LED lysrørarmatur
 • Uten LED - Lysrør armatur

  Pris garanti led lyskilder

  Energieffektiv belysningen med lysrør til både ute- og innendørsbruk

  LED armatur er det perfekte alternativet for deg som ønsker en moderne belysning, og vårt store sortiment inkluderer armatur for både inne- og utendørsbruk. Med våre produkter kan du enkelt lyse opp kjøkkenet, garasjen, vaskerommet, verkstedet og andre rom med energibesparende belysning til en rimelig pris.

  Modellene på denne siden kommer uten lysrør, så LED-rør må kjøpes separat. Dette sikrer deg fleksibilitet, ettersom det gir deg muligheten til å velge selv blant vårt store sortiment av lysrør. Om du ønsker en armatur hvor LED-lyskilden er innebygd, ta en titt på vårt gode utvalg av rimelige og kvalitetsrike Lysrør Armatur Med LED.


  Hva er en armatur?

  Armatur er apparater som distribuerer, filtrerer eller forvandler lyset som overføres fra en eller flere lamper, og inkluderer alle delene som er nødvendige for å beskytte lampene. En LED armatur kan kobles til strømnettet med en driver, og kommer med en kjøleribbe som avleder varmen fra diodene. Våre armaturer kommer i enten aluminium eller polykarbonat, og hvilke som passer best for deg avhenger av området du ønsker å belyse. 

  Produksjonsbeskrivelsen til hvert produkt vil hjelpe deg på veien til å finne det perfekte alternativet for ditt ønsket bruk, og vår kundeservice hjelper deg med glede om du skulle ha noen spørsmål på veien. Vi har ansatte med høy kompetanse og lang erfaring innen belysning, så ikke nøl med å ta kontakt om du trenger hjelp - vil hjelper deg gjerne.


  Finn det perfekte armatur til ditt bruksområde

  Vi har et bredt utvalg av lysrør armaturer, slik at du enkelt skal kunne finne det perfekte alternativet for deg. Våre ulike modeller kommer med forskjellige muligheter, så her avhenger det av hva du ønsker fra lyskilden din. Noen er designet for å være robuste og tåle utendørsbruk, slik at du skal kunne bruke det utendørs eller på et verksted hvor det kan bli fuktig. Disse har klassifiseringen IP65, som betyr at de motstår både regn og vannsprut. Andre modeller setter estetikk høyest, og vil dermed bidra til å gjøre hjemmet ditt moderne og stilfullt, samtidig som de bidrar med energibesparende belysning av høyeste kvalitet.

  Vår V-Tac åpen T8 LED armatur er f.eks. ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken. Denne er laget av Aluminium, og er kompatibel med alle LED-lysrør i størrelsen 120cm. Om du trenger en modell som tåler vann til hage, verksted eller andre uteområder, er vår Vento T8 LED armatur et perfekt alternativ.  {opfaqblock:113}

 • Med LED - Lysrør armatur

  Pris garanti led lyskilder

  Under vil du få en oversikt over det utvalget vi kan tilby av lysrørarmatur med LED. Dette betyr blant annet at du får armatur med medfølgende LED. Dette vil være perfekt hvis du står i den situasjon at du både mangler armatur og LED lysrør.

  Våre lysstoffrør er perfekte til bruk på både kontoret på jobben eller i stua hjemme. Altså er våre produkter er veldig anvendelige og passer inn overalt. Dette understrekes hvis du blar litt nedover på siden, hvor du til og med vil finne vanntett armatur.

  Vi har altså lysrør med tilhørende armatur til enhver anledning. De gir fra seg et behagelig og pent lys og dekker perfekt over det området det skal lyse opp. Hvis du blar deg enda litt nedover vil du også finne en forlengerkabel. Dette gjør at du kan montere ditt nye lysrør hvor enn du skulle ønske det.

 • EX armatur

LED lysrørarmatur54 produkter

Viser 1 - 54 av 54 produkter
Viser 1 - 54 av 54 produkter

Pris garanti led lyskilder

Hvis du tar en kikk på denne siden vil du se det utvalget vi tilbyr innenfor LED lysrør armatur. Vi har valgt å dele siden inn i flere kategorier så du lettere skal kunne navigere deg rundt og finne akkurat det produktet du leter etter.

Vi har lysrørarmatur både med og uten LED for å gi deg flere valgmuligheter og muligheten til å spesialtilpasse produktet etter ditt behov. Det du kan være sikker på er at produktene vi tilbyr her inne er av den aller beste kvalitet uten at det går utover prisen.

Derfor, hvis du trenger et nytt lysrørarmatur, vil du finne ett her som garantert vil passe perfekt til det behovet du skulle ha. Klikk deg videre inn på hvert produkt og les mer om dets detaljer og funksjoner slik at du er sikker på at det produktet du kjøper er det riktige.

Lysrørarmatur

Det er mye å tenke på når man skal ordne med lys og slike ting. Det er mange betraktninger og betenkninger å gå gjennom før man bestemmer seg for hva man vil gjøre. Så er det jo også greit å finne en god butikk å handle i, som du har gjort her med LEDLyskilder.no. Det er ikke mange av våre rivaliserende butikker som kan måle seg med utvalget vi har av led armatur, og det generelle sortimentet vi har i denne kategorien. Ikke minst når man også tenker på prisene vi har. Før du bestemmer deg for hva du vil gjøre, og hva du skal kjøpe, så ta en nøye titt gjennom sortimentet vårt. Det kan hende du finner noe uventet.

Kjøp lysrørarmatur i flere kategorier

Som du sikkert allerede vet så er det ikke akkurat mangel på lysrørarmatur, det er veldig mye variasjon og store muligheter i forhold til det man kan kjøpe. Selve armaturen vet du kanskje hvordan skal monteres, men det finnes flere forskjellige varianter. Trenger du for eksempel led armatur til garasje, eller muligens lysrørarmatur til kjøkken? Vi forsøker jo å holde et så stort sortiment for deg som mulig, slik at det blir lettere å finne frem.

Vi har også til industri, og med våre led armatur til industri så får du en veldig høy kvalitet, sammen med alle de vanlige fordelene ved å handle hos oss. For øvrig finner du også tilbehør som er viktig for selve monteringen av lysrørarmaturen, så det er mye å sette tennene i når du skal handle hos oss.

Rimelige priser med stort utvalg

Om du allerede har tatt en titt gjennom sortimentet vårt har du nok sett at det er ganske stort. Noen av kategoriene har vi jo nevnt allerede, men det finnes mye mer, husk at vi også har lysrørarmatur til bad, men det er jo mange i dag som foretrekker downlights. Det kommer litt an på hva du har fra før av, hovedpoenget er uansett det at det er mye å velge mellom.

Og det har vi kombinert med nært uslåelige priser, slik at du kan lete i ro og mak, i viten om at prisene våre er de beste på markedet. Avhengig på hva du vil kan du filtrere søket ditt fra lavest til høyest pris, eller motsatt. Du kan også se på hvilke av våre led lysrør armatur er mest populære, men det er jo litt individuelt. Selv om mange andre kunder kjøper armatur led for deres egne prosjekt, behøver ikke det nødvendigvis å bety at du trenger det samme.

Som du kanskje har sett så vet du muligens allerede at vi selger armatur både med og uten led. Det har vi gjort for å gi deg flere valgmuligheter og større fleksibilitet i forhold til hva du kan kjøpe. Kanskje har du allerede led-lyset, og behøver bare armaturen? Det er jo ikke rent sjeldent at det er tilfellet, så derfor har du gode kjøpsmuligheter her hos oss.

Få den informasjonen du behøver

Når du handler hos oss, og når du kjøper ting som LED lys og armatur, så kan det føles som en litt vanskelig prosess. Det er mye å tenke på, og selv om du muligens har erfaring, med det, så er det jo så stort utvalg vi har, at det kan være lett å bli forvirret. Når du for eksempel skal kjøpe lysrørarmatur til kjøkken så vil du jo gjerne kjøpe riktig, og om du skal ha LED inkludert så må lyset passe til kjøkkenet også. Selve monteringen kan være litt vanskelig om du ikke vet så mye om det fra før av.

Derfor har vi samlet all informasjon som er mulig om de individuelle produktene vi selger. Når du skal kjøpe armatur til LED så må du nødvendigvis ha så mye info som mulig. Ved å kjøpe hos oss har du akkurat det. Bare gå inn på et tilfeldig produkt, så vil du se at vi har forklaringer og detaljer som dimensjoner, hvor mye strøm LED armaturen krever, og hva slags bruksområde produktet har.

Visse av våre lysrørarmaturer tåler for eksempel vann og regn, noe som vil gjøre dem ideelle å kjøpe når du behøver led lysrørarmatur til bad, eller utendørs. På samme måte er det noen av dem som ikke tåler regn, eller visse type forhold, og dermed er det greit å holde dem ute av badet, og kanskje plassere dem som led armatur i garasje eller kjøkken.

Slike ting er mye viktigere enn du kanskje tror, og vi skal love deg at selv de med svært mye erfaring i bransjen leser nøye gjennom beskrivelsene og informasjonen før de kjøper. Da vet man at man har kjøpt riktig, samtidig som man også vet hva man kan forvente. Det er altså mye å tenke på, men da vet du i det minste at LEDlyskiler.no har informasjonen du behøver.

Vi kan hjelpe deg med det du trenger

Noe som er veldig viktig for oss er det å ha fornøyde kunder. Det er derfor vi strekker oss så langt når det kommer til sortimentet vi har, og ikke minst prisene også. Så når du skal kjøpe lysrørarmatur, kanskje lysrørarmatur til kjøkken, vil vi hjelpe deg. Det gjelder ikke bare informasjonen på de individuelle produktene, men også når det kommer til montering og generell veiledning. Om dette er første gang du gjør det, eller din tiende gang, så har du sikkert spørsmål.

Derfor kan du rette deg til vår kundetjeneste som står klare til å hjelpe deg, og til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Når du handler hos oss koster frakten kun 49 kroner, du har 21 dagers full returrett, slik at du får testet produktet godt før du bestemmer deg for hva du vil gjøre, og generell en svært god service. Vi har tross alt flere års erfaring i bransjen, så vi vet hva det vil bety å ha fornøyde kunder og hvor viktig det er for oss.

Så uansett hva du skal kjøpe, være det seg led armatur til industri, eller noe annet, så er vi her for å hjelpe!