Filter

Pris
7 kr 2148 kr
Kulør
more... less
Filter

LED lysrør & armatur

Tilbud

LED lysrør & armatur
Velg kategori nedenfor:
 • LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder kan tilby våre kunder et eksepsjonelt stort, godt og variert utvalg av lysrør av typen LED. Det som er viktig for oss er at våre kunder kan velge LED når de skal kjøpe nytt lysrør uten at de blir tvunget til å gå ned på funksjon og kapasitet. Våre LED lysrør tilsvarer derfor lysrør av den klassiske typen, men som i tillegg har fordelene som følger med å kjøpe et LED produkt.

  Dette vil si at du får et lysrør som er meget besparende både når det kommer til energi og miljø. Våre lyskilder er av den beste kvalitet og gir fra seg et godt og dekkende lys, blant annat med vores 2d led lysrør sikrer du en hyggelig stemning. Vi er veldig opptatt av at våre kunder sitter igjen med et produkt de er meget fornøyd med.

  Vi har delt de forskjellige typene av produkter inn i kategorier så du lettere skal kunne finne akkurat den lyskilden du leter etter.

  LED Lysrør

  Når du kjøper hos oss, uansett om det er LED lysrør eller noe annet det er snakk om, så vil vi først og fremst gi deg det største utvalget mulig. Vi alle har søkt etter noe som vi har trengt hjemme, som vi ikke har kunnet finne, eller som det har vært svært få alternativ av. Det problemet vil du ikke ha hos Ledlyskilder, uansett hva du vil, og spesielt når det kommer til LED lysrør.

  LED lysrør er noe som er populært i flere forskjellige tilfeller, så det er jo bare fornuftig og logisk å ha et så stort utvalg av det som mulig i sortimentet vårt. Som du ser så har vi blant annet T8 LED lysrør og T5 lysrør, og det handler i stor grad om å holde seg oppdatert på hva som foregår, og hvordan industrien utvikler seg. Det er noe vi har som mål å gjøre, derfor tilbyr vi også prismatch. Det innebærer at om du finner samme produktet i en annen butikk til en lavere pris så matcher vi den prisen. Ikke at vi tror det skjer, for vi har blant det beste utvalget i bransjen, i tillegg til svært gode priser.

  Kjøp billig og god LED

  LED er noe som de aller fleste bruker i dag, og det er det en god grunn til. For det er rett og slett det som fungerer best, samt at det er svært energisparende å bruke, spesielt i sammenligning med noen eldre teknologier som folk fortsatt bruker. Og spesielt lysstoffrør led har blitt veldig populært de seneste årene, da det både ser fint ut, men har også en veldig god og enkel funksjon.

  Når du kjøper lysrør som for eksempel lysrør T5 så vet du at det er både energibesparende, som nevnt ovenfor, men at det også er godt for miljøet. For det lavere forbruket har faktisk større effekt enn bare på din lommebok, så om det er noe man kan gjøre, hvorfor ikke? Og det er jo billig uansett om man tenker på selve prisene på LED lysrør som vi selger, eller altså selve forbruket som vi også har snakket om.

  Et stort sortiment

  Når man vil kjøpe noe som dette vil man jo da ha så mange valg som mulig. Det gjør det enklere å velge riktig, samtidig som man ender opp med å bli fornøyd med valget. T5 lysrør er for eksempel noe av det mest populære vi har, men det er langt i fra begrenset til bare det. Vi har også 2G11 lysrør og 2G10 lysrør. Vi har også 2D LED Lysrør, som gir en veldig fin stemning når du bruker dem, så du er langt i fra begrenset, og vi forsøker hele tiden å holde sortimentet oppdatert på det seneste som kommer ut.

  Bare ta en titt på underkategoriene når det kommer til LED lysrør. Vi har:

  •          LED lysrørarmatur
  •          T8 Led lysrør
  •          T8 LED lysrør dimbar
  •          T8 LED lysrør m/sensor
  •          T5 LED lysrør
  •          T5 LED lysrør dimbar
  •          2G11 LED lysrør
  •          2D kompakt lysrør
  •          2G10 LED lysrør

  Bare på dette så ser du at vi har et godt og stort utvalg, fordi når du går inn på de individuelle kategoriene finnes det flere produkter og modeller som du kan kjøpe. Du vil ikke behøve å besøke en annen butikk for å kjøpe LED lysrør, uansett om det er T5 lysrør eller T8 lysrør!

  Vær nøye på det du kjøper

  Når du kjøper er det dog greit å være oppmerksom på visse ting. Først og fremst må jo det LED lysstoffrøret som du kjøper passe inn i selve armaturet. Men du kan også kjøpe armaturet hos oss om du vil det. Men om det er noe du har kontroll på, så bør du også være obs på hvilken lysstyrke lysrøret har. Det kan være viktig å ha et sterkere lys om du for eksempel vil ha lysrøret i garasjen, men kanskje litt svakere om skal være på kjøkkenet. Eller svakere er muligens ikke riktig ord, litt varmere kan stemme bedre.

  Slik informasjon får du om du lese opplysningene om de individuelle modellene når du går inn på dem. Der får du ikke bare det, men også informasjon som for eksempel spredning av lyset. Hvor stor vinkel det har kan være relevant informasjon for deg, men det er viktig å huske at slike ting påvirkes også om du har møbler eller andre ting i nærheten. Det kan hindre spredningen, naturlig nok.

  Til slutt kan du også lese om all informasjon gjeldende forbruket, og hva du kan forvente av de individuelle lysstoffrørene i LED. Det er mye å tenke på når man kjøper LED lysrør, så det er greit at du har mye å velge mellom, slik at du ikke trenger å ta et kompromiss, og kjøpe noe du kanskje ikke er fornøyd med. Det problemet vil du ikke ha hos oss!

  Få hjelp, og alt du trenger!

  Når du skal kjøpe slike ting kan det knyttes stor usikkerhet til det, spesielt om du er litt uerfaren, og er redd for å gjøre feil. Det er ikke så farlig uansett, da du har 21 dagers full returrett, som innebærer at du kan sende tilbake produktet innen 21 dager og få pengene tilbake uten problemer. Men det er jo noe man helst vil unngå, fordi man vil kjøpe riktig med en gang.

  Derfor oppfordrer vi deg til å ta kontakt om du er usikker på hvilket LED lysrør du bør kjøpe, og som passer best for deg. Trenger du i tillegg armatur kan det hende du har enda flere spørsmål, så du er mer enn velkommen til å stille dem til oss, så har vi et team stående klart for å hjelpe deg. Vi er eksperter i bransjen, og det er ingenting vi ikke kan hjelpe deg med når det kommer til LED lysstoffrør og individuelle modeller som for eksempel T8 lysrør.

  Ikke nøl med å ta kontakt, så skal vi finne en løsning på det du trenger sammen. Det er derfor vi er her, tross alt!

 • Med LED - Lysrør armatur

  Pris garanti led lyskilder

  Innovative armatur med integrert LED til hjem og kontor

  Her på ledlyskilder har vi LED lysrør armatur til alle anledninger. På denne siden vil du få en oversikt over det utvalget vi kan tilby av led lysrør i vanlig armatur. Lysrørarmatur med innebygd LED er et perfekt alternativ hvis du både mangler armatur og LED lysrør. Våre lysstoffrør er perfekte til bruk både på kontoret og i stuen hjemme. Når du kjøper en komplett LED-armatur får du både armatur, innebygget LED-lys og skjøteledninger. Ønsker du derimot et armatur uten LED integrert, har vi selvfølgelig det også

  Våre LED armatur gir fra seg et behagelig og pent lys. Når du skal velge et LED-lysrør, må du først og fremst finne ut hvilken kulør som vil passe best til området du ønsker å belyse. Våre LED lys kommer med tre forskjellige kulør, som er varmt, nøytralt og kaldt. Den varme fargen egner seg godt til et sted hvor du ønsker en behagelig atmosfære med et snev av hjemmekoselig hygge. Det nøytrale gir et godt og naturlig arbeidslys. Den kaldhvite fargen har et blåaktig skjær, og den er spesielt egnet til for eksempel maleboder, akvarier og spesialdekorasjoner.

  Hva er fordelene med LED-belysning? 

  Her på ledlyskilder er vi naturlig nok over gjennomsnittlig begeistret for LED belysning, og det er det mange grunner til. En av fordelene med LED-lys er at det er svært energieffektivt sammenlignet med en tradisjonell halogenpære. Det er dermed både et økonomisk og mer miljøvennlig alternativ.  LED-lys har samtidig lang levetid, noe som gjør lyset rimelig i drift. I tillegg er LED-lys smart fordi du kan få det i flere forskjellige lysstyrker. Dette gjør at du alltid vil kunne finne en lysstyrke som passer behovet du har. En annen fordel med LED er at man med LED-lister får en jevn lysfordeling, noe som gir en helt annen følelse i rommet enn om det ble opplyst med taklamper.

  Effektiv belysning med PIR sensor

  LED belysning har en lang holdbarhet, og vår armatur med LED har en drift på opp til 30 000 timer. Ved å kjøpe et armatur med PIR sensor, kan du sikre at lyset ditt vil vare enda lenger. Den innebygde PIR sensoren vil sørge for lys når det er nødvendig, og egner seg derfor perfekt på steder som inngangspartiet til hjemmet ditt. PIR sensoren er aktiv når det er under 70 LUX i området og tenner lyset ved bevegelse innenfor 6-8 meters avstand. Dermed slipper du å lete etter lysbryteren i mørket, samtidig som du sparer både penger og energi.

  Velg et LED armatur

  Når det gjelder å velge riktig LED-armatur for hjemmet ditt, er det så mange alternativer tilgjengelig. Det er viktig å vurdere størrelsen og typen armatur som best passer dine behov og plassen du ønsker å lyse opp. Du bør også vurdere hvilken belysningsstil du foretrekker, enten det er et mer moderne utseende eller noe mer tradisjonelt. I tillegg kommer LED-armaturer i forskjellige wattstyrker, så du bør tenke på hvor sterkt eller dempet lyset skal være avhengig av dine spesifikke behov. Til slutt, sørg for å velge en LED-armatur som er energieffektiv og gir langsiktige besparelser på energikostnadene. Med disse tipsene i tankene kan du enkelt finne en LED-armatur som dekker alle dine belysningsbehov.
  armatur

  Moderne LED lysrørsarmaturer til garasje

   LED-lysrørarmaturer er flotte for garasjer. De gir en effektiv og effektiv måte å lyse opp en garasje, noe som gir bedre synlighet og mer brukbar plass. LED-armaturer gir betydelige fordeler i forhold til tradisjonell fluorescerende belysning: de er lysere, mer energieffektive og varer lenger enn tradisjonelle lys. I tillegg krever de mindre vedlikehold siden de ikke trenger å skiftes ut så ofte. Med LED-belysning i garasjen din kan du nyte fordelene med forbedret sikkerhet og økt produktivitet samtidig som du sparer penger på energikostnader. Videre er LED-armaturer tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser og stiler, slik at du kan finne en som passer best til dine behov og passer inn i den generelle utformingen av garasjen din. Å investere i LED-belysning er en fin måte å sikre et trygt og komfortabelt arbeidsmiljø i garasjen din samtidig som du reduserer karbonavtrykket.

  Energibesparende LED armaturer for hjemmet

  design LED-belysning for industrilokaler er en energibesparende løsning som kan gi betydelige kostnadsbesparelser og miljøgevinster. LED-lysarmaturer er designet for å vare mye lenger enn tradisjonelle lyspærer, noe som resulterer i færre utskiftninger og reduserte vedlikeholdskostnader. LED-armaturer bruker dessuten betydelig mindre energi enn tradisjonelle belysningskilder, og reduserer dermed strømregningen og karbonutslippene. I tillegg gir LED-belysning forbedret synlighet og klarhet på grunn av sin høyere fargegjengivelsesindeks (CRI). Dette gjør den til et godt valg for både industrilokaler og hjemmet. Med et stadig voksende utvalg av stiler tilgjengelig, er det garantert noe som passer for enhver setting. Enten du leter etter et elegant moderne utseende eller foretrekker en varm vintage-følelse, kan LED-armaturer gi et energibesparende preg til enhver plass.

  Kjøkkenet ditt får nytt liv med avanserte LED-armaturer og praktiske tilbehør

  Kjøkkenet mitt har blitt fullstendig transformert med tillegg av avansert LED-armaturer og praktisk tilbehør. De nye lysene er lyse og moderne, og lyser opp hvert hjørne av rommet. Jeg elsker hvordan de hvite lysene får alt til å se så friskt og skarpt ut. Tilbehøret er også utrolig nyttig, fra det uttrekkbare spiskammeret til de innebygde krydderhyllene. Alt er innen rekkevidde, noe som gjør det mye enklere å tilberede måltider. Ikke bare er kjøkkenet mitt vakkert og funksjonelt, men det er også energieffektivt takket være LED-lysene. Jeg er begeistret for mitt oppdaterte kjøkken og gleder meg til å vise det frem til venner og familie!

  {opfaqblock:348}

 • Uten LED - Lysrør armatur

  Pris garanti led lyskilder

  Energieffektiv belysningen med lysrør til både ute- og innendørsbruk

  LED armatur er det perfekte alternativet for deg som ønsker en moderne belysning, og vårt store sortiment inkluderer armatur for både inne- og utendørsbruk. Med våre produkter kan du enkelt lyse opp kjøkkenet, garasjen, vaskerommet, verkstedet og andre rom med energibesparende belysning til en rimelig pris.

  Modellene på denne siden kommer uten lysrør, så LED-rør må kjøpes separat. Dette sikrer deg fleksibilitet, ettersom det gir deg muligheten til å velge selv blant vårt store sortiment av lysrør. Om du ønsker en armatur hvor LED-lyskilden er innebygd, ta en titt på vårt gode utvalg av rimelige og kvalitetsrike Lysrør Armatur Med LED.

  Hva er en armatur?

  Armatur er apparater som distribuerer, filtrerer eller forvandler lyset som overføres fra en eller flere lamper, og inkluderer alle delene som er nødvendige for å beskytte lampene. En LED armatur kan kobles til strømnettet med en driver, og kommer med en kjøleribbe som avleder varmen fra diodene. Våre armaturer kommer i enten aluminium eller polykarbonat, og hvilke som passer best for deg avhenger av området du ønsker å belyse. 

  Produksjonsbeskrivelsen til hvert produkt vil hjelpe deg på veien til å finne det perfekte alternativet for ditt ønsket bruk, og vår kundeservice hjelper deg med glede om du skulle ha noen spørsmål på veien. Vi har ansatte med høy kompetanse og lang erfaring innen belysning, så ikke nøl med å ta kontakt om du trenger hjelp - vil hjelper deg gjerne.

  Finn det perfekte armatur til ditt bruksområde

  Vi har et bredt utvalg av lysrør armaturer, slik at du enkelt skal kunne finne det perfekte alternativet for deg. Våre ulike modeller kommer med forskjellige muligheter, så her avhenger det av hva du ønsker fra lyskilden din. Noen er designet for å være robuste og tåle utendørsbruk, slik at du skal kunne bruke det utendørs eller på et verksted hvor det kan bli fuktig. Disse har klassifiseringen IP65, som betyr at de motstår både regn og vannsprut. Andre modeller setter estetikk høyest, og vil dermed bidra til å gjøre hjemmet ditt moderne og stilfullt, samtidig som de bidrar med energibesparende belysning av høyeste kvalitet.

  Vår V-Tac åpen T8 LED armatur er f.eks. ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken. Denne er laget av Aluminium, og er kompatibel med alle LED-lysrør i størrelsen 120cm. Om du trenger en modell som tåler vann til hage, verksted eller andre uteområder, er vår Vento T8 LED armatur et perfekt alternativ.

  {opfaqblock:113}

 • EX armatur

  Ex Armaturer for LED belysning i utsatte miljøer!

  Her på Lyskilder.no finner du noen armaturer beregnet for spesifikke industrielle miljøer der eksplosjoner og brann er en større risiko. Mange industrimiljøer er ganske særegne, og noen miljøer er mer utsatte for eksplosjon enn andre. I slike områder er det utrolig viktig å velge tilpasset belysningsarmatur, slik at det ikke oppstår ulykker. EX LED armaturene vi fører er ideelle til blant annet male-haller, samt produksjonshaller som er maritime og offshore med en virksomhet som involverer bruk eller oppbevaring av olje, gass eller kjemikalier.
  Til eksplosjon-utsatte områder er valg av armaturer et valg som må tas nøye, for riktig belysning er avgjørende for både helsen og sikkerheten til alle som oppholder seg i området. Produktene vi leverer er i tråd med retningslinjene som finnes. Vi selger sertifiserte og kvalitetssikre LED belysningsløsninger som er beregnet for bruk i eksplosjons-utsatte områder. Dette betyr at produktene vi fører er trygge og testede, derav ATEX merkingen. ATEX betyr at armaturet har vært testet nøye, og oppfyller kravene som er satt av EU i direktivene som omhandler eksplosjonsbeskyttet utstyr. Med belysning fra oss kan du altså være sikker på at de ansatte er trygge i eksplosjons-utsatte miljøer.

  Enkel montering med sterke lysegenskaper 

  Armaturene på denne siden er av høy kvalitet, og er laget for å være holdbare i lang tid i tøffe miljøer. På for eksempel skip og oljeplattformer er det aktivitet til enhver tid, og belysningen bør derfor være ekstra god for at presisjonsarbeid kan bli opprettholdt hele døgnet rundt. Vår danske leverandører LEDlife er eksperter på LED til industri, og har et stort utvalg av produkter som er spesialiserte for maritimt og offshore bruk - du kan finne noen av deres LED lysrør her.
  Med sine 7200 lumen vil LED lyskilden 120cm eksplosjonssikkert armatur 60W være et knallgodt valg til de fleste industribygg. Disse armaturene kan festes direkte til takplaten, eller henges opp med kjetting og karabinkroker. Fargetonen på produktet kommer som enten kald eller nøytral. De kalde tonene gir et blåaktig lys, mens den nøytrale kuløren vil bidra til å skape det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. 

  Langvarig løsning med lettvint vedlikehold 

  Alle LED lysrør som egner seg for offshorebruk har en beregnet levetid på opptil 50.000 lystimer, noe som resulterer i mindre vedlikehold. På toppen av dette er lampene klassifiserte med IP66 merkingen, det tilsier at armaturene er vannbestandige, men de kan derimot ikke taes i bruk under vann. 
  Konsulter gjerne våre kunnskapsrike medarbeidere på kundeservice om det skulle være noe du ønsker å vite mer om før du gjør et innkjøp.
  {opfaqblock:230}

LED lysrør & armatur

216 produkter
 • Restsalg: LEDlife T5-120 EXT
  Ekstern driver, 18W LED rør, 120 cm
  413,00 kr 590,00 kr -30%
  • 2000lm Lysstyrke
  • 40W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 180° Spredning

  Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

  Redusert pris!
  På lager.
 • Aigostar 30W komplett LED armatur
  90 cm, 230V
  301,00 kr
  • 2490lm Lysstyrke
  • 200W Erstatt
  • 30W Forbruk
  • 120° Spredning

  På lager.
 • Monteringstape
  1,5 meter, dobbeltsidig tape
  174,00 kr

   1,5 meter rull med dobbeltsidig monteringstape.Kan brukes til for eksempel å montere LED slim armaturer uten skruer.Tapen kan også brukes til å sette opp LEDstriper hvor limet ikke sitter.  1,5 meter rull med dobbeltsidig monteringstape.Kan brukes til for eksempel å montere...

   På lager.
  • LEDlife 48W LED armatur
   160lm/W, 5000K, 150 cm, IP66, IK10, gjennomgangskobling, 230V
   1 509,00 kr
   • 7600lm Lysstyrke
   • 48W Forbruk
   • 120° Spredning

   48W vanntett LED armatur fra LEDlife med melkehvitt cover. Effektivt armatur med 158 lumen pr. watt og 5000K nøytral farge. Armaturet har skruforbindelse med kabelinnføring i den ene enden.  48W vanntett LED armatur fra LEDlife med melkehvitt cover. Effektivt armatur med...

   På lager.
  • LEDlife 45W LED armatur
   RA93, 5000K, 150 cm, 150lm/W, IP66, IK10, gjennomgangskobling, 230V
   1 453,00 kr
   • 6800lm Lysstyrke
   • 45W Forbruk
   • 120° Spredning

   45W vanntett RA93 LED armatur fra LEDlife med melkehvitt cover.150lm/w og flicker free.Perfekt til lakkhaller, trykkerier, utstillinger, museum og andre steder med behov for naturlig lys. Effektivt armatur med 150 lumen pr. wattog høy RA- verdi på 93. Den høye RA- verdien kombinert med en lysfarge på 5000K og en flicker free driver betyr at... 45W vanntett RA93 LED armatur fra LEDlife med melkehvitt cover.150lm/w og flicker...

   Tilgjengelig: 2024-06-30
  • LEDlife 45W LED armatur
   1-10V dimbar, 150 cm, IP66, IK10, gjennomgangskobling, 230V
   1 824,00 kr
   • 6900lm Lysstyrke
   • 45W Forbruk
   • 120° Spredning

   45W vanntett og dimbart LED armatur fra LEDlife med melkehvitt cover. Dette LED armaturet kan dimmes via 1-10V signal. Med 0/1-10V signal kan du koble så mange armaturer til samme dimmer som du ønsker.  Effektivt armatur med 153 lumen pr. Watt. Armaturet har skruforbindelse for kabelinnføring i den ene enden. 45W vanntett og dimbart LED armatur fra LEDlife med melkehvitt cover. Dette LED...

   På lager.
  • Wire oppheng for armatur
   1 meter, justerbar høyde, sett med 2 stk.
   35,00 kr

    Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1 meter, og høyden kan lett justeres i toppbraketten etter behov. Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1 meter,...

    På lager.
   • Spectrum Gigant 20W LED armatur
    60cm,, 150lm/W, IP65 vanntett, gjennomgangskobling, 230V
    352,00 kr
    • 3000lm Lysstyrke
    • 20W Forbruk
    • 120° Spredning

    Med det høye antall lumen pr. watt (150lm/W) er dette armatur fra Spectrum en afv de mest effektive belysningsløsninger på markedet. Dette betyr at du kan lyse opp et stort område med minimalt energiforbruk. IK09 sikrer at armaturet er meget slagfast. Konstruert til at være sterk og holdbar. IP65 vanntet.... Med det høye antall lumen pr. watt (150lm/W) er dette armatur fra Spectrum en...

    På lager.
   • Spectrum Gigant 38W LED armatur
    120cm, 150lm/W, IP65 vanntett, gjennomgangskobling, 230V
    624,00 kr
    • 5900lm Lysstyrke
    • 38W Forbruk
    • 120° Spredning

    Med det høye antall lumen pr. watt (150lm/W) er dette armatur fra Spectrum en afv de mest effektive belysningsløsninger på markedet. Dette betyr at du kan lyse opp et stort område med minimalt energiforbruk. IK09 sikrer at armaturet er meget slagfast. Konstruert til at være sterk og holdbar. IP65 vanntet.... Med det høye antall lumen pr. watt (150lm/W) er dette armatur fra Spectrum en...

    På lager.
   • Spectrum Gigant 52W LED armatur
    150cm, 150lm/W, IP65 vanntett, gjennomgangskobling, 230V
    715,00 kr
    • 8000lm Lysstyrke
    • 52W Forbruk
    • 120° Spredning

    Med det høye antall lumen pr. watt (150lm/W) er dette armatur fra Spectrum en afv de mest effektive belysningsløsninger på markedet. Dette betyr at du kan lyse opp et stort område med minimalt energiforbruk. IK09 sikrer at armaturet er meget slagfast. Konstruert til at være sterk og holdbar. IP65 vanntet. Gjennomgangkoblet med 3 ledere.  Enkel å... Med det høye antall lumen pr. watt (150lm/W) er dette armatur fra Spectrum en afv de...

    Tilgjengelig: 2024-06-04
   • LEDlife T5-PRO21 EXT
    Ekstern driver, 5W LED rør, 21,2 cm
    262,00 kr
    • 675lm Lysstyrke
    • 8W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 160° Spredning

    Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til...

    På lager.
   • V-Tac 120 cm vanntett armatur med rør
    Inkl. 1 stk. 18W LED rør, IP65, 230V
    384,00 kr
    • 1700lm Lysstyrke
    • 18W Forbruk
    • 120° Spredning

    Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 1 stk. 18W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den...

    På lager.
   • V-Tac vanntett 36W komplett LED armatur
    120 cm, 120lm/W, gjennomgangskobling, IP65, 230V
    310,00 kr
    • 4320lm Lysstyrke
    • 170W Erstatt
    • 36W Forbruk
    • 120° Spredning

    Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 8 armaturer i serie. Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 8 armaturer i serie.

    Tilgjengelig: 2024-06-08
   • LEDlife T8-Double120
    19W LED rør, 160 lm/W, roterbar fatning, input i begge ender, 120 cm
    321,00 kr
    • 3040lm Lysstyrke
    • 19W Forbruk
    • 120° Spredning

    T8 rør fra LEDlife på 19W med input i begge ender.Dette betyr at røret passer inn i eldre armaturer uten ombygging. T8 rør fra LEDlife på 19W med input i begge ender.Dette betyr at røret passer inn i...

    Tilgjengelig: 2024-07-12
   • LEDlife T8-ULTRA150
    25W LED rør, 160lm/W, roterbar fatning, 150 cm
    502,00 kr
    • 4000lm Lysstyrke
    • 25W Forbruk
    • 160° Spredning

    LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 30% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke nødvendig å endre eksisterende... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

    På lager.
   • LEDlife T5-145 200lm/W
    16/24W LED rør, 144,9 cm, 5 års garanti
    583,00 kr
    • 4800lm Lysstyrke
    • 24W Forbruk
    • 140° Spredning

    Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det...

    På lager.
   • LEDlife T5-115 200lm/W
    10/15W LED rør, 114,9 cm, 5 års garanti
    583,00 kr
    • 3000lm Lysstyrke
    • 15W Forbruk
    • 140° Spredning

    Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det...

    På lager.
   • LEDlife T8-120 200lm/w
    10/15W LED rør, roterbar fatning, 120 cm, 5 års garanti
    484,00 kr
    • 3000lm Lysstyrke
    • 36W Erstatt
    • 15W Forbruk
    • 140° Spredning

    Indbygget switch til at indstille røret til 10W 2000lm eller 15W 3000lm.LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Det er ikke nødvendig å endre eksisterende armatur!  Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen... Indbygget switch til at indstille røret til 10W 2000lm eller 15W...

    På lager.
   • LEDlife T8-150 200lm/W
    16/24W LED rør, roterbar fatning, flicker free, 150 cm
    592,00 kr
    • 4800lm Lysstyrke
    • 58W Erstatt
    • 24W Forbruk
    • 140° Spredning

    Indbygget switch til at indstille røret til 16W 3200lm eller 24W 4800lm.LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... Indbygget switch til at indstille røret til 16W 3200lm eller 24W...

    På lager.
   • V-Tac vanntett 48W komplett LED armatur
    150 cm, 120lm/W, IP65, gjennomgangskobling, 230V
    373,00 kr
    • 5760lm Lysstyrke
    • 230W Erstatt
    • 48W Forbruk
    • 120° Spredning

    Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 6 armaturer i serie. Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 6 armaturer i serie.

    Tilgjengelig: 2024-06-07
   • LED-POL vanntett 50W komplett LED armatur
    120 cm, 115lm/W, IP65, 230V
    615,00 kr
    • 5750lm Lysstyrke
    • 170W Erstatt
    • 50W Forbruk
    • 120° Spredning

    Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Armaturet har kabelinnføring i begge ender.

    På lager.
   • Restsalg: Nordlux Bity 40 armatur
    3000K, sensor, hvit
    268,80 kr 448,00 kr -40%
    • 530lm Lysstyrke
    • 6W Forbruk

    Bity er en LED-skaplampe som styres med PIR-håndbevegelsessensor. Når du beveger hånden din under Bity, kan du tenne og slukke lampen uten å skulle berøre en veggbryter. Bity egner seg ideelt under kjøkkenskap. Det gode lyset fra LED-kilden i kombinasjon med håndbevegelsessensoren gir perfekte betingelser for eksempel til... Bity er en LED-skaplampe som styres med PIR-håndbevegelsessensor. Når du beveger hånden...

    Redusert pris!
    På lager.
   • Gigant 75W LED armatur
    150cm, 173lm/W, IP65 vanntett, gjennomgangskobling, 230V
    1 138,00 kr
    • 13000lm Lysstyrke
    • 75W Forbruk
    • 120° Spredning

    Med det høye antall lumen pr. watt (173lm/W) er dette armatur fra Spectrum en afv de mest effektive belysningsløsninger på markedet. Dette betyr at du kan lyse opp et stort område med minimalt energiforbruk. IK09 sikrer at armaturet er meget slagfast. Konstruert til at være sterk og holdbar. IP65 vanntet.... Med det høye antall lumen pr. watt (173lm/W) er dette armatur fra Spectrum en...

    På lager.
   • Limea T8 LED armatur
    Til 1x150cm LED rør, IP65 vanntett, gjennomgangskobling, uten rør
    203,00 kr

     Vanntett armatur klar til 1 x 150 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som krever ballast.Armaturet er gjennomgangskoblet for enkel seriekobling.Opp til 8 stk. armaturer i serie.Leveres uten LED rør.LED T8 rør kjøpes separat.Monteringsklips medfølger.Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor. Vanntett armatur klar til 1 x 150 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til...

     På lager.
    • Limea T8 LED armatur
     Til 2x 120cm LED rør, IP65 vanntett, gjennomgangskobling, uten rør
     174,00 kr

      Vanntett armatur klar til 2 x 120 cm LED rør. Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som krever ballast. Armaturet er gjennomgangskoblet for enkel seriekobling. Opp til 4 stk. armaturer i serie. Leveres uten LED rør.LED T8 rør kjøpes separat.Monteringsklips medfølger. Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor.for. Vanntett armatur klar til 2 x 120 cm LED rør. Uten ballast/forkobling, passer...

      På lager.
     • LEDlife T8-Double150
      25W LED rør, 155 lm/W, roterbar fatning, input i begge ender, 150 cm
      384,00 kr
      • 3880lm Lysstyrke
      • 25W Forbruk
      • 120° Spredning

      T8 LED rør fra LEDlife med input i begge ender.Dette betyr at røret kan plasseres direkte i et eldre armatur uten ombygging. T8 LED rør fra LEDlife med input i begge ender.Dette betyr at røret kan plasseres...

      På lager.
     • Restsalg: IP65 T8 LED armatur
      Til 1x 150 cm LED rør, IP65 vanntett, gjennomgangskobling
      354,25 kr 545,00 kr -35%

       Vanntett armatur klar til 1 x 150 cm LED rør.Gjennomgangskoblet og med metall monteringsklips.5 ledet.Uten ballast/ forkobling - passer ikke til LED rør som krever ballast.Leveres uten LED rør.LED T8 rør kjøpes separat. Vanntett armatur klar til 1 x 150 cm LED rør.Gjennomgangskoblet og med metall...

       Redusert pris!
       På lager.
      • LEDlife 10W LED-armatur
       60 cm, IP65, Ø25cm, kablet, 230V
       246,00 kr
       • 1000lm Lysstyrke
       • 10W Forbruk
       • 120° Spredning

       Skap det perfekte lyset i kjølerommet ditt med LEDlife 10W LED-armatur i 60 cm størrelse.Med imponerende holdbarhet og enkel tilkobling er denne armaturen ideell for miljøer med temperaturer fra -20 til 50 grader. Perfekt for mange steder som generell belysning, men ideell for kjøleskap og kjøleromsbelysning. Tåler temperaturer fra -20 til 50 grader Enkel... Skap det perfekte lyset i kjølerommet ditt med LEDlife 10W LED-armatur i 60 cm...

       På lager.
      • Restsalg: 11W LED sirkelrør
       Ø25 cm, 230V
       352,80 kr 504,00 kr -30%
       • 1100lm Lysstyrke
       • 22W Erstatt
       • 11W Forbruk
       • 120° Spredning

       Sirkel LED rør. Sirkel LED rør.

       Redusert pris!
       På lager.
      • LEDlife 2G10-SMART16 HF
       Direkte erstatning, LED lysstofrør, 12W, 16,5cm, 2G10
       472,00 kr
       • 1200lm Lysstyrke
       • 24W Erstatt
       • 12W Forbruk
       • 180° Spredning

       Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme...

       På lager.
      • Restsalg: LEDlife 2G10-SMART21 HF
       Direkte erstatning, LED lysstofrør, 18W, 21,7cm, 2G10
       351,40 kr 502,00 kr -30%
       • 1800lm Lysstyrke
       • 36W Erstatt
       • 18W Forbruk
       • 180° Spredning

       Fint 2G10 lysstofrør.Til direkte montering uten ombygging.Noen ballaster har utfordringer med det lave LED forbruket - vi anbefaler å teste før innkjøp til større prosjekter.Cirka samme lysstyrke som lysstoffrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G10 lysstofrør.Til direkte montering uten ombygging.Noen ballaster har...

       Redusert pris!
       På lager.
      • 30 cm hann/hunn kabel
       Passer til V-Tac kompakt armaturer
       21,00 kr

        30 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. 30 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer.

        På lager.
       • LEDlife T5-115 Ultra
        18W LED rør, 160 LM/W, 114,9 cm
        360,00 kr
        • 2880lm Lysstyrke
        • 18W Forbruk
        • 140° Spredning

        Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det...

        Tilgjengelig: 2024-07-12
       • LEDlife T5-145 Ultra
        25W LED rør, 160 LM/W, 144.9 cm
        473,00 kr
        • 4000lm Lysstyrke
        • 25W Forbruk
        • 140° Spredning

        Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

        På lager.
       • LEDlife T5-145 Ultra
        30W LED rør, 160 LM/W, 144,9 cm
        489,00 kr
        • 4800lm Lysstyrke
        • 30W Forbruk
        • 140° Spredning

        Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

        På lager.
       • LEDlife T8-Pro120 RA90
        18W LED rør, 120 cm
        439,00 kr
        • 2430lm Lysstyrke
        • 36W Erstatt
        • 18W Forbruk
        • 160° Spredning

        LED rør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret. LED rør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et...

        På lager.
       • Restsalg: LEDlife 2G11-SMART31 HF
        Direkte erstatning, LED rør, 12W, 31cm, 2G11
        224,70 kr 321,00 kr -30%
        • 1620lm Lysstyrke
        • 24W Erstatt
        • 12W Forbruk
        • 120° Spredning

        Fin 2G11-lysstoffrør.Forbruk på 12W og 1620 lumens.Monteres i eksisterende fatninger.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen!Virker med elektronisk ballast.Dimbar med DALI ballast. Fin 2G11-lysstoffrør.Forbruk på 12W og 1620 lumens.Monteres i eksisterende...

        Redusert pris!
        På lager.
       • Limea slim vanntett 45W komplett LED armatur
        150 cm, gjennomgangskobling, IP65, 230V
        279,00 kr
        v. 6+  279,00 kr
        • 5400lm Lysstyrke
        • 45W Forbruk
        • 120° Spredning

        W kompakt LED-armatur på 150 cm. Armaturet har vanntette skruforbindelser i begge ender. Har gjennomgangskobling, noe som sikrer enkel tilkobling til neste armatur. Armaturet kjennetegnes også av lav høyde, uten at det går på bekostning av en kraftig lysstyrke. Monteres direkte i taket ved hjelp ev de medfølgende monteringsklips eller... W kompakt LED-armatur på 150 cm. Armaturet har vanntette skruforbindelser i begge...

        På lager.
       • Restsalg: LEDlife T8-Direct150
        25W LED rør, 150 LM/W, roterbar sokkel, 150 cm
        238,70 kr 341,00 kr -30%
        • 3750lm Lysstyrke
        • 58W Erstatt
        • 25W Forbruk
        • 140° Spredning

        For direkte montering i beslag med ballast/forkobling .LED-røret krever en ballast eller forkobling  for å fungere.Passer i armatur med G13-sokkel.Energieffektivt T8 lysrør på 150 cm.Hele 150 lumen/W.Med matt deksel og dreibar stikkontakt, så det er mulig å justere lyset. For direkte montering i beslag med ballast/forkobling .LED-røret krever en ballast...

        Redusert pris!
        På lager.
       • EasyConnect LED armatur 36W
        120 cm, gjennomgangskobling, IP65
        595,00 kr
        • 4000lm Lysstyrke
        • 36W Forbruk
        • 120° Spredning

        36W vanntett LED armatur.​Ledningene kobles enkelt til armaturet og samles i de vanntette koblingene.De 2 armene klappes ut så enden av armaturet kan tas av. Ledningene føres gjennom og settes fast.Heretter kan armaturet settes sammen igjen. Armaturet har kabelinnføring i begge ender og er derfor enkelt å seriekoble.Det er mulig å... 36W vanntett LED armatur.​Ledningene kobles enkelt til armaturet og samles i de...

        På lager.
       • V-Tac T8-Samsung60 Pro
        Samsung LED chip, 7,5W LED rør, 110LM/W, 60 cm
        79,00 kr
        • 850lm Lysstyrke
        • 7,5W Forbruk
        • 160° Spredning

        LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 850 lumen og et forbruk på 7,5W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

        På lager.
       • EasyConnect LED armatur 50W
        150 cm, gjennomgangskobling, IP65
        699,00 kr
        • 5844lm Lysstyrke
        • 50W Forbruk
        • 120° Spredning

        50W vanntett LED armatur.​Ledningene kobles enkelt til armaturet og samles i de vanntette koblingene.De 2 armene klappes ut så enden av armaturet kan tas av. Ledningene føres gjennom og settes fast.Heretter kan armaturet settes sammen igjen. Armaturet har kabelinnføring i begge ender og er derfor enkelt å seriekoble.Det er mulig å... 50W vanntett LED armatur.​Ledningene kobles enkelt til armaturet og samles i de...

        På lager.
       • Dura69 21W LED armatur
        60 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 1-10V, RA90
        1 036,00 kr
        • 2500lm Lysstyrke
        • 21W Forbruk
        • 120° Spredning

        Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde med høy RA verdi.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette kjøpes i tillegg: Wireoppheng til... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde med høy RA verdi.Perfekt til...

        På lager.
       • Dura69 21W LED armatur
        60 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 150lm/W
        891,00 kr
        • 3000lm Lysstyrke
        • 21W Forbruk
        • 120° Spredning

        Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke, hele 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette kjøpes i... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke, hele 150 lumen...

        På lager.
       • Dura69 21W LED armatur
        60 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 1-10V, 150lm/W
        1 036,00 kr
        • 3000lm Lysstyrke
        • 21W Forbruk
        • 120° Spredning

        Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde. Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon. Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering. For montering med wire, skal dette kjøpes i tillegg: Wireoppheng til armatur. Armaturet er tredd... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde. Perfekt til harde miljø med...

        På lager.
       • Dura69 38W LED armatur
        120 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 150lm/W
        1 254,00 kr
        • 6000lm Lysstyrke
        • 38W Forbruk
        • 120° Spredning

        Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke, hele 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette kjøpes i... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke, hele 150 lumen...

        På lager.
       • Dura69 38W LED armatur
        120 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 1-10V, RA90
        1 392,00 kr
        • 4300lm Lysstyrke
        • 40W Forbruk
        • 120° Spredning

        RA90 120 cm IP69K godkjent LED armatur med innebygd lyskilde med høy RA- verdi.Perfekt til harde miljøer med ammoniak i fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller produksjon av mat.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres ned besalg til takmontering.For montering med wire skal dette kjøpes i tillegg.Armaturet kan... RA90 120 cm IP69K godkjent LED armatur med innebygd lyskilde med høy RA- verdi.Perfekt...

        På lager.
       • Dura69 38W LED armatur
        120 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 1-10V, 150lm/W
        1 392,00 kr
        • 6000lm Lysstyrke
        • 40W Forbruk
        • 120° Spredning

        Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke hele 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette kjøpes i... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke hele 150 lumen...

        På lager.
       • Dura69 45W LED armatur
        150 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 150lm/W
        1 600,00 kr
        • 6600lm Lysstyrke
        • 45W Forbruk
        • 120° Spredning

        Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Med høy lysstyrke, 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette kjøpes i... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Med høy lysstyrke, 150 lumen...

        På lager.
       • Dura69 45W LED armatur
        150 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 1-10V, RA90
        1 731,00 kr
        • 4900lm Lysstyrke
        • 45W Forbruk
        • 120° Spredning

        Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde med høy RA verdi.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde med høy RA...

        På lager.
       • Dura69 50W LED armatur
        150 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 1-10V, 150lm/W
        1 731,00 kr
        • 7800lm Lysstyrke
        • 50W Forbruk
        • 120° Spredning

        Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke hele 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire,... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke hele 150...

        På lager.
       • LEDlife T8-ULTRA120
        18W LED rør, 160lm/W, roterbar fatning, 120 cm
        420,00 kr
        • 2880lm Lysstyrke
        • 36W Erstatt
        • 18W Forbruk
        • 140° Spredning

        Kraftig 120 cm 18W LED-rør med 160 lm/W.Monteres direkte i armaturen for å erstatte vanlige lysstoffrør.Gratis LED starter inkludert - monter den og røret og det fungerer!(Ved dobbeltbeslag må det i noen tilfeller bygges om - veiledning medfølger).Med matt deksel og dreibar stikkontakt, så det er mulig å justere lyset.En monteringsguide og LED-starter er... Kraftig 120 cm 18W LED-rør med 160 lm/W.Monteres direkte i armaturen for å erstatte...

        På lager.
       • Limea T8 LED armatur
        Til 2x 60cm LED rør, IP65 vanntett, gjennomgangskobling
        233,00 kr

         Vanntett armatur klar til 2 x 60cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som krever ballast.Armaturet er gjennomgangskoblet for enkel seriekobling.Opp til 8 stk. armaturer i serie.Leveres uten LED rør.LED T8 rør kjøpes separat.Monteringsklips medfølger.Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor. Vanntett armatur klar til 2 x 60cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke...

         På lager.
        • LEDlife 18W LED-armatur
         120 cm, IP65, Ø25cm, kablet, 230V
         335,00 kr
         • 2300lm Lysstyrke
         • 18W Forbruk
         • 120° Spredning

         Skap det perfekte lyset i kjølerommet ditt med LEDlife 18W LED-armatur i 120 cm størrelse.Med imponerende holdbarhet og enkel tilkobling er denne armaturen ideell for miljøer med temperaturer fra -20 til 50 grader.Perfekt for mange steder som generell belysning, men ideell for kjøleskap og kjøleromsbelysning. Tåler temperaturer fra -20°C til 50°C grader... Skap det perfekte lyset i kjølerommet ditt med LEDlife 18W LED-armatur i 120 cm...

         På lager.
        • 16W LED innsats med linser, flicker free
         Ø17 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
         276,00 kr
         v. 10+  248,40 kr
         • 1550lm Lysstyrke
         • 68W Erstatt
         • 16W Forbruk
         • 120° Spredning

         LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

         På lager.
        • Spectrum Limea Connect 36W LED armatur
         120cm, IP65 vanntett, 147 lm/W, gjennomgangskoblet, 230V
         371,00 kr
         • 5300lm Lysstyrke
         • 36W Forbruk
         • 120° Spredning

         IK09 sikrer at armaturet er slagfast.Konstrueret til at være sterkt og holdbart.IP65 vanntett.Gjennomgangskoblet. Enkel å koble i serie og enkel montering.Leveres inkl. 2 monteringsklips.Max 22 armaturer i serie. IK09 sikrer at armaturet er slagfast.Konstrueret til at være sterkt og holdbart.IP65...

         På lager.
        • LEDlife T8 RA90 LED-rør
         Pro 19W, CRI90, 5 års garanti, 120 cm
         326,00 kr
         • 2400lm Lysstyrke
         • 36W Erstatt
         • 19W Forbruk
         • 140° Spredning

         LEDlife T8 RA90 LED-rør - Pro 19W er det perfekte valget når høy lyskvalitet er nødvendig. Dette LED-røret har en CRI-verdi på over 90, noe som sikrer en svært presis og naturtro fargegjengivelse.5 års garanti - du kan være rolig med kjøpet, da vi gir deg hele 5 års garanti... LEDlife T8 RA90 LED-rør - Pro 19W er det perfekte valget når høy...

         På lager.
        • LEDlife T8 RA90 LED-rør
         Pro 25W, CRI90, 5 års garanti, 150 cm
         408,00 kr
         • 3300lm Lysstyrke
         • 58W Erstatt
         • 26W Forbruk
         • 140° Spredning

         LEDlife T8 RA90 LED-rør - Pro 25W er det perfekte valget når høy lyskvalitet er nødvendig. Dette LED-røret har en CRI-verdi på over 90, noe som sikrer en svært presis og naturtro fargegjengivelse. 5 års garanti - du kan være rolig med kjøpet, da vi gir deg hele 5 års garanti... LEDlife T8 RA90 LED-rør - Pro 25W er det perfekte valget når høy...

         På lager.
        • 25x 60 cm LED-rør
         Glass, 8,5W LED-rør, Spectrum, 60 cm
         894,00 kr
         • 850lm Lysstyrke
         • 8.5W Forbruk
         • 270° Spredning

         Pakke med 25x 60cm LED-rør i glass. Disse 8,5W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for å oppgradere belysningssystemet ditt og skape et behagelig lys i hjemmet eller kontoret. 25 LED-rør til en fantastisk pris Glassrørdesign for en elegant og moderne estetikk 8,5W LED-teknologi sikrer energieffektiv belysning SpectrumLED kvalitet og pålitelighet Vær... Pakke med 25x 60cm LED-rør i glass. Disse 8,5W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle...

         På lager.
        • 25x 120cm LED-rør
         Glass, 18W LED-rør, Spectrum, 120 cm
         1 252,00 kr
         • 1850lm Lysstyrke
         • 36W Erstatt
         • 18W Forbruk
         • 270° Spredning

         Pakke med 25x 120cm LED-rør i glass.Disse 18W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for å oppgradere belysningssystemet ditt og skape et behagelig lys i hjemmet eller kontoret.25 LED-rør til en fantastisk prisGlassrørdesign for en elegant og moderne estetikk18W LED-teknologi sikrer energieffektiv belysningSpectrumLED kvalitet og pålitelighetVær imidlertid... Pakke med 25x 120cm LED-rør i glass.Disse 18W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for...

         På lager.
        • 25x 150 cm LED-rør
         Glass, 20W LED-rør, Spectrum, 150 cm
         1 611,00 kr
         • 2400lm Lysstyrke
         • 58W Erstatt
         • 20W Forbruk
         • 270° Spredning

         Pakke med 25x 150cm LED-rør i glass.Disse 20W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for å oppgradere belysningssystemet ditt og skape et behagelig lys i hjemmet eller kontoret.25 LED-rør til en fantastisk prisGlassrørdesign for en elegant og moderne estetikk20W LED-teknologi sikrer energieffektiv belysningSpectrumLED kvalitet og pålitelighetVær imidlertid... Pakke med 25x 150cm LED-rør i glass.Disse 20W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for...

         Tilgjengelig: 2024-06-18
        • Spectrum VIGA 28W LED armatur
         120cm, 114lm/W, 230V
         203,00 kr
         • 3200lm Lysstyrke
         • 28W Forbruk
         • 120° Spredning

         Flott 28W LED-armatur fra Spectrum. LED-armaturen leveres komplett med monteringsklips og innebygd lyskilde. Armaturet kobles direkte til 230v med medfølgende kabel. Bruksanvisning sikrer problemfri installasjon. Denne typen LED-armatur passer for mange forskjellige scenarier. f.eks. i garasjen, verkstedet, hobbyrommet eller hallen m.m. Flott 28W LED-armatur fra Spectrum. LED-armaturen leveres komplett med monteringsklips...

         På lager.
        • V-Tac vanntett 18W komplett LED armatur
         60 cm, IP65, 230V
         152,00 kr 189,00 kr
         • 1900lm Lysstyrke
         • 18W Forbruk
         • 120° Spredning

         Vakker, vanntett og energieffektiv LED-armatur fra V-Tac. Armaturet har innskruing for kabelinnføring i begge ender, for enkel seriekobling. Maks 8 armaturer i serie. Perfekt til garasjen, verkstedet, idrettshallen eller lignende. Monteringsklemmer, skruer og endeplugg følger med. Også tilgjengelig i 120cm og 150cm versjoner. Vakker, vanntett og energieffektiv LED-armatur fra V-Tac. Armaturet har innskruing for...

         På lager.
        • V-Tac vanntett 36W komplett LED armatur
         120 cm, IP65, 230V
         223,00 kr 278,00 kr
         • 3900lm Lysstyrke
         • 36W Forbruk
         • 120° Spredning

         Vakker, vanntett og energieffektiv LED-armatur fra V-Tac. Armaturet har innskruing for kabelinnføring i begge ender, for enkel seriekobling. Maks 8 armaturer i serie. Perfekt til garasjen, verkstedet, idrettshallen eller lignende. Monteringsklemmer, skruer og endeplugg følger med. Også tilgjengelig som 60cm og 150cm versjoner. Vakker, vanntett og energieffektiv LED-armatur fra V-Tac. Armaturet har innskruing for...

         På lager.
        • V-Tac vanntett 36W komplett LED armatur
         120 cm, 120lm/W, Samsung LED chip, gjennomgangskobling, IP65, 230V
         335,00 kr
         • 4320lm Lysstyrke
         • 170W Erstatt
         • 36W Forbruk
         • 120° Spredning

         Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 8 armaturer i serie. Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 8 armaturer i serie.

         På lager.
        • Spectrum Limea Connect 25W LED armatur
         60cm, IP65 vanntett, 160 lm/W, gjennomgangskoblet, 230V
         280,00 kr
         • 4000lm Lysstyrke
         • 25W Forbruk
         • 120° Spredning

         IK09 sikrer at armaturet er slagfast.Konstrueret til at være sterkt og holdbart.IP65 vanntett.Gjennomgangskoblet. Enkel å koble i serie og enkel montering.Leveres inkl. 2 monteringsklips.Max 22 armaturer i serie. IK09 sikrer at armaturet er slagfast.Konstrueret til at være sterkt og holdbart.IP65...

         På lager.
        • Spectrum Limea Connect 50W LED armatur
         120cm, IP65 vanntett, 154 lm/W, gjennomgangskoblet, 230V
         412,00 kr
         • 7700lm Lysstyrke
         • 50W Forbruk
         • 120° Spredning

         IK09 sikrer at armaturet er slagfast.Konstrueret til at være sterkt og holdbart.IP65 vanntett.Gjennomgangskoblet. Enkel å koble i serie og enkel montering.Leveres inkl. 2 monteringsklips.Max 16 armaturer i serie. IK09 sikrer at armaturet er slagfast.Konstrueret til at være sterkt og holdbart.IP65...

         På lager.
        • T8 90 cm lysstofrør
         15W LED rør, 90 cm
         151,00 kr
         • 1800lm Lysstyrke
         • 25W Erstatt
         • 15W Forbruk
         • 180° Spredning

         LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1800 lumen og et forbruk på 15W. Erstatter et vanlig 25 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 180 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

         På lager.
        • Spectrum 20W komplett LED armatur
         90 cm, 230V
         133,00 kr
         • 2400lm Lysstyrke
         • 20W Forbruk
         • 120° Spredning

         På lager.
        • Skjøt for EasyConnect armatur
         T-stykke
         33,00 kr

          T-skjøt for våre EasyConnect-armatur. Kabelen føres gjennom skjøten og videre inn i neste armatur. T-skjøt for våre EasyConnect-armatur. Kabelen føres gjennom skjøten og videre inn i...

          På lager.
         • Skjøt for EasyConnect armatur
          L-stykke
          27,00 kr

           L-skjøt for våre EasyConnect-armatur.Kabelen føres gjennom skjøten og videre inn i neste armatur. L-skjøt for våre EasyConnect-armatur.Kabelen føres gjennom skjøten og videre inn i...

           På lager.
          • Skjøt for EasyConnect armatur
           Samleskjøt
           24,00 kr

            Skjøt for våre EasyConnect-armatur.Kabelen føres gjennom skjøten og videre inn i neste armatur. Skjøt for våre EasyConnect-armatur.Kabelen føres gjennom skjøten og videre inn i neste...

            På lager.
           • Skjøt for EasyConnect armatur
            X-stykke
            36,00 kr

             X-skjøt for våre EasyConnect-armatur.Kabelen føres gjennom skjøten og videre inn i neste armatur. X-skjøt for våre EasyConnect-armatur.Kabelen føres gjennom skjøten og videre inn i...

             På lager.
            • 25x 60 cm LED-rør
             Glass, 9W premium LED-rør, Spectrum, 60 cm
             1 342,00 kr
             • 1260lm Lysstyrke
             • 9W Forbruk
             • 270° Spredning

             Pakke med 25x 60 cm LED-rør i glass.Disse 9W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for å oppgradere belysningssystemet ditt og skape et behagelig lys i hjemmet eller kontoret.25 LED-rør til en fantastisk pris Glassrørdesign for en elegant og moderne estetikk 9W LED-teknologi sikrer energieffektiv... Pakke med 25x 60 cm LED-rør i glass.Disse 9W LED-rørene fra...

             Tilgjengelig: 2024-06-04
            • 25x 120 cm LED-rør
             Glass, 18W premium LED-rør, Spectrum, 120 cm
             2 291,00 kr
             • 2600lm Lysstyrke
             • 18W Forbruk
             • 270° Spredning

             Pakke med 25x 120 cm LED-rør i glass.Disse 18W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for å oppgradere belysningssystemet ditt og skape et behagelig lys i hjemmet eller kontoret.25 LED-rør til en fantastisk pris Glassrørdesign for en elegant og moderne estetikk 18W LED-teknologi sikrer energieffektiv... Pakke med 25x 120 cm LED-rør i glass.Disse 18W LED-rørene fra...

             På lager.
            • 25x 150 cm LED-rør
             Glass, 24W premium LED-rør, Spectrum, 150 cm
             2 685,00 kr
             • 3500lm Lysstyrke
             • 24W Forbruk
             • 270° Spredning

             Pakke med 25x 150 cm LED-rør i glass.Disse 24W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for å oppgradere belysningssystemet ditt og skape et behagelig lys i hjemmet eller kontoret.25 LED-rør til en fantastisk pris Glassrørdesign for en elegant og moderne estetikk 24W LED-teknologi sikrer energieffektiv... Pakke med 25x 150 cm LED-rør i glass.Disse 24W LED-rørene fra...

             På lager.
            • V-Tac vanntett 48W komplett LED armatur
             150 cm, IP65, 230V
             288,00 kr 364,00 kr
             • 5200lm Lysstyrke
             • 48W Forbruk
             • 120° Spredning

             Vakker, vanntett og energieffektiv LED-armatur fra V-Tac. Armaturet har innskruing for kabelinnføring i begge ender, for enkel seriekobling. Maks 8 armaturer i serie. Perfekt til garasjen, verkstedet, idrettshallen eller lignende. Monteringsklemmer, skruer og endeplugg følger med. Også tilgjengelig som 60cm og 120cm versjoner. Vakker, vanntett og energieffektiv LED-armatur fra V-Tac. Armaturet har innskruing for...

             På lager.
            • 150 cm kabel for standard stikkontakt
             Passer for LEDlife 10W og 18W IP65 LED-armatur, IP65
             63,00 kr

              150 cm kabel med støpsel for standard stikkontakt.Passer til LEDlife 10W og 18W IP65 LED-armatur. Kablene er montert med de monterte IP65 vanntette skjøtene.  150 cm kabel med støpsel for standard stikkontakt.Passer til LEDlife 10W og 18W IP65...

              På lager.
             • 50 cm skjøteledning
              Passer for LEDlife 10W og 18W IP65 LED-armatur, IP65
              58,00 kr

               Forlengelseskabel på 50 cm med vanntette hann- og hunnkontakter.Passer til LEDlife 10W og 18W IP65 LED-armatur. Ved behov for mer avstand mellom 2 stk. LEDlife (10W/18W) IP65 armatur det kan gjøres med en eller flere av denne skjøteledningen. Monteres med forhåndsmonterte vanntette kontakter.  Forlengelseskabel på 50 cm med vanntette hann- og hunnkontakter.Passer til LEDlife 10W...

               På lager.
              • LEDlife T8 RA90 LED-rør
               Pro 9W, CRI90, 5 års garanti, 60 cm
               239,00 kr
               • 1150lm Lysstyrke
               • 18W Erstatt
               • 9W Forbruk
               • 140° Spredning

               LEDlife T8 RA90 LED-rør - Pro 9W er det perfekte valget når høy lyskvalitet er nødvendig. Dette LED-røret har en CRI-verdi på over 90, noe som sikrer en svært presis og naturtro fargegjengivelse. 5 års garanti - du kan være rolig med kjøpet, siden det er en 5 års produsentgaranti... LEDlife T8 RA90 LED-rør - Pro 9W er det perfekte valget når høy...

               På lager.
              • V-Tac vanntett 48W komplett LED armatur
               150 cm, 120lm/W, gjennomgangskobling, IP65, 230V
               436,00 kr
               • 5760lm Lysstyrke
               • 48W Forbruk
               • 120° Spredning

               Flott industriarmatur fra V-Tac. Armaturet har innskruing for kabelinnføring i begge ender, for enkel seriekobling. Med IP65-klassifisering er du garantert en robust armatur som er både vann- og støvtett. Armaturen er energivennlig med et lavt forbruk på kun 120lm/W. Ideell for både industriell og privat bruk. for eksempel garasjen, verkstedet,... Flott industriarmatur fra V-Tac. Armaturet har innskruing for kabelinnføring i begge...

               På lager.
              • LEDlife T8-FOCUS120, Liten spredning
               19W LED rør, 175lm/W, 60 graders spredning, 120 cm
               556,00 kr
               • 3325lm Lysstyrke
               • 36W Erstatt
               • 19W Forbruk
               • 60° Spredning

               120 cm 19W LED-rør med 175 lm/W. Dette LED-røret har en ekstra fokusert lysstråle med en lysvinkel på 60 grader.Dette betyr at røret kan monteres høyere enn andre LED-lysrør og sikre at mer lys når helt ned til gulvet.Ved utskifting av eldre lysrør kan 1 enkelt FOCUS-rør gi samme lysmengde på gulvet som 2 eksisterende rør med større spredning.Dette gir... 120 cm 19W LED-rør med 175 lm/W. Dette LED-røret har en ekstra fokusert lysstråle...

               På lager.
              • Restsalg: LEDlife 2G11
               LED lysstofrør, 21W, 53,5cm, 2G11, 230V
               156,00 kr 240,00 kr -35%
               • 2700lm Lysstyrke
               • 21W Forbruk
               • 180° Spredning

               Fint 2G11 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G11 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de...

               Redusert pris!
               På lager.
              • LEDlife T8-FOCUS150
               25W LED rør, 175lm/W, 60 grader spredning, 150 cm
               670,00 kr
               • 4375lm Lysstyrke
               • 58W Erstatt
               • 25W Forbruk
               • 60° Spredning

               Kraftig 120 cm 18W LED-rør med 160 lm/W. Monteres direkte i armaturen for å erstatte vanlige lysstoffrør. Gratis LED-tenner inkludert - monter den og røret og det fungerer! (Ved dobbeltbeslag må det i noen tilfeller bygges om - veiledning medfølger). Med matt deksel og dreibar stikkontakt, så det er mulig å justere lyset. En... Kraftig 120 cm 18W LED-rør med 160 lm/W. Monteres direkte i armaturen for å erstatte...

               På lager.
              • LEDlife T5-FOCUS120, Liten spredning
               19W LED rør, 175lm/W, 60 graders spredning, 120 cm
               712,00 kr
               • 3325lm Lysstyrke
               • 19W Forbruk
               • 60° Spredning

               120 cm 19W LED-rør med 175 lm/W.Dette LED-røret har en ekstra fokusert lysstråle med en lysvinkel på 60 grader.Dette betyr at røret kan monteres høyere enn andre LED-lysrør og sikre at mer lys når helt ned til gulvet.Ved utskifting av eldre lysrør kan 1 enkelt FOCUS-rør gi samme lysmengde på gulvet som 2 eksisterende rør med større spredning.Dette gir... 120 cm 19W LED-rør med 175 lm/W.Dette LED-røret har en ekstra fokusert lysstråle med en...

               På lager.
              • LEDlife T5-FOCUS150, Liten spredning
               25W LED rør, 175lm/W, 60 graders spredning, 150 cm
               545,00 kr
               • 4375lm Lysstyrke
               • 25W Forbruk
               • 60° Spredning

               150 cm 25W T5 LED-rør med 175 lm/W.Dette LED-røret har en ekstra fokusert lysstråle med en lysvinkel på 60 grader.Dette betyr at røret kan monteres høyere enn andre LED-lysrør og sikre at mer lys når helt ned til gulvet.Ved utskifting av eldre lysrør kan 1 enkelt FOCUS-rør gi samme lysmengde på gulvet som 2 eksisterende rør med større spredning.Dette gir... 150 cm 25W T5 LED-rør med 175 lm/W.Dette LED-røret har en ekstra fokusert lysstråle med...

               På lager.
              • Limea T8 LED dobbelarmatur
               Inkl. 9W 60cm LED rør, IP65 vanntett
               214,00 kr
               v. 12+  199,00 kr
               • 2000lm Lysstyrke
               • 18W Forbruk
               • 270° Spredning

               Vanntett armatur klar til 2 x 60 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som, krever ballast.Armaturet er gjennomgangskoblet, for enkel seriekobling.Opp til 8 stk. armaturer i serie.Monteringsklips medfølger.Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor.Tilsluttes til 230V forsyningIP65 - Kan brukes utendørs, tåler vannsprut og... Vanntett armatur klar til 2 x 60 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til...

               På lager.
              • Limea T8 LED dobbeltarmatur
               Inkl. 18,5W 120cm LED rør, IP65 vanntett
               267,00 kr
               v. 12+  252,00 kr
               • 4000lm Lysstyrke
               • 37W Forbruk
               • 270° Spredning

               Vanntett armatur klar til 2 x 120 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som krever ballast.Armaturet er gjennomgangskoblet, for enkel seriekobling.Opp til 4 stk. armaturer i serie.Monteringsklips medfølger.Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor.Tilsluttes til 230V forsyningIP65 - Kan brukes utendørs, tåler vannsprut og... Vanntett armatur klar til 2 x 120 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til...

               På lager.
              • Limea T8 LED dobbeltarmatur
               Inkl. 24W 150cm LED rør, IP65 vanntett
               339,00 kr
               • 5000lm Lysstyrke
               • 48W Forbruk
               • 270° Spredning

               Vanntett armatur klar til 2 x 150 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som, krever ballast.Armaturet er gjennomgangskoblet, for enkel seriekobling.Opp til 3 stk. armaturer i serie.Monteringsklips medfølger.Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor.Tilsluttes til 230V forsyningIP65 - Kan brukes utendørs, tåler vannsprut og... Vanntett armatur klar til 2 x 150 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til...

               Utsolgt
              • LEDlife T8-ENDURE60
               9W LED rør, 60 cm, slagfast, flicker free
               309,00 kr
               • 1215lm Lysstyrke
               • 18W Erstatt
               • 9W Forbruk
               • 160° Spredning

               Dette lysrøret er resultatet af flere års utvikling og testing, med det målet å skabe det mest hardføre lysrøret på markedet. Lysstofrøret er produseret i nano plast, som utover, å veje mindre end tradisjonelle lysrør også er brandsikkert. Egenskaber: Flicker freeLaget av... Dette lysrøret er resultatet af flere års utvikling og testing, med det...

               På lager.
              • LEDlife T8-ENDURE120
               18W LED rør, 120 cm, slagfast, flicker free
               343,00 kr
               • 2400lm Lysstyrke
               • 36W Erstatt
               • 18W Forbruk
               • 160° Spredning

               Dette lysrøret er resultatet af flere års utvikling og testing, med det målet å skabe det mest hardføre lysrøret på markedet. Lysstofrøret er produseret i nano plast, som utover, å veje mindre end tradisjonelle lysrør også er brandsikkert. Egenskaber: Flicker freeLaget av... Dette lysrøret er resultatet af flere års utvikling og testing, med det...

               På lager.
              • Restsalg: LEDlife 2G10
               LED lysstofrør, 17W, 22cm, 2G10, 230V
               204,10 kr 314,00 kr -35%
               • 2100lm Lysstyrke
               • 17W Forbruk
               • 180° Spredning

               Fint 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte...

               Redusert pris!
               På lager.
              • Restsalg: LEDlife 2G10
               LED lysstofrør, 14W, 17cm, 2G10, 230V
               182,00 kr 280,00 kr -35%
               • 1750lm Lysstyrke
               • 14W Forbruk
               • 180° Spredning

               Fint 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte...

               Redusert pris!
               På lager.
              • LEDlife 2G11
               LED lysstofrør, 17W, 41cm, 2G11, 230V
               240,00 kr
               • 2100lm Lysstyrke
               • 17W Forbruk
               • 180° Spredning

               Fint 2G11 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G11 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de...

               På lager.
              • V-Tac vanntett 36W komplett LED armatur
               120 cm, 120lm/W, gjennomgangskobling, Mikrobølgesensor, IP65, 230V
               516,00 kr
               • 4320lm Lysstyrke
               • 170W Erstatt
               • 36W Forbruk
               • 120° Spredning

               Vann- og støvtett LED armatur fra V-Tac.Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 8 armaturer i serie.Dette armaturet har innebyggd mikrobølgesensor. Oppfanger bevegelser i en radius av 4-8 meter. (fungerer mest optimalt i en monteringshøyde på 2-4 meter) Ved bevegelse lyser armaturet med 100% lysstyrke i 60 sekunder... Vann- og støvtett LED armatur fra V-Tac.Armaturet...

               På lager.
              • LEDlife 2G11
               LED lysstofrør, 12W, 32cm, 2G11, 230V
               183,00 kr
               • 1400lm Lysstyrke
               • 12W Forbruk
               • 180° Spredning

               Fint 2G11 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G11 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de...

               På lager.
              • V-Tac T8-VALUE120
               LED rør, 18W, G13, 120cm
               61,00 kr
               • 1850lm Lysstyrke
               • 36W Erstatt
               • 18W Forbruk
               • 160° Spredning

               LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

               Tilgjengelig: 2024-06-08
              • V-Tac T8-VALUE150
               LED rør, 20W, G13, 150cm
               110,00 kr
               • 2100lm Lysstyrke
               • 58W Erstatt
               • 20W Forbruk
               • 160° Spredning

               LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

               På lager.
              • Spectrum VIGA 14W LED armatur
               60cm, 121 lm/W, 230V
               106,00 kr
               • 1700lm Lysstyrke
               • 14W Forbruk
               • 120° Spredning

               På lager.
              • Spectrum T8-60
               Nanoplastik, 9W LED rør, 60 cm
               49,00 kr
               • 1000lm Lysstyrke
               • 18W Erstatt
               • 9W Forbruk
               • 270° Spredning

               På lager.
              • Spectrum T8-120
               Nanoplastik, 18,5W LED rør, 120 cm
               69,00 kr
               • 2000lm Lysstyrke
               • 36W Erstatt
               • 18.5W Forbruk
               • 270° Spredning

               På lager.
              • Spectrum T8-150
               Nanoplastik, 24W LED rør, 150 cm
               110,00 kr
               • 2500lm Lysstyrke
               • 58W Erstatt
               • 24W Forbruk
               • 270° Spredning

               På lager.
              • V-Tac 40W slim LED armatur
               120 cm, 3 års produsentgaranti, 230V
               249,00 kr
               • 4800lm Lysstyrke
               • 40W Forbruk
               • 120° Spredning

               Fint 40W LED armatur fra V-Tac.Komplett med monteringsklips og innebygget lyskilde.Tilkobles direkte til 230v.Denne type LED armatur egner seg til mange steder. Det er velegnet til bruk i garasje, værksteder, hobbyrom m.m.Merk at denne ikke har innebygd seriekobling. Om det skal kobles flere armaturer i serie så anbefaler vi i stedet våre vanntette... Fint 40W LED armatur fra V-Tac.Komplett med monteringsklips og innebygget...

               På lager.
              • V-Tac 50W slim LED armatur
               150 cm, 3 års produsentgaranti, 230V
               314,00 kr
               • 6000lm Lysstyrke
               • 50W Forbruk
               • 120° Spredning

               Fint 50W LED armatur fra V-Tac.Komplett med monteringsklips og innebygget lyskilde.Tilkobles direkte til 230v.Denne type LED armatur egner seg til mange steder. Det er velegnet til bruk i garasje, værksteder, hobbyrom m.m.Merk at denne ikke har innebygd seriekobling. Om det skal kobles flere armaturer i serie så anbefaler vi i stedet våre... Fint 50W LED armatur fra V-Tac.Komplett med monteringsklips og innebygget...

               På lager.
              Viser 1 - 104 av 216 produkter

              Pris garanti led lyskilder

              Hvis du tar en kikk på denne siden vil du se det utvalget vi tilbyr innenfor LED lysrør armatur. Vi har valgt å dele siden inn i flere kategorier så du lettere skal kunne navigere deg rundt og finne akkurat det produktet du leter etter.

              Vi har lysrørarmatur både med og uten LED for å gi deg flere valgmuligheter og muligheten til å spesialtilpasse produktet etter ditt behov. Det du kan være sikker på er at produktene vi tilbyr her inne er av den aller beste kvalitet uten at det går utover prisen.

              Derfor, hvis du trenger et nytt lysrørarmatur, vil du finne ett her som garantert vil passe perfekt til det behovet du skulle ha. Klikk deg videre inn på hvert produkt og les mer om dets detaljer og funksjoner slik at du er sikker på at det produktet du kjøper er det riktige.

              Lysrørarmatur

              Det er mye å tenke på når man skal ordne med lys og slike ting. Det er mange betraktninger og betenkninger å gå gjennom før man bestemmer seg for hva man vil gjøre. Så er det jo også greit å finne en god butikk å handle i, som du har gjort her med LEDLyskilder.no. Det er ikke mange av våre rivaliserende butikker som kan måle seg med utvalget vi har av led armatur, og det generelle sortimentet vi har i denne kategorien. Ikke minst når man også tenker på prisene vi har. Før du bestemmer deg for hva du vil gjøre, og hva du skal kjøpe, så ta en nøye titt gjennom sortimentet vårt. Det kan hende du finner noe uventet.

              Kjøp lysrørarmatur i flere kategorier

              Som du sikkert allerede vet så er det ikke akkurat mangel på lysrørarmatur, det er veldig mye variasjon og store muligheter i forhold til det man kan kjøpe. Selve armaturen vet du kanskje hvordan skal monteres, men det finnes flere forskjellige varianter. Trenger du for eksempel led armatur til garasje, eller muligens lysrørarmatur til kjøkken? Vi forsøker jo å holde et så stort sortiment for deg som mulig, slik at det blir lettere å finne frem.

              Vi har også til industri, og med våre led armatur til industri så får du en veldig høy kvalitet, sammen med alle de vanlige fordelene ved å handle hos oss. For øvrig finner du også tilbehør som er viktig for selve monteringen av lysrørarmaturen, så det er mye å sette tennene i når du skal handle hos oss.

              Rimelige priser med stort utvalg

              Om du allerede har tatt en titt gjennom sortimentet vårt har du nok sett at det er ganske stort. Noen av kategoriene har vi jo nevnt allerede, men det finnes mye mer, husk at vi også har lysrørarmatur til bad, men det er jo mange i dag som foretrekker downlights. Det kommer litt an på hva du har fra før av, hovedpoenget er uansett det at det er mye å velge mellom.

              Og det har vi kombinert med nært uslåelige priser, slik at du kan lete i ro og mak, i viten om at prisene våre er de beste på markedet. Avhengig på hva du vil kan du filtrere søket ditt fra lavest til høyest pris, eller motsatt. Du kan også se på hvilke av våre led lysrør armatur er mest populære, men det er jo litt individuelt. Selv om mange andre kunder kjøper armatur led for deres egne prosjekt, behøver ikke det nødvendigvis å bety at du trenger det samme.

              Som du kanskje har sett så vet du muligens allerede at vi selger armatur både med og uten led. Det har vi gjort for å gi deg flere valgmuligheter og større fleksibilitet i forhold til hva du kan kjøpe. Kanskje har du allerede led-lyset, og behøver bare armaturen? Det er jo ikke rent sjeldent at det er tilfellet, så derfor har du gode kjøpsmuligheter her hos oss.

              Få den informasjonen du behøver

              Når du handler hos oss, og når du kjøper ting som LED lys og armatur, så kan det føles som en litt vanskelig prosess. Det er mye å tenke på, og selv om du muligens har erfaring, med det, så er det jo så stort utvalg vi har, at det kan være lett å bli forvirret. Når du for eksempel skal kjøpe lysrørarmatur til kjøkken så vil du jo gjerne kjøpe riktig, og om du skal ha LED inkludert så må lyset passe til kjøkkenet også. Selve monteringen kan være litt vanskelig om du ikke vet så mye om det fra før av.

              Derfor har vi samlet all informasjon som er mulig om de individuelle produktene vi selger. Når du skal kjøpe armatur til LED så må du nødvendigvis ha så mye info som mulig. Ved å kjøpe hos oss har du akkurat det. Bare gå inn på et tilfeldig produkt, så vil du se at vi har forklaringer og detaljer som dimensjoner, hvor mye strøm LED armaturen krever, og hva slags bruksområde produktet har.

              Visse av våre lysrørarmaturer tåler for eksempel vann og regn, noe som vil gjøre dem ideelle å kjøpe når du behøver led lysrørarmatur til bad, eller utendørs. På samme måte er det noen av dem som ikke tåler regn, eller visse type forhold, og dermed er det greit å holde dem ute av badet, og kanskje plassere dem som led armatur i garasje eller kjøkken.

              Slike ting er mye viktigere enn du kanskje tror, og vi skal love deg at selv de med svært mye erfaring i bransjen leser nøye gjennom beskrivelsene og informasjonen før de kjøper. Da vet man at man har kjøpt riktig, samtidig som man også vet hva man kan forvente. Det er altså mye å tenke på, men da vet du i det minste at LEDlyskiler.no har informasjonen du behøver.

              Vi kan hjelpe deg med det du trenger

              Noe som er veldig viktig for oss er det å ha fornøyde kunder. Det er derfor vi strekker oss så langt når det kommer til sortimentet vi har, og ikke minst prisene også. Så når du skal kjøpe lysrørarmatur, kanskje lysrørarmatur til kjøkken, vil vi hjelpe deg. Det gjelder ikke bare informasjonen på de individuelle produktene, men også når det kommer til montering og generell veiledning. Om dette er første gang du gjør det, eller din tiende gang, så har du sikkert spørsmål.

              Derfor kan du rette deg til vår kundetjeneste som står klare til å hjelpe deg, og til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Når du handler hos oss koster frakten kun 49 kroner, du har 21 dagers full returrett, slik at du får testet produktet godt før du bestemmer deg for hva du vil gjøre, og generell en svært god service. Vi har tross alt flere års erfaring i bransjen, så vi vet hva det vil bety å ha fornøyde kunder og hvor viktig det er for oss.

              Så uansett hva du skal kjøpe, være det seg led armatur til industri, eller noe annet, så er vi her for å hjelpe!