1W Farget LED kronepære
Grønn, E27Denne 1W Fargede LED Kronepæren er en flott løsning for de som ønsker en energieffektiv og stilfull lyskilde. Med en E27 stor fatning, kan pæren enkelt installeres i de fleste lamper og armaturer. For å få lys fra pæren, må den kobles til en 230V strømkilde.

Med en lysstyrke på 30 lumen, gir denne LED-pæren et jevnt og behagelig lys i rommet. Lysspredningen på 200 grader sikrer at lyset sprer seg godt og gir en jevn fordeling i rommet. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for mørke områder eller skarpe skygger i rommet.

I tillegg til å gi god lysstyrke, har denne LED-pæren også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den gir et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Med denne lyskvaliteten vil rommet ditt føles mer behagelig og koselig, og du vil kunne nyte alle farger i interiøret ditt på en helt ny måte.

Med dimensjoner på 70 x Ø45 mm, er denne LED-pæren kompakt og passer godt til mange lamper og armaturer. Imidlertid bør du være oppmerksom på at denne pæren har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett. Derfor bør den ikke brukes i områder der den kan bli utsatt for fuktighet eller vann.

Alt i alt er denne 1W Fargede LED Kronepæren en flott løsning for de som ønsker en energieffektiv og behagelig lyskilde. Med sin høye lyskvalitet og jevne lysspredning, vil denne LED-pæren gi deg et lys som er både koselig og funksjonelt i rommet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

18,00 kr inkl. mva.

  • Grønn
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGrønn
DimbarNei
Lysstyrke30 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass