Filter

Pris
7 kr 2148 kr
Lengde (cm)
more... less
Erstatt (Watt)
8 100
Forbruk
4 W 185 W
Lysstyrke
270 lm 4800 lm
Kulør
more... less
Dimbar
more... less
Sensor type
more... less
Filter
LED lysrør
Velg kategori nedenfor:
 • T8 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder


  LED-lysrør til enhver anledning

  Dersom du allerede har lysrør hjemme, vet du hvor mye lys et tradisjonelt lysrør gir. Det er presist og nøyaktig, og egner seg godt på kjøkken og andre steder man jobber og har behov for et skarpt og godt arbeidslys. Dette er også en av grunnene til at lysrør er hyppig brukt i kommersielle sammenhenger. 

  Sterke lys og høyt strømforbruk resulterer dessverre ofte i høye strømregninger, men visste du at det finnes et like godt alternativ som faktisk kan kutte strømregningen og gi deg større frihet i belysningen din? Vi snakker selvfølgelig om LED-lysrør! Vi har et stort sortiment av kvalitetsrike LED-lysrør til konkurransedyktige priser. 

  Fordeler med LED-lysrør

  Å komme i gang med LED-lysrør er absolutt ikke vanskelig, og det kommer med utallige fordeler. Våre T8 LED-lysrør bruker først og fremst mindre strøm enn tradisjonelle lysstoffrør, og trenger minimalt med vedlikehold. 

  Hvert eneste lysrør kan by på inntil 50 000 lystimer, så med andre ord kan du glede deg i en årrekke uten å tenke på å måtte bytte det ut. Et lysrør har derfor rundt dobbelt så lang levetid som et tradisjonelt lysstoffrør. Et av vårt mest økonomiske lysrør kommer med energimerkning A+, noe som betyr at du gjør en god innsats for miljøet også. 

  De fleste av våre T8 LED-lysrør er også enkle å installere. Du trenger som regel ikke å bytte armatur, og kan rett og slett bare bytte lysrør som du ellers ville gjort. Husk å lese hver produktbeskrivelse for å sjekke at lysrøret passer med din armatur. 

  Det perfekte valget for dem med egen bedrift

  Dersom du har en bedrift, er lysrør alfa omega for å oppnå et sterkt og klart lys for deg og kundene dine. Vi har et godt utvalg av lysrør i varme og nøytrale toner, slik at du kan oppnå et behagelig og naturlig lys. Disse lysene inneholder ingen form for blå eller gule toner, noe som sikrer at lokalet ikke vil se kjølig eller kunstig ut. 

  Men utvalget vårt stopper ikke der. Vi har også egne LED-lysrør som egner seg til utstilling av kjøtt for å oppnå den saftigste fremstillingen av utvalget ditt, samt et mer gult lysrør til utstilling av brød for å få det til å se nybakt og friskt ut. Det sies at beliggenhet er det viktigste for en bedrift, men her hos oss vil vi påstå at lyset er minst like viktig for å gi kundene en helhetlig opplevelse. 

  {opfaqblock:106}

 • T8 LED lysrør dimbar

  Pris garanti led lyskilder


  Kvalitetsrike LED-lysrør med dimmer

  I en hel årrekke har tradisjonelle lysrør gitt kontorer, butikker og andre kommersielle bygninger rikelig med godt arbeidslys. Mange har også montert inn lysrør på kjøkkenet eller i verkstedet i garasjen, da dette ofte er stedene man trenger nøyaktig lys for å få unnagjort oppgaver og arbeid på en effektiv måte. Med andre ord har lysrør lange tradisjoner med å gi oss et sterkt og presist lys, men de har også en annen tradisjon: å gi oss skyhøye strømregninger, da de har et høyt strømforbruk.

  Vi vet hvor viktig det er å ha riktig lys, ettersom vi er over gjennomsnittlig glade i belysning. Derfor har vi dimbare LED-lysrør for å gjøre hverdagen din enklere. LED-lys er anerkjent for å redusere strømbruket drastisk, og T8 LED-lysrør er intet unntak. Med et LED-lysrør vil du kunne oppnå det samme gode lyset som et tradisjonelt lysstoffrør, samtidig som du sparer mye strøm og penger.

  Få full kontroll over strømregningen

  Våre T8 LED-lysrør er dimbare, noe som gir deg muligheten til å spare ytterligere. Noen av våre modeller som allerede har lavt forbruk, kan dimmes mellom 1-10V ved behov. Når du dimmer et LED-lysrør kan du spare så mye som hele 80% av forbruket det dimbare led-lysrøret vanligvis bruker. 

  Våre LED-lysrør har så mange som 50 000 lystimer i seg, noe som betyr at du kan glede deg til effektiv energisparing i en årrekke før du trenger å bytte det ut. De er også utrolig enkle å montere, og mange modeller kan settes rett på armaturen du allerede har. Dersom det er behov for ombygging, har vi sørget for at du får en praktisk veiledning på norsk med på kjøpet. 

  Velg riktig lys

  Det er altså mange fordeler ved å bytte til LED-lysrør, og nå gjenstår det bare å velge riktig fargetone. Vi har lysrør i både kalde, nøytrale og varme farger. Vi anbefaler å bruke et nøytralt lys til steder du trenger et skarpt og godt lys, for eksempel på kjøkkenet eller verkstedet i garasjen. Hvis du ønsker deg et mer komfortabelt og hyggelig lys, for eksempel i stuen eller i gangen, egner et varmt lys seg. Det gir ikke den samme intensiteten som et nøytralt lys. Til slutt finner man også LED-lysrør i kalde toner, og som navnet tilsier gir den et kjølig lys. Denne varianten egner seg f.eks til akvarium, da den gir et kjølig, blåaktig lys. Du har altså haugevis av alternativer med LED!

  {opfaqblock:107}

 • T8 LED lysrør m/sensor

  Pris garanti led lyskilder

  Gjør strømsparingen enkelt

  Lysrør har lenge vært en klassisk lyskilde for å få et godt og nøyaktig arbeidslys, enten du liker å stå på kjøkkenet eller jobbe i garasjen. Det er også vanlig å benytte lysrør for å belyse butikker, kontor eller andre kommersielle bygninger. Lysrør er anerkjent for å gi et sterkt og presist lys, men de kommer også med høyt strømforbruk, noe som resulterer i en høy strømregning. Det slipper du med LED-lysrør!

  Våre lysrør kommer i nøytrale og varme farger. De nøytrale fargene egner seg best til stedene du trenger godt lys for å oppnå arbeidseffektivitet, mens de varme lysrørene egner seg der du ønsker en hyggelig atmosfære. Ved å velge en nøytral eller varm farge vil du unngå kunstige toner av blå og gul, noe som gir deg et naturlig lys. Våre LED lysrør bruker mindre strøm enn tradisjonelle lysstoffrør, og trenger i tillegg minimalt med vedlikehold. Hvert eneste lysrør har så mange som 50000 lystimer å by på, noe som betyr at du kan glede deg over godt og energieffektivt lys i en årrekke.

  Innovativ strømsparing

  Selv om det allerede er mye å spare med LED-lysrør, er det smart å skaffe seg lysrør med sensor for optimal strømsparing. Vi har T8 led lysrør med sensor i vårt sortiment av høy kvalitet. De vil være med på å redusere strømregningen ytterligere, da de veksler mellom to lysnivå på en sømløs måte. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg om du har glemt å slå av lyset, da sensoren automatisk vil redusere lysnivået med hele 90% når det ikke er noen bevegelse i rommet der den er plassert. Med en gang du kommer inn i rommet vil lysrøret automatisk slå på 100% belysning for deg, uten at du trenger å foreta deg noe. Praktisk, enkelt og innovativt!

  Gjør det selv

  Våre praktiske LED lysrør med sensor er enkle å montere, da du kan bruke den eksisterende armaturen din. Alle lysrør med sensor kommer nemlig med en gratis LED-starter som enkelt monteres i armaturen når du setter inn LED-lysrøret. Våre lysrør med sensor er kompatible med de fleste armaturer, og dersom det er behov for ombygging følger det også med instruksjoner slik at du enkelt kan gjøre det selv.

  Vi har tro på at alle og enhver kan klare å montere våre LED-lysrør, og ønsker å hjelpe deg på veien til å bli en selverklært DIY-ekspert. Med vårt gode utvalg av kvalitetsprodukter blir jobben enkel!

  {opfaqblock:108}

 • T5 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder  Bytt ut tradisjonelle lysrør med LED-lysrør

  I en årrekke har det vært populært å benytte seg av lysrør på områder hvor man ønsker et godt arbeidslys, som f.eks på kjøkkenet, i garasjen eller verkstedet, samt i mer kommersielle sammenhenger, som i butikker og på kontorer. Dette er fordi lysrør gir et utrolig godt og sterkt lys, som er perfekt i arbeidssammenheng - men de gir også en høy strømregning. 

  Du kan enkelt få både i pose og sekk ved å bytte til LED-lysrør. De bruker betraktelig mindre strøm enn de tradisjonelle lysstoffrørene, i tillegg til at de har mer enn 50 000 lystimer, noe som betyr at du ikke trenger å bytte lysrør med det første. Vi har et stort utvalg av kvalitetsrike T5 LED lysrør i vårt sortiment, enten du ønsker å bytte lysrør eller montere nye. Gjør hverdagen enklere for deg selv med LED lys fra oss, samtidig som du sparer strøm og penger.

  Finn det riktige lyset for deg

  Det beste lyset er det du får av nøytrale og varme farger, uten å se noen blå eller gule toner. Våre LED T5 lysrør er av ypperlig kvalitet, og vil gi deg det beste lyset hjemme - i tillegg til å gi deg muligheten til å spare penger på strøm.

  Vi anbefaler å velge en nøytral farge dersom du skal ha lysrør til kjøkkenet eller verkstedet i garasjen, da dette gir det mest nøyaktige lyset - noe som byr på effektivitet, ettersom du får en skarp belysning når du jobber. Lysrørene med varme fargetoner anbefales der du ønsker å skape en hyggelig og innbydende atmosfære, for eksempel over spisestuen, i stuen eller i gangen. Begge variantene er fri for både blå og gule toner, slik at lyset virker naturlig i ethvert rom.

  Det enkle er ofte det beste

  Mange av våre LED T5 rør kan monteres direkte uten at du trenger å bygge om armaturet. Før du går til innkjøp på et nytt LED-rør, må du da sjekke ballasten på armaturet for å sørge for at LED-røret vil fungere i armaturen du allerede har. For eksempel vil vår LEDlife T5-SMART29 HF erstatte 8W HE rør. Heldigvis er det enkelt å sjekke dette i våre produktbeskrivelser.

  Dersom du heller skal gjøre ombygging, vil LED-rør som for eksempel LEDlife T5PRO145 komme deg til nytte. Alle LED-rør for ombygging kommer med bruksanvisning på norsk, noe som gjør det enkelt for alle og enhver å utføre jobben selv - selv de uten tekniske ferdigheter. 

  {opfaqblock:104}

 • T5 LED lysrør dimbar

  Pris garanti led lyskilder  En revolusjonerende måte å belyse hjemmet på

  Vi nordmenn vet kanskje bedre enn mange andre at lys er utrolig viktig, da vi går gjennom en lang mørketid hvert år. Siden vi tilbringer mye tid inne i løpet av vinteren er det derfor viktig både for kropp, helse og øyne å ha riktig lys i hjemmet vårt. Akkurat der er løsningen veldig enkel, uten å måtte sette inn noen form for ekstra lamper eller lys: dimmere. Dimmere gir deg muligheten til å skape den stemningen du ønsker i hjemmet ditt, når du ønsker, uansett årstid. 

  Enten du ønsker å løfte eller dempe stemningen hjemme, er våre T5 LED-lysrør fleksible nok til å gi deg både et opplyst, dagslys-lignende lys, og et koselig, dempet lys. Dermed kan du enkelt justere lyset etter tiden på døgnet for å gå hånd i hånd med atmosfæren du ønsker å skape. De er enkle å installere, og er utrolig rimelige i drift. Med andre ord vil du spare penger ved å bytte til LED-lysrør, i tillegg til å få full frihet til å belyse hjemmet akkurat slik du ønsker.

  Skap både varme og nøytrale farger med LED

  Mange assosierer kanskje lysrør med unaturlig lys som nærmest skjærer i øynene, men den tiden er langt forbi. Med våre T5 LED-lysrør vil du kunne dimme lyset akkurat slik du ønsker - du kan altså lett bytte fra full lysstyrke mens du lager mat på kjøkkenet, til en koselig, dimmet atmosfære som er perfekt for en romantisk middag for to.

  Modeller som LEDlife T5-SMART29 HF kommer med enkel installering, lavt strømforbruk og er energimerket med A++. Både den og mange av våre andre modeller kommer i både nøytrale og varme farger. Det betyr at du ikke får noen gule eller blå toner i fargene, men heller et naturlig, behagelig lys. 

  LED-lys - Et økonomisk valg

  Dersom du bytter til LED-lys vil du kunne spare mer enn halvparten av strømmen du vanligvis bruker. Ved å velge lysrør som er dimbare får du muligheten til å spare ytterligere. Noen av våre modeller, som LEDlife T5-ULTRA55 EXT bruker kun 10w i forbruk, og gir deg samtidig friheten til å kunne dimme mellom 1-10w alt etter behov. Når du dimmer et LED-lysrør kan man spare så mye som 80% av det vanlige forbruket. Hvis du da finner frem kalkulatoren og ser på forskjellen mellom tradisjonelle lysrør og dimmede LED-lysrør, så vil du garantert begynne å lure på hvorfor du ikke gjorde denne investeringen tidligere!

  {opfaqblock:105}

 • 2G11 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder


  Moderne 2G11 LED lysrør

  På denne siden vil du kunne få en god oversikt over våre lysstoffrør i kategorien 2G11. Hvis du er usikker på hvilken kategori det lysstoffrøret du leter etter går under, og ikke føler du har nok kunnskap til å kunne finne frem til dette på egenhånd, har vi god informasjon på våre sider. Vi har gjort informasjonen så oversiktlig og lett leselig som mulig, slik at den ikke skal være for teknisk og komplisert å forstå. 

  Om du allikevel syns det er vanskelig å finne det rette produktet, ikke nøl med å ta kontakt - vi hjelper deg gjerne. Vi er veldig opptatt av god belysning, og bidrar gjerne med vår entusiasme og kompetanse når du skal finne det perfekte LED-lysrøret for ditt bruk!

  Hvorfor bytte fra vanlige lysstoffrør til LED?

  Hvis du tidligere er vant til å ha et vanlig lysstoffrør men vurderer heller å kjøpe LED denne gangen, kan vi fortelle deg at dette er et meget godt valg. LED lysstoffrør har de samme funksjonene som et vanlig lysstoffrør, men er i tillegg mye mer energibesparende. De varer også lenger, og trenger mindre vedlikehold enn de tradisjonelle lysstoffrørene. Dette gjør at et led-lysrør vil kunne tilby store besparelser over tid, spesielt i store hjem og lokaler. 

  I tillegg til at et led lysrør vil bruke mye mindre strøm enn tradisjonelle lysstoffrør, sender de heller ikke ut UV lys slik som eldre lysstoffrør gjør, og de inneholder ikke kvikksølv. Resultatet? Du vil få et produkt i bedre kvalitet til en eksepsjonelt god pris som er bedre for både deg og planeten. 

  Belysning til både hjem og industribygg

  Når du velger et av våre 2G11 LED lysrør, kan du selv velge hvor på Kelvin-skalaen lyset skal plasseres. LED lysrør i kalde toner er godt egnet for industri, kjeller, malerom og andre steder der lyset hovedsakelig må være funksjonelt. Nøytralt lys, ofte med en Kelvin på 4-5000, er optimalt arbeidslys fordi det ikke dukker opp forstyrrende nyanser som blå eller gule toner, så opplyste motiver vil virke helt naturlige. En varm kulør er perfekt for rom hvor man oppholder seg regelmessig, som kjøkken, stue og soverom. Disse vil skape en koselig atmosfære, og er derfor ofte det foretrukne valget til skandinaviske hjem. Vi har også enkelte produkter med ekstra varm hvit kulør i vårt 2G11 sortiment, som vår populære LEDlife 2G11-STAND31. En ekstra varm hvit kulør vil gi et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer.

  {opfaqblock:212}

 • 2D kompakt lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Fleksibel belysning med 2D kompakte LED lysrør

  På denne siden vil du kunne bla deg igjennom vårt sortiment av 2D kompakt lysrør! Vi har laget en oversiktlig produktside, slik at du enkelt skal kunne få et overblikk over de forskjellige modellene i sortimentet. Våre LED 2D kompakte lysrør gir fra seg et behagelig lys der de plasseres, og kan monteres akkurat det du selv skulle ønske å benytte deg av dem. Det er nærmest ingen begrensninger hvor disse fantastiske lysrørene kan brukes! 

  Her på ledlyskilder mener vi at lys er noe av det viktigste man kan tilføre et hjem for å skape den atmosfæren man ønsker seg. Derfor kan vi tilby lysrør til alle formål, uavhengig om det skulle være en hyggelig eller en festlig stemning du ønsker å oppnå med belyningen din! 

  Fordelene ved å velge LED

  Den vanlige 2D lampen som 2D LED erstatter er en god lampe, men kommer med flere ulemper som LED-erstatningen ikke har takket være sin forbedret teknologi. Lysarmaturene som bruker 2D er ofte styrt av en PIR-sensor, og slike lysrør egner seg egentlig ikke ved gjentatt inn- og utkobling. Dette fører normalt til at belysningens levetid vil bli kraftig redusert, noe som for eksempel betyr at 2D-kompakte lamper med en levetid på 10000 timer bare varer en fjerdedel i stedet. Dette problemet har ikke LED-teknologien, så våre 2D kompakte LED-lys vil beholde sin lange levetid selv ved bruk av et armatur med PIR-sensor. 

  I tillegg kommer 2D LED med en høy lysspredning på minst 120 grader, noe som som gir en jevn fordeling av lyset. Vår populære modell 9W LED kompaktrør kommer til og med med så mye som 160 grader spredning!

  Flimmerfritt lys med samme gode kvalitet

  Flimrende lys fra lamper har lenge vært et problem, ikke minst på arbeidsplassen. Flimrende lys er ikke lett å oppdage med det blotte øye, men kan forårsake både tretthet og hodepine over tid. Et tips er å velge en kompakt lysrør som har et flimmerfritt lys. Vi har flere flimmerfrie modeller i sortimentet vår, som vår populære 24W LED innsats med linser, flicker free. Slike lysrøret er spesielt å anbefale om du har husdyr i huset eller om du er veldig følsom for flimmer, og de er også flotte for foto- eller videoopptak. 

  Våre kompakte flimmerfrie LED lysrør erstatter sirkelrør, 2d, G24, G23 mm., og monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Denne typen kompakte rør passer godt på trange steder der du ikke kan plassere vanlige lysrør, da de er små og enkle å plassere.

  {opfaqblock:210}

 • 2G10 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder  Kraftfull belysning med 2G10 LED lysrør fra LEDLife 

  Vi tilbyr mange former for lysstoffrør på våre hjemmesider, også 2G10 LED lysrør. Dette er en spesiell form for lysrør og den informasjonen du skulle trenge for å finne ut om det er denne typen du leter etter vil du finne hvis du går inn på produktet. Å kjøpe ditt nye lysstoffrør i typen LED er et meget godt valg. Vi har også et godt utvalg av armatur til LED lysrør, slik at du enkelt kan klikke deg hjem både lysrør og armatur av høyeste kvalitet. 

  Fargen på lyset i de fleste LED lysrør 2G10 er varm hvit – en farge som både er pen og behagelig. Lyset som dette lysrøret slipper ut er dekkende og har en meget god spredning. I tillegg kommer våre 2G10 LED lysrør med mattert glass, noe som sikrer bra spredning av lyset samtidig som det ikke blender. Vår populære modell LEDlife 2G10-PRO23 gir deg også muligheten til å velge mellom varm og nøytral hvit kulør for ekstra fleksibilitet.

  Samme gode lysstyrken som vanlige lysrør

  Hvis du sammenligner med vanlige lysstoffrør vil vårt 2G10 LED lysrør gi fra seg den samme lysstyrken som du er vant til å få med vanlige lysrør i samme lengde. Alle våre modeller kommer i tillegg med en høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Du vil altså være sikret den samme, gode kvaliteten, men LED lysrør kommer med mange ekstra fordeler!

  2G10 LED er en trygg og god form for lyskilde, og du vil legge merke til all den energien du sparer ved å velge LED. I tillegg vil du få et lysrør med en ekstremt god levetid, som vil spare deg penger på sikt. En annen fordel med våre 2G10 LED-lysrør er at de ikke avgir så mye varme som tradisjonelle lysrør. Opptil 80 prosent av lysrørets energi omdannes til lys, og bare resten blir varme. 

  Det smarte valget for både lommeboken og miljøet

  Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dermed trenger du ikke å skifte rør ofte, og både lommeboken og miljøet vil takke deg for at du byttet fra tradisjonelle lys til LED! En annen ting som er bra med lysdioder sammenlignet med tradisjonelle lamper, er at de ikke inneholder noe farlig kvikksølv. Hvis du vil gjøre både naturen og lommeboken en tjeneste, bør du uten tvil bytte til LED-lysrør både hjemme og på kontoret. 

  {opfaqblock:211}

LED lysrør

132 produkter
 • V-Tac T8-Samsung60
  Samsung LED chip, 10W LED rør, 60 cm
  72,00 kr
  • 850lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 850 lumen og et forbruk på 10W. Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og...

  På lager.
 • V-Tac T8-Samsung150
  Samsung LED chip, 22W LED rør, 150 cm
  129,00 kr
  • 2000lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2000 lumen og et forbruk på 22W. Erstatter et vanlig 55 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker...

  Tilgjengelig: 2024-06-24
 • LEDlife T8-ENDURE60
  9W LED rør, 60 cm, slagfast, flicker free
  309,00 kr
  • 1215lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 160° Spredning

  Dette lysrøret er resultatet af flere års utvikling og testing, med det målet å skabe det mest hardføre lysrøret på markedet. Lysstofrøret er produseret i nano plast, som utover, å veje mindre end tradisjonelle lysrør også er brandsikkert. Egenskaber: Flicker freeLaget av... Dette lysrøret er resultatet af flere års utvikling og testing, med det...

  På lager.
 • Restsalg: V-Tac T8-Value150
  22W LED rør, 150 cm
  89,40 kr 149,00 kr -40%
  • 1900lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysrør. Har en lysstyrke på 1900 lumen og et forbruk på 22W. Erstatter et vanlig 58 watt lysrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  På lager.
 • V-Tac T8-Samsung120
  Samsung LED chip, 18W LED rør, 120 cm
  90,00 kr
  • 1700lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1700 lumen og et forbruk på 18W. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og...

  På lager.
 • LEDlife T8-ENDURE120
  18W LED rør, 120 cm, slagfast, flicker free
  343,00 kr
  • 2400lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  Dette lysrøret er resultatet af flere års utvikling og testing, med det målet å skabe det mest hardføre lysrøret på markedet. Lysstofrøret er produseret i nano plast, som utover, å veje mindre end tradisjonelle lysrør også er brandsikkert. Egenskaber: Flicker freeLaget av... Dette lysrøret er resultatet af flere års utvikling og testing, med det...

  På lager.
 • 16W LED innsats med linser, flicker free
  Ø17 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
  276,00 kr
  v. 10+  248,40 kr
  • 1550lm Lysstyrke
  • 68W Erstatt
  • 16W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

  På lager.
 • 28W LED innsats med linser, flicker free
  Ø23 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
  346,00 kr
  v. 10+  311,40 kr
  • 2900lm Lysstyrke
  • 100W Erstatt
  • 28W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

  På lager.
 • LEDlife 2G10-SMART16 HF
  Direkte erstatning, LED lysstofrør, 12W, 16,5cm, 2G10
  472,00 kr
  • 1200lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 12W Forbruk
  • 180° Spredning

  Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme...

  På lager.
 • Restsalg: LEDlife 2G10-SMART21 HF
  Direkte erstatning, LED lysstofrør, 18W, 21,7cm, 2G10
  351,40 kr 502,00 kr -30%
  • 1800lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 180° Spredning

  Fint 2G10 lysstofrør.Til direkte montering uten ombygging.Noen ballaster har utfordringer med det lave LED forbruket - vi anbefaler å teste før innkjøp til større prosjekter.Cirka samme lysstyrke som lysstoffrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G10 lysstofrør.Til direkte montering uten ombygging.Noen ballaster har...

  Redusert pris!
  På lager.
 • Restsalg: LEDlife T5-120 EXT
  Ekstern driver, 18W LED rør, 120 cm
  413,00 kr 590,00 kr -30%
  • 2000lm Lysstyrke
  • 40W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 180° Spredning

  Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

  Redusert pris!
  På lager.
 • LEDlife T5-115 Ultra
  18W LED rør, 160 LM/W, 114,9 cm
  360,00 kr
  • 2880lm Lysstyrke
  • 18W Forbruk
  • 140° Spredning

  Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det...

  Tilgjengelig: 2024-07-29
 • LEDlife T5-SMART85 HF
  Erstatter 21W HE rør, 13W LED rør, 84,9 cm
  330,00 kr
  • 1690lm Lysstyrke
  • 21W Erstatt
  • 13W Forbruk
  • 140° Spredning

  13W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 21W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 21W HE eller 39W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 13W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • LEDlife T5-145 Ultra
  30W LED rør, 160 LM/W, 144,9 cm
  489,00 kr
  • 4800lm Lysstyrke
  • 30W Forbruk
  • 140° Spredning

  Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

  På lager.
 • LEDlife T8-Pro120 RA90
  18W LED rør, 120 cm
  439,00 kr
  • 2430lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED rør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret. LED rør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et...

  På lager.
 • Restsalg: LEDlife 2G11-SMART31 HF
  Direkte erstatning, LED rør, 12W, 31cm, 2G11
  224,70 kr 321,00 kr -30%
  • 1620lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 12W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør.Forbruk på 12W og 1620 lumens.Monteres i eksisterende fatninger.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen!Virker med elektronisk ballast.Dimbar med DALI ballast. Fin 2G11-lysstoffrør.Forbruk på 12W og 1620 lumens.Monteres i eksisterende...

  Redusert pris!
  På lager.
 • Restsalg: LEDlife T8-Direct150
  25W LED rør, 150 LM/W, roterbar sokkel, 150 cm
  238,70 kr 341,00 kr -30%
  • 3750lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 25W Forbruk
  • 140° Spredning

  For direkte montering i beslag med ballast/forkobling .LED-røret krever en ballast eller forkobling  for å fungere.Passer i armatur med G13-sokkel.Energieffektivt T8 lysrør på 150 cm.Hele 150 lumen/W.Med matt deksel og dreibar stikkontakt, så det er mulig å justere lyset. For direkte montering i beslag med ballast/forkobling .LED-røret krever en ballast...

  Redusert pris!
  På lager.
 • LEDlife T5-145 Ultra
  25W LED rør, 160 LM/W, 144.9 cm
  473,00 kr
  • 4000lm Lysstyrke
  • 25W Forbruk
  • 140° Spredning

  Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

  På lager.
 • LEDlife T8-Pro40
  9W LED rør, 40 cm
  276,00 kr
  • 800lm Lysstyrke
  • 10W Erstatt
  • 6W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • 9W LED innsats med linser, flicker free
  Ø12,5 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
  120,00 kr
  v. 10+  108,00 kr
  • 1000lm Lysstyrke
  • 32W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

  På lager.
 • LEDlife T8-ULTRA120
  18W LED rør, 160lm/W, roterbar fatning, 120 cm
  420,00 kr
  • 2880lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 140° Spredning

  Kraftig 120 cm 18W LED-rør med 160 lm/W.Monteres direkte i armaturen for å erstatte vanlige lysstoffrør.Gratis LED starter inkludert - monter den og røret og det fungerer!(Ved dobbeltbeslag må det i noen tilfeller bygges om - veiledning medfølger).Med matt deksel og dreibar stikkontakt, så det er mulig å justere lyset.En monteringsguide og LED-starter er... Kraftig 120 cm 18W LED-rør med 160 lm/W.Monteres direkte i armaturen for å erstatte...

  På lager.
 • 14W LED innsats med linser, flicker free
  Ø15,4 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
  228,00 kr
  v. 10+  205,20 kr
  • 1500lm Lysstyrke
  • 48W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23...

  På lager.
 • V-Tac T8-Performer150 Evo
  160lm/W, 15W LED rør, 150 cm
  203,00 kr
  • 2400lm Lysstyrke
  • 15W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen og et forbruk på 15W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • V-Tac T8-Performer120 Evo
  160lm/W, 12W LED rør, 120 cm
  149,00 kr
  • 1920lm Lysstyrke
  • 12W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1920 lumen og et forbruk på 12W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • V-Tac T8-Performer60 Evo
  160lm/W, 7W LED rør, 60 cm
  101,00 kr
  • 1120lm Lysstyrke
  • 7W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1120 lumen og et forbruk på 7W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Utsolgt
 • Restsalg: LEDlife T5-SMART85 HF
  Erstatter 39W HO rør, 18W LED rør, 84,9 cm
  246,40 kr 352,00 kr -30%
  • 2340lm Lysstyrke
  • 39W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 140° Spredning

  18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 39W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 21W HE eller 39W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  Redusert pris!
  På lager.
 • Restsalg: LEDlife 2G11-SMART41 HF
  Direkte erstatning, LED rør, 18W, 41cm, 2G11
  229,45 kr 353,00 kr -35%
  • 1800lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast. Dimbar med DALI ballast. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  Redusert pris!
  På lager.
 • Restsalg: LEDlife 2G11-SMART54 HF
  Direkte erstatning, LED rør, 25W, 54cm, 2G11
  307,30 kr 439,00 kr -30%
  • 2500lm Lysstyrke
  • 55W Erstatt
  • 25W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast. Dimbar med DALI ballast.. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  Redusert pris!
  På lager.
 • Restsalg: LEDlife T5-SMART145 HF
  Erstatter 80W HO rør, 28W LED rør, 144,9 cm
  370,30 kr 529,00 kr -30%
  • 3640lm Lysstyrke
  • 80W Erstatt
  • 28W Forbruk
  • 140° Spredning

  28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 80W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  Redusert pris!
  På lager.
 • LEDlife T5-SMART145 HF
  Erstatter 49W HO rør, 24W LED rør, 144,9 cm
  482,00 kr
  • 3120lm Lysstyrke
  • 49W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 140° Spredning

  24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 49W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • Restsalg: LEDlife T5-SMART115 HF
  Erstatter 54W HO rør, 24W LED rør, 114,9 cm
  287,70 kr 411,00 kr -30%
  • 3120lm Lysstyrke
  • 54W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 140° Spredning

  24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 54W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO.Intelligente ballaster virker ikke med LED rør. Brug i stedet T5 rør med ekstern driver. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  Redusert pris!
  På lager.
 • LEDlife T5-SMART55 HF
  Erstatter 24W HO rør, 12W LED rør, 54,9 cm
  285,00 kr
  • 1560lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 12W Forbruk
  • 140° Spredning

  12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 24W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 14W HE eller 24W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • LEDlife T5-SMART145 HF
  Erstatter 35W HE rør, 21W LED rør, 144,9 cm
  482,00 kr
  • 2730lm Lysstyrke
  • 35W Erstatt
  • 21W Forbruk
  • 140° Spredning

  21W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 35W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 35W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 21W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • Restsalg: 11W LED sirkelrør
  Ø25 cm, 230V
  352,80 kr 504,00 kr -30%
  • 1100lm Lysstyrke
  • 22W Erstatt
  • 11W Forbruk
  • 120° Spredning

  Sirkel LED rør. Sirkel LED rør.

  Redusert pris!
  På lager.
 • LEDlife T8-Double150
  25W LED rør, 155 lm/W, roterbar fatning, input i begge ender, 150 cm
  384,00 kr
  • 3880lm Lysstyrke
  • 25W Forbruk
  • 120° Spredning

  T8 LED rør fra LEDlife med input i begge ender.Dette betyr at røret kan plasseres direkte i et eldre armatur uten ombygging. T8 LED rør fra LEDlife med input i begge ender.Dette betyr at røret kan plasseres...

  På lager.
 • V-Tac T8-Samsung60 Pro
  Samsung LED chip, 7,5W LED rør, 110LM/W, 60 cm
  79,00 kr
  • 850lm Lysstyrke
  • 7,5W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 850 lumen og et forbruk på 7,5W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • LEDlife 2G11
  LED lysstofrør, 12W, 32cm, 2G11, 230V
  183,00 kr
  • 1400lm Lysstyrke
  • 12W Forbruk
  • 180° Spredning

  Fint 2G11 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G11 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de...

  På lager.
 • 25x 120 cm LED-rør
  Glass, 18W premium LED-rør, Spectrum, 120 cm
  2 291,00 kr
  • 2600lm Lysstyrke
  • 18W Forbruk
  • 270° Spredning

  Pakke med 25x 120 cm LED-rør i glass.Disse 18W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for å oppgradere belysningssystemet ditt og skape et behagelig lys i hjemmet eller kontoret.25 LED-rør til en fantastisk pris Glassrørdesign for en elegant og moderne estetikk 18W LED-teknologi sikrer energieffektiv... Pakke med 25x 120 cm LED-rør i glass.Disse 18W LED-rørene fra...

  På lager.
 • 25x 60 cm LED-rør
  Glass, 9W premium LED-rør, Spectrum, 60 cm
  1 342,00 kr
  • 1260lm Lysstyrke
  • 9W Forbruk
  • 270° Spredning

  Pakke med 25x 60 cm LED-rør i glass.Disse 9W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for å oppgradere belysningssystemet ditt og skape et behagelig lys i hjemmet eller kontoret.25 LED-rør til en fantastisk pris Glassrørdesign for en elegant og moderne estetikk 9W LED-teknologi sikrer energieffektiv... Pakke med 25x 60 cm LED-rør i glass.Disse 9W LED-rørene fra...

  På lager.
 • 25x 150 cm LED-rør
  Glass, 20W LED-rør, Spectrum, 150 cm
  1 611,00 kr
  • 2400lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 20W Forbruk
  • 270° Spredning

  Pakke med 25x 150cm LED-rør i glass.Disse 20W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for å oppgradere belysningssystemet ditt og skape et behagelig lys i hjemmet eller kontoret.25 LED-rør til en fantastisk prisGlassrørdesign for en elegant og moderne estetikk20W LED-teknologi sikrer energieffektiv belysningSpectrumLED kvalitet og pålitelighetVær imidlertid... Pakke med 25x 150cm LED-rør i glass.Disse 20W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for...

  Tilgjengelig: 2024-06-21
 • 25x 120cm LED-rør
  Glass, 18W LED-rør, Spectrum, 120 cm
  1 252,00 kr
  • 1850lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 270° Spredning

  Pakke med 25x 120cm LED-rør i glass.Disse 18W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for å oppgradere belysningssystemet ditt og skape et behagelig lys i hjemmet eller kontoret.25 LED-rør til en fantastisk prisGlassrørdesign for en elegant og moderne estetikk18W LED-teknologi sikrer energieffektiv belysningSpectrumLED kvalitet og pålitelighetVær imidlertid... Pakke med 25x 120cm LED-rør i glass.Disse 18W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for...

  På lager.
 • 25x 60 cm LED-rør
  Glass, 8,5W LED-rør, Spectrum, 60 cm
  894,00 kr
  • 850lm Lysstyrke
  • 8.5W Forbruk
  • 270° Spredning

  Pakke med 25x 60cm LED-rør i glass. Disse 8,5W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle for å oppgradere belysningssystemet ditt og skape et behagelig lys i hjemmet eller kontoret. 25 LED-rør til en fantastisk pris Glassrørdesign for en elegant og moderne estetikk 8,5W LED-teknologi sikrer energieffektiv belysning SpectrumLED kvalitet og pålitelighet Vær... Pakke med 25x 60cm LED-rør i glass. Disse 8,5W LED-rørene fra SpectrumLED er ideelle...

  På lager.
 • LEDlife T8 RA90 LED-rør
  Pro 25W, CRI90, 5 års garanti, 150 cm
  408,00 kr
  • 3300lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 26W Forbruk
  • 140° Spredning

  LEDlife T8 RA90 LED-rør - Pro 25W er det perfekte valget når høy lyskvalitet er nødvendig. Dette LED-røret har en CRI-verdi på over 90, noe som sikrer en svært presis og naturtro fargegjengivelse. 5 års garanti - du kan være rolig med kjøpet, da vi gir deg hele 5 års garanti... LEDlife T8 RA90 LED-rør - Pro 25W er det perfekte valget når høy...

  På lager.
 • LEDlife T8 RA90 LED-rør
  Pro 19W, CRI90, 5 års garanti, 120 cm
  326,00 kr
  • 2400lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 140° Spredning

  LEDlife T8 RA90 LED-rør - Pro 19W er det perfekte valget når høy lyskvalitet er nødvendig. Dette LED-røret har en CRI-verdi på over 90, noe som sikrer en svært presis og naturtro fargegjengivelse.5 års garanti - du kan være rolig med kjøpet, da vi gir deg hele 5 års garanti... LEDlife T8 RA90 LED-rør - Pro 19W er det perfekte valget når høy...

  På lager.
 • LEDlife T8 RA90 LED-rør
  Pro 9W, CRI90, 5 års garanti, 60 cm
  239,00 kr
  • 1150lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 140° Spredning

  LEDlife T8 RA90 LED-rør - Pro 9W er det perfekte valget når høy lyskvalitet er nødvendig. Dette LED-røret har en CRI-verdi på over 90, noe som sikrer en svært presis og naturtro fargegjengivelse. 5 års garanti - du kan være rolig med kjøpet, siden det er en 5 års produsentgaranti... LEDlife T8 RA90 LED-rør - Pro 9W er det perfekte valget når høy...

  På lager.
 • Spectrum T8-150
  Nanoplastik, 24W LED rør, 150 cm
  110,00 kr
  • 2500lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 270° Spredning

  På lager.
 • Spectrum T8-120
  Nanoplastik, 18,5W LED rør, 120 cm
  69,00 kr
  • 2000lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18.5W Forbruk
  • 270° Spredning

  På lager.
 • Spectrum T8-60
  Nanoplastik, 9W LED rør, 60 cm
  49,00 kr
  • 1000lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 270° Spredning

  På lager.
 • V-Tac T8-VALUE150
  LED rør, 20W, G13, 150cm
  110,00 kr
  • 2100lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 20W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • V-Tac T8-VALUE120
  LED rør, 18W, G13, 120cm
  61,00 kr
  • 1850lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • LEDlife 2G11
  LED lysstofrør, 17W, 41cm, 2G11, 230V
  240,00 kr
  • 2100lm Lysstyrke
  • 17W Forbruk
  • 180° Spredning

  Fint 2G11 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G11 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de...

  På lager.
 • LEDlife T8-Double120
  19W LED rør, 160 lm/W, roterbar fatning, input i begge ender, 120 cm
  321,00 kr
  • 3040lm Lysstyrke
  • 19W Forbruk
  • 120° Spredning

  T8 rør fra LEDlife på 19W med input i begge ender.Dette betyr at røret passer inn i eldre armaturer uten ombygging. T8 rør fra LEDlife på 19W med input i begge ender.Dette betyr at røret passer inn i...

  Tilgjengelig: 2024-07-29
 • Restsalg: LEDlife 2G11
  LED lysstofrør, 21W, 53,5cm, 2G11, 230V
  156,00 kr 240,00 kr -35%
  • 2700lm Lysstyrke
  • 21W Forbruk
  • 180° Spredning

  Fint 2G11 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G11 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de...

  Redusert pris!
  På lager.
 • Restsalg: LEDlife 2G10
  LED lysstofrør, 14W, 17cm, 2G10, 230V
  182,00 kr 280,00 kr -35%
  • 1750lm Lysstyrke
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  Fint 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte...

  Redusert pris!
  På lager.
 • Restsalg: LEDlife 2G10
  LED lysstofrør, 17W, 22cm, 2G10, 230V
  204,10 kr 314,00 kr -35%
  • 2100lm Lysstyrke
  • 17W Forbruk
  • 180° Spredning

  Fint 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte...

  Redusert pris!
  På lager.
 • LEDlife T5-FOCUS150, Liten spredning
  25W LED rør, 175lm/W, 60 graders spredning, 150 cm
  545,00 kr
  • 4375lm Lysstyrke
  • 25W Forbruk
  • 60° Spredning

  150 cm 25W T5 LED-rør med 175 lm/W.Dette LED-røret har en ekstra fokusert lysstråle med en lysvinkel på 60 grader.Dette betyr at røret kan monteres høyere enn andre LED-lysrør og sikre at mer lys når helt ned til gulvet.Ved utskifting av eldre lysrør kan 1 enkelt FOCUS-rør gi samme lysmengde på gulvet som 2 eksisterende rør med større spredning.Dette gir... 150 cm 25W T5 LED-rør med 175 lm/W.Dette LED-røret har en ekstra fokusert lysstråle med...

  På lager.
 • LEDlife T5-FOCUS120, Liten spredning
  19W LED rør, 175lm/W, 60 graders spredning, 120 cm
  712,00 kr
  • 3325lm Lysstyrke
  • 19W Forbruk
  • 60° Spredning

  120 cm 19W LED-rør med 175 lm/W.Dette LED-røret har en ekstra fokusert lysstråle med en lysvinkel på 60 grader.Dette betyr at røret kan monteres høyere enn andre LED-lysrør og sikre at mer lys når helt ned til gulvet.Ved utskifting av eldre lysrør kan 1 enkelt FOCUS-rør gi samme lysmengde på gulvet som 2 eksisterende rør med større spredning.Dette gir... 120 cm 19W LED-rør med 175 lm/W.Dette LED-røret har en ekstra fokusert lysstråle med en...

  På lager.
 • LEDlife T8-FOCUS150
  25W LED rør, 175lm/W, 60 grader spredning, 150 cm
  670,00 kr
  • 4375lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 25W Forbruk
  • 60° Spredning

  Kraftig 120 cm 18W LED-rør med 160 lm/W. Monteres direkte i armaturen for å erstatte vanlige lysstoffrør. Gratis LED-tenner inkludert - monter den og røret og det fungerer! (Ved dobbeltbeslag må det i noen tilfeller bygges om - veiledning medfølger). Med matt deksel og dreibar stikkontakt, så det er mulig å justere lyset. En... Kraftig 120 cm 18W LED-rør med 160 lm/W. Monteres direkte i armaturen for å erstatte...

  På lager.
 • LEDlife T8-FOCUS120, Liten spredning
  19W LED rør, 175lm/W, 60 graders spredning, 120 cm
  556,00 kr
  • 3325lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 60° Spredning

  120 cm 19W LED-rør med 175 lm/W. Dette LED-røret har en ekstra fokusert lysstråle med en lysvinkel på 60 grader.Dette betyr at røret kan monteres høyere enn andre LED-lysrør og sikre at mer lys når helt ned til gulvet.Ved utskifting av eldre lysrør kan 1 enkelt FOCUS-rør gi samme lysmengde på gulvet som 2 eksisterende rør med større spredning.Dette gir... 120 cm 19W LED-rør med 175 lm/W. Dette LED-røret har en ekstra fokusert lysstråle...

  På lager.
 • LEDlife T8-150 200lm/W
  16/24W LED rør, roterbar fatning, flicker free, 150 cm
  592,00 kr
  • 4800lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 140° Spredning

  Indbygget switch til at indstille røret til 16W 3200lm eller 24W 4800lm.LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... Indbygget switch til at indstille røret til 16W 3200lm eller 24W...

  På lager.
 • LEDlife T8-120 200lm/w
  10/15W LED rør, roterbar fatning, 120 cm, 5 års garanti
  484,00 kr
  • 3000lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 15W Forbruk
  • 140° Spredning

  Indbygget switch til at indstille røret til 10W 2000lm eller 15W 3000lm.LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Det er ikke nødvendig å endre eksisterende armatur!  Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen... Indbygget switch til at indstille røret til 10W 2000lm eller 15W...

  På lager.
 • LEDlife T5-115 200lm/W
  10/15W LED rør, 114,9 cm, 5 års garanti
  583,00 kr
  • 3000lm Lysstyrke
  • 15W Forbruk
  • 140° Spredning

  Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det...

  På lager.
 • LEDlife T5-145 200lm/W
  16/24W LED rør, 144,9 cm, 5 års garanti
  583,00 kr
  • 4800lm Lysstyrke
  • 24W Forbruk
  • 140° Spredning

  Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det...

  På lager.
 • LEDlife T8-ULTRA150
  25W LED rør, 160lm/W, roterbar fatning, 150 cm
  502,00 kr
  • 4000lm Lysstyrke
  • 25W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 30% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke nødvendig å endre eksisterende... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • LEDlife T5-PRO21 EXT
  Ekstern driver, 5W LED rør, 21,2 cm
  262,00 kr
  • 675lm Lysstyrke
  • 8W Erstatt
  • 5W Forbruk
  • 160° Spredning

  Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til...

  På lager.
 • 4W LED innsats
  Ø11 cm, erstatt sirkelrør og kompaktrør
  124,00 kr
  v. 10+  111,60 kr
  • 270lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 4W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles...

  På lager.
 • LEDlife T5-SMART115 HF
  Erstatter 28W HE rør, 20W LED rør, 114,9 cm
  375,00 kr
  • 2400lm Lysstyrke
  • 28W Erstatt
  • 20W Forbruk
  • 140° Spredning

  20W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 28W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO. Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 20W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • LEDlife 2G11-PRO54 360°
  LED rør, 19W, 54cm, 2G11
  177,65 kr 323,00 kr -45%
  • 2610lm Lysstyrke
  • 56W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 360° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  Redusert pris!
  På lager.
 • LEDlife T8-PRO90
  1-10V dimbar, 14W LED rør, 90 cm
  597,00 kr
  • 1890lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​ Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

  På lager.
 • LEDlife T5-115 EXT
  Dimbar, 12W LED rør, 114,9 cm
  412,00 kr
  • 1350lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 12W Forbruk
  • 180° Spredning

  Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på...

  På lager.
 • Restsalg: LEDlife 2G11-PRO41
  LED rør, 20W, Erstat 36W/40W, 41 cm, 2G11
  317,80 kr 454,00 kr -30%
  • 2700lm Lysstyrke
  • 41W Erstatt
  • 20W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 20W og 2700 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 20W og 2700 lumens. Monteres i...

  Redusert pris!
  På lager.
 • Restsalg: LEDlife 2G11-STAND31
  LED rør, 15W, 31 cm, 2G11
  171,60 kr 264,00 kr -35%
  • 1650lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 15W Forbruk
  • 120° Spredning

  Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.   Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.  

  Redusert pris!
  På lager.
 • Restsalg: LEDlife T5STAND115
  T5 LED Rør, G5, 18W, 114,9 cm, 2000lm
  285,35 kr 439,00 kr -35%
  • 2000lm Lysstyrke
  • 54W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 180° Spredning

  Spenning: 230V Lysstrøm: 2000 lumen RA-verdi: 80-85 Livstid: 50.000 timer Fargetone: 3000K (Varm hvit) og 6500K (Kald hvit) Ledlife T5STAND115 er en avansert og høyteknologisk LED lysrør, som er spesielt utviklet for å erstatte de tradisjonelle 54W lysrørene på 114.9 cm.Det gir en høy lysstyrke på 2000 lumen, som er jevnt fordelt over 180 grader,... Spenning: 230V Lysstrøm: 2000 lumen RA-verdi: 80-85 Livstid: 50.000 timer...

  Redusert pris!
  På lager.
 • LEDlife T5-PRO55 EXT
  Ekstern driver, 9W LED rør, 54,9 cm
  262,00 kr
  • 1200lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 160° Spredning

  Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.Driverens dimensjoner: H:20mm, B: 24mm, L:160mm Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

  På lager.
 • Restsalg: LEDlife 2G11-STAND54
  LED rør, 22W, 54 cm, 2G11
  247,00 kr 380,00 kr -35%
  • 2400lm Lysstyrke
  • 55W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  Redusert pris!
  På lager.
 • V-Tac T8-Value90
  14W LED rør, 90 cm
  81,00 kr
  • 1200lm Lysstyrke
  • 25W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1200 lumen og et forbruk på 14W. Erstatter et vanlig 25 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Utsolgt
 • Restsalg: V-Tac T8-VALUE120
  LED rør, 18W, 120 cm
  59,40 kr 99,00 kr -40%
  • 1600lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1600 lumen og et forbruk på 18W. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  Utsolgt
 • Restsalg: V-Tac T8-Performer60
  10W LED rør, 60 cm
  66,00 kr 110,00 kr -40%
  • 1200lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1200 lumen og et forbruk på 10W. Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  Utsolgt
 • LEDlife T8-PRO150
  Triac dimbar, 20W LED rør, 150 cm
  654,00 kr
  • 2400lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 20W Forbruk
  • 180° Spredning

  Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

  På lager.
 • LEDlife T8-PRO120
  Triac dimbar, 17W LED rør, 120 cm
  565,00 kr
  • 2200lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 17W Forbruk
  • 180° Spredning

  Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

  På lager.
 • LEDlife T8-PRO105
  Triac dimbar, 17W LED rør, 105 cm
  420,00 kr
  • 2200lm Lysstyrke
  • 38W Erstatt
  • 16W Forbruk
  • 180° Spredning

  Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

  På lager.
 • LEDlife T8-PRO90
  Triac dimbar, 14W LED rør, 90 cm
  470,00 kr
  • 1890lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

  På lager.
 • LEDlife T8-PRO45
  Triac dimbar, 7W LED rør, 45 cm
  318,00 kr
  • 860lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 7W Forbruk
  • 180° Spredning

  Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

  På lager.
 • Restsalg: LEDlife T5-PRO145
  Dimbar, 18W LED rør, 144,9 cm
  501,90 kr 717,00 kr -30%
  • 1890lm Lysstyrke
  • 54W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 180° Spredning

  4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte vanlige T5 lysrør.Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv. 4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte...

  Redusert pris!
  På lager.
 • Restsalg: LEDlife T5-DIRECT145 HF
  Erstatter 35W HE rør, 24W LED rør, 144,9 cm
  365,40 kr 609,00 kr -40%
  • 3720lm Lysstyrke
  • 35W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 180° Spredning

  24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 35W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 35W HE, 49W HO eller 80W HO. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  Redusert pris!
  På lager.
 • Restsalg: LEDlife T5-PRO115
  Dimbar, 18W LED rør, 114,9 cm
  435,40 kr 622,00 kr -30%
  • 1890lm Lysstyrke
  • 54W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 180° Spredning

  4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte vanlige T5 lysrør.Legg merke til omtrent 1 cm tykkere, i bredden, enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv. 4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte...

  Redusert pris!
  På lager.
 • LEDlife T8-Pro105
  17W LED rør, 105 cm
  584,00 kr
  • 2300lm Lysstyrke
  • 38W Erstatt
  • 17W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2300 lumen og et forbruk på 17W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • LEDlife T5PRO55
  Til ombygging, 9W LED rør, 54,9 cm
  325,00 kr
  • 1200lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 180° Spredning

  4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20% ekstra kraft. (guide inkludert).Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).1200 lumen (lysstyrke).9W.Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv.Velg mellom: Varmhvit, Nøytral hvit,... 4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20%...

  På lager.
 • LEDlife T5PRO145
  Til ombygging, 22W LED rør, 144,9 cm
  563,00 kr
  • 2970lm Lysstyrke
  • 54W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 180° Spredning

  4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20% ekstra kraft. (guide inkludert).Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).2970 lumen (lysstyrke).22W.Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv.Velg mellom: Varmhvit, Nøytral hvit,... 4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20%...

  På lager.
 • LEDlife T5PRO115
  Til ombygging, 18W LED rør, 114,9 cm
  445,00 kr
  • 2430lm Lysstyrke
  • 54W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 180° Spredning

  4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20% ekstra kraft. (guide inkludert).Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).2430 lumen (lysstyrke).18W.Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv.Velg mellom: Varmhvit, Nøytral hvit,... 4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20%...

  På lager.
 • LEDlife T5PRO85
  Til ombygging, 14W LED rør, 84,9 cm
  386,00 kr
  • 1890lm Lysstyrke
  • 39W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20% ekstra kraft. (guide inkludert)Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).1890 lumen (lysstyrke).14W.Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv.Velg mellom: Varmhvit, Nøytral hvit,... 4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20%...

  På lager.
 • LEDlife T8-Pro150
  25W LED rør, 150 cm
  455,00 kr
  • 3200lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 25W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 3375 lumen og et forbruk på 25W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • LEDlife T8-Pro90
  14W LED rør, 90 cm
  296,00 kr
  • 1880lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1890 lumen og et forbruk på 14W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • LEDlife T8-Pro60
  9,5W LED rør, 60 cm
  260,00 kr
  • 1215lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 9,5W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1215 lumen og et forbruk på 9,5W (127lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • LEDlife T8-Pro45
  7.5W LED rør, 45 cm
  280,00 kr
  • 800lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 7,5W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 950 lumen og et forbruk på 7W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • LEDlife 18W LED kompaktrør
  2D fatning, GR10q 4pin
  441,00 kr
  • 1410lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d.Kan brukes direkte i lampen uten ombygging.I sjeldne tilfeller krever det ombygging av eksisterende lampe. Forbruk på 18W og 1410 lumens. 4 pins.​ 2D-kompaktrør til...

  På lager.
 • LEDlife 9W LED kompaktrør
  2D fatning, GR10q 4pin
  332,00 kr
  • 840lm Lysstyrke
  • 16W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 160° Spredning

  2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d.Kan brukes direkte i lampen uten ombygging.I sjeldne tilfeller krever det ombygging av eksisterende lampe. Forbruk på 9W og 840 lumens. 4 pins.​ Varm hvit. 2D-kompaktrør til...

  På lager.
 • Restsalg: LEDlife T8-SENS150
  10-100%, 22W LED rør med PIR sensor, 150 cm
  507,65 kr 781,00 kr -35%
  • 2400lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen, et forbruk på 22W, samt en spredning på 180 grader. Med smart sensor - 2 lysnivåer. 10% slumrebelysning uten bevegelse, ved bevegelse 100% belysning.... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  På lager.
 • LED starter
  9,00 kr

   LED-lys med innebygd sikring.Brukes til LED-rør, i lamper med tennplugger. LED-lys med innebygd sikring.Brukes til LED-rør, i lamper med tennplugger.

   På lager.
  • LEDlife 9W LED kompaktrør
   2D fatning, GR8q 2pin
   370,00 kr
   • 1050lm Lysstyrke
   • 16W Erstatt
   • 9W Forbruk
   • 160° Spredning

   2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d.Kan brukes direkte i lampen uten ombygging.I sjeldne tilfeller krever det ombygging av eksisterende lampe. Forbruk på 9W og 840 lumens. 2 pins.​ Varm hvit. 2D-kompaktrør til...

   Tilgjengelig: 2024-07-03
  • LEDlife T8-PRO45
   1-10V dimbar, 7W LED rør, 45 cm
   472,00 kr
   • 950lm Lysstyrke
   • 15W Erstatt
   • 7W Forbruk
   • 180° Spredning

   Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​ Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

   På lager.
  • LEDlife T5-PRO29 EXT
   Ekstern driver, 5W LED rør, 28,8 cm
   320,00 kr
   • 675lm Lysstyrke
   • 8W Erstatt
   • 5W Forbruk
   • 160° Spredning

   Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til...

   På lager.
  • Restsalg: LEDlife 2G11-PRO54
   LED rør, 23W, Erstat 50W/55W, 54 cm, 2G11
   359,10 kr 513,00 kr -30%
   • 3000lm Lysstyrke
   • 55W Erstatt
   • 23W Forbruk
   • 120° Spredning

   Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

   Redusert pris!
   På lager.
  • LEDlife T8-Pro33
   5W LED rør, 33 cm
   239,00 kr
   • 675lm Lysstyrke
   • 10W Erstatt
   • 5W Forbruk
   • 180° Spredning

   LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 675 lumen og et forbruk på 5W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

   På lager.
  Viser 1 - 104 av 132 produkter

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder kan tilby våre kunder et eksepsjonelt stort, godt og variert utvalg av lysrør av typen LED. Det som er viktig for oss er at våre kunder kan velge LED når de skal kjøpe nytt lysrør uten at de blir tvunget til å gå ned på funksjon og kapasitet. Våre LED lysrør tilsvarer derfor lysrør av den klassiske typen, men som i tillegg har fordelene som følger med å kjøpe et LED produkt.

  Dette vil si at du får et lysrør som er meget besparende både når det kommer til energi og miljø. Våre lyskilder er av den beste kvalitet og gir fra seg et godt og dekkende lys, blant annat med vores 2d led lysrør sikrer du en hyggelig stemning. Vi er veldig opptatt av at våre kunder sitter igjen med et produkt de er meget fornøyd med.

  Vi har delt de forskjellige typene av produkter inn i kategorier så du lettere skal kunne finne akkurat den lyskilden du leter etter.

  LED Lysrør

  Når du kjøper hos oss, uansett om det er LED lysrør eller noe annet det er snakk om, så vil vi først og fremst gi deg det største utvalget mulig. Vi alle har søkt etter noe som vi har trengt hjemme, som vi ikke har kunnet finne, eller som det har vært svært få alternativ av. Det problemet vil du ikke ha hos Ledlyskilder, uansett hva du vil, og spesielt når det kommer til LED lysrør.

  LED lysrør er noe som er populært i flere forskjellige tilfeller, så det er jo bare fornuftig og logisk å ha et så stort utvalg av det som mulig i sortimentet vårt. Som du ser så har vi blant annet T8 LED lysrør og T5 lysrør, og det handler i stor grad om å holde seg oppdatert på hva som foregår, og hvordan industrien utvikler seg. Det er noe vi har som mål å gjøre, derfor tilbyr vi også prismatch. Det innebærer at om du finner samme produktet i en annen butikk til en lavere pris så matcher vi den prisen. Ikke at vi tror det skjer, for vi har blant det beste utvalget i bransjen, i tillegg til svært gode priser.

  Kjøp billig og god LED

  LED er noe som de aller fleste bruker i dag, og det er det en god grunn til. For det er rett og slett det som fungerer best, samt at det er svært energisparende å bruke, spesielt i sammenligning med noen eldre teknologier som folk fortsatt bruker. Og spesielt lysstoffrør led har blitt veldig populært de seneste årene, da det både ser fint ut, men har også en veldig god og enkel funksjon.

  Når du kjøper lysrør som for eksempel lysrør T5 så vet du at det er både energibesparende, som nevnt ovenfor, men at det også er godt for miljøet. For det lavere forbruket har faktisk større effekt enn bare på din lommebok, så om det er noe man kan gjøre, hvorfor ikke? Og det er jo billig uansett om man tenker på selve prisene på LED lysrør som vi selger, eller altså selve forbruket som vi også har snakket om.

  Et stort sortiment

  Når man vil kjøpe noe som dette vil man jo da ha så mange valg som mulig. Det gjør det enklere å velge riktig, samtidig som man ender opp med å bli fornøyd med valget. T5 lysrør er for eksempel noe av det mest populære vi har, men det er langt i fra begrenset til bare det. Vi har også 2G11 lysrør og 2G10 lysrør. Vi har også 2D LED Lysrør, som gir en veldig fin stemning når du bruker dem, så du er langt i fra begrenset, og vi forsøker hele tiden å holde sortimentet oppdatert på det seneste som kommer ut.

  Bare ta en titt på underkategoriene når det kommer til LED lysrør. Vi har:

  •          LED lysrørarmatur
  •          T8 Led lysrør
  •          T8 LED lysrør dimbar
  •          T8 LED lysrør m/sensor
  •          T5 LED lysrør
  •          T5 LED lysrør dimbar
  •          2G11 LED lysrør
  •          2D kompakt lysrør
  •          2G10 LED lysrør

  Bare på dette så ser du at vi har et godt og stort utvalg, fordi når du går inn på de individuelle kategoriene finnes det flere produkter og modeller som du kan kjøpe. Du vil ikke behøve å besøke en annen butikk for å kjøpe LED lysrør, uansett om det er T5 lysrør eller T8 lysrør!

  Vær nøye på det du kjøper

  Når du kjøper er det dog greit å være oppmerksom på visse ting. Først og fremst må jo det LED lysstoffrøret som du kjøper passe inn i selve armaturet. Men du kan også kjøpe armaturet hos oss om du vil det. Men om det er noe du har kontroll på, så bør du også være obs på hvilken lysstyrke lysrøret har. Det kan være viktig å ha et sterkere lys om du for eksempel vil ha lysrøret i garasjen, men kanskje litt svakere om skal være på kjøkkenet. Eller svakere er muligens ikke riktig ord, litt varmere kan stemme bedre.

  Slik informasjon får du om du lese opplysningene om de individuelle modellene når du går inn på dem. Der får du ikke bare det, men også informasjon som for eksempel spredning av lyset. Hvor stor vinkel det har kan være relevant informasjon for deg, men det er viktig å huske at slike ting påvirkes også om du har møbler eller andre ting i nærheten. Det kan hindre spredningen, naturlig nok.

  Til slutt kan du også lese om all informasjon gjeldende forbruket, og hva du kan forvente av de individuelle lysstoffrørene i LED. Det er mye å tenke på når man kjøper LED lysrør, så det er greit at du har mye å velge mellom, slik at du ikke trenger å ta et kompromiss, og kjøpe noe du kanskje ikke er fornøyd med. Det problemet vil du ikke ha hos oss!

  Få hjelp, og alt du trenger!

  Når du skal kjøpe slike ting kan det knyttes stor usikkerhet til det, spesielt om du er litt uerfaren, og er redd for å gjøre feil. Det er ikke så farlig uansett, da du har 21 dagers full returrett, som innebærer at du kan sende tilbake produktet innen 21 dager og få pengene tilbake uten problemer. Men det er jo noe man helst vil unngå, fordi man vil kjøpe riktig med en gang.

  Derfor oppfordrer vi deg til å ta kontakt om du er usikker på hvilket LED lysrør du bør kjøpe, og som passer best for deg. Trenger du i tillegg armatur kan det hende du har enda flere spørsmål, så du er mer enn velkommen til å stille dem til oss, så har vi et team stående klart for å hjelpe deg. Vi er eksperter i bransjen, og det er ingenting vi ikke kan hjelpe deg med når det kommer til LED lysstoffrør og individuelle modeller som for eksempel T8 lysrør.

  Ikke nøl med å ta kontakt, så skal vi finne en løsning på det du trenger sammen. Det er derfor vi er her, tross alt!