Utendørs downlights

6 produkter
Viser 1 - 6 av 6 produkter

Downlights til våtrom og utendørsbruk

LED-downlights er innfelte armaturer som passer perfekt til både private og profesjonelle prosjekter. LED-downlights gir opptil 80% besparelse sammenlignet med gammeldagse glødelamper, noe som gjør dem til det perfekte alternativet for moderne hjem. Hos oss finner du flere forskjellige downlights, og vi rett og slett elsker mulighetene og det lave strømforbruket de kommer med.
Her kan du se igjennom vårt utvalg av downlights til utendørsbruk, og benytt deg gjerne av vår kundeservice om du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne det rette produktet. Vi kan garantere at kvaliteten er på topp, og at prisene våre er langt bedre enn hos mange andre.

Downlights - et trygt og stilig valg 

Alle våre downlights-modeller har kvalifikasjonen IP44, noe som betyr at de tåler fuktig luft og vannstenk på fronten. De er dermed også godkjent til våtrom, og er laget for å tåle utendørsbruk, f.eks i hager, takutstikk og på terrasser. Dette gir deg fleksibiliteten til å velge hvor du vil plassere lyset, slik at du kan skape atmosfæren du alltid har drømt om både inne og ute. De fleste modellene vi fører kan monteres direkte i isolasjonen om det skulle ønskes. Våre vippbare downlights gir deg i tillegg mange ekstra muligheter, som f.eks å velge om lampen skal lyse inn mot veggen, eller ut mot uteområdet ditt.
LED-lys kommer med forskjellige fargegjengivelser, slik at du enkelt kan tilpasse hagen eller våtrommet med den perfekte belysning etter egen preferanse. Våre downlights er i den aller beste kvalitet, og finnes i forskjellige farger og design så det skal passe til akkurat ditt uteområde.

Finn det perfekte lyset for deg

Våre downlights kommer uten lyskilde, noe som gir deg muligheten til å velge og vrake blant vårt store sortiment av spotter til konkurransedyktige priser. Vi har pærer i varm, nøytral og kald kulør, samt flere alternativer hvor du selv kan justere mellom de forskjellige når du måtte ønske. Vi har også forstørrelsesringer som kan brukes når produktet ikke passer inn i eksisterende hulldimensjoner. Vår populære Forstørrelsesring Hull: Ø7,7 cm, Mål: 12,5 cm er laget av rustfritt stål, så den kan også brukes utendørs.
Lys er utrolig viktig, og vi hos LEDLyskilder er kanskje over gjennomsnittet glade i belysning - en lidenskap vi gjerne ønsker å dele med alle dere. Nøl derfor ikke med å ta kontakt om du skulle ønske hjelp på veien til å finne den perfekte utendørsbelysningen for deg og ditt hjem!
Vanlige spørsmål om utendørs downlights
Hva betyr det at lampen er vippbar?
Med vippbar downlight kan du velge om du vil ha lyset inn mot veggen eller ut mot uteområdet ditt for optimal fleksibilitet.
Hvilken klassifisering har deres utendørs downlights?
Våre downlights til utendørsbruk har IP44 klassifisering, noe som tilsier at de tåler fuktig luft og vannstenk på fronten.
Kommer lampene med pærer?
Våre downlights kommer uten pære, men vi har et godt utvalg av LED-pærer til downlights i vårt sortiment.