Bensinstasjon Det er 1 produkt.

Her på ledlyskilder.no vil du finne et svært bredt og mangfoldig sortiment innenfor produkter knyttet til LED. På denne spesifikke siden vil du se at vi også tilbyr LED lamper som er tilegnet bensinstasjoner.

 • Bensinstasjon V-Tac 150W LED lampe til bensinstasjoner - Samsung LED chip, IP66, 230V
  Lysfarge: Nøytral
  Dimbar: Nei
  Tilgjengelig
  V-Tac 150W LED lampe til bensinstasjoner
  Samsung LED chip, IP66, 230V

  Flott LED lampe til bensinstasjoner med Samsung LED chip.Hele 120lm/w - nyeste teknologi.Leverer et flott lys med høj spredning. Dimensjoner: 380x380x69,5 cm.

  Flott LED lampe til bensinstasjoner med Samsung LED chip.Hele 120lm/w - nyeste...

  Flott LED lampe til bensinstasjoner med Samsung LED chip.Hele 120lm/w - nyeste teknologi.Leverer et flott lys med høj spredning. Dimensjoner: 380x380x69,5 cm.

  Redusert pris!
  3 386,40 kr
  • Forbruk: 150W
  • Lysstyrke: 18000lm
  • Spredning: 110°
  Legg i kurv Se

Det er viktig for oss at vi har produkter som er tilpasset spesifikke formål, og dermed tilbyr vi LED lamper av den beste kvalitet ment for bensinstasjoner, til konkurransedyktige priser. Lampene er i pent design og slipper ut et lys som både er flott og som har god spredning, og dermed dekker godt over det området det er ment å lyse opp.

Lampene våre er av beste og nyeste teknologi og du kan blant annet få lamper med Samsung LED chip. Hvi du klikker deg inn på det spesifikke produktet du er nysgjerrig på vil du finne en del utfyllende informasjon som skal hjelpe deg med å gjøre det sikker på at du velger det riktige produktet for deg.

Her vil du blant annet kunne se at våre bensinstasjonslamper har en nøytral og hvit lysfarge, du vil finne at de har en lysstyrke på hele 18000 lumens, og at lyset har en spredning på 110 grader. Dette og mer informasjon finner du inne på våre sider.