G53 AR111 LED

13 produkter
Viser 1 - 13 av 13 produkter

Pris garanti led lyskilder

G53 AR111 LED-Spotlights

Vi her i Ledlyskilder tilbyr flere forskjellige produkter innenfor kategorien LED pærer med G53 AR111 sokkel, og på denne siden får du en god og ryddig oversikt over vårt gode utvalg. Som du kan se tilbyr vi et bredt utvalg av pærer og utstyr, sånn at du skal få muligheten til å installere den belysningen du drømmer om i hjemmet ditt.

Våre G53 AR111 LED spotlight har forskjellige funksjoner, sånn at du som kunde skal kunne finne den pæren som passer perfekt til ditt formål. I tillegg kan du på denne siden også finne monteringskit i både svart og hvit farge til dine nye LED G53 AR111 LED spotlights, slik at du kan montere pæren og få glede av den med det samme. All informasjon du skulle trenge om det produktet du ønsker er å finne i produktbeskrivelsen som du får opp når du klikker deg inn på produktet. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du har ytterligere spørsmål.

Oppnå den perfekte belysningen med LED - alternativer for alle preferanser 

Våre G53 LED-lys har blant annet varmt hvitt lys som garantert skaper en god stemning der pæren skal benyttes. Noen av pærene har også dimmefunksjon, sånn at de hele tiden kan tilpasses det lysbehovet du skulle ha. Alle våre pærer kommer med en høy lyskvalitet, men om du er på utkikk etter en belysning med det lille ekstra så har vi til og med modeller med RA-verdi på 90 til 95. LED lys med en så høy RA-verdi sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner, og er det beste du kan finne på markedet.

Spotlights med LED har mange fordeler

Fordelen med spotlys er at du kan rette og fokusere lyset etter eget ønske, noe som gjør dem ideelle for eksempel når du jobber. De vil derfor også gi deg friheten til å selv velge hvilke områder du ønsker belyst, på en måte som vanlige lamper ikke gjør. De fleste F53 LED er hvite lys som er tilpassbare når det gjelder kulør, dvs. de kan velges i tre forskjellige nyanser: nøytral hvit, kald hvit eller varm hvit. Hvilken kulør som passer for deg avhenger av bruk og preferanse, men om du ønsker muligheten til å endre etter humør så kan vår populære 10W Hvit Smart Home LED spot kontrolleres fra varm til kald ved hjelp av din smarttelefon, Google Home eller Amazon Alexa.

Vanlige spørsmål om G53 AR111 LED
Er alle G53 AR111 LED-lysene i deres sortiment dimbare?
Ikke alle er dimbare, men vi har mange dimbare modeller i vårt sortiment. Sjekk i produktspesifikasjonen eller kontakt vår kundeservice for mer informasjon.
Hva er levetiden til LED-produktene deres?
Våre G53 AR111 LED-baserte produkter har en levetid på opptil 50 000 timer.
Hvilke G53 AR111 LED-spotlights fungerer med smarttelefon?
Både Hvit Smart home Spotlight og Svart Smart home Spotlight er kompatible med både Android og iOS.