Filter

Pris
6 kr 3503 kr
Lengde (cm)
more... less
Erstatt (Watt)
8 250
Forbruk
4 W 60 W
Lysstyrke
360 lm 7500 lm
Kulør
more... less
Dimbar
more... less
Sensor type
more... less
Filter

LED lysrør

Tilbud

LED lysrør
 • LED lysrørarmatur

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du tar en kikk på denne siden vil du se det utvalget vi tilbyr innenfor LED lysrør armatur. Vi har valgt å dele siden inn i flere kategorier så du lettere skal kunne navigere deg rundt og finne akkurat det produktet du leter etter.

  Vi har lysrørarmatur både med og uten LED for å gi deg flere valgmuligheter og muligheten til å spesialtilpasse produktet etter ditt behov. Det du kan være sikker på er at produktene vi tilbyr her inne er av den aller beste kvalitet uten at det går utover prisen.

  Derfor, hvis du trenger et nytt lysrørarmatur, vil du finne ett her som garantert vil passe perfekt til det behovet du skulle ha. Klikk deg videre inn på hvert produkt og les mer om dets detaljer og funksjoner slik at du er sikker på at det produktet du kjøper er det riktige.

  Lysrørarmatur

  Det er mye å tenke på når man skal ordne med lys og slike ting. Det er mange betraktninger og betenkninger å gå gjennom før man bestemmer seg for hva man vil gjøre. Så er det jo også greit å finne en god butikk å handle i, som du har gjort her med LEDLyskilder.no. Det er ikke mange av våre rivaliserende butikker som kan måle seg med utvalget vi har av led armatur, og det generelle sortimentet vi har i denne kategorien. Ikke minst når man også tenker på prisene vi har. Før du bestemmer deg for hva du vil gjøre, og hva du skal kjøpe, så ta en nøye titt gjennom sortimentet vårt. Det kan hende du finner noe uventet.

  Kjøp lysrørarmatur i flere kategorier

  Som du sikkert allerede vet så er det ikke akkurat mangel på lysrørarmatur, det er veldig mye variasjon og store muligheter i forhold til det man kan kjøpe. Selve armaturen vet du kanskje hvordan skal monteres, men det finnes flere forskjellige varianter. Trenger du for eksempel led armatur til garasje, eller muligens lysrørarmatur til kjøkken? Vi forsøker jo å holde et så stort sortiment for deg som mulig, slik at det blir lettere å finne frem.

  Vi har også til industri, og med våre led armatur til industri så får du en veldig høy kvalitet, sammen med alle de vanlige fordelene ved å handle hos oss. For øvrig finner du også tilbehør som er viktig for selve monteringen av lysrørarmaturen, så det er mye å sette tennene i når du skal handle hos oss.

  Rimelige priser med stort utvalg

  Om du allerede har tatt en titt gjennom sortimentet vårt har du nok sett at det er ganske stort. Noen av kategoriene har vi jo nevnt allerede, men det finnes mye mer, husk at vi også har lysrørarmatur til bad, men det er jo mange i dag som foretrekker downlights. Det kommer litt an på hva du har fra før av, hovedpoenget er uansett det at det er mye å velge mellom.

  Og det har vi kombinert med nært uslåelige priser, slik at du kan lete i ro og mak, i viten om at prisene våre er de beste på markedet. Avhengig på hva du vil kan du filtrere søket ditt fra lavest til høyest pris, eller motsatt. Du kan også se på hvilke av våre led lysrør armatur er mest populære, men det er jo litt individuelt. Selv om mange andre kunder kjøper armatur led for deres egne prosjekt, behøver ikke det nødvendigvis å bety at du trenger det samme.

  Som du kanskje har sett så vet du muligens allerede at vi selger armatur både med og uten led. Det har vi gjort for å gi deg flere valgmuligheter og større fleksibilitet i forhold til hva du kan kjøpe. Kanskje har du allerede led-lyset, og behøver bare armaturen? Det er jo ikke rent sjeldent at det er tilfellet, så derfor har du gode kjøpsmuligheter her hos oss.

  Få den informasjonen du behøver

  Når du handler hos oss, og når du kjøper ting som LED lys og armatur, så kan det føles som en litt vanskelig prosess. Det er mye å tenke på, og selv om du muligens har erfaring, med det, så er det jo så stort utvalg vi har, at det kan være lett å bli forvirret. Når du for eksempel skal kjøpe lysrørarmatur til kjøkken så vil du jo gjerne kjøpe riktig, og om du skal ha LED inkludert så må lyset passe til kjøkkenet også. Selve monteringen kan være litt vanskelig om du ikke vet så mye om det fra før av.

  Derfor har vi samlet all informasjon som er mulig om de individuelle produktene vi selger. Når du skal kjøpe armatur til LED så må du nødvendigvis ha så mye info som mulig. Ved å kjøpe hos oss har du akkurat det. Bare gå inn på et tilfeldig produkt, så vil du se at vi har forklaringer og detaljer som dimensjoner, hvor mye strøm LED armaturen krever, og hva slags bruksområde produktet har.

  Visse av våre lysrørarmaturer tåler for eksempel vann og regn, noe som vil gjøre dem ideelle å kjøpe når du behøver led lysrørarmatur til bad, eller utendørs. På samme måte er det noen av dem som ikke tåler regn, eller visse type forhold, og dermed er det greit å holde dem ute av badet, og kanskje plassere dem som led armatur i garasje eller kjøkken.

  Slike ting er mye viktigere enn du kanskje tror, og vi skal love deg at selv de med svært mye erfaring i bransjen leser nøye gjennom beskrivelsene og informasjonen før de kjøper. Da vet man at man har kjøpt riktig, samtidig som man også vet hva man kan forvente. Det er altså mye å tenke på, men da vet du i det minste at LEDlyskiler.no har informasjonen du behøver.

  Vi kan hjelpe deg med det du trenger

  Noe som er veldig viktig for oss er det å ha fornøyde kunder. Det er derfor vi strekker oss så langt når det kommer til sortimentet vi har, og ikke minst prisene også. Så når du skal kjøpe lysrørarmatur, kanskje lysrørarmatur til kjøkken, vil vi hjelpe deg. Det gjelder ikke bare informasjonen på de individuelle produktene, men også når det kommer til montering og generell veiledning. Om dette er første gang du gjør det, eller din tiende gang, så har du sikkert spørsmål.

  Derfor kan du rette deg til vår kundetjeneste som står klare til å hjelpe deg, og til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Når du handler hos oss koster frakten kun 49 kroner, du har 21 dagers full returrett, slik at du får testet produktet godt før du bestemmer deg for hva du vil gjøre, og generell en svært god service. Vi har tross alt flere års erfaring i bransjen, så vi vet hva det vil bety å ha fornøyde kunder og hvor viktig det er for oss.

  Så uansett hva du skal kjøpe, være det seg led armatur til industri, eller noe annet, så er vi her for å hjelpe!

 • T8 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  LED-lysrør til enhver anledning

  Dersom du allerede har lysrør hjemme, vet du hvor mye lys et tradisjonelt lysrør gir. Det er presist og nøyaktig, og egner seg godt på kjøkken og andre steder man jobber og har behov for et skarpt og godt arbeidslys. Dette er også en av grunnene til at lysrør er hyppig brukt i kommersielle sammenhenger. 

  Sterke lys og høyt strømforbruk resulterer dessverre ofte i høye strømregninger, men visste du at det finnes et like godt alternativ som faktisk kan kutte strømregningen og gi deg større frihet i belysningen din? Vi snakker selvfølgelig om LED-lysrør! Vi har et stort sortiment av kvalitetsrike LED-lysrør til konkurransedyktige priser. 


  Fordeler med LED-lysrør

  Å komme i gang med LED-lysrør er absolutt ikke vanskelig, og det kommer med utallige fordeler. Våre T8 LED-lysrør bruker først og fremst mindre strøm enn tradisjonelle lysstoffrør, og trenger minimalt med vedlikehold. 

  Hvert eneste lysrør kan by på inntil 50 000 lystimer, så med andre ord kan du glede deg i en årrekke uten å tenke på å måtte bytte det ut. Et lysrør har derfor rundt dobbelt så lang levetid som et tradisjonelt lysstoffrør. Et av vårt mest økonomiske lysrør kommer med energimerkning A+, noe som betyr at du gjør en god innsats for miljøet også. 

  De fleste av våre T8 LED-lysrør er også enkle å installere. Du trenger som regel ikke å bytte armatur, og kan rett og slett bare bytte lysrør som du ellers ville gjort. Husk å lese hver produktbeskrivelse for å sjekke at lysrøret passer med din armatur. 


  Det perfekte valget for dem med egen bedrift

  Dersom du har en bedrift, er lysrør alfa omega for å oppnå et sterkt og klart lys for deg og kundene dine. Vi har et godt utvalg av lysrør i varme og nøytrale toner, slik at du kan oppnå et behagelig og naturlig lys. Disse lysene inneholder ingen form for blå eller gule toner, noe som sikrer at lokalet ikke vil se kjølig eller kunstig ut. 

  Men utvalget vårt stopper ikke der. Vi har også egne LED-lysrør som egner seg til utstilling av kjøtt for å oppnå den saftigste fremstillingen av utvalget ditt, samt et mer gult lysrør til utstilling av brød for å få det til å se nybakt og friskt ut. Det sies at beliggenhet er det viktigste for en bedrift, men her hos oss vil vi påstå at lyset er minst like viktig for å gi kundene en helhetlig opplevelse.   {opfaqblock:106}

 • T8 LED lysrør dimbar

  Pris garanti led lyskilder

  Kvalitetsrike LED-lysrør med dimmer

  I en hel årrekke har tradisjonelle lysrør gitt kontorer, butikker og andre kommersielle bygninger rikelig med godt arbeidslys. Mange har også montert inn lysrør på kjøkkenet eller i verkstedet i garasjen, da dette ofte er stedene man trenger nøyaktig lys for å få unnagjort oppgaver og arbeid på en effektiv måte. Med andre ord har lysrør lange tradisjoner med å gi oss et sterkt og presist lys, men de har også en annen tradisjon: å gi oss skyhøye strømregninger, da de har et høyt strømforbruk.

  Vi vet hvor viktig det er å ha riktig lys, ettersom vi er over gjennomsnittlig glade i belysning. Derfor har vi dimbare LED-lysrør for å gjøre hverdagen din enklere. LED-lys er anerkjent for å redusere strømbruket drastisk, og T8 LED-lysrør er intet unntak. Med et LED-lysrør vil du kunne oppnå det samme gode lyset som et tradisjonelt lysstoffrør, samtidig som du sparer mye strøm og penger.


  Få full kontroll over strømregningen

  Våre T8 LED-lysrør er dimbare, noe som gir deg muligheten til å spare ytterligere. Noen av våre modeller som allerede har lavt forbruk, kan dimmes mellom 1-10V ved behov. Når du dimmer et LED-lysrør kan du spare så mye som hele 80% av forbruket det dimbare led-lysrøret vanligvis bruker. 

  Våre LED-lysrør har så mange som 50 000 lystimer i seg, noe som betyr at du kan glede deg til effektiv energisparing i en årrekke før du trenger å bytte det ut. De er også utrolig enkle å montere, og mange modeller kan settes rett på armaturen du allerede har. Dersom det er behov for ombygging, har vi sørget for at du får en praktisk veiledning på norsk med på kjøpet. 


  Velg riktig lys

  Det er altså mange fordeler ved å bytte til LED-lysrør, og nå gjenstår det bare å velge riktig fargetone. Vi har lysrør i både kalde, nøytrale og varme farger. Vi anbefaler å bruke et nøytralt lys til steder du trenger et skarpt og godt lys, for eksempel på kjøkkenet eller verkstedet i garasjen. Hvis du ønsker deg et mer komfortabelt og hyggelig lys, for eksempel i stuen eller i gangen, egner et varmt lys seg. Det gir ikke den samme intensiteten som et nøytralt lys. Til slutt finner man også LED-lysrør i kalde toner, og som navnet tilsier gir den et kjølig lys. Denne varianten egner seg f.eks til akvarium, da den gir et kjølig, blåaktig lys. Du har altså haugevis av alternativer med LED!  {opfaqblock:107}

 • T8 LED lysrør m/sensor

  Pris garanti led lyskilder

  Gjør strømsparingen enkelt

  Lysrør har lenge vært en klassisk lyskilde for å få et godt og nøyaktig arbeidslys, enten du liker å stå på kjøkkenet eller jobbe i garasjen. Det er også vanlig å benytte lysrør for å belyse butikker, kontor eller andre kommersielle bygninger. Lysrør er anerkjent for å gi et sterkt og presist lys, men de kommer også med høyt strømforbruk, noe som resulterer i en høy strømregning. Det slipper du med LED-lysrør!

  Våre lysrør kommer i nøytrale og varme farger. De nøytrale fargene egner seg best til stedene du trenger godt lys for å oppnå arbeidseffektivitet, mens de varme lysrørene egner seg der du ønsker en hyggelig atmosfære. Ved å velge en nøytral eller varm farge vil du unngå kunstige toner av blå og gul, noe som gir deg et naturlig lys. Våre LED lysrør bruker mindre strøm enn tradisjonelle lysstoffrør, og trenger i tillegg minimalt med vedlikehold. Hvert eneste lysrør har så mange som 50000 lystimer å by på, noe som betyr at du kan glede deg over godt og energieffektivt lys i en årrekke.


  Innovativ strømsparing

  Selv om det allerede er mye å spare med LED-lysrør, er det smart å skaffe seg lysrør med sensor for optimal strømsparing. Vi har T8 led lysrør med sensor i vårt sortiment av høy kvalitet. De vil være med på å redusere strømregningen ytterligere, da de veksler mellom to lysnivå på en sømløs måte. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg om du har glemt å slå av lyset, da sensoren automatisk vil redusere lysnivået med hele 90% når det ikke er noen bevegelse i rommet der den er plassert. Med en gang du kommer inn i rommet vil lysrøret automatisk slå på 100% belysning for deg, uten at du trenger å foreta deg noe. Praktisk, enkelt og innovativt!


  Gjør det selv

  Våre praktiske LED lysrør med sensor er enkle å montere, da du kan bruke den eksisterende armaturen din. Alle lysrør med sensor kommer nemlig med en gratis LED-starter som enkelt monteres i armaturen når du setter inn LED-lysrøret. Våre lysrør med sensor er kompatible med de fleste armaturer, og dersom det er behov for ombygging følger det også med instruksjoner slik at du enkelt kan gjøre det selv.

  Vi har tro på at alle og enhver kan klare å montere våre LED-lysrør, og ønsker å hjelpe deg på veien til å bli en selverklært DIY-ekspert. Med vårt gode utvalg av kvalitetsprodukter blir jobben enkel!  {opfaqblock:108}

 • T5 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Bytt ut tradisjonelle lysrør med LED-lysrør

  I en årrekke har det vært populært å benytte seg av lysrør på områder hvor man ønsker et godt arbeidslys, som f.eks på kjøkkenet, i garasjen eller verkstedet, samt i mer kommersielle sammenhenger, som i butikker og på kontorer. Dette er fordi lysrør gir et utrolig godt og sterkt lys, som er perfekt i arbeidssammenheng - men de gir også en høy strømregning. 

  Du kan enkelt få både i pose og sekk ved å bytte til LED-lysrør. De bruker betraktelig mindre strøm enn de tradisjonelle lysstoffrørene, i tillegg til at de har mer enn 50 000 lystimer, noe som betyr at du ikke trenger å bytte lysrør med det første. Vi har et stort utvalg av kvalitetsrike T5 LED lysrør i vårt sortiment, enten du ønsker å bytte lysrør eller montere nye. Gjør hverdagen enklere for deg selv med LED lys fra oss, samtidig som du sparer strøm og penger.


  Finn det riktige lyset for deg

  Det beste lyset er det du får av nøytrale og varme farger, uten å se noen blå eller gule toner. Våre LED T5 lysrør er av ypperlig kvalitet, og vil gi deg det beste lyset hjemme - i tillegg til å gi deg muligheten til å spare penger på strøm.

  Vi anbefaler å velge en nøytral farge dersom du skal ha lysrør til kjøkkenet eller verkstedet i garasjen, da dette gir det mest nøyaktige lyset - noe som byr på effektivitet, ettersom du får en skarp belysning når du jobber. Lysrørene med varme fargetoner anbefales der du ønsker å skape en hyggelig og innbydende atmosfære, for eksempel over spisestuen, i stuen eller i gangen. Begge variantene er fri for både blå og gule toner, slik at lyset virker naturlig i ethvert rom.


  Det enkle er ofte det beste

  Mange av våre LED T5 rør kan monteres direkte uten at du trenger å bygge om armaturet. Før du går til innkjøp på et nytt LED-rør, må du da sjekke ballasten på armaturet for å sørge for at LED-røret vil fungere i armaturen du allerede har. For eksempel vil vår LEDlife T5-SMART29 HF erstatte 8W HE rør. Heldigvis er det enkelt å sjekke dette i våre produktbeskrivelser.

  Dersom du heller skal gjøre ombygging, vil LED-rør som for eksempel LEDlife T5PRO145 komme deg til nytte. Alle LED-rør for ombygging kommer med bruksanvisning på norsk, noe som gjør det enkelt for alle og enhver å utføre jobben selv - selv de uten tekniske ferdigheter.   {opfaqblock:104}

 • T5 LED lysrør dimbar

  Pris garanti led lyskilder

  En revolusjonerende måte å belyse hjemmet på

  Vi nordmenn vet kanskje bedre enn mange andre at lys er utrolig viktig, da vi går gjennom en lang mørketid hvert år. Siden vi tilbringer mye tid inne i løpet av vinteren er det derfor viktig både for kropp, helse og øyne å ha riktig lys i hjemmet vårt. Akkurat der er løsningen veldig enkel, uten å måtte sette inn noen form for ekstra lamper eller lys: dimmere. Dimmere gir deg muligheten til å skape den stemningen du ønsker i hjemmet ditt, når du ønsker, uansett årstid. 

  Enten du ønsker å løfte eller dempe stemningen hjemme, er våre T5 LED-lysrør fleksible nok til å gi deg både et opplyst, dagslys-lignende lys, og et koselig, dempet lys. Dermed kan du enkelt justere lyset etter tiden på døgnet for å gå hånd i hånd med atmosfæren du ønsker å skape. De er enkle å installere, og er utrolig rimelige i drift. Med andre ord vil du spare penger ved å bytte til LED-lysrør, i tillegg til å få full frihet til å belyse hjemmet akkurat slik du ønsker.


  Skap både varme og nøytrale farger med LED

  Mange assosierer kanskje lysrør med unaturlig lys som nærmest skjærer i øynene, men den tiden er langt forbi. Med våre T5 LED-lysrør vil du kunne dimme lyset akkurat slik du ønsker - du kan altså lett bytte fra full lysstyrke mens du lager mat på kjøkkenet, til en koselig, dimmet atmosfære som er perfekt for en romantisk middag for to.

  Modeller som LEDlife T5-SMART29 HF kommer med enkel installering, lavt strømforbruk og er energimerket med A++. Både den og mange av våre andre modeller kommer i både nøytrale og varme farger. Det betyr at du ikke får noen gule eller blå toner i fargene, men heller et naturlig, behagelig lys. 


  LED-lys - Et økonomisk valg

  Dersom du bytter til LED-lys vil du kunne spare mer enn halvparten av strømmen du vanligvis bruker. Ved å velge lysrør som er dimbare får du muligheten til å spare ytterligere. Noen av våre modeller, som LEDlife T5-ULTRA55 EXT bruker kun 10w i forbruk, og gir deg samtidig friheten til å kunne dimme mellom 1-10w alt etter behov. Når du dimmer et LED-lysrør kan man spare så mye som 80% av det vanlige forbruket. Hvis du da finner frem kalkulatoren og ser på forskjellen mellom tradisjonelle lysrør og dimmede LED-lysrør, så vil du garantert begynne å lure på hvorfor du ikke gjorde denne investeringen tidligere!  {opfaqblock:105}

 • 2G11 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden vil du kunne få en god oversikt over våre lysstoffrør i kategorien 2G11. Hvis du er usikker på hvilken kategori det lysstoffrøret du leter etter er og ikke føler du har nok kunnskap til å kunne finne frem til dette på egenhånd har vi god informasjon på våre sider, både i form av illustrerende bilder og detaljert informasjon.

  Informasjonen er oversiktlig og lettleselig slik at den ikke skal være for teknisk og komplisert å forstå. Hvis du tidligere er vant til å ha et vanlig lysstoffrør men har å vurdere å heller kjøpe LED denne gangen kan vi fortelle deg at dette er et meget godt valg.

  LED lysstoffrør har de samme funksjonene som et vanlig lysstoffrør, i tillegg til å være mye mer energibesparende. Derfor vil du få et produkt i bedre kvalitet til en eksepsjonelt god pris. Her er alle produktene i LEDlife serien.

 • 2D kompakt lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du er på utkikk etter et nytt 2D kompakt lysrør vil du, ved å bla deg nedover på denne siden, få et oversiktlig overblikk over det vi kan tilby innenfor denne kategorien. Våre LED 2D kompakte lysrør gir fra seg et pent og behagelig lys som du kan montere og benytte akkurat der du skulle ønske det.

  Det er nærmest ingen begrensninger på området du kan benytte disse lyskildene. Lys er noe av det viktigste man kan tilføre et rom for å skape den stemningen man ønsker. Derfor kan vi tilby lysrør til ethvert formål du skulle ha, om det for eksempel skulle være en hyggelig stemning, en seriøs stemning eller en festlig stemning.

  Hvis du synes denne formen for lysrør virker komplisert anbefaler vi deg å klikke deg inn på produktene, se på bildene og sammenligne dem med det du for eksempel har benyttet deg av tidligere.

 • 2G10 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Vi tilbyr mange former for lysstoffrør på våre hjemmesider, også 2G10 LED lysrør. Dette er en spesiell form for lysrør og den informasjonen du skulle trenge for å finne ut om det er denne typen du leter etter vil du finne hvis du går inn på produktet.

  Å kjøpe ditt nye lysstoffrør i typen LED er et meget godt valg. Hvis du sammenligner med vanlige lysstoffrør vil vårt 2G10 LED lysrør gi fra seg den samme lysstyrken om lysrør med samme lengde. Det er en trygg og god form for lyskilde og du vil legge merke til all den energien du sparer ved å velge LED.

  Fargen på lyset er varm hvit – en farge som både er pen og behagelig. Lyset som dette lysrøret slipper ut er dekkende og har en meget god spredning. I tillegg vil du få et lysrør med en ekstremt god levetid.

LED lysrør175 produkter

per side
Viser 1 - 104 av 175 produkter
 • 82,40 kr 103,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Samsung60
  Samsung LED chip, 10W LED rør, 60 cm
  • 850lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 850 lumen og et forbruk på 10W. Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 124,80 kr 156,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Samsung120
  Samsung LED chip, 18W LED rør, 120 cm
  • 1700lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1700 lumen og et forbruk på 18W. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 155,20 kr 194,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Samsung150
  Samsung LED chip, 22W LED rør, 150 cm
  • 2000lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2000 lumen og et forbruk på 22W. Erstatter et vanlig 55 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 423,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART145 HF
  Erstatter 35W HE rør, 21W LED rør, 144,9 cm
  • 2730lm Lysstyrke
  • 35W Erstatt
  • 21W Forbruk
  • 140° Spredning

  21W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet.Bemerk dette rør virker bare med 35W HE ballaster.Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 35W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 21W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • 1 100,00 kr 1 375,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  Dura69 20W LED armatur
  60 cm, IP69, IK06, 3 års garanti
  • 3000lm Lysstyrke
  • 20W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller produksjon av mat. LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk,...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 1 589,60 kr 1 987,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  Dura69 40W LED armatur
  120 cm, IP69, IK06, 3 års garanti
  • 6000lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller produksjon av mat. LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk,...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 1 702,40 kr 2 128,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  Dura69 50W LED armatur
  150 cm, IP69, IK06, 3 års garanti
  • 7500lm Lysstyrke
  • 50W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller produksjon av mat. LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk,...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 96,00 kr 120,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 4W kompakt armatur
  Samsung LED chips, 30 cm
  • 360lm Lysstyrke
  • 4W Forbruk
  • 120° Spredning

  120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt. Kan enkelt forlenges med ytterligere armaturer i serier. LED-lyskilden er innebygd. 120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 116,00 kr 145,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 7W kompakt armatur
  Samsung LED chips, 60 cm
  • 630lm Lysstyrke
  • 7W Forbruk
  • 120° Spredning

  60 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt. Kan enkelt forlenges med ytterligere armaturer i serier. LED-lyskilden er innebygd. 60 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 308,00 kr 385,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 150 cm vanntett armatur
  Inkl. 1 stk. 22W LED rør, IP65
  • 2000lm Lysstyrke
  • 120° Spredning

  Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 1 stk. 22W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den...

  Redusert pris!
  Forventet sendt om 11 dager.
 • 329,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART115 HF
  Erstatter 28W HE rør, 18W LED rør, 114,9 cm
  • 2340lm Lysstyrke
  • 28W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 140° Spredning

  18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 28W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • 433,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  LEDlife T8-180
  25W LED rør, 180 cm
  • 2800lm Lysstyrke
  • 70W Erstatt
  • 25W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 2800 lumen, et forbruk på 25W, samt en spredning på 180 grader.Det er ikke nødvendig å endre eksisterende armatur! Du... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Forventet sendt om 26 dager.
 • 250,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART55 HF
  Erstatter 24W HO rør, 12W LED rør, 54,9 cm
  • 1560lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 12W Forbruk
  • 140° Spredning

  12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen.Bemerk dette rør virker bare med 24W HO ballaster.Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 14W HE eller 24W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • 109,00 kr
  v. 10+  98,10 kr
  Dimbar: Ikke dimbar
  6W LED innsats
  Ø11 cm, erstatt sirkelrør og kompaktrør
  • 500lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 6W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles...

  På lager.
 • 360,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART115 HF
  Erstatter 54W HO rør, 24W LED rør, 114,9 cm
  • 3120lm Lysstyrke
  • 54W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 140° Spredning

  24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 54W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • 423,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART145 HF
  Erstatter 49W HO rør, 24W LED rør, 144,9 cm
  • 3120lm Lysstyrke
  • 49W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 140° Spredning

  24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 49W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • 464,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART145 HF
  Erstatter 80W HO rør, 28W LED rør, 144,9 cm
  • 3640lm Lysstyrke
  • 80W Erstatt
  • 28W Forbruk
  • 140° Spredning

  28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 80W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • 450,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  LEDlife 2G11-SMART54 HF
  Direkte erstatning, LED rør, 25W, 54cm, 2G11
  • 3250lm Lysstyrke
  • 55W Erstatt
  • 25W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast.Dimbar med DALI ballast.. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  På lager.
 • 360,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  LEDlife 2G11-SMART41 HF
  Direkte erstatning, LED rør, 18W, 41cm, 2G11
  • 2350lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast. Dimbar med DALI ballast. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  På lager.
 • 213,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART29 HF
  Erstatter 8W HE rør, 5W LED rør, 28,8 cm
  • 650lm Lysstyrke
  • 8W Erstatt
  • 5W Forbruk
  • 140° Spredning

  5W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 8W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 8W HE. Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 5W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • 4 378,40 kr 5 473,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  120cm eksplosjonssikkert armatur 60W
  ATEX godkjent, RA 90, IP66 sprutsikker
  • 7200lm Lysstyrke
  • 60W Forbruk

  ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc

  Redusert pris!
  På lager.
 • 146,40 kr 183,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 16W kompakt armatur
  Samsung LED chips, 120 cm
  • 1440lm Lysstyrke
  • 16W Forbruk
  • 120° Spredning

  120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt. Kan enkelt forlenges med ytterligere armaturer i serier. LED-lyskilden er innebygd. 120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 127,20 kr 159,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 10W komplett LED armatur
  Samsung LED chip, 30 cm, 230V
  • 1200lm Lysstyrke
  • 10W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. LED-lyskilden er innebygd.

  Redusert pris!
  På lager.
 • 230,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  LEDlife T5-PRO51.7 EXT
  Ekstern driver, 8W LED rør, 51,7 cm
  • 1080lm Lysstyrke
  • 13W Erstatt
  • 8W Forbruk
  • 160° Spredning

  Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

  På lager.
 • 414,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  LEDlife T8-PRO150 EXT
  Ekstern driver, 1-10V dimbar, 25W LED rør, 150 cm
  • 3300lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 120° Spredning

  ​Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes med 230V via medfølgende driver.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3... ​Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes med 230V via medfølgende driver.Det følger...

  Forventet sendt om 26 dager.
 • 269,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-ULTRA85 EXT
  Dimbar, 13W LED rør, 84,9cm
  • 2080lm Lysstyrke
  • 39W Erstatt
  • 13W Forbruk
  • 120° Spredning

  Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-kontakt.Omtrent samme lysstyrke som lysrør i samme lengde.Mindre endringer må gjøres på ledningene i armaturen, slik at strøm til stikkontaktene tilføres via den medfølgende driveren. Driveren må ha 230V inn og levere strøm direkte til... Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur...

  På lager.
 • 269,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  LEDlife T5-ULTRA85 EXT
  1-10V dimbar, 13W LED rør, 84,9cm
  • 2080lm Lysstyrke
  • 39W Erstatt
  • 13W Forbruk
  • 120° Spredning

  Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-kontakt.Omtrent samme lysstyrke som lysrør i samme lengde.Mindre endringer må gjøres på ledningene i armaturen, slik at strøm til stikkontaktene tilføres via den medfølgende driver. Driveren må ha 230V inn og levere strøm direkte til... Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur...

  På lager.
 • 310,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-ULTRA115 EXT
  Dimbar, 19W LED rør, 114,9 cm
  • 3040lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 120° Spredning

  Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

  På lager.
 • 310,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  LEDlife T5-ULTRA115 EXT
  1-10V dimbar, 19W LED rør, 114,9 cm
  • 3040lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 120° Spredning

  Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

  På lager.
 • 352,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-ULTRA145 EXT
  Dimbar, 23W LED rør, 144,9 cm
  • 3680lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 23W Forbruk
  • 120° Spredning

  Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk.. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

  Forventet sendt om 26 dager.
 • 352,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  LEDlife T5-ULTRA115 EXT
  1-10V dimbar, 23W LED rør, 144,9 cm
  • 3680lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 23W Forbruk
  • 120° Spredning

  Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

  På lager.
 • 370,00 kr
  Kulør: Varm, Kald
  LEDlife T8-Pro97
  14W LED rør, 97 cm
  • 1890lm Lysstyrke
  • 23W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1890 lumen og et forbruk på 14W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • 191,20 kr 239,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Samsung150 Pro
  Samsung LED chip, 22W LED rør, 150 cm
  • 3000lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung LED Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 3000 lumen og et forbruk på 22W. Vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Laget... LED-lysstoffrør med Samsung LED Chip, som monteres direkte i armaturen og...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 390,40 kr 488,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 50W komplett LED armatur
  Samsung LED chip, 150 cm, 230V
  • 6000lm Lysstyrke
  • 50W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. LED-lyskilden er innebygd.

  Redusert pris!
  På lager.
 • 144,00 kr 180,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Samsung120 Pro
  Samsung LED chip, 18W LED rør, 120 cm
  • 2250lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2250 lumen og et forbruk på 18W. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 209,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  LEDlife T8-Pro33
  9W LED rør, 33 cm
  • 1200lm Lysstyrke
  • 10W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1200 lumen og et forbruk på 9W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • 425,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  LEDlife 2G11-PRO54 360°
  LED rør, 19W, 54cm, 2G11
  • 2600lm Lysstyrke
  • 56W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 360° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  På lager.
 • 414,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: 0-10V dimbar
  LEDlife T8-PRO45
  1-10V dimbar, 7W LED rør, 45 cm
  • 950lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 7W Forbruk
  • 180° Spredning

  Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​ Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

  På lager.
 • 524,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: 0-10V dimbar
  LEDlife T8-PRO90
  1-10V dimbar, 14W LED rør, 90 cm
  • 1890lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

  På lager.
 • 311,20 kr 389,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 40W komplett LED armatur
  Samsung LED chip, 120 cm, 230V
  • 4800lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrken for den varm hvite varianten er 4200 lumens. LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrken for den varm hvite varianten er 4200 lumens.

  Redusert pris!
  På lager.
 • 160,00 kr 200,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 20W komplett LED armatur
  Samsung LED chip, 60 cm, 230V
  • 2400lm Lysstyrke
  • 20W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. LED-lyskilden er innebygd.

  Redusert pris!
  På lager.
 • 3 344,00 kr 4 180,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  60cm eksplosjonssikkert armatur 40W
  ATEX godkjent, RA 90, IP66 sprutsikker
  • 4800lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk

  ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc

  Redusert pris!
  På lager.
 • 4 168,00 kr 5 210,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  120cm eksplosjonssikkert armatur 40W
  ATEX godkjent, RA 90, IP66 sprutsikker
  • 4800lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk

  ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc

  Redusert pris!
  Forventet sendt om 22 dager.
 • 219,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART51.7 HF
  Erstatter 13W HE rør, 7W LED rør, 51,7 cm
  • 910lm Lysstyrke
  • 13W Erstatt
  • 7W Forbruk
  • 140° Spredning

  7W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 13W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 13W HE.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 7W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • 230,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-ULTRA55 EXT
  Dimbar, 10W LED rør, 54,9 cm
  • 1600lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 120° Spredning

  Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-kontakt.Omtrent samme lysstyrke som lysrør i samme lengde.Mindre endringer må gjøres på ledningene i armaturen, slik at strøm til stikkontaktene tilføres via den medfølgende driveren. Føreren må ha 230V inn og levere strøm direkte til... Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur...

  På lager.
 • 302,40 kr 378,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 60 cm vanntett armatur med rør
  Inkl. 2 stk. 10W LED rør, IP65, 230V
  • 1700lm Lysstyrke
  • 20W Forbruk
  • 120° Spredning

  Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 2 stk. 10W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 415,00 kr
  LEDlife 2G10-SMART12 HF
  Direkte erstatning, LED lysstofrør, 9W, 12cm, 2G10
  • 1100lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 180° Spredning

  Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør...

  På lager.
 • 566,00 kr
  IP65 T8 LED armatur
  Til 2x 150 cm LED rør, IP65 vanntett, Gjennomtrådet

   Fint LED-armatur i polykarbonat, klar til montering av 2 x 150cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat.2 stk montasjeklips og 2 ender medfølger.Leveres gjennomtrådet med 2,5 kvadrat ledning i basen. Fint LED-armatur i polykarbonat, klar til montering av 2 x 150cm LED rør....

   På lager.
  • 89,60 kr 112,00 kr -20%
   Kulør: Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar
   V-Tac T8-Samsung60 Pro
   Samsung LED chip, 10W LED rør, 120LM/W, 60 cm
   • 1100lm Lysstyrke
   • 18W Erstatt
   • 10W Forbruk
   • 160° Spredning

   LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1100 lumen og et forbruk på 10W. Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og vil i de... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

   Redusert pris!
   På lager.
  • 191,20 kr 239,00 kr -20%
   Kulør: Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar
   V-Tac 60 cm vanntett armatur med rør
   Inkl. 1 stk. 10W LED rør, IP65, 230V
   • 850lm Lysstyrke
   • 10W Forbruk
   • 120° Spredning

   Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 1 stk. 10W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den...

   Redusert pris!
   På lager.
  • 16,00 kr
   30 cm hann/hunn kabel
   Passer til V-Tac kompakt armaturer

    30 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. 30 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer.

    På lager.
   • 316,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    LEDlife T5-115 Ultra
    18W LED rør, 160 LM/W, roterbar fatning, 114,9 cm
    • 2880lm Lysstyrke
    • 18W Forbruk
    • 140° Spredning

    Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning....

    På lager.
   • 415,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    LEDlife T5-145 Ultra
    25W LED rør, 160 LM/W, roterbar fatning, 144.9 cm
    • 4000lm Lysstyrke
    • 25W Forbruk
    • 140° Spredning

    Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

    På lager.
   • 429,00 kr
    Kulør: Nøytral
    LEDlife T5-145 Ultra
    30W LED rør, 160 LM/W, roterbar fatning, 144,9 cm
    • 4800lm Lysstyrke
    • 30W Forbruk
    • 140° Spredning

    Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

    På lager.
   • 385,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    LEDlife T8-Pro120 RA90
    18W LED rør, 120 cm
    • 2430lm Lysstyrke
    • 36W Erstatt
    • 18W Forbruk
    • 160° Spredning

    LED rør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret. LED rør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

    På lager.
   • 440,00 kr
    LEDlife 2G10-SMART21 HF
    Direkte erstatning, LED lysstofrør, 18W, 21,7cm, 2G10
    • 2800lm Lysstyrke
    • 36W Erstatt
    • 18W Forbruk
    • 180° Spredning

    Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør...

    På lager.
   • 424,00 kr 530,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar
    V-Tac vanntett 36W komplett LED armatur
    120 cm, IP65, IK07, gennemfortrådet, 230V
    • 4320lm Lysstyrke
    • 36W Forbruk
    • 120° Spredning

    Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 8 armaturer i serie. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 8 armaturer i serie.

    Redusert pris!
    På lager.
   • 327,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    LEDlife 2G11-SMART31 HF
    Direkte erstatning, LED rør, 12W, 31cm, 2G11
    • 1620lm Lysstyrke
    • 24W Erstatt
    • 12W Forbruk
    • 120° Spredning

    Fin 2G11-lysstoffrør. Monteres i eksisterende fatninger. Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast. Dimbar med DALI ballast. Fin 2G11-lysstoffrør. Monteres i eksisterende fatninger. Røret kan...

    På lager.
   • 316,00 kr
    Kulør: Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar
    Vanntett 45W komplett LED armatur
    150 cm, IP65, 230V
    • 5400lm Lysstyrke
    • 45W Forbruk
    • 120° Spredning

    Har fast montert ledning i den ene enden , på 25 cm og uttak i den andre.Dette sikrer rask seriekobling.Wire sett følger ikke med. Max 8 armaturer i serie. Har fast montert ledning i den ene enden , på 25 cm og uttak i den andre.Dette sikrer...

    På lager.
   • 401,00 kr
    Kulør: Nøytral
    LEDlife T8-Direct150
    25W LED rør, 150 LM/W, roterbar sokkel, 150 cm
    • 2880lm Lysstyrke
    • 18W Forbruk
    • 140° Spredning

    Passer i armatur med G13-fatning. Passer i armatur med G13-fatning.

    På lager.
   • 219,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Dimbar
    LEDlife T5-SMART54.9 HF
    Erstatter 14W HE rør, 9W LED rør, 54,9 cm
    • 1250lm Lysstyrke
    • 14W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 140° Spredning

    9W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 14W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 14W HE. Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 9W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

    På lager.
   • 442,00 kr
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar
    11W LED sirkelrør
    Ø25 cm, 230V
    • 1100lm Lysstyrke
    • 22W Erstatt
    • 11W Forbruk
    • 120° Spredning

    Sirkel LED rør. Sirkel LED rør.

    På lager.
   • 390,00 kr
    Kulør: Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar
    Easy Connect LED armatur 18W
    60 cm, gennemfortrådet, IP65
    • 1850lm Lysstyrke
    • 18W Forbruk
    • 120° Spredning

    ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 18W. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Lyskilden er innebygd. ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 18W....

    På lager.
   • 522,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar
    Easy Connect LED armatur 36W
    120 cm, gennemfortrådet, IP65
    • 4057lm Lysstyrke
    • 36W Forbruk
    • 120° Spredning

    ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 36W. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Lyskilden er innebygd. ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 36W....

    På lager.
   • 577,00 kr
    IP65 T8 LED armatur
    Til 2x 120 cm LED rør, IP65 vanntett, Gjennomtrådet

     Fint LED-armatur i ploykarbonat, klar til montering av 2 x 120cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat.2 stk montasjeklips og 2 ender medfølger.Leveres gjennomtrådet med 2,5 kvadrat ledning i basen. Fint LED-armatur i ploykarbonat, klar til montering av 2 x 120cm LED rør....

     Forventet sendt om 3 dager.
    • 414,00 kr
     LEDlife 2G10-SMART16 HF
     Direkte erstatning, LED lysstofrør, 12W, 16,5cm, 2G10
     • 1700lm Lysstyrke
     • 24W Erstatt
     • 12W Forbruk
     • 180° Spredning

     Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør...

     På lager.
    • 542,50 kr 1 085,00 kr -50%
     Kulør: Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     LEDlife LED armatur 40W
     120 cm, gennemfortrådet, easy connect, IP65
     • 5200lm Lysstyrke
     • 40W Forbruk
     • 120° Spredning

     40W vanntett LED armatur. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Lyskilden er innebygd. 40W vanntett LED armatur....

     Redusert pris!
     På lager.
    • 672,00 kr 840,00 kr -20%
     Kulør: Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     V-Tac vanntett 32W komplett LED armatur
     150 cm, 160 lm/W, IP65, 230V
     • 5120lm Lysstyrke
     • 32W Forbruk
     • 120° Spredning

     Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 9 armaturer i serie. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 9 armaturer i serie.

     Redusert pris!
     På lager.
    • 385,00 kr 770,00 kr -50%
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     LEDlife LED armatur 20W
     60 cm, gennemfortrådet, easy connect, IP65
     • 2600lm Lysstyrke
     • 20W Forbruk
     • 120° Spredning

     ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 20W. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Lyskilden er innebygd. ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 20W....

     Redusert pris!
     På lager.
    • 308,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Dimbar
     LEDlife T5-SMART85 HF
     Erstatter 39W HO rør, 18W LED rør, 84,9 cm
     • 2340lm Lysstyrke
     • 39W Erstatt
     • 18W Forbruk
     • 140° Spredning

     18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 39W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 21W HE eller 39W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

     På lager.
    • 398,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     T8-HP 150
     24W LED rør, 3960lm, 160lm/w, 150 cm
     • 4000lm Lysstyrke
     • 58W Erstatt
     • 24W Forbruk
     • 180° Spredning

     LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke nødvendig... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

     På lager.
    • 108,80 kr 136,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     V-Tac T8-Performer60 Evo
     160lm/W, 7W LED rør, 60 cm
     • 1120lm Lysstyrke
     • 7W Forbruk
     • 160° Spredning

     LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1120 lumen og et forbruk på 7W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

     Redusert pris!
     På lager.
    • 153,60 kr 192,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     V-Tac T8-Performer120 Evo
     160lm/W, 12W LED rør, 120 cm
     • 1920lm Lysstyrke
     • 12W Forbruk
     • 160° Spredning

     LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1920 lumen og et forbruk på 12W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

     Redusert pris!
     På lager.
    • 230,40 kr 288,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     V-Tac T8-Performer150 Evo
     160lm/W, 15W LED rør, 150 cm
     • 2400lm Lysstyrke
     • 15W Forbruk
     • 160° Spredning

     LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen og et forbruk på 15W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

     Redusert pris!
     På lager.
    • 422,40 kr 528,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     V-Tac 30W komplett LED armatur
     120 cm, 160lm/W, 230V
     • 4800lm Lysstyrke
     • 30W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-lyskilden er innebygd. LED-lyskilden er innebygd.

     Redusert pris!
     Forventet sendt om 11 dager.
    • 481,60 kr 602,00 kr -20%
     Kulør: Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     V-Tac vanntett 24W komplett LED armatur
     120 cm, 160 lm/W, IP65, 230V
     • 3840lm Lysstyrke
     • 24W Forbruk
     • 120° Spredning

     Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 12 armaturer i serie. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 12 armaturer i serie.

     Redusert pris!
     På lager.
    • 206,40 kr 258,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     V-Tac 15W komplett LED armatur
     60 cm, 160 lm/W, 230V
     • 2400lm Lysstyrke
     • 15W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrke for den varm hvide variant er 2250 lumens og neutral hvid 2400 lumens. LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrke for den varm hvide variant er 2250 lumens og...

     Redusert pris!
     På lager.
    • 360,00 kr
     v. 10+  324,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     36W LED innsats med linser, flicker free
     Ø23 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
     • 3200lm Lysstyrke
     • 100W Erstatt
     • 36W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

     På lager.
    • 439,20 kr 549,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     V-Tac 38W komplett LED armatur
     150 cm, 160 lm/W, 230V
     • 6080lm Lysstyrke
     • 38W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrken for varm hvit er 5700 lumens. LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrken for varm hvit er 5700 lumens.

     Redusert pris!
     Forventet sendt om 11 dager.
    • 98,00 kr
     Wire oppheng for armatur
     1,5 meter, justerbar høyde, sett med 2 stk.

      Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og høyden kan lett justeres i toppbraketten etter behov. Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og...

      Forventet sendt om 6 dager.
     • 363,00 kr
      Kulør: Varm
      LEDlife 2G10-PRO16
      LED lysstofrør, 10W, 16,5cm, 2G10, 155lm/w
      • 1550lm Lysstyrke
      • 24W Erstatt
      • 10W Forbruk
      • 180° Spredning

      Nydelig 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder. Nydelig 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte...

      På lager.
     • 233,00 kr
      v. 10+  209,70 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar
      18W LED innsats med linser, flicker free
      Ø15,4 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
      • 1600lm Lysstyrke
      • 48W Erstatt
      • 18W Forbruk
      • 120° Spredning

      LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

      På lager.
     • 242,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      LEDlife T8-Pro40
      9W LED rør, 40 cm
      • 800lm Lysstyrke
      • 10W Erstatt
      • 6W Forbruk
      • 180° Spredning

      LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke nødvendig... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

      På lager.
     • 183,00 kr
      v. 10+  164,70 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar
      12W LED innsats med linser, flicker free
      Ø12,5 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
      • 1100lm Lysstyrke
      • 32W Erstatt
      • 12W Forbruk
      • 120° Spredning

      LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

      På lager.
     • 290,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T5-SMART85 HF
      Erstatter 21W HE rør, 13W LED rør, 84,9 cm
      • 1690lm Lysstyrke
      • 21W Erstatt
      • 13W Forbruk
      • 140° Spredning

      13W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 21W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 21W HE eller 39W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 13W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

      På lager.
     • 313,00 kr
      v. 10+  281,70 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar
      24W LED innsats med linser, flicker free
      Ø17 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
      • 2200lm Lysstyrke
      • 68W Erstatt
      • 24W Forbruk
      • 120° Spredning

      LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

      På lager.
     • 230,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: 0-10V dimbar
      LEDlife T5-ULTRA55 EXT
      1-10V dimbar, 10W LED rør, 54,9 cm
      • 1600lm Lysstyrke
      • 24W Erstatt
      • 10W Forbruk
      • 120° Spredning

      Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-kontaktOmtrent samme lysstyrke som lysrør i samme lengde.Mindre endringer må gjøres på ledningene i armaturen, slik at strøm til stikkontaktene tilføres via den medfølgende driveren. Føreren må ha 230V inn og levere strøm direkte til... Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur...

      På lager.
     • 230,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar
      LEDlife T5-PRO29 EXT
      Ekstern driver, 5W LED rør, 28,8 cm
      • 675lm Lysstyrke
      • 8W Erstatt
      • 5W Forbruk
      • 160° Spredning

      Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til...

      På lager.
     • 450,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      LEDlife 2G11-PRO54
      LED rør, 23W, 54 cm, 2G11
      • 3000lm Lysstyrke
      • 55W Erstatt
      • 23W Forbruk
      • 120° Spredning

      Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

      På lager.
     • 574,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-PRO150
      Triac dimbar, 25W LED rør, 150 cm
      • 3375lm Lysstyrke
      • 58W Erstatt
      • 25W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • 279,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-PRO45
      Triac dimbar, 7W LED rør, 45 cm
      • 950lm Lysstyrke
      • 15W Erstatt
      • 7W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      Forventet sendt om 26 dager.
     • 224,00 kr
      Kulør: Nøytral
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-60
      Triac dimbar, 9W LED rør, 60 cm
      • 1000lm Lysstyrke
      • 18W Erstatt
      • 9W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • 244,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-PRO60
      Triac dimbar, 9W LED rør, 60 cm
      • 1000lm Lysstyrke
      • 18W Erstatt
      • 8W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers leveringstid.... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • 264,00 kr
      Kulør: Varm
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-90
      Triac dimbar, 14W LED rør, 90 cm
      • 1570lm Lysstyrke
      • 30W Erstatt
      • 14W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers leveringstid.... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • 302,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-PRO90
      Triac dimbar, 14W LED rør, 90 cm
      • 1890lm Lysstyrke
      • 30W Erstatt
      • 14W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers leveringstid.... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • 368,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-PRO105
      Triac dimbar, 17W LED rør, 105 cm
      • 2300lm Lysstyrke
      • 38W Erstatt
      • 17W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers leveringstid.... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • 367,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-PRO120
      Triac dimbar, 18W LED rør, 120 cm
      • 2430lm Lysstyrke
      • 36W Erstatt
      • 18W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      Forventet sendt om 26 dager.
     • 293,00 kr
      Kulør: Nøytral
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-150
      Triac dimbar, 22W LED rør, 150 cm
      • 2460lm Lysstyrke
      • 58W Erstatt
      • 22W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • 442,00 kr
      Kulør: Nøytral
      LEDlife T8-SENS150M
      10-100%, 22W LED rør med mikrobølge sensor, 150 cm
      • 2400lm Lysstyrke
      • 58W Erstatt
      • 22W Forbruk
      • 180° Spredning

      LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen, et forbruk på 22W, samt en spredning på 180 grader. Med smart Mikrobølge sensor - 2 lysnivåer. 10% slumrebelysning uten bevegelse,... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

      På lager.
     • 629,00 kr
      Kulør: Varm
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T5-PRO145
      Dimbar, 18W LED rør, 144,9 cm
      • 1890lm Lysstyrke
      • 54W Erstatt
      • 18W Forbruk
      • 180° Spredning

      4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte vanlige T5 lysrør.Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv. 4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte...

      På lager.
     • 158,00 kr
      Delta T8 LED armatur
      Til 2x 60 cm LED rør, IP21 innendørs

       Fin LED-armatur klar til montering av 2x 60cm LED rør.Leveres uten rør.LED T8 rør må kjøpes separat. Fin LED-armatur klar til montering av 2x 60cm LED rør.Leveres uten...

       Utsolgt
      • 235,00 kr
       Delta T8 LED armatur
       Til 2x 120 cm LED rør, IP21 innendørs

        Fin LED-armatur klar til montering av 2x 120cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Fin LED-armatur klar til montering av 2x 120cm LED rør. Leveres...

        På lager.
       • 288,00 kr
        LEDlife T5-PRO115 EXT
        Ekstern driver, 14W LED rør, 114,9 cm
        • 1850lm Lysstyrke
        • 30W Erstatt
        • 14W Forbruk
        • 180° Spredning

        Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

        På lager.
       • 94,40 kr 118,00 kr -20%
        V-Tac åpen T8 LED armatur
        Til 1x 60 cm LED rør, IP20 innendørs

         Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt...

         Redusert pris!
         Utsolgt
        Viser 1 - 104 av 175 produkter

        Pris garanti led lyskilder

        Ledlyskilder kan tilby våre kunder et eksepsjonelt stort, godt og variert utvalg av lysrør av typen LED. Det som er viktig for oss er at våre kunder kan velge LED når de skal kjøpe nytt lysrør uten at de blir tvunget til å gå ned på funksjon og kapasitet. Våre LED lysrør tilsvarer derfor lysrør av den klassiske typen, men som i tillegg har fordelene som følger med å kjøpe et LED produkt.

        Dette vil si at du får et lysrør som er meget besparende både når det kommer til energi og miljø. Våre lyskilder er av den beste kvalitet og gir fra seg et godt og dekkende lys, blant annat med vores 2d led lysrør sikrer du en hyggelig stemning. Vi er veldig opptatt av at våre kunder sitter igjen med et produkt de er meget fornøyd med.

        Vi har delt de forskjellige typene av produkter inn i kategorier så du lettere skal kunne finne akkurat den lyskilden du leter etter.

        LED Lysrør

        Når du kjøper hos oss, uansett om det er LED lysrør eller noe annet det er snakk om, så vil vi først og fremst gi deg det største utvalget mulig. Vi alle har søkt etter noe som vi har trengt hjemme, som vi ikke har kunnet finne, eller som det har vært svært få alternativ av. Det problemet vil du ikke ha hos Ledlyskilder, uansett hva du vil, og spesielt når det kommer til LED lysrør.

        LED lysrør er noe som er populært i flere forskjellige tilfeller, så det er jo bare fornuftig og logisk å ha et så stort utvalg av det som mulig i sortimentet vårt. Som du ser så har vi blant annet T8 LED lysrør og T5 lysrør, og det handler i stor grad om å holde seg oppdatert på hva som foregår, og hvordan industrien utvikler seg. Det er noe vi har som mål å gjøre, derfor tilbyr vi også prismatch. Det innebærer at om du finner samme produktet i en annen butikk til en lavere pris så matcher vi den prisen. Ikke at vi tror det skjer, for vi har blant det beste utvalget i bransjen, i tillegg til svært gode priser.

        Kjøp billig og god LED

        LED er noe som de aller fleste bruker i dag, og det er det en god grunn til. For det er rett og slett det som fungerer best, samt at det er svært energisparende å bruke, spesielt i sammenligning med noen eldre teknologier som folk fortsatt bruker. Og spesielt lysstoffrør led har blitt veldig populært de seneste årene, da det både ser fint ut, men har også en veldig god og enkel funksjon.

        Når du kjøper lysrør som for eksempel lysrør T5 så vet du at det er både energibesparende, som nevnt ovenfor, men at det også er godt for miljøet. For det lavere forbruket har faktisk større effekt enn bare på din lommebok, så om det er noe man kan gjøre, hvorfor ikke? Og det er jo billig uansett om man tenker på selve prisene på LED lysrør som vi selger, eller altså selve forbruket som vi også har snakket om.

        Et stort sortiment

        Når man vil kjøpe noe som dette vil man jo da ha så mange valg som mulig. Det gjør det enklere å velge riktig, samtidig som man ender opp med å bli fornøyd med valget. T5 lysrør er for eksempel noe av det mest populære vi har, men det er langt i fra begrenset til bare det. Vi har også 2G11 lysrør og 2G10 lysrør. Vi har også 2D LED Lysrør, som gir en veldig fin stemning når du bruker dem, så du er langt i fra begrenset, og vi forsøker hele tiden å holde sortimentet oppdatert på det seneste som kommer ut.

        Bare ta en titt på underkategoriene når det kommer til LED lysrør. Vi har:

        •          LED lysrørarmatur
        •          T8 Led lysrør
        •          T8 LED lysrør dimbar
        •          T8 LED lysrør m/sensor
        •          T5 LED lysrør
        •          T5 LED lysrør dimbar
        •          2G11 LED lysrør
        •          2D kompakt lysrør
        •          2G10 LED lysrør

        Bare på dette så ser du at vi har et godt og stort utvalg, fordi når du går inn på de individuelle kategoriene finnes det flere produkter og modeller som du kan kjøpe. Du vil ikke behøve å besøke en annen butikk for å kjøpe LED lysrør, uansett om det er T5 lysrør eller T8 lysrør!

        Vær nøye på det du kjøper

        Når du kjøper er det dog greit å være oppmerksom på visse ting. Først og fremst må jo det LED lysstoffrøret som du kjøper passe inn i selve armaturet. Men du kan også kjøpe armaturet hos oss om du vil det. Men om det er noe du har kontroll på, så bør du også være obs på hvilken lysstyrke lysrøret har. Det kan være viktig å ha et sterkere lys om du for eksempel vil ha lysrøret i garasjen, men kanskje litt svakere om skal være på kjøkkenet. Eller svakere er muligens ikke riktig ord, litt varmere kan stemme bedre.

        Slik informasjon får du om du lese opplysningene om de individuelle modellene når du går inn på dem. Der får du ikke bare det, men også informasjon som for eksempel spredning av lyset. Hvor stor vinkel det har kan være relevant informasjon for deg, men det er viktig å huske at slike ting påvirkes også om du har møbler eller andre ting i nærheten. Det kan hindre spredningen, naturlig nok.

        Til slutt kan du også lese om all informasjon gjeldende forbruket, og hva du kan forvente av de individuelle lysstoffrørene i LED. Det er mye å tenke på når man kjøper LED lysrør, så det er greit at du har mye å velge mellom, slik at du ikke trenger å ta et kompromiss, og kjøpe noe du kanskje ikke er fornøyd med. Det problemet vil du ikke ha hos oss!

        Få hjelp, og alt du trenger!

        Når du skal kjøpe slike ting kan det knyttes stor usikkerhet til det, spesielt om du er litt uerfaren, og er redd for å gjøre feil. Det er ikke så farlig uansett, da du har 21 dagers full returrett, som innebærer at du kan sende tilbake produktet innen 21 dager og få pengene tilbake uten problemer. Men det er jo noe man helst vil unngå, fordi man vil kjøpe riktig med en gang.

        Derfor oppfordrer vi deg til å ta kontakt om du er usikker på hvilket LED lysrør du bør kjøpe, og som passer best for deg. Trenger du i tillegg armatur kan det hende du har enda flere spørsmål, så du er mer enn velkommen til å stille dem til oss, så har vi et team stående klart for å hjelpe deg. Vi er eksperter i bransjen, og det er ingenting vi ikke kan hjelpe deg med når det kommer til LED lysstoffrør og individuelle modeller som for eksempel T8 lysrør.

        Ikke nøl med å ta kontakt, så skal vi finne en løsning på det du trenger sammen. Det er derfor vi er her, tross alt!