Filter

Pris
30 kr 288 kr
Erstatt
10 W 32 W
Lysstyrke
500 lm 1710 lm
Forbruk
5 W 45 W
Kulør
more... less
Filter

G24Q (4 pinner)

16 produkter
Viser 1 - 16 av 16 produkter

Pris garanti led lyskilder

G24Q LED belysning med fire pinner

Som du kan se har vi på denne siden et bredt utvalg av LED pærer med G24 sokkel og fire pinner. Vi vet at våre kunder både tenker på design og funksjon når de skal kjøpe en ny pære. LED pærer er i seg selv et utrolig godt produkt da det er veldig strømbesparende, og dermed også miljøvennlig og økonomisk. Utover dette har våre pærer varierende spredning og lysstyrke så du skal kunne finne den pæren som passer til akkurat ditt formål.  Sjekk også ut vår adapter som gjør det mulig å benytte din nye G24Q pære i en lampe med E27 sokkel. Vi tilbyr kun det beste til våre kunder.

Her på Ledlyskilder er vi dedikerte LED-nerder som virkelig tror at produktene våre kan gjøre en forskjell. LED-basert teknologi er så fleksibel at du kan lage all slags belysning med den, og vi ønsker at alle våre kunder skal få oppdage de uendelige fordelene med LED belysning. 

Oppnå den perfekte belysningen ved å velge mellom mattert og klart glass

Når det gjelder design kan du både finne pærer med mattert glass og med klart glass i vårt G24Q LED sortiment. Med et matt glass vil du oppnå en mykere, mer diffust lyskvalitet, som bidrar til en koselig og behagelig atmosfære - og er samtidig perfekt i områder der du trenger en jevn belysning. Et klart glass derimot vil gi deg sterkere og tydeligere lyskvalitet. Hvilken type glass som er best, kommer an på både din personlige preferanse, og hvor du tenker å bruke lyset. 

Det er dog viktig å merke seg at lysstyrken til pæren har mer å gjøre med styrken, effekten, og lumen-tallet til lyset, snarere enn glasshuset som er rundt den. Hvis du trenger et sterkere lys, er det viktig å velge en som har et høyere tall oppnevnt under lumen (lm).

Velg blant ulike design, kulør og lysspredning i vårt G24Q LED-sortiment!

I tillegg til ulike typer glass, så kommer pærene i sortimentet vårt også med ulike kulør for at du skal kunne finne den perfekte belysningskilden din her hos oss. De fleste av modellene kommer med et varmt hvitt lys, som vil skape en koselig atmosfære i det området de skal lyse opp. Om det ikke er stemningen du er på jakt etter, kommer flere av våre lys også med nøytral kulør - som for eksempel modellen LEDlife G24Q-SMART6 6W LED pære! Med en nøytral kulør vil du oppnå det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, ettersom lyset er uten blå eller gule toner.

Vanlige spørsmål om G24Q LED belysning med fire pinner
Hva er G24Q LED?
G24 er en serie kompakte LED-pærer som kan erstatte vanlige lysrør. G24Q-serien har fire pinner og fungerer med elektronisk forkobling.
Jeg har en G24Q-sokkel, men vil koble til en E27-lampe. Er det mulig?
Det er det! Vi har en smart adapter som gjør det mulig.
Må jeg bygge om lampen for å montere G24Q LED?
Produktbeskrivelsen vil fortelle deg om armaturet må bygges om.