LED pendel

59 produkter
Viser 1 - 59 av 59 produkter

Pris garanti led lyskilder

Skap blikkfang med en LED pendellampe

Lamper med pendel er virkelig inne i motebildet, og gir deg et blikkfang i rommet du plasserer det. De gir ofte et dempet og mer behagelig lys enn f.eks. et lysrør, og egner seg like godt til soverommet som til stuen eller over spisebordet. Vi har et stort utvalg av ulike LED pendel lamper, slik at du kan finne den lampen som sklir rett inn sammen med ditt interiør, eller fremhever stilen du prøver å uttrykke. 

I vårt sortiment finner du små pendellamper, store runde pendellamper, lampeskjermer i forskjellige former i alle slags spennende geometriske figurer, lamper med mønster og lamper som stråler ut lys i forskjellige farger, for å nevne noen. Kort fortalt finnes det noe som passer til ethvert hjem, og mange av våre pendellamper kommer med en lang ledning som du enkelt kan trekke inn i dekselet ved opphenget. På den måten har du full frihet til å kunne justere lampen i høyden etter egen preferanse. 

Finn din stil

Det å kunne justere lampen i høyden kommer med flere fordeler. Hvis du henger lampen veldig høyt over taket, vil spredningen av lyset øke, slik at du kan belyse større deler av rommet - og jo lavere du henger den, jo mer konsentrert lys oppnår du. Dette gjelder for våre modeller som har en skjerm rundt lyskilden, som vi ofte omtaler som enkle pendellamper.

Derimot stopper ikke sortimentet vårt der - langt ifra. Vi har også den moderne rustikke pendellampe med tau, noe for de som er på utkikk etter en rustikk stil, majestetiske lysekroner i pendel med wow-faktor, pendellampe med geometriske figurer - ja, simpelthen noe for akkurat DIN stil. Hos oss kan du gjøre et kupp på LED pendellampe online til en rimelig pris, slik at hjemmet ditt får det lille ekstra hengende fra taket. Alle våre produkter er av høy kvalitet.

Lys for enhver anledning

Legg merke til at ikke alle pendellampene kommer som en komplett pakke med lyspærer. Da har du muligheten til å finne den pæren som du syns egner seg best, enten du går for en Smart Home lyspære med innebygd WiFi, eller en mer klassisk lyspære. Hos oss finner du et godt utvalg av LED lyskilder - akkurat som navnet vårt, LEDlyskilder, tilsier. 

De pendellampene som kommer med innebygd lysteknologi er selvsagt også utstyrt med LED, og kommer i både varme og nøytrale fargetoner, slik at du skal oppnå et mest mulig naturlig lys i hjemmet ditt. 

Vanlige spørsmål om LED pendellampe
Egner pendellamper seg til stuen?
Ja, pendellamper passer til alle rom i huset - kun fantasien setter grenser!
Hvilke pendellamper er populære?
Minimalistiske pendellamper med statement-faktor er trendy. Rustikke pendellamper med naturlig preg, gjerne utformet i glass, tre og lignende er absolutt inne i motebildet. 
Kan pendellamper dimmes?
Mange av våre pendellamper kommer med dimmefunksjon. Andre kan utstyres med en dimbar lyspære.