3W LED pære
Karbon filamenter, røkt glas, G45, E27, 230VDenne 3W LED Kronen er en pære med E27 stor fatning som er perfekt for å erstatte en 20W pære. Med en lysstyrke på 180 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset. Dette gjør den ideell for bruk i rom der man ønsker å oppnå en balansert og jevn belysning.


En av de største fordelene med denne LED-pæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Dette gjør den til et godt valg for rom der det er viktig med nøyaktig fargegjengivelse, for eksempel i et kunstnerisk miljø eller i en butikk.


Denne LED-pæren kommer i en varm hvit fargetone på 2700K. Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig stemning i rommet. Dette gjør den til et godt valg for steder der man ønsker å oppnå en avslappet og hyggelig atmosfære, som for eksempel i et soverom eller stue.


Med dimensjoner på 72 x Ø45 mm passer denne LED-pæren perfekt i de fleste lamper og lysarmaturer. Den er enkel å installere, og kan brukes både innen- og utendørs. Med sin lange levetid og lave strømforbruk, er denne LED-pæren også et miljøvennlig valg som vil spare deg for både tid og penger på lang sikt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

55,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke180 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt20w
SpenningsintervallAC: 220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde72 mm.
Diameter45 mm.