V-Tac 9W LED pære
Samsung LED chip, A58, E27

Sterk E27 LED-pære med 806lm.Produktbeskrivelse:

9W LED vanlig pære med E27 stor fatning - som erstatter 60W. Denne V-Tac LED-pæren er et kraftig og energieffektivt alternativ til tradisjonelle glødepærer. Pæren er utviklet med en Samsung LED-chip og leveres med en garantiperiode på 5 år, noe som gir trygghet for kvaliteten og varigheten på produktet.

Pæren har en lysstyrke på 806 lumen og en høy lysspredning på 200 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset og eliminerer mørke områder i rommet. Med en effekt på 9W kan du enkelt erstatte en tradisjonell 60W-pære og oppnå betydelige strømbesparelser.

Lyskvaliteten er også imponerende, med en RA-verdi på 80-85. Denne høye verdien sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om det er til bruk på kontoret, hjemme eller i butikker, vil denne LED-pæren oppfylle de fleste behov når det gjelder lyskvalitet.

Du har også muligheten til å velge mellom tre forskjellige fargetoner. Varm hvit (3000K) skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape koselige omgivelser. Nøytral hvit (4000K) gir et mer naturlig lys uten blå eller gule toner, og er derfor ideelt for bruk i arbeidsmiljøer hvor fargegjengivelsen er viktig. Kald hvit (6400K) gir et klart og kaldt lys med en blåaktig skjær, som er populært i spesifikke tilfeller som lakkeringshaller, akvarier og spesialdekor.

Pærens dimensjoner er 106 x Ø58 mm, noe som gjør det enkelt å bytte ut eksisterende pærer med denne LED-alternativet. Vennligst merk at pæren må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

26,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke806 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt60w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde106 mm.
Diameter58 mm.
MaterialeTermisk PVC