3W LED pære
Karbon filamenter, røkt glas, G45, E27, 230V

Kompakt størrelse som passer perfekt for belysning av hjemme, kontor, restaurant, bar, hotell, butikk osv. 3W LED krone pære med E27 stor fatning, som erstatter en 20W incandescent glødepære, gir et varmt, behagelig lys med en høy lysstyrke på 180 lumen og god lysspredning på 360 grader.

Den har også en RA-verdi på 80-85 som sikrer en høy lyskvalitet og naturlig fargegjengivelse som gjør at alle farger og kontraster vises på en autentisk og genuint måte.

Den kompakte størrelsen på 72 x Ø45 mm gjør den perfekt for belysning av hjemme, kontor, restaurant, bar, hotell, butikk og andre offentlige steder.

3W LED Krone pære er tilgjengelig i en varm hvit fargetone som skaper en behagelig og avslappende atmosfære.

Dens høye lysstyrke og lyskvalitet, sammen med et varmt lys, gjør den til et ideelt valg for å skape en koselig og behagelig ambiance.Produktnavn: 3W LED pære, Karbon filamenter, røkt glas, G45, E27, 230V

Data om produktet: 3W LED Krone pære med E27 stor fatning - som erstatter 20W. Har en høy spredning på 360 grader som sikrer en jevn fordeling av lyset. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Fargetone på lyset: Finnes i: Varm hvit (2700K). Varm fargetone - Gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.

Dimensjoner: 72 x Ø45 mm.

Denne 3W LED-pæren med karbon filamenter og røkt glass er et elegant og energieffektivt alternativ til tradisjonelle glødepærer. Med en effekt på kun 3W erstatter den en 20W pære, noe som gir betydelige besparelser på strømregningen.

Pæren har en stor E27 fatning som gjør den enkel å installere i ulike lamper og armaturer. Med en spredning på 360 grader sikrer den en jevn fordeling av lyset, og den høye kvaliteten på lyset med en RA-verdi på 80-85 gir en naturlig lysopplevelse som fremhever alle farger på en vakker måte.

Den varme hvite fargetonen på lyset skaper en avslappende atmosfære og bidrar til å skape en koselig stemning i rommet. Enten det er i stua, soverommet eller kjøkkenet, vil denne LED-pæren gi et behagelig lys som passer de aller fleste behov.

Med dimensjoner på 72 x Ø45 mm passer denne LED-pæren i de fleste standard lamper og armaturer. Bytt ut dine gamle glødepærer med denne energieffektive og stilfulle LED-pæren for en mer miljøvennlig belysning i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

58,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt20w
SpenningsintervallAC: 220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde72 mm.
Diameter45 mm.