Bensinstasjon1 produkt

Her på ledlyskilder.no vil du finne et svært bredt og mangfoldig sortiment innenfor produkter knyttet til LED. På denne spesifikke siden vil du se at vi også tilbyr LED lamper som er tilegnet bensinstasjoner.

Det er viktig for oss at vi har produkter som er tilpasset spesifikke formål, og dermed tilbyr vi LED lamper av den beste kvalitet ment for bensinstasjoner, til konkurransedyktige priser. Lampene er i pent design og slipper ut et lys som både er flott og som har god spredning, og dermed dekker godt over det området det er ment å lyse opp.

Lampene våre er av beste og nyeste teknologi og du kan blant annet få lamper med Samsung LED chip. Hvi du klikker deg inn på det spesifikke produktet du er nysgjerrig på vil du finne en del utfyllende informasjon som skal hjelpe deg med å gjøre det sikker på at du velger det riktige produktet for deg.

Her vil du blant annet kunne se at våre bensinstasjonslamper har en nøytral og hvit lysfarge, du vil finne at de har en lysstyrke på hele 18000 lumens, og at lyset har en spredning på 110 grader. Dette og mer informasjon finner du inne på våre sider.

 • A++
  3 532,00 kr 4 415,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 18000lm Lysstyrke
  • 150W Forbruk
  • 110° Spredning

  Fin LED lampe til bensinstasjoner med Samsung LED chip. Hele 120lm/w - nyeste teknologi. Leverer et fin lys med høj spredning. Dimensjoner: 380x380x69,5 cm. Fin LED lampe til bensinstasjoner med Samsung LED chip. Hele 120lm/w - nyeste...

  Redusert pris!
  På fjern lager - levering om 14 dager