V-Tac 9W LED pære
3-trinns dimbar, A60, E27

Prisen er for 2 stk.

Fin 3-trinns dimbar E27 LED-lampe, ligner en tradisjonell pære.
Krever ikke dimmer - dimmes ved å slå av/på på normal kontakt.
Dimmes i 3 nivåer: 100%, 66%, 33%.

Melkehvit glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på.V-Tac 9W LED pære er en kraftig lyskilde som er spesielt designet for å erstatte tradisjonelle glødepærer med stor E27 fatning. Med en effekt på bare 9 watt kan denne LED-pæren erstatte en 60 watt glødepære, og dermed spare deg for betydelige mengder strøm og penger på strømregningen.

Med en lysstyrke på 806 lumen, gir denne LED-pæren et kraftig og klart lys som er perfekt for å lyse opp rom av alle størrelser. Den høye lysspredningen på 200 grader gir en jevn fordeling av lyset, noe som betyr at du ikke vil oppleve noen mørke flekker eller skygger i rommet.

En av de største fordelene med V-Tac 9W LED-pære er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at du vil kunne se fargene i rommet ditt på en måte som er mer realistisk og naturlig enn med andre lyskilder. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg et behagelig og klart lys i alle rom.

En annen stor fordel med V-Tac 9W LED-pære er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter dine behov og ønsker, og dermed skape ulike atmosfærer i rommet. Enten du ønsker å skape en avslappende stemning for en koselig kveld hjemme, eller om du trenger et kraftigere lys for å lese eller jobbe, vil denne LED-pæren kunne tilpasse seg dine behov.

V-Tac 9W LED-pære kommer i en varm hvit fargetone på 2700K, som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjoner på 112 x Ø60 mm, vil denne LED-pæren passe perfekt inn i de fleste lamper og lysarmaturer.

Alt i alt er V-Tac 9W LED-pære en kraftig og fleksibel lyskilde som vil gi deg et behagelig og klart lys i alle rom. Med dens høye lyskvalitet, dimbare funksjoner og varme fargetone, er denne LED-pæren et utmerket valg for alle som ønsker å oppgradere til en mer effektiv og miljøvennlig lyskilde.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.
V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

102,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke806 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt60w
SpenningsintervallAC: 220-240V, 50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde112 mm.
Diameter60 mm.