Bensinstasjon

2 produkter
Viser 1 - 2 av 2 produkter

LED lamper til bensinstasjoner

Vi hos LEDlyskilder er langt over gjennomsnittet glade i belysning, nettopp fordi vi vet hvor mye lys har å bety for omgivelsene våre. De fleste vet for eksempel at det ikke egner seg å gå på kino i flombelysning, og at det ikke er ideelt å lese en bok i et mørkt rom. Derimot finnes det tusenvis av små faktorer mellom disse to ekstreme eksemplene som bidrar til et sunt og praktisk lys for øynene som egner seg til de aktivitetene man skal gjøre. Det er nettopp derfor vårt sortiment er bredt og mangfoldig, slik at du kan finne akkurat de LED lysene du ønsker hos oss. 
I vår belyste nettbutikk finner du nemlig hundrevis av LED lys til ulike formål, da LED lys er det mest energieffektive valget på markedet i disse dager. LED lys er også ideelt for dem som ønsker å virkelig piffe opp belysningen uten å kalle inn en interiørdesigner eller elektriker - LED er nemlig enkelt å montere og sette opp helt selv, og er derfor perfekt for alle som elsker å utføre gjør-det-selv prosjekter i hjemmet eller andre steder.

Mer enn bare hjemme

Det er ikke bare til hjemmet vi har fokusert på å kunne tilby energisparende og økonomiske LED lamper. Her vil du også finne LED lamper som er spesielt utviklet for å passe inn på bensinstasjoner. Det er viktig for oss å kunne tilby produkter som er tilpasset spesifikke formål, da LED lys er fremtiden og vi ønsker at så mange som mulig skal henge seg på trenden. Vi tilbyr LED lamper av høyeste kvalitet som passer utmerket på bensinstasjoner til konkurransedyktige priser, da vi vet at hundrevis av kunder kommer innom bensinstasjoner hver eneste dag, og trenger et lys som egner seg til dette for å få en positiv opplevelse.

Vårt utvalg

Velg mellom en LED lampe til bensinstasjoner på 75w eller 120w som begge kommer med Meanwell driver. De er i en pent design og gir god belysning med et nøytralt lys. Dette betyr at lyset vil oppfattes som naturlig og uten blå og gule toner. Vi har også en innovativ LED lampe til bensinstasjoner med Samsung LED chip som gir en lumen på hele 18 000lm. Alle våre lamper som er tilpasset bruk på bensinstasjoner kan motstå vannsprut og regn, og egner seg derfor over bensinpumpene. Lyset vil gi kundene et nøyaktig og behagelig lys, og du vil kunne dra nytte av LED lampene i en årrekke!
Vanlige spørsmål om LED lamper til bensinstasjoner
Hvor mange lumen trenger lamper på en bensinstasjon?
Vi har kvalitetsrike lys mellom 9700 og 18000 lumen for å gi kundene dine et nøyaktig lys.
Hvordan kan jeg spare strøm til min bedrift?
Ved å bytte til LED lamper vil du kunne spare mye penger i løpet av året.
Hvordan vet jeg om et LED lys kan brukes utendørs?
LED lamper med IP-klasse 44 og høyere kan brukes utendørs.