2G10 LED lysrør

Pris garanti led lyskilder

Vi tilbyr mange former for lysstoffrør på våre hjemmesider, også 2G10 LED lysrør. Dette er en spesiell form for lysrør og den informasjonen du skulle trenge for å finne ut om det er denne typen du leter etter vil du finne hvis du går inn på produktet.

Å kjøpe ditt nye lysstoffrør i typen LED er et meget godt valg. Hvis du sammenligner med vanlige lysstoffrør vil vårt 2G10 LED lysrør gi fra seg den samme lysstyrken om lysrør med samme lengde. Det er en trygg og god form for lyskilde og du vil legge merke til all den energien du sparer ved å velge LED.

Fargen på lyset er varm hvit – en farge som både er pen og behagelig. Lyset som dette lysrøret slipper ut er dekkende og har en meget god spredning. I tillegg vil du få et lysrør med en ekstremt god levetid.

2G10 LED lysrør 1 produkt

 • 380,00 kr
  Lysfarge: Varm

  LED lysstofrør, 18W, 23cm, 2G10, 155lm/w
  • 2800lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 180° Spredning

  Nydelig 2G10 lysstofrør. Ca.samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder. LED levetid: 50.000 timer.   Nydelig 2G10 lysstofrør. Ca.samme lysstyrke som lysstofrør på samme...

  På lager - sendes omgående