Filter

Pris
21 kr 1288 kr
Dimbar
more... less
Erstatt
85 W 380 W
Lysstyrke
1250 lm 7000 lm
Forbruk
12 W 50 W
Kulør
more... less
Pære type
more... less
Filter

E27 Kraftig LED pærer

22 produkter
Viser 1 - 22 av 22 produkter

Pris garanti led lyskilder

Kraftige E27 LED pærer for sterk belysning

Før i tiden, når glødepærene først kom på markedet, hadde man to typer: E27 og E14. Dette resulterer med at utrolig mange fatninger i veldig mange hjem har en E27 sokkel, noe som flere og flere setter pris på i dag. En kraftig E27 LED pære vil passe perfekt for dem som er på utkikk etter sterk og fyllende belysning, da de kommer med høyere lumen enn andre LED pærer i vårt sortiment, og sørger for en super belysning av høy kvalitet.

Vi har et stort utvalg av kraftige LED pærer med E27 sokkel. Du kan finne pærer med lumen på alt fra 1500 til 6000, slik at du kan finne riktig belysning når du søker etter å få et opplyst hjem. Hos oss er du garantert produkter av høy kvalitet, da vi kun har lyspærer i vårt sortiment som vil stråle i en årrekke. Vi er over gjennomsnittet glade i belysning, og har kvalitetssikret hele vårt sortiment slik at våre kunder kan få det beste.

En lyspære som virkelig skinner

E27 kraftige LED pærer skiller seg litt ut fra andre lyspærer, da de alle kommer med kraftig belysning for å gi hjemmet ditt ekstra godt lys. Vi nordmenn har stort behov for lys, spesielt på vinterhalvåret når vi har begrenset tilgang på lys utendørs. Det finnes også flere rom i hjemmet hvor det kan være smart å ha litt ekstra sterk belysning, som for eksempel baderommet og kjøkkenet. I disse rommene er det greit å ha ekstra lys for å få et mer effektivt arbeidsmiljø eller å utføre f.eks. barbering med større nøyaktighet.

Noen av våre mest populære kraftige lyspærer med E27 sokkel er den runde UFO-pæren, den nostalgiske pæren med karbon filamenter og den særegne kolbepæren

Effektiv strømsparing

I tillegg har vi kraftfulle lyspærer som også kan brukes utendørs, for eksempel til gatelykter og lignende. Mange tenker kanskje at disse kraftige LED-pærene har et høyt strømforbruk, men i sammenligning til hva de erstatter har du fortsatt et minimalt strømforbruk. Vår MEGA27 som egner seg til både store PH-lamper og gatelys, bruker 27w, men erstatter tradisjonelle pærer på 300w. 

Våre kraftige LED pærer et strømforbruk på 12w til 40w. Men dersom du monterer en led-pære e27 dimbar, vil du ha muligheten til å dimme lyset etter behov, og dermed spare strøm når du bruker dimmefunksjonen. Dette gir deg stor frihet til å velge mellom en dempet belysning eller å benytte deg av det presise lyset våre kraftige LED lys kommer med.

Vanlige spørsmål om kraftige E27 LED pærer
Bruker kraftige E27 LED pærer mye strøm?
Kraftige pærer bruker mer enn de med lavt strømforbruk, men kun mellom 12 til 40 w.
Hvor mange lumen har kraftige LED-pærer?
Våre kraftige LED-pærer har 1500 til 6000 lumen.
Kan jeg bruke E27 kraftige LED pærer innendørs?
Du kan bruke våre E27 kraftige LED pærer både innendørs og utendørs (med riktig IP-klasse).