Filter

Pris
26 kr 288 kr
Erstatt
10 W 26 W
Lysstyrke
500 lm 1700 lm
Forbruk
5 W 15 W
Kulør
more... less
Filter

G24D (2 pinner)

13 produkter
Viser 1 - 13 av 13 produkter

Pris garanti led lyskilder

G24D LED-lys med 2 pinner

Hvis du er på utkikk etter LED pærer med G24 sokkel og to pinner er du kommet til riktig sted. Ved å scrolle deg rundt på denne siden vil du få et godt overblikk over vårt brede utvalg av akkurat denne typen pærer. Dette vil også gi deg mulighet til å sammenligne pærenes forskjellige kvaliteter og funksjoner slik at du kan finne et produkt som oppfyller alle de kravene du har. 

Alle våre pærer er gode til å lyse opp det området du skulle ønske, i tillegg til å skape en hyggelig stemning. Hvis du har en lampe med E27 sokkel eller E14 sokkel, men ønsker å benytte deg av en pære med G24 sokkel med to pinner i stedet, så har vi også adaptere for dette.

Mattert glass for å gi deg et jevnt og mer diffust lysalternativ

De fleste modellene i vårt G24D LED-sortiment kommer med et mattert glass. Med et matt glass vil du oppnå en mykere, mer diffust lyskvalitet, som bidrar til en koselig og behagelig atmosfære. Disse lysene er gode hvis du trenger et jevnt og mer diffust lysalternativ, som også er mer behagelig for øyet. Matte LED-lys er perfekte til bruk på områder der du trenger en jevn belysning. Mattert glass er spesielt perfekt til hjemmekontoret ditt, eller arbeidsplasser med mindre kontorer. De gir nok lys til å belyse områder i den størrelsen, samtidig som du unngår noen av de irriterende skyggene som andre belysningsalternativer vil gi. 

Det er ikke kun om glasset er mattert eller klart som vil ha en påvirkning på belysningen din - kulør og lumen er også viktig. Jo høyere lumen, jo sterkere vil lyset være. I vårt G24D LED sortiment har vi lys i de tre mest vanlige fargetonene: kald hvit, nøytral hvit og varm hvit. Produktbeskrivelsen vil fortelle deg om de forskjellige spesifikasjonene til pæren, slik at du kan være trygg på at du har funnet det riktige alternativet for ditt ønsket bruk 

Hvorfor bør jeg bytte til LED-belysning?

For de som bryr seg om både økonomi og miljø, er det virkelig smart å bytte ut gammel belysning med moderne LED-varianter. Fordi så lite av energien omdannes til lys i tradisjonelle lamper, er det nødvendig med mer strøm enn det gjør på en LED-lampe. 

Andre fordeler med å bytte til lysdioder er at de er helt fri for kvikksølv og andre skadelige kjemikalier. De har også samme lyskvalitet, lengre levetid og kan som regel brukes i eksisterende armaturer.

Vanlige spørsmål om G24D LED-lys med 2 pinner
Hva er G24D LED?
G24D-serien har to pinner som er 24 mm fra hverandre og fungerer med magnetiske forkoblinger.
Jeg har en G24D-sokkel, men vil koble til en E14 eller E27 LED-pære. Er det mulig?
Vi har adaptere som gjør det mulig å bruke E14 eller E27 lys i en G24D sokkel.
Må jeg bygge om lampen for å montere G24D LED?
Enkelte modeller kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Produktbeskrivelsen vil fortelle deg om armaturet må bygges.