G8 LED

2 produkter
Viser 1 - 2 av 2 produkter

Pris garanti led lyskilder

Kvalitetsmerket G8 LED lyspærer

Her kan du scrolle deg igjennom vårt sortiment av LED lyspærer med G8 sokkel! Fordelen med å velge LED når du skal kjøpe en ny pære er at den er meget strømbesparende, noe som vil sikre at ditt forbruk både vil være miljøvennlig og økonomisk for deg i lengden. Vi tilbyr lyspærer i den kvalitetsrike og anerkjente LEDlife serien, noe som gjør at du som kunde hos oss her på Ledlyskilder vil kunne være sikker på at du får produkter i aller høyeste kvalitet. 

Med lang erfaring innenfor LED-produkter er våre G8 LED pærer kvalitetsmerket, slik at du kan være helt trygg på at du får et godt produkt når du handler hos oss. Du kan lett finne mer og detaljert informasjon om G8 LED lyspærer ved å klikke deg inn på produktene, hvor alt du trenger å vite er listet opp i en god oversikt.

Kraftige og dimbare pærer med COD teknologi

COB betyr “Chips on Board”, og er en ny teknologi for LED-emballasje. Med andre ord er COB-lys LED-lys med en chips integrert. I COB-LED pakkes lysdiodene svært tett på et brett, og settes inn i lyspærer. De er så tett plassert at de vil gi følelsen av at det er en lang lysstrimmel i stedet for mange små, i motsetning til vanlige LED-striper der du kan se et mellomrom mellom hver LED.

COB har mange fordeler. For det første kan kretsen designes på mange forskjellige måter, slik at man enkelt kan møte kundens krav. I tillegg er varmespredningen mer praktisk, de er ofte små i størrelse, og de bruker mindre energi på å produsere flere lumen. Vår populære LEDlife KAPPA3 kommer med COB LED og er dimbar.

Lang og sikker drift med LED!

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid. Det er også et tryggere valg sammenlignet med andre belysningsalternativer. LED-lamper genererer nesten ingen varme, og kan lyse i timesvis og fremdeles være kalde å ta på. Dermed reduserer LED-lys potensialet for sikkerhetsfarer, som forbrenninger og branner.

Våre G8 LED-pærer kan dimmes, så om du legger med en dimmer i handlekurven er du sikret en enda lengre drift! Når du dimmer et LED-lys kan du spare så mye som 80% av forbruket det dimbare led-lyset vanligvis bruker, noe som både vil øke levetiden og senke strømregning. 

Vanlige spørsmål om G8 LED pærer
Hva slags forbruk har deres G8 LED pærer?
3W - som erstatter 28W.
Hvilken lysstyrke og spredning har deres G8 LED?
Våre G8 LED-pærer har en lysstyrke på 285 lumen. De har en høy lysspredning på 360 grader, noe som gir en jevn og god fordeling av lyset.
Hvor brukes vanligvis G8 LED-pærer?
G8-pærer brukes vanligvis i skrivebordslamper, under skaparmaturer, i dekorative lysarmaturer og andre små lamper.