G9 LED

11 produkter
Viser 1 - 11 av 11 produkter

Pris garanti led lyskilder

Den smarte G9 stiftsokkelpæren med LED teknologi!

Ofte kan det føles forvirrende å være på let etter en ny lyskilde. Det finnes utrolig mange bokstaver og tall å forholde seg til, og hvis man ikke vet hva som allerede er installert i hjemmet kan det føles som en jungel av lys der ute. Men til sammenligning med en ekte jungel, er denne jungelen godt belyst og vil få deg til å se lyset i enden av overgrodde trær til slutt. Hos LEDlyskilder er vi opptatt av at du skal kunne handle kvalitetsrike lyspærer til en rimelig pris, og vi er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha når du er usikker på om du trenger en G9 eller en G8 pære.

G9 med lange tradisjoner

G9 har vært en populær lyspære, eller skal vi kanskje heller si stiftsokkelpære, i en årrekke. I sin tid var G9-halogenpæren revolusjonerende når den kom på markedet. Den ga nemlig hundre prosent fargegjengivelse, lyste i alle retninger og strålte av en utmerket lysstyrke. G9 pæren gjorde det mulig å utforme lamper med et mye slankere design enn tidligere. Med andre ord, G9 pæren var populær med god grunn.

Når LED teknologien kom, var det en selvfølge at man måtte utvikle en G9 LED pære også. For å enkelt kunne bytte ut gamle halogenpærer med G9 sokkel, som veldig mange norske spotter og lamper er utstyrt med, kan du altså få tak i LED pære G9. 

Gruppering eller enestående lys

G9 LED er som regel brukt i en gruppe. Dette gjelder typisk for spotter eller downlights, da G9 kommer uten et målrettet lys, men heller sprer lyset på en myk måte utover rommet. Hvis du da velger en varm hvit G9 pære, vil du sørge for en behagelig atmosfære innendørs, uansett årstid. Det er også mulig å kun benytte seg av en enkelt G9 LED stift i en lampe eller lignende, men lyskilden overstiger sjeldent 400 lumen, noe som resulterer i at lyset alene ikke blir særlig sterkt.

Siden valgmulighetene er så mange, har vi både enkle G9 LED pærer og pakker på 3 LED G9 pærer. Mange av våre G9 lys er også dimbare, slik at du kan skape den stemningen du ønsker utover dagen: en sterk belysning på dagtid, og en mer rolig og dempet atmosfære på kveldstid, for eksempel.

Psssst…. hvis du har en annen fatning enn G9, har vi smarte løsninger. Prøv våre E14 til G9 eller E27 til G9 adapter!

Vanlige spørsmål om G9 LED
Er G9 LED dimbar?
Vi har flere G9 LED pærer som kan dimmes ved behov.
Finnes det et alternativ til G9 halogenpærer?
Ja, du kan enkelt bare bytte til G9 LED pærer. 
Kan jeg bruke G9 på E14 fatning?
Vi har smarte adaptere slik at du kan bruke G9 pærer på E14 og E27 fatninger.