R7S LED8 produkter

Viser 1 - 8 av 8 produkter
Viser 1 - 8 av 8 produkter

LED pærer med R7S Sokkel

På denne siden vil du kunne bla deg igjennom vår sortiment av kvalitetsrike LED pærer med R7S sokkel til konkurransedyktige priser! Disse pærene kommer med utallige fordeler. For det første så er de energibesparende, og kan derfor gi deg god samvittighet både når det kommer til miljø og økonomi. I tillegg har de også en utrolig lang levetid, så du trenger derfor sjeldent å skifte pærer.

Vi vet at våre kunder er kvalitetsbevisste akkurat som oss, og vi har derfor sørget for at våre LED R7S pærer her hos Ledlyskilder kommer fra anerkjente og dyktige leverandører. Pærene har en lysspredning opp til 360 grader - noe som betyr at lyset fordeler seg godt, og garantert bidrar til en god atmosfære der det benyttes i hjemmet ditt. 

Det beste av begge verdener - godt lys og effektiv energisparing

En av de største miljøfordelene med LED-lys er at de reduserer klimagassutslipp. Karbondioksidutslippet fra LED-lys er lavere i forhold til andre alternativer, hovedsakelig fordi lysdiodene bruker mye mindre strøm for å skape det samme lysnivået. Effektene er dramatiske når det gjelder å redusere det samlede karbonavtrykket – og du får en vakker belysning som du kan nyte i årevis med god samvittighet.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet sikrer man samtidig en drift opp til 50000 timer, med knapt noe reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktene du får her hos oss forventes å ha en lang levetid. Dette sikrer at du ikke trenger å bytte ut pærene dine ofte, noe som er bra for både lommeboken og miljøet!

Fleksibel belysning med dimbare LED-pærer

I vårt R7S sortiment finner du flere dimbare LED-pærer. Ved å gå til innkjøp av en god dimmer vil du dermed kunne kontrollere lysene i hjemmet ditt på en helt ny måte! Noen ganger ønsker man et sterkt opplyst rom hvor man enkelt kan se hver eneste detalj i rommet under rengjøringen, mens andre ganger har man lyst til å skape en koselig og dempet atmosfære. Ved å velge en av våre dimbare LED-pærer har du altså fullstendig kontroll over belysningen i hjemmet ditt – bare husk på å legge til en av våre dimmere med i handlekurven.

Vår populære SILI7 kommer med energimerkning A+, er dimbar og gir deg alternativet til å velge mellom 2 fargetoner: Varm hvit (2800K) og Kald hvit (6000K). Dette gjør pæren perfekt til nordiske hjem. Ønsker du derimot en kald kulør, vil SILI10 eller vår R7S LED pære være verdt en titt.Vanlige spørsmål om LED-pærer med R7S sokkel
Hva betyr RA-verdien på lyspærer?
RA-indeksen angir evnen lyset har til å gjengi farger. Når det er oppgitt >80, betyr det at det er over 80% korrekt sammenlignet med naturlig dagslys.
Hvilken RA-verdi har deres R7S pærer?
Disse har høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80 til 85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger.
Kan deres R7s LED-pærer dimmes?
Vi har flere dimbare modeller – det vil alltid være opplyst på produktsiden om en pære kan dimmes eller ikke.