MR11 LED

5 produkter
Viser 1 - 5 av 5 produkter

Pris garanti led lyskilder

Finn riktig LED lys til MR11 fatning

Mange har tidligere brukt massevis av gulvplass på å sette opp lamper som egner seg til en mer dempet belysning når mørket faller på, og man ønsker å krølle seg sammen foran peisen eller TV-kroken. Andre har valgt stilfulle lamper som blir wow-faktoren over spisebordet eller i stua for å dekorere. Derimot er det en trend som har pågått de siste tiårene som er langt ifra på vei ut, da den nemlig har revolusjonert belysning i norske hjem: spotter, også populært kalt downlights. De tar ingen form og plass i hjemmene våre, men gir oss rikelig med belysning til enhver årstid. 

Spotlights glir sømløst inn i det minimalistiske skandinaviske designet som ofte består av hvite vegger og hvite tak, slik at du kun trenger å finne det lille ekstra for å sette ditt personlige preg på det - og det trenger da ikke være lamper, men faktisk noe du ønsker å pynte hjemmet med.

Fleksible downlights og spotlights

En av grunnene til at spottene har blitt så populære er at de er så fleksible. De fleste kan nemlig dimmes ved behov, noe som er ideelt i norske hjem når vi søker et naturlig og fyllende lys innendørs. Det gir oss muligheten til å selv bestemme om vi ønsker oss noe tilsvarende dagslys eller et koselig kveldslys, i tillegg til at det virker mer naturlig når det kommer ned fra flere lyspunkter fra taket enn fra én lampe i rommet. 

Dimmefunksjonen er ikke bare en måte å veksle atmosfæren fra dag til kveld, det er også en måte å spare penger på. Dersom man velger å dimme et LED-lys kan man nemlig spare så mye som 80% av strømmen i forhold til full styrke. Dette er en funksjon som bl.a. kommer med en av våre bestselgere av ledlys MR11, slik at du kan få mest mulig ut av belysningen din.

Presisjon og nøyaktighet 

Det er ikke bare dimming som er en av funksjonene du bør se på før du bestemmer deg for et produkt. Våre LED lyskilder MR11 varierer i spredning fra 38 grader til 45 grader, som i bunn og grunn er en ganske liten vinkel for spotlights. Derimot egner downlights med lav spredning seg til områdene hvor man ønsker seg et mer konsentrert og nøyaktig lys. Enten dette betyr at våre LED lyskilder MR11 egner seg best over lesekroken eller på kjøkkenet, er det et ideelt og smart valg hvor du trenger ekstra konsentrert lys.

Vanlige spørsmål om MR11 LED
Hvilke fordeler har LED lys MR11?
For å få et presist og nøyaktig lys, er LED lys MR11 et smart valg da de har lav spredning.
Hvilke watt kommer MR11 i?
Vi har et utvalg av MR11 i 1 watt og 3 watt, noe som gjør dem høyst energieffektive i bruk.
Kan jeg dimme spotpærer med MR11 sokkel?
Vi har et stort utvalg av spotlights og downlights klassifisert som MR11 som er dimbare.