1W Farget LED kronepære
Grønn, E27

Ledeteknologien som brukes i denne kronepæren er av høy kvalitet.

LED-diodene som benyttes er av typen SMD 2835 som gir et kraftig, rent og jevnt lys.

Diodene er montert på en aluminiumplate som gjør at pæren har en god varmeavledning og høy effektivitet.

Med en levetid på opptil 25 000 timer vil du ikke trenger å bytte pæren så ofte. Dette er den perfekte løsningen for deg som ønsker å oppgradere til ledeteknologi, og samtidig ha en fargevariant som skaper litt ekstra stemning.

Denne kronepæren er utstyrt med en E27 stor fatning som gjør at den passer alle typer lamper og armaturer.

Den kommer også med et RGB-farget lys som har flere ulike fargetoner, slik at du kan skape nettopp den stemningen du ønsker.

En 1W Farget LED kronepære gjør det enkelt å skape et rom som roer ned, eller et som får deg til å føle deg oppløftet og energisk.Produktbeskrivelse:

Denne 1W fargede LED kronepæren er perfekt for å legge til et livlig og fargerikt preg i ethvert rom. Med en stor E27 fatning, er den enkel å installere og passer til de fleste lamper og belysningssystemer. Pæren er designet for å kobles til en standard 230V strømforsyning, noe som gjør det enkelt å integrere den i eksisterende belysningssystemer uten behov for spesiell tilpasning.

Med en imponerende lysstyrke på 30 lumen, gir denne LED-pæren et strålende lys som vil lyse opp hele rommet. Det er en høy lysspredning på 200 grader, som sikrer en jevn fordeling av lyset og eliminerer behovet for ekstra belysning. Dette gjør den ideell for områder der et jevnt og bredt lysmønster er essensielt.

Denne LED-pæren har en høy lyskvalitet: med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer at lyset gjengir farger på en naturlig og levende måte. Uansett om du ønsker å skape en atmosfærisk belysning eller trenger et klart og sterkt lys for nøyaktig arbeid, vil denne pæren oppfylle dine behov.

Pærens dimensjoner er 70 x Ø45 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å håndtere. Den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Du bør derfor unngå å installere den i fuktige eller utendørs områder hvor det er risiko for vannsprut eller fuktighet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

19,00 kr inkl. mva.

  • Grønn
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGrønn
DimbarNei
Lysstyrke30 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass