4000K). Velger du den varme fargetonen, vil du oppleve en behagelig og avslappende atmosfære, som bidrar til å skape en koselig stemning. Den nøytrale fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, uten blå eller gule toner, slik at lyset virker helt naturlig og opplyste motiver vises klart og tydelig.

Med dimensjoner på 123 x Ø67 mm, passer denne LED-pæren perfekt til de fleste typer lamper og belysningsarmaturer. Ved å koble den til en 230V forsyning, vil du enkelt kunne nyte fordelene ved energieffektiv LED-belysning, samtidig som du får en jevn og kvalitativ belysning i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

90,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke800 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Erstatt60w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde123 mm.
Diameter67 mm.
MaterialeGlass