B22 LED

17 produkter
Viser 1 - 17 av 17 produkter

Pris garanti led lyskilder

Sjekk ut vårt varierte utvalg av de karakteristiske B22 LEDpærer!

Her kan du se vårt gode utvalg av B22 pærer! Det kan ta litt tid å bli kjent med de ulike typer sokler og utgaver LED lyskilder kommer i, derfor er vi her for å opplyse deg. Vi har mange gode pærer som kan brukes i lamper med B22 sokkel. Den erstatter de tradisjonelle pærene med såkalte bajonettsokkel, som karakteriseres ved at de har èn utstikker på hver side av sokkelen. 

Det er viktig for oss er at du er 100% fornøyd, så vi vil gjerne hjelpe deg om du har noen spørsmål. Ta kontakt med våre kunnskapsrike kundeservice her.

Et variert og fargerikt utvalg til bruk inne og ute!

Dette er en en allsidig type LED pære som du kan få glede av i mange sammenhenger. I vårt sortiment kan du finne den B22 pæren som du er ute etter, enten du ønsker en klassisk utforming eller en beregnet for mer praktisk bruk. Kanskje den skal brukes til festlig belysning i en lysslynge, eller i mer huslige omgivelser der du ønsker lunere belysning. I sortimentet kan du og finne pærer som har ulike farger, slik som denne, CARNI 1,8 LED gul, Denne passer utmerket til for eksempel enkelte lyslynger, og vil sikre en festlig stemning på uteplassen eller andre stedet i hagen.

Det er ikke bare farger, men også formene som er varierte, slik at du kan tilpasse pærene til ulike lamper og lyssettinger. Utover de klassiske, runde pærene, finner du også en lekker spissere pære som passer til smalere lamper, og gir et meget elegant uttrykk. Med denne lyspæren, som kalles for stearinlyspære, vil du få en varm og behagelig fargetone.

Garantert energibesparende!

Alle våre B22 pærer er kategorisert i energiklassene A+ eller A++, så du kan se frem til mange lysende timer fremover uten at lommeboken vil lide. Med LED teknologien vil du være sikker på at du forbruker en tiendedel av energi sammenlignet med en tradisjonell lyspære! Du vil få godt lys med en særdeles god kvalitet samt bedre innemiljø. Enten du skal bruke de i en lysslynge, vegglampe, eller lampen over spisebordet, vil du kunne finne de fargene og formene som passer til ditt bruk. Med de sylinderformede pærene får du ekstra god lydspredning på 360 grader.

Som du vil se blant produktbeskrivelsene på siden, er det utallige muligheter når det kommer til belysning med B22 LED. Variasjonsmuligheter dine vil i tillegg ekspandere enda mer om du går til innkjøp av denne B22 adapteren til E27 LED pærer.

Vanlige spørsmål om B22 LEDpærer
Har dere fargede LED pærer?
Ja, vi har LED pærer i B22 serien som kommer i fire ulike farger. 
Hvor mange belysningstimer har produktene?
Det vil variere etter type pære du velger, noen vil kunne lyse opp til 50000 timer.
Kan lyspærene dimmes?
De fleste B22 kan ikke dimmes, men vi en en B15 som kan dimmes.