Filter

Pris
6 kr 3256 kr
Lengde (cm)
more... less
Erstatt (Watt)
8 250
Forbruk
4 W 95 W
Lysstyrke
270 lm 7500 lm
Kulør
more... less
Dimbar
more... less
Sensor type
more... less
Filter

LED lysrør

LED lysrør
Velg kategori nedenfor:
 • LED lysrørarmatur

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du tar en kikk på denne siden vil du se det utvalget vi tilbyr innenfor LED lysrør armatur. Vi har valgt å dele siden inn i flere kategorier så du lettere skal kunne navigere deg rundt og finne akkurat det produktet du leter etter.

  Vi har lysrørarmatur både med og uten LED for å gi deg flere valgmuligheter og muligheten til å spesialtilpasse produktet etter ditt behov. Det du kan være sikker på er at produktene vi tilbyr her inne er av den aller beste kvalitet uten at det går utover prisen.

  Derfor, hvis du trenger et nytt lysrørarmatur, vil du finne ett her som garantert vil passe perfekt til det behovet du skulle ha. Klikk deg videre inn på hvert produkt og les mer om dets detaljer og funksjoner slik at du er sikker på at det produktet du kjøper er det riktige.

  Lysrørarmatur

  Det er mye å tenke på når man skal ordne med lys og slike ting. Det er mange betraktninger og betenkninger å gå gjennom før man bestemmer seg for hva man vil gjøre. Så er det jo også greit å finne en god butikk å handle i, som du har gjort her med LEDLyskilder.no. Det er ikke mange av våre rivaliserende butikker som kan måle seg med utvalget vi har av led armatur, og det generelle sortimentet vi har i denne kategorien. Ikke minst når man også tenker på prisene vi har. Før du bestemmer deg for hva du vil gjøre, og hva du skal kjøpe, så ta en nøye titt gjennom sortimentet vårt. Det kan hende du finner noe uventet.

  Kjøp lysrørarmatur i flere kategorier

  Som du sikkert allerede vet så er det ikke akkurat mangel på lysrørarmatur, det er veldig mye variasjon og store muligheter i forhold til det man kan kjøpe. Selve armaturen vet du kanskje hvordan skal monteres, men det finnes flere forskjellige varianter. Trenger du for eksempel led armatur til garasje, eller muligens lysrørarmatur til kjøkken? Vi forsøker jo å holde et så stort sortiment for deg som mulig, slik at det blir lettere å finne frem.

  Vi har også til industri, og med våre led armatur til industri så får du en veldig høy kvalitet, sammen med alle de vanlige fordelene ved å handle hos oss. For øvrig finner du også tilbehør som er viktig for selve monteringen av lysrørarmaturen, så det er mye å sette tennene i når du skal handle hos oss.

  Rimelige priser med stort utvalg

  Om du allerede har tatt en titt gjennom sortimentet vårt har du nok sett at det er ganske stort. Noen av kategoriene har vi jo nevnt allerede, men det finnes mye mer, husk at vi også har lysrørarmatur til bad, men det er jo mange i dag som foretrekker downlights. Det kommer litt an på hva du har fra før av, hovedpoenget er uansett det at det er mye å velge mellom.

  Og det har vi kombinert med nært uslåelige priser, slik at du kan lete i ro og mak, i viten om at prisene våre er de beste på markedet. Avhengig på hva du vil kan du filtrere søket ditt fra lavest til høyest pris, eller motsatt. Du kan også se på hvilke av våre led lysrør armatur er mest populære, men det er jo litt individuelt. Selv om mange andre kunder kjøper armatur led for deres egne prosjekt, behøver ikke det nødvendigvis å bety at du trenger det samme.

  Som du kanskje har sett så vet du muligens allerede at vi selger armatur både med og uten led. Det har vi gjort for å gi deg flere valgmuligheter og større fleksibilitet i forhold til hva du kan kjøpe. Kanskje har du allerede led-lyset, og behøver bare armaturen? Det er jo ikke rent sjeldent at det er tilfellet, så derfor har du gode kjøpsmuligheter her hos oss.

  Få den informasjonen du behøver

  Når du handler hos oss, og når du kjøper ting som LED lys og armatur, så kan det føles som en litt vanskelig prosess. Det er mye å tenke på, og selv om du muligens har erfaring, med det, så er det jo så stort utvalg vi har, at det kan være lett å bli forvirret. Når du for eksempel skal kjøpe lysrørarmatur til kjøkken så vil du jo gjerne kjøpe riktig, og om du skal ha LED inkludert så må lyset passe til kjøkkenet også. Selve monteringen kan være litt vanskelig om du ikke vet så mye om det fra før av.

  Derfor har vi samlet all informasjon som er mulig om de individuelle produktene vi selger. Når du skal kjøpe armatur til LED så må du nødvendigvis ha så mye info som mulig. Ved å kjøpe hos oss har du akkurat det. Bare gå inn på et tilfeldig produkt, så vil du se at vi har forklaringer og detaljer som dimensjoner, hvor mye strøm LED armaturen krever, og hva slags bruksområde produktet har.

  Visse av våre lysrørarmaturer tåler for eksempel vann og regn, noe som vil gjøre dem ideelle å kjøpe når du behøver led lysrørarmatur til bad, eller utendørs. På samme måte er det noen av dem som ikke tåler regn, eller visse type forhold, og dermed er det greit å holde dem ute av badet, og kanskje plassere dem som led armatur i garasje eller kjøkken.

  Slike ting er mye viktigere enn du kanskje tror, og vi skal love deg at selv de med svært mye erfaring i bransjen leser nøye gjennom beskrivelsene og informasjonen før de kjøper. Da vet man at man har kjøpt riktig, samtidig som man også vet hva man kan forvente. Det er altså mye å tenke på, men da vet du i det minste at LEDlyskiler.no har informasjonen du behøver.

  Vi kan hjelpe deg med det du trenger

  Noe som er veldig viktig for oss er det å ha fornøyde kunder. Det er derfor vi strekker oss så langt når det kommer til sortimentet vi har, og ikke minst prisene også. Så når du skal kjøpe lysrørarmatur, kanskje lysrørarmatur til kjøkken, vil vi hjelpe deg. Det gjelder ikke bare informasjonen på de individuelle produktene, men også når det kommer til montering og generell veiledning. Om dette er første gang du gjør det, eller din tiende gang, så har du sikkert spørsmål.

  Derfor kan du rette deg til vår kundetjeneste som står klare til å hjelpe deg, og til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Når du handler hos oss koster frakten kun 49 kroner, du har 21 dagers full returrett, slik at du får testet produktet godt før du bestemmer deg for hva du vil gjøre, og generell en svært god service. Vi har tross alt flere års erfaring i bransjen, så vi vet hva det vil bety å ha fornøyde kunder og hvor viktig det er for oss.

  Så uansett hva du skal kjøpe, være det seg led armatur til industri, eller noe annet, så er vi her for å hjelpe!

 • T8 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  LED-lysrør til enhver anledning

  Dersom du allerede har lysrør hjemme, vet du hvor mye lys et tradisjonelt lysrør gir. Det er presist og nøyaktig, og egner seg godt på kjøkken og andre steder man jobber og har behov for et skarpt og godt arbeidslys. Dette er også en av grunnene til at lysrør er hyppig brukt i kommersielle sammenhenger. 

  Sterke lys og høyt strømforbruk resulterer dessverre ofte i høye strømregninger, men visste du at det finnes et like godt alternativ som faktisk kan kutte strømregningen og gi deg større frihet i belysningen din? Vi snakker selvfølgelig om LED-lysrør! Vi har et stort sortiment av kvalitetsrike LED-lysrør til konkurransedyktige priser. 


  Fordeler med LED-lysrør

  Å komme i gang med LED-lysrør er absolutt ikke vanskelig, og det kommer med utallige fordeler. Våre T8 LED-lysrør bruker først og fremst mindre strøm enn tradisjonelle lysstoffrør, og trenger minimalt med vedlikehold. 

  Hvert eneste lysrør kan by på inntil 50 000 lystimer, så med andre ord kan du glede deg i en årrekke uten å tenke på å måtte bytte det ut. Et lysrør har derfor rundt dobbelt så lang levetid som et tradisjonelt lysstoffrør. Et av vårt mest økonomiske lysrør kommer med energimerkning A+, noe som betyr at du gjør en god innsats for miljøet også. 

  De fleste av våre T8 LED-lysrør er også enkle å installere. Du trenger som regel ikke å bytte armatur, og kan rett og slett bare bytte lysrør som du ellers ville gjort. Husk å lese hver produktbeskrivelse for å sjekke at lysrøret passer med din armatur. 


  Det perfekte valget for dem med egen bedrift

  Dersom du har en bedrift, er lysrør alfa omega for å oppnå et sterkt og klart lys for deg og kundene dine. Vi har et godt utvalg av lysrør i varme og nøytrale toner, slik at du kan oppnå et behagelig og naturlig lys. Disse lysene inneholder ingen form for blå eller gule toner, noe som sikrer at lokalet ikke vil se kjølig eller kunstig ut. 

  Men utvalget vårt stopper ikke der. Vi har også egne LED-lysrør som egner seg til utstilling av kjøtt for å oppnå den saftigste fremstillingen av utvalget ditt, samt et mer gult lysrør til utstilling av brød for å få det til å se nybakt og friskt ut. Det sies at beliggenhet er det viktigste for en bedrift, men her hos oss vil vi påstå at lyset er minst like viktig for å gi kundene en helhetlig opplevelse.   {opfaqblock:106}

 • T8 LED lysrør dimbar

  Pris garanti led lyskilder

  Kvalitetsrike LED-lysrør med dimmer

  I en hel årrekke har tradisjonelle lysrør gitt kontorer, butikker og andre kommersielle bygninger rikelig med godt arbeidslys. Mange har også montert inn lysrør på kjøkkenet eller i verkstedet i garasjen, da dette ofte er stedene man trenger nøyaktig lys for å få unnagjort oppgaver og arbeid på en effektiv måte. Med andre ord har lysrør lange tradisjoner med å gi oss et sterkt og presist lys, men de har også en annen tradisjon: å gi oss skyhøye strømregninger, da de har et høyt strømforbruk.

  Vi vet hvor viktig det er å ha riktig lys, ettersom vi er over gjennomsnittlig glade i belysning. Derfor har vi dimbare LED-lysrør for å gjøre hverdagen din enklere. LED-lys er anerkjent for å redusere strømbruket drastisk, og T8 LED-lysrør er intet unntak. Med et LED-lysrør vil du kunne oppnå det samme gode lyset som et tradisjonelt lysstoffrør, samtidig som du sparer mye strøm og penger.


  Få full kontroll over strømregningen

  Våre T8 LED-lysrør er dimbare, noe som gir deg muligheten til å spare ytterligere. Noen av våre modeller som allerede har lavt forbruk, kan dimmes mellom 1-10V ved behov. Når du dimmer et LED-lysrør kan du spare så mye som hele 80% av forbruket det dimbare led-lysrøret vanligvis bruker. 

  Våre LED-lysrør har så mange som 50 000 lystimer i seg, noe som betyr at du kan glede deg til effektiv energisparing i en årrekke før du trenger å bytte det ut. De er også utrolig enkle å montere, og mange modeller kan settes rett på armaturen du allerede har. Dersom det er behov for ombygging, har vi sørget for at du får en praktisk veiledning på norsk med på kjøpet. 


  Velg riktig lys

  Det er altså mange fordeler ved å bytte til LED-lysrør, og nå gjenstår det bare å velge riktig fargetone. Vi har lysrør i både kalde, nøytrale og varme farger. Vi anbefaler å bruke et nøytralt lys til steder du trenger et skarpt og godt lys, for eksempel på kjøkkenet eller verkstedet i garasjen. Hvis du ønsker deg et mer komfortabelt og hyggelig lys, for eksempel i stuen eller i gangen, egner et varmt lys seg. Det gir ikke den samme intensiteten som et nøytralt lys. Til slutt finner man også LED-lysrør i kalde toner, og som navnet tilsier gir den et kjølig lys. Denne varianten egner seg f.eks til akvarium, da den gir et kjølig, blåaktig lys. Du har altså haugevis av alternativer med LED!  {opfaqblock:107}

 • T8 LED lysrør m/sensor

  Pris garanti led lyskilder

  Gjør strømsparingen enkelt

  Lysrør har lenge vært en klassisk lyskilde for å få et godt og nøyaktig arbeidslys, enten du liker å stå på kjøkkenet eller jobbe i garasjen. Det er også vanlig å benytte lysrør for å belyse butikker, kontor eller andre kommersielle bygninger. Lysrør er anerkjent for å gi et sterkt og presist lys, men de kommer også med høyt strømforbruk, noe som resulterer i en høy strømregning. Det slipper du med LED-lysrør!

  Våre lysrør kommer i nøytrale og varme farger. De nøytrale fargene egner seg best til stedene du trenger godt lys for å oppnå arbeidseffektivitet, mens de varme lysrørene egner seg der du ønsker en hyggelig atmosfære. Ved å velge en nøytral eller varm farge vil du unngå kunstige toner av blå og gul, noe som gir deg et naturlig lys. Våre LED lysrør bruker mindre strøm enn tradisjonelle lysstoffrør, og trenger i tillegg minimalt med vedlikehold. Hvert eneste lysrør har så mange som 50000 lystimer å by på, noe som betyr at du kan glede deg over godt og energieffektivt lys i en årrekke.


  Innovativ strømsparing

  Selv om det allerede er mye å spare med LED-lysrør, er det smart å skaffe seg lysrør med sensor for optimal strømsparing. Vi har T8 led lysrør med sensor i vårt sortiment av høy kvalitet. De vil være med på å redusere strømregningen ytterligere, da de veksler mellom to lysnivå på en sømløs måte. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg om du har glemt å slå av lyset, da sensoren automatisk vil redusere lysnivået med hele 90% når det ikke er noen bevegelse i rommet der den er plassert. Med en gang du kommer inn i rommet vil lysrøret automatisk slå på 100% belysning for deg, uten at du trenger å foreta deg noe. Praktisk, enkelt og innovativt!


  Gjør det selv

  Våre praktiske LED lysrør med sensor er enkle å montere, da du kan bruke den eksisterende armaturen din. Alle lysrør med sensor kommer nemlig med en gratis LED-starter som enkelt monteres i armaturen når du setter inn LED-lysrøret. Våre lysrør med sensor er kompatible med de fleste armaturer, og dersom det er behov for ombygging følger det også med instruksjoner slik at du enkelt kan gjøre det selv.

  Vi har tro på at alle og enhver kan klare å montere våre LED-lysrør, og ønsker å hjelpe deg på veien til å bli en selverklært DIY-ekspert. Med vårt gode utvalg av kvalitetsprodukter blir jobben enkel!  {opfaqblock:108}

 • T5 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Bytt ut tradisjonelle lysrør med LED-lysrør

  I en årrekke har det vært populært å benytte seg av lysrør på områder hvor man ønsker et godt arbeidslys, som f.eks på kjøkkenet, i garasjen eller verkstedet, samt i mer kommersielle sammenhenger, som i butikker og på kontorer. Dette er fordi lysrør gir et utrolig godt og sterkt lys, som er perfekt i arbeidssammenheng - men de gir også en høy strømregning. 

  Du kan enkelt få både i pose og sekk ved å bytte til LED-lysrør. De bruker betraktelig mindre strøm enn de tradisjonelle lysstoffrørene, i tillegg til at de har mer enn 50 000 lystimer, noe som betyr at du ikke trenger å bytte lysrør med det første. Vi har et stort utvalg av kvalitetsrike T5 LED lysrør i vårt sortiment, enten du ønsker å bytte lysrør eller montere nye. Gjør hverdagen enklere for deg selv med LED lys fra oss, samtidig som du sparer strøm og penger.


  Finn det riktige lyset for deg

  Det beste lyset er det du får av nøytrale og varme farger, uten å se noen blå eller gule toner. Våre LED T5 lysrør er av ypperlig kvalitet, og vil gi deg det beste lyset hjemme - i tillegg til å gi deg muligheten til å spare penger på strøm.

  Vi anbefaler å velge en nøytral farge dersom du skal ha lysrør til kjøkkenet eller verkstedet i garasjen, da dette gir det mest nøyaktige lyset - noe som byr på effektivitet, ettersom du får en skarp belysning når du jobber. Lysrørene med varme fargetoner anbefales der du ønsker å skape en hyggelig og innbydende atmosfære, for eksempel over spisestuen, i stuen eller i gangen. Begge variantene er fri for både blå og gule toner, slik at lyset virker naturlig i ethvert rom.


  Det enkle er ofte det beste

  Mange av våre LED T5 rør kan monteres direkte uten at du trenger å bygge om armaturet. Før du går til innkjøp på et nytt LED-rør, må du da sjekke ballasten på armaturet for å sørge for at LED-røret vil fungere i armaturen du allerede har. For eksempel vil vår LEDlife T5-SMART29 HF erstatte 8W HE rør. Heldigvis er det enkelt å sjekke dette i våre produktbeskrivelser.

  Dersom du heller skal gjøre ombygging, vil LED-rør som for eksempel LEDlife T5PRO145 komme deg til nytte. Alle LED-rør for ombygging kommer med bruksanvisning på norsk, noe som gjør det enkelt for alle og enhver å utføre jobben selv - selv de uten tekniske ferdigheter.   {opfaqblock:104}

 • T5 LED lysrør dimbar

  Pris garanti led lyskilder

  En revolusjonerende måte å belyse hjemmet på

  Vi nordmenn vet kanskje bedre enn mange andre at lys er utrolig viktig, da vi går gjennom en lang mørketid hvert år. Siden vi tilbringer mye tid inne i løpet av vinteren er det derfor viktig både for kropp, helse og øyne å ha riktig lys i hjemmet vårt. Akkurat der er løsningen veldig enkel, uten å måtte sette inn noen form for ekstra lamper eller lys: dimmere. Dimmere gir deg muligheten til å skape den stemningen du ønsker i hjemmet ditt, når du ønsker, uansett årstid. 

  Enten du ønsker å løfte eller dempe stemningen hjemme, er våre T5 LED-lysrør fleksible nok til å gi deg både et opplyst, dagslys-lignende lys, og et koselig, dempet lys. Dermed kan du enkelt justere lyset etter tiden på døgnet for å gå hånd i hånd med atmosfæren du ønsker å skape. De er enkle å installere, og er utrolig rimelige i drift. Med andre ord vil du spare penger ved å bytte til LED-lysrør, i tillegg til å få full frihet til å belyse hjemmet akkurat slik du ønsker.


  Skap både varme og nøytrale farger med LED

  Mange assosierer kanskje lysrør med unaturlig lys som nærmest skjærer i øynene, men den tiden er langt forbi. Med våre T5 LED-lysrør vil du kunne dimme lyset akkurat slik du ønsker - du kan altså lett bytte fra full lysstyrke mens du lager mat på kjøkkenet, til en koselig, dimmet atmosfære som er perfekt for en romantisk middag for to.

  Modeller som LEDlife T5-SMART29 HF kommer med enkel installering, lavt strømforbruk og er energimerket med A++. Både den og mange av våre andre modeller kommer i både nøytrale og varme farger. Det betyr at du ikke får noen gule eller blå toner i fargene, men heller et naturlig, behagelig lys. 


  LED-lys - Et økonomisk valg

  Dersom du bytter til LED-lys vil du kunne spare mer enn halvparten av strømmen du vanligvis bruker. Ved å velge lysrør som er dimbare får du muligheten til å spare ytterligere. Noen av våre modeller, som LEDlife T5-ULTRA55 EXT bruker kun 10w i forbruk, og gir deg samtidig friheten til å kunne dimme mellom 1-10w alt etter behov. Når du dimmer et LED-lysrør kan man spare så mye som 80% av det vanlige forbruket. Hvis du da finner frem kalkulatoren og ser på forskjellen mellom tradisjonelle lysrør og dimmede LED-lysrør, så vil du garantert begynne å lure på hvorfor du ikke gjorde denne investeringen tidligere!  {opfaqblock:105}

 • 2G11 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder


  Moderne 2G11 LED lysrør

  På denne siden vil du kunne få en god oversikt over våre lysstoffrør i kategorien 2G11. Hvis du er usikker på hvilken kategori det lysstoffrøret du leter etter går under, og ikke føler du har nok kunnskap til å kunne finne frem til dette på egenhånd, har vi god informasjon på våre sider. Vi har gjort informasjonen så oversiktlig og lett leselig som mulig, slik at den ikke skal være for teknisk og komplisert å forstå. 

  Om du allikevel syns det er vanskelig å finne det rette produktet, ikke nøl med å ta kontakt - vi hjelper deg gjerne. Vi er veldig opptatt av god belysning, og bidrar gjerne med vår entusiasme og kompetanse når du skal finne det perfekte LED-lysrøret for ditt bruk!


  Hvorfor bytte fra vanlige lysstoffrør til LED?

  Hvis du tidligere er vant til å ha et vanlig lysstoffrør men vurderer heller å kjøpe LED denne gangen, kan vi fortelle deg at dette er et meget godt valg. LED lysstoffrør har de samme funksjonene som et vanlig lysstoffrør, men er i tillegg mye mer energibesparende. De varer også lenger, og trenger mindre vedlikehold enn de tradisjonelle lysstoffrørene. Dette gjør at et led-lysrør vil kunne tilby store besparelser over tid, spesielt i store hjem og lokaler. 

  I tillegg til at et led lysrør vil bruke mye mindre strøm enn tradisjonelle lysstoffrør, sender de heller ikke ut UV lys slik som eldre lysstoffrør gjør, og de inneholder ikke kvikksølv. Resultatet? Du vil få et produkt i bedre kvalitet til en eksepsjonelt god pris som er bedre for både deg og planeten. 


  Belysning til både hjem og industribygg

  Når du velger et av våre 2G11 LED lysrør, kan du selv velge hvor på Kelvin-skalaen lyset skal plasseres. LED lysrør i kalde toner er godt egnet for industri, kjeller, malerom og andre steder der lyset hovedsakelig må være funksjonelt. Nøytralt lys, ofte med en Kelvin på 4-5000, er optimalt arbeidslys fordi det ikke dukker opp forstyrrende nyanser som blå eller gule toner, så opplyste motiver vil virke helt naturlige. En varm kulør er perfekt for rom hvor man oppholder seg regelmessig, som kjøkken, stue og soverom. Disse vil skape en koselig atmosfære, og er derfor ofte det foretrukne valget til skandinaviske hjem. Vi har også enkelte produkter med ekstra varm hvit kulør i vårt 2G11 sortiment, som vår populære LEDlife 2G11-STAND31. En ekstra varm hvit kulør vil gi et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer.


  {opfaqblock:212}

 • 2D kompakt lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Fleksibel belysning med 2D kompakte LED lysrør

  På denne siden vil du kunne bla deg igjennom vårt sortiment av 2D kompakt lysrør! Vi har laget en oversiktlig produktside, slik at du enkelt skal kunne få et overblikk over de forskjellige modellene i sortimentet. Våre LED 2D kompakte lysrør gir fra seg et behagelig lys der de plasseres, og kan monteres akkurat det du selv skulle ønske å benytte deg av dem. Det er nærmest ingen begrensninger hvor disse fantastiske lysrørene kan brukes! 

  Her på ledlyskilder mener vi at lys er noe av det viktigste man kan tilføre et hjem for å skape den atmosfæren man ønsker seg. Derfor kan vi tilby lysrør til alle formål, uavhengig om det skulle være en hyggelig eller en festlig stemning du ønsker å oppnå med belyningen din! 


  Fordelene ved å velge LED

  Den vanlige 2D lampen som 2D LED erstatter er en god lampe, men kommer med flere ulemper som LED-erstatningen ikke har takket være sin forbedret teknologi. Lysarmaturene som bruker 2D er ofte styrt av en PIR-sensor, og slike lysrør egner seg egentlig ikke ved gjentatt inn- og utkobling. Dette fører normalt til at belysningens levetid vil bli kraftig redusert, noe som for eksempel betyr at 2D-kompakte lamper med en levetid på 10000 timer bare varer en fjerdedel i stedet. Dette problemet har ikke LED-teknologien, så våre 2D kompakte LED-lys vil beholde sin lange levetid selv ved bruk av et armatur med PIR-sensor. 

  I tillegg kommer 2D LED med en høy lysspredning på minst 120 grader, noe som som gir en jevn fordeling av lyset. Vår populære modell 9W LED kompaktrør kommer til og med med så mye som 160 grader spredning!


  Flimmerfritt lys med samme gode kvalitet

  Flimrende lys fra lamper har lenge vært et problem, ikke minst på arbeidsplassen. Flimrende lys er ikke lett å oppdage med det blotte øye, men kan forårsake både tretthet og hodepine over tid. Et tips er å velge en kompakt lysrør som har et flimmerfritt lys. Vi har flere flimmerfrie modeller i sortimentet vår, som vår populære 24W LED innsats med linser, flicker free. Slike lysrøret er spesielt å anbefale om du har husdyr i huset eller om du er veldig følsom for flimmer, og de er også flotte for foto- eller videoopptak. 

  Våre kompakte flimmerfrie LED lysrør erstatter sirkelrør, 2d, G24, G23 mm., og monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Denne typen kompakte rør passer godt på trange steder der du ikke kan plassere vanlige lysrør, da de er små og enkle å plassere.  {opfaqblock:210}

 • 2G10 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Kraftfull belysning med 2G10 LED lysrør fra LEDLife 

  Vi tilbyr mange former for lysstoffrør på våre hjemmesider, også 2G10 LED lysrør. Dette er en spesiell form for lysrør og den informasjonen du skulle trenge for å finne ut om det er denne typen du leter etter vil du finne hvis du går inn på produktet. Å kjøpe ditt nye lysstoffrør i typen LED er et meget godt valg. Vi har også et godt utvalg av armatur til LED lysrør, slik at du enkelt kan klikke deg hjem både lysrør og armatur av høyeste kvalitet. 

  Fargen på lyset i de fleste LED lysrør 2G10 er varm hvit – en farge som både er pen og behagelig. Lyset som dette lysrøret slipper ut er dekkende og har en meget god spredning. I tillegg kommer våre 2G10 LED lysrør med mattert glass, noe som sikrer bra spredning av lyset samtidig som det ikke blender. Vår populære modell LEDlife 2G10-PRO23 gir deg også muligheten til å velge mellom varm og nøytral hvit kulør for ekstra fleksibilitet.


  Samme gode lysstyrken som vanlige lysrør

  Hvis du sammenligner med vanlige lysstoffrør vil vårt 2G10 LED lysrør gi fra seg den samme lysstyrken som du er vant til å få med vanlige lysrør i samme lengde. Alle våre modeller kommer i tillegg med en høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Du vil altså være sikret den samme, gode kvaliteten, men LED lysrør kommer med mange ekstra fordeler!

  2G10 LED er en trygg og god form for lyskilde, og du vil legge merke til all den energien du sparer ved å velge LED. I tillegg vil du få et lysrør med en ekstremt god levetid, som vil spare deg penger på sikt. En annen fordel med våre 2G10 LED-lysrør er at de ikke avgir så mye varme som tradisjonelle lysrør. Opptil 80 prosent av lysrørets energi omdannes til lys, og bare resten blir varme. 


  Det smarte valget for både lommeboken og miljøet

  Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dermed trenger du ikke å skifte rør ofte, og både lommeboken og miljøet vil takke deg for at du byttet fra tradisjonelle lys til LED! En annen ting som er bra med lysdioder sammenlignet med tradisjonelle lamper, er at de ikke inneholder noe farlig kvikksølv. Hvis du vil gjøre både naturen og lommeboken en tjeneste, bør du uten tvil bytte til LED-lysrør både hjemme og på kontoret.   {opfaqblock:211}

LED lysrør176 produkter

per side
Viser 1 - 104 av 176 produkter
 • 87,20 kr 109,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Samsung60
  Samsung LED chip, 10W LED rør, 60 cm
  • 850lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 850 lumen og et forbruk på 10W. Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 112,00 kr 140,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Samsung120
  Samsung LED chip, 18W LED rør, 120 cm
  • 1700lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1700 lumen og et forbruk på 18W. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 172,80 kr 216,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Samsung150
  Samsung LED chip, 22W LED rør, 150 cm
  • 2000lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2000 lumen og et forbruk på 22W. Erstatter et vanlig 55 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 4 068,80 kr 5 086,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  120cm eksplosjonssikkert armatur 60W
  ATEX godkjent, RA 90, IP66 sprutsikker
  • 7200lm Lysstyrke
  • 60W Forbruk

  ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc

  Redusert pris!
  På lager.
 • 250,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART55 HF
  Erstatter 24W HO rør, 12W LED rør, 54,9 cm
  • 1560lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 12W Forbruk
  • 140° Spredning

  12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen.Bemerk dette rør virker bare med 24W HO ballaster.Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 14W HE eller 24W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • 360,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART115 HF
  Erstatter 54W HO rør, 24W LED rør, 114,9 cm
  • 3120lm Lysstyrke
  • 54W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 140° Spredning

  24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 54W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO.Intelligente ballaster virker ikke med LED rør. Brug i stedet T5 rør med ekstern driver. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • 423,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART145 HF
  Erstatter 49W HO rør, 24W LED rør, 144,9 cm
  • 3120lm Lysstyrke
  • 49W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 140° Spredning

  24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 49W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • 464,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART145 HF
  Erstatter 80W HO rør, 28W LED rør, 144,9 cm
  • 3640lm Lysstyrke
  • 80W Erstatt
  • 28W Forbruk
  • 140° Spredning

  28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 80W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • 450,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  LEDlife 2G11-SMART54 HF
  Direkte erstatning, LED rør, 25W, 54cm, 2G11
  • 3250lm Lysstyrke
  • 55W Erstatt
  • 25W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast.Dimbar med DALI ballast.. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  På lager.
 • 360,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  LEDlife 2G11-SMART41 HF
  Direkte erstatning, LED rør, 18W, 41cm, 2G11
  • 2350lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast. Dimbar med DALI ballast. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  På lager.
 • 213,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART29 HF
  Erstatter 8W HE rør, 5W LED rør, 28,8 cm
  • 560lm Lysstyrke
  • 8W Erstatt
  • 5W Forbruk
  • 140° Spredning

  5W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 8W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 8W HE. Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 5W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • 3 187,20 kr 3 984,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  60cm eksplosjonssikkert armatur 40W
  ATEX godkjent, RA 90, IP66 sprutsikker
  • 4800lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk

  ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc

  Redusert pris!
  På lager.
 • 3 892,80 kr 4 866,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  120cm eksplosjonssikkert armatur 40W
  ATEX godkjent, RA 90, IP66 sprutsikker
  • 4800lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk

  ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc

  Redusert pris!
  Forventet sendt om 22 dager.
 • 329,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART115 HF
  Erstatter 28W HE rør, 18W LED rør, 114,9 cm
  • 2340lm Lysstyrke
  • 28W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 140° Spredning

  18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 28W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • 219,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART51.7 HF
  Erstatter 13W HE rør, 7W LED rør, 51,7 cm
  • 910lm Lysstyrke
  • 13W Erstatt
  • 7W Forbruk
  • 140° Spredning

  7W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 13W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 13W HE.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 7W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • 385,00 kr 770,00 kr -50%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  LEDlife LED armatur 20W
  60 cm, gennemfortrådet, easy connect, IP65
  • 2600lm Lysstyrke
  • 20W Forbruk
  • 120° Spredning

  ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 20W. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Lyskilden er innebygd. ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 20W....

  Redusert pris!
  På lager.
 • 308,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART85 HF
  Erstatter 39W HO rør, 18W LED rør, 84,9 cm
  • 2340lm Lysstyrke
  • 39W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 140° Spredning

  18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 39W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 21W HE eller 39W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • 398,00 kr
  Kulør: Varm
  T8-HP 150
  24W LED rør, 3960lm, 160lm/w, 150 cm
  • 4000lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke nødvendig... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • 108,80 kr 136,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Performer60 Evo
  160lm/W, 7W LED rør, 60 cm
  • 1120lm Lysstyrke
  • 7W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1120 lumen og et forbruk på 7W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 166,40 kr 208,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Performer120 Evo
  160lm/W, 12W LED rør, 120 cm
  • 1920lm Lysstyrke
  • 12W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1920 lumen og et forbruk på 12W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  Forventet sendt om 11 dager.
 • 219,20 kr 274,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Performer150 Evo
  160lm/W, 15W LED rør, 150 cm
  • 2400lm Lysstyrke
  • 15W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen og et forbruk på 15W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 423,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART145 HF
  Erstatter 35W HE rør, 21W LED rør, 144,9 cm
  • 2730lm Lysstyrke
  • 35W Erstatt
  • 21W Forbruk
  • 140° Spredning

  21W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet.Bemerk dette rør virker bare med 35W HE ballaster.Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 35W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 21W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • 96,00 kr 120,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 4W kompakt armatur
  Samsung LED chips, 30 cm
  • 360lm Lysstyrke
  • 4W Forbruk
  • 120° Spredning

  30 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt. Kan enkelt forlenges med ytterligere armaturer i serier. LED-lyskilden er innebygd. 30 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 116,00 kr 145,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 7W kompakt armatur
  Samsung LED chips, 60 cm
  • 630lm Lysstyrke
  • 7W Forbruk
  • 120° Spredning

  60 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt. Kan enkelt forlenges med ytterligere armaturer i serier. LED-lyskilden er innebygd. 60 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 311,20 kr 389,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 40W komplett LED armatur
  Samsung LED chip, 120 cm, 230V
  • 4800lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fint 40W LED armatur.5 års produsentgaranti.Komplett med monteringsklipsLysstyrken for den varm hvite varianten er 4200 lumen.Merk at denne ikke har innebygd seriekobling. Om det skal kobles flere armaturer i serie så anbefaler vi i stedet våre vanntette modeller med kabelinnføring i begge ender. Fint 40W LED armatur.5 års produsentgaranti.Komplett med monteringsklipsLysstyrken for...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 414,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  LEDlife T8-PRO150 EXT
  Ekstern driver, 1-10V dimbar, 25W LED rør, 150 cm
  • 3300lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 120° Spredning

  ​Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes med 230V via medfølgende driver.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3... ​Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes med 230V via medfølgende driver.Det følger...

  Forventet sendt om 26 dager.
 • 188,00 kr 235,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Samsung150 Pro
  Samsung LED chip, 22W LED rør, 150 cm
  • 3000lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung LED Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 3000 lumen og et forbruk på 22W. Vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Laget... LED-lysstoffrør med Samsung LED Chip, som monteres direkte i armaturen og...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 122,40 kr 153,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac T8-Samsung120 Pro
  Samsung LED chip, 18W LED rør, 120 cm
  • 2250lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2250 lumen og et forbruk på 18W. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 209,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  LEDlife T8-Pro33
  9W LED rør, 33 cm
  • 1200lm Lysstyrke
  • 10W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1200 lumen og et forbruk på 9W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • 425,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  LEDlife 2G11-PRO54 360°
  LED rør, 19W, 54cm, 2G11
  • 2600lm Lysstyrke
  • 56W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 360° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  På lager.
 • 414,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: 0-10V dimbar
  LEDlife T8-PRO45
  1-10V dimbar, 7W LED rør, 45 cm
  • 950lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 7W Forbruk
  • 180° Spredning

  Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​ Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

  På lager.
 • 524,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: 0-10V dimbar
  LEDlife T8-PRO90
  1-10V dimbar, 14W LED rør, 90 cm
  • 1890lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

  På lager.
 • 175,20 kr 219,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 20W komplett LED armatur
  Samsung LED chip, 60 cm, 230V
  • 2400lm Lysstyrke
  • 20W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fint 20W LED armatur.Samsung LED chip og 5 års produsentgaranti.Komplett med monteringsklipsLysstyrke for den varm hvite  varianten er 2000 lumens.Merk at denne ikke har innebygd seriekobling. Om det skal kobles flere armaturer i serie så anbefaler vi i stedet våre vanntette modeller med kabelinnføring i begge ender.Videopresentasjon: Fint 20W LED armatur.Samsung LED chip og 5 års produsentgaranti.Komplett med...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 512,00 kr 640,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac vanntett 24W komplett LED armatur
  120 cm, 160 lm/W, IP65, 230V
  • 3840lm Lysstyrke
  • 24W Forbruk
  • 120° Spredning

  Vanntett komplett LED armatur som er ekstra effektiv med 160 Lm/W.Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 12 armaturer i serie. Vanntett komplett LED armatur som er ekstra effektiv med 160 Lm/W.Armaturet...

  Redusert pris!
  Forventet sendt om 11 dager.
 • 127,20 kr 159,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 10W komplett LED armatur
  Samsung LED chip, 30 cm, 230V
  • 1200lm Lysstyrke
  • 10W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fint 10W LED armaturSamsung LED chip og 5 års produsentgaranti.Komplett med monteringsklips.Videopresentasjon: Fint 10W LED armaturSamsung LED chip og 5 års produsentgaranti.Komplett med...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 414,26 kr 538,00 kr -23%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 50W komplett LED armatur
  Samsung LED chip, 150 cm, 230V
  • 6000lm Lysstyrke
  • 50W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fint 50W LED armatur.Samsung LED chip og 5 års produsentgaranti.Komplett med monteringsklipsMerk at denne ikke har innebygd seriekobling. Om det skal kobles flere armaturer i serie så anbefaler vi i stedet våre vanntette modeller med kabelinnføring i begge ender.Videopresentasjon: Fint 50W LED armatur.Samsung LED chip og 5 års produsentgaranti.Komplett med...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 230,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  LEDlife T5-PRO51.7 EXT
  Ekstern driver, 8W LED rør, 51,7 cm
  • 1080lm Lysstyrke
  • 13W Erstatt
  • 8W Forbruk
  • 160° Spredning

  Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

  På lager.
 • 109,00 kr
  v. 10+  98,10 kr
  Dimbar: Ikke dimbar
  4W LED innsats
  Ø11 cm, erstatt sirkelrør og kompaktrør
  • 270lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 4W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv....

  På lager.
 • 175,20 kr 219,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 16W kompakt armatur
  Samsung LED chips, 120 cm
  • 1440lm Lysstyrke
  • 16W Forbruk
  • 120° Spredning

  120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt. Kan enkelt forlenges med ytterligere armaturer i serier. LED-lyskilden er innebygd. 120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 1 100,00 kr 1 375,00 kr -20%
  Kulør: Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  Dura69 20W LED armatur
  60 cm, IP69, IK06, 3 års garanti
  • 3000lm Lysstyrke
  • 20W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller produksjon av mat. LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk,...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 1 589,60 kr 1 987,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  Dura69 40W LED armatur
  120 cm, IP69, IK06, 3 års garanti
  • 6000lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller produksjon av mat. LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk,...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 1 702,40 kr 2 128,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  Dura69 50W LED armatur
  150 cm, IP69, IK06, 3 års garanti
  • 7500lm Lysstyrke
  • 50W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller produksjon av mat. LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk,...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 422,40 kr 528,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 30W komplett LED armatur
  120 cm, 160lm/W, 230V
  • 4800lm Lysstyrke
  • 30W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fint 30W LED armatur.Samsung LED chip og 5 års produsentgaranti.Komplett med monteringsklipsMerk at denne ikke har innebygd seriekobling. Om det skal kobles flere armaturer i serie så anbefaler vi i stedet våre vanntette modeller med kabelinnføring i begge ender.Videopresentasjon: Fint 30W LED armatur.Samsung LED chip og 5 års produsentgaranti.Komplett med...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 433,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  LEDlife T8-180
  25W LED rør, 180 cm
  • 2800lm Lysstyrke
  • 70W Erstatt
  • 25W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 2800 lumen, et forbruk på 25W, samt en spredning på 180 grader.Det er ikke nødvendig å endre eksisterende armatur! Du... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Forventet sendt om 26 dager.
 • 370,00 kr
  Kulør: Varm, Kald
  LEDlife T8-Pro97
  14W LED rør, 97 cm
  • 1890lm Lysstyrke
  • 23W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1890 lumen og et forbruk på 14W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • 996,00 kr 1 245,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  Dura69 21W LED armatur
  60 cm, IP69, gjennem trådet, IK08, 150lm/W
  • 3000lm Lysstyrke
  • 21W Forbruk
  • 120° Spredning

  Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke, hele 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire,... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke, hele...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 327,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  LEDlife 2G11-SMART31 HF
  Direkte erstatning, LED rør, 12W, 31cm, 2G11
  • 1620lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 12W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Monteres i eksisterende fatninger. Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast. Dimbar med DALI ballast. Fin 2G11-lysstoffrør. Monteres i eksisterende fatninger. Røret kan...

  Forventet sendt om 22 dager.
 • 299,00 kr
  Kulør: Nøytral
  LEDlife T8-Direct150
  25W LED rør, 150 LM/W, roterbar sokkel, 150 cm
  • 3750lm Lysstyrke
  • 25W Forbruk
  • 140° Spredning

  Passer i armatur med G13-fatning. Passer i armatur med G13-fatning.

  På lager.
 • 219,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  LEDlife T5-SMART54.9 HF
  Erstatter 14W HE rør, 9W LED rør, 54,9 cm
  • 1250lm Lysstyrke
  • 14W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 140° Spredning

  9W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 14W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 14W HE. Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 9W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • 442,00 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar
  11W LED sirkelrør
  Ø25 cm, 230V
  • 1100lm Lysstyrke
  • 22W Erstatt
  • 11W Forbruk
  • 120° Spredning

  Sirkel LED rør. Sirkel LED rør.

  På lager.
 • 390,00 kr
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  Easy Connect LED armatur 18W
  60 cm, gennemfortrådet, IP65
  • 1850lm Lysstyrke
  • 18W Forbruk
  • 120° Spredning

  18W vanntett LED armatur.​Ledningene kobles enkelt til armaturet og samles i de vanntette koblingene.De 2 armene klappes ut så enden av armaturet kan tas av. Ledningene føres gjennom og settes fast.Heretter kan armaturet settes sammen igjen.  Armaturet har kabelinnføring i begge ender og er derfor enkelt å seriekoble. Det er mulig å... 18W vanntett LED armatur.​Ledningene kobles enkelt til armaturet og samles i de...

  På lager.
 • 522,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  Easy Connect LED armatur 36W
  120 cm, gennemfortrådet, IP65
  • 4057lm Lysstyrke
  • 36W Forbruk
  • 120° Spredning

  36W vanntett LED armatur.​Ledningene kobles enkelt til armaturet og samles i de vanntette koblingene.De 2 armene klappes ut så enden av armaturet kan tas av. Ledningene føres gjennom og settes fast.Heretter kan armaturet settes sammen igjen. Armaturet har kabelinnføring i begge ender og er derfor enkelt å seriekoble.Det er mulig å... 36W vanntett LED armatur.​Ledningene kobles enkelt til armaturet og samles i de...

  På lager.
 • 613,00 kr
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  Easy Connect LED armatur 50W
  150 cm, gennemfortrådet, IP65
  • 5844lm Lysstyrke
  • 50W Forbruk
  • 120° Spredning

  50W vanntett LED armatur.​Ledningene kobles enkelt til armaturet og samles i de vanntette koblingene.De 2 armene klappes ut så enden av armaturet kan tas av. Ledningene føres gjennom og settes fast.Heretter kan armaturet settes sammen igjen. Armaturet har kabelinnføring i begge ender og er derfor enkelt å seriekoble.Det er mulig å... 50W vanntett LED armatur.​Ledningene kobles enkelt til armaturet og samles i de...

  På lager.
 • 1 053,60 kr 1 317,00 kr -20%
  Kulør: Varm
  Dimbar: 0-10V dimbar
  Dura69 21W LED armatur
  60 cm, IP69, gjennem trådet, IK08, 1-10V, RA90
  • 2500lm Lysstyrke
  • 21W Forbruk
  • 120° Spredning

  Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde med høy RA verdi.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde med høy RA...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 1 139,20 kr 1 424,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  Dura69 21W LED armatur
  60 cm, IP69, gjennem trådet, IK08, 1-10V, 150lm/W
  • 3000lm Lysstyrke
  • 21W Forbruk
  • 120° Spredning

  Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde. Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon. Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering. For montering med wire, skal dette kjøpes i tillegg:... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde. Perfekt til harde...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 385,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  LEDlife T8-Pro120 RA90
  18W LED rør, 120 cm
  • 2430lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED rør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret. LED rør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

  På lager.
 • 1 292,80 kr 1 616,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  Dura69 38W LED armatur
  120 cm, IP69, gjennem trådet, IK08, 150lm/W
  • 6000lm Lysstyrke
  • 38W Forbruk
  • 120° Spredning

  Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke, hele 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire,... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke, hele...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 1 361,60 kr 1 702,00 kr -20%
  Kulør: Varm
  Dimbar: 0-10V dimbar
  Dura69 38W LED armatur
  120 cm, IP69, gjennem trådet, IK08, 1-10V, RA90
  • 4300lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller produksjon av mat. LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk,...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 1 444,80 kr 1 806,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  Dura69 38W LED armatur
  120 cm, IP69, gjennem trådet, IK08, 1-10V, 150lm/W
  • 6000lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk
  • 120° Spredning

  Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke hele 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire,... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke hele 150...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 1 468,80 kr 1 836,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  Dura69 45W LED armatur
  150 cm, IP69, gjennem trådet, IK08, 150lm/W
  • 6600lm Lysstyrke
  • 45W Forbruk
  • 120° Spredning

  Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Med høy lysstyrke, 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire,... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Med høy lysstyrke, 150...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 1 524,00 kr 1 905,00 kr -20%
  Kulør: Varm
  Dimbar: 0-10V dimbar
  Dura69 45W LED armatur
  150 cm, IP69, gjennem trådet, IK08, 1-10V, RA90
  • 4900lm Lysstyrke
  • 45W Forbruk
  • 120° Spredning

  Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde med høy RA verdi.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde med høy RA...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 1 605,60 kr 2 007,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  Dura69 45W LED armatur
  150 cm, IP69, gjennem trådet, IK08, 1-10V, 150lm/W
  • 6000lm Lysstyrke
  • 45W Forbruk
  • 120° Spredning

  Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke hele 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire,... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke hele 150...

  Redusert pris!
  Forventet sendt om 25 dager.
 • 624,00 kr
  Kulør: Nøytral
  LEDlife T8-ULTRA150
  30W LED rør, 175lm/W, roterbar fatning, flicker free, 150 cm
  • 5250lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 30W Forbruk
  • 140° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • 368,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  LEDlife T8-ULTRA120
  18W LED rør, 160lm/W, roterbar fatning, 120 cm
  • 2880lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 140° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 140 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • 611,20 kr 764,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac vanntett 48W komplett LED armatur
  150 cm, IP65, 120lm/W, 230V
  • 5760lm Lysstyrke
  • 48W Forbruk
  • 120° Spredning

  Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 8 armaturer i serie.Armaturet er dobbelt isolert. Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 8 armaturer i...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 302,40 kr 378,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 60 cm vanntett armatur med rør
  Inkl. 2 stk. 10W LED rør, IP65, 230V
  • 1700lm Lysstyrke
  • 20W Forbruk
  • 120° Spredning

  Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturet har kabelinnføring i den ene enden. Leveres med 2 stk. 10W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturet har kabelinnføring i den ene...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 206,40 kr 258,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  V-Tac 15W komplett LED armatur
  60 cm, 160 lm/W, 230V
  • 2400lm Lysstyrke
  • 15W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fint 15W LED armatur.5 års produsentgaranti.Komplett med monteringsklipsLysstyrke for den varm hvite  varianten er 2250 lumen og nøytral hvit 2400 lumen.Merk at denne ikke har innebygd seriekobling. Om det skal kobles flere armaturer i serie så anbefaler vi i stedet våre vanntette modeller med kabelinnføring i begge ender.Videopresentasjon: Fint 15W LED armatur.5 års produsentgaranti.Komplett med monteringsklipsLysstyrke for...

  Redusert pris!
  Forventet sendt om 11 dager.
 • 414,00 kr
  LEDlife 2G10-SMART16 HF
  Direkte erstatning, LED lysstofrør, 12W, 16,5cm, 2G10
  • 1700lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 12W Forbruk
  • 180° Spredning

  Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør...

  På lager.
 • 98,00 kr
  Wire oppheng for armatur
  1,5 meter, justerbar høyde, sett med 2 stk.

   Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og høyden kan lett justeres i toppbraketten etter behov. Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og...

   På lager.
  • 363,00 kr
   Kulør: Varm
   LEDlife 2G10-PRO16
   LED lysstofrør, 10W, 16,5cm, 2G10, 155lm/w
   • 1550lm Lysstyrke
   • 24W Erstatt
   • 10W Forbruk
   • 180° Spredning

   Nydelig 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder. Nydelig 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte...

   På lager.
  • 233,00 kr
   v. 10+  209,70 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar
   13W LED innsats med linser, flicker free
   Ø15,4 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
   • 1200lm Lysstyrke
   • 48W Erstatt
   • 13W Forbruk
   • 120° Spredning

   LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23...

   På lager.
  • 242,00 kr
   Kulør: Nøytral
   LEDlife T8-Pro40
   9W LED rør, 40 cm
   • 800lm Lysstyrke
   • 10W Erstatt
   • 6W Forbruk
   • 180° Spredning

   LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

   På lager.
  • 183,00 kr
   v. 10+  164,70 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar
   9W LED innsats med linser, flicker free
   Ø12,5 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
   • 1000lm Lysstyrke
   • 32W Erstatt
   • 9W Forbruk
   • 120° Spredning

   LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23...

   På lager.
  • 290,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Dimbar
   LEDlife T5-SMART85 HF
   Erstatter 21W HE rør, 13W LED rør, 84,9 cm
   • 1690lm Lysstyrke
   • 21W Erstatt
   • 13W Forbruk
   • 140° Spredning

   13W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 21W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 21W HE eller 39W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 13W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

   På lager.
  • 313,00 kr
   v. 10+  281,70 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar
   16W LED innsats med linser, flicker free
   Ø17 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
   • 1550lm Lysstyrke
   • 68W Erstatt
   • 16W Forbruk
   • 120° Spredning

   LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23...

   På lager.
  • 360,00 kr
   v. 10+  324,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar
   28W LED innsats med linser, flicker free
   Ø23 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
   • 2900lm Lysstyrke
   • 100W Erstatt
   • 28W Forbruk
   • 120° Spredning

   LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23...

   På lager.
  • 440,00 kr
   LEDlife 2G10-SMART21 HF
   Direkte erstatning, LED lysstofrør, 18W, 21,7cm, 2G10
   • 2800lm Lysstyrke
   • 36W Erstatt
   • 18W Forbruk
   • 180° Spredning

   Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør...

   På lager.
  • 429,00 kr
   Kulør: Nøytral
   LEDlife T5-145 Ultra
   30W LED rør, 160 LM/W, roterbar fatning, 144,9 cm
   • 4800lm Lysstyrke
   • 30W Forbruk
   • 140° Spredning

   Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

   På lager.
  • 577,00 kr
   IP65 T8 LED armatur
   Til 2x 120 cm LED rør, IP65 vanntett, Gjennomtrådet

    Fint LED-armatur i ploykarbonat, klar til montering av 2 x 120cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat.2 stk montasjeklips og 2 ender medfølger.Leveres gjennomtrådet med 2,5 kvadrat ledning i basen. Fint LED-armatur i ploykarbonat, klar til montering av 2 x 120cm LED rør....

    På lager.
   • 415,00 kr
    LEDlife 2G10-SMART12 HF
    Direkte erstatning, LED lysstofrør, 9W, 12cm, 2G10
    • 1100lm Lysstyrke
    • 18W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 180° Spredning

    Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør...

    På lager.
   • 566,00 kr
    IP65 T8 LED armatur
    Til 2x 150 cm LED rør, IP65 vanntett, Gjennomtrådet

     Fint LED-armatur i polykarbonat, klar til montering av 2 x 150cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat.2 stk montasjeklips og 2 ender medfølger.Leveres gjennomtrådet med 2,5 kvadrat ledning i basen. Fint LED-armatur i polykarbonat, klar til montering av 2 x 150cm LED rør....

     På lager.
    • 89,60 kr 112,00 kr -20%
     Kulør: Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     V-Tac T8-Samsung60 Pro
     Samsung LED chip, 10W LED rør, 120LM/W, 60 cm
     • 1100lm Lysstyrke
     • 18W Erstatt
     • 10W Forbruk
     • 160° Spredning

     LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1100 lumen og et forbruk på 10W. Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og vil i de... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

     Redusert pris!
     På lager.
    • 191,20 kr 239,00 kr -20%
     Kulør: Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     V-Tac 60 cm vanntett armatur med rør
     Inkl. 1 stk. 10W LED rør, IP65, 230V
     • 850lm Lysstyrke
     • 10W Forbruk
     • 120° Spredning

     Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturet har kabelinnføring i den ene enden. Leveres med 1 stk. 10W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturet har kabelinnføring i den...

     Redusert pris!
     På lager.
    • 16,00 kr
     30 cm hann/hunn kabel
     Passer til V-Tac kompakt armaturer

      30 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. 30 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer.

      På lager.
     • 316,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      LEDlife T5-115 Ultra
      18W LED rør, 160 LM/W, roterbar fatning, 114,9 cm
      • 2880lm Lysstyrke
      • 18W Forbruk
      • 140° Spredning

      Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning....

      På lager.
     • 415,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      LEDlife T5-145 Ultra
      25W LED rør, 160 LM/W, roterbar fatning, 144.9 cm
      • 4000lm Lysstyrke
      • 25W Forbruk
      • 140° Spredning

      Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

      På lager.
     • 672,00 kr 840,00 kr -20%
      Kulør: Nøytral, Kald
      Dimbar: Ikke dimbar
      V-Tac vanntett 32W komplett LED armatur
      150 cm, 160 lm/W, IP65, 230V
      • 5120lm Lysstyrke
      • 32W Forbruk
      • 120° Spredning

      Vanntett komplett LED armatur som er ekstra effektiv med hele 160Lm/W.Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 9 armaturer i serie. Vanntett komplett LED armatur som er ekstra effektiv med hele 160Lm/W.Armaturet...

      Redusert pris!
      På lager.
     • 352,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: 0-10V dimbar
      LEDlife T5-ULTRA115 EXT
      1-10V dimbar, 23W LED rør, 144,9 cm
      • 3680lm Lysstyrke
      • 30W Erstatt
      • 23W Forbruk
      • 120° Spredning

      Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

      På lager.
     • 450,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      LEDlife 2G11-PRO54
      LED rør, 23W, 54 cm, 2G11
      • 3000lm Lysstyrke
      • 55W Erstatt
      • 23W Forbruk
      • 120° Spredning

      Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

      På lager.
     • 288,00 kr
      LEDlife T5-PRO115 EXT
      Ekstern driver, 14W LED rør, 114,9 cm
      • 1850lm Lysstyrke
      • 30W Erstatt
      • 14W Forbruk
      • 180° Spredning

      Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

      På lager.
     • 224,00 kr
      Kulør: Nøytral
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-60
      Triac dimbar, 9W LED rør, 60 cm
      • 1000lm Lysstyrke
      • 18W Erstatt
      • 9W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • 244,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-PRO60
      Triac dimbar, 9W LED rør, 60 cm
      • 1000lm Lysstyrke
      • 18W Erstatt
      • 8W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers leveringstid.... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • 302,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-PRO90
      Triac dimbar, 14W LED rør, 90 cm
      • 1890lm Lysstyrke
      • 30W Erstatt
      • 14W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers leveringstid.... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • 368,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-PRO105
      Triac dimbar, 17W LED rør, 105 cm
      • 2200lm Lysstyrke
      • 38W Erstatt
      • 16W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers leveringstid.... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • 367,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-PRO120
      Triac dimbar, 17W LED rør, 120 cm
      • 2200lm Lysstyrke
      • 36W Erstatt
      • 17W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

      Forventet sendt om 26 dager.
     • 574,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      LEDlife T8-PRO150
      Triac dimbar, 25W LED rør, 150 cm
      • 3375lm Lysstyrke
      • 58W Erstatt
      • 25W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • 442,00 kr
      Kulør: Nøytral
      LEDlife T8-SENS150M
      10-100%, 22W LED rør med mikrobølge sensor, 150 cm
      • 2400lm Lysstyrke
      • 58W Erstatt
      • 22W Forbruk
      • 180° Spredning

      LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen, et forbruk på 22W, samt en spredning på 180 grader. Med smart Mikrobølge sensor - 2 lysnivåer. 10% slumrebelysning uten bevegelse,... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

      På lager.
     • 235,00 kr
      Delta T8 LED armatur
      Til 2x 120 cm LED rør, IP21 innendørs

       Fin LED-armatur klar til montering av 2x 120cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Fin LED-armatur klar til montering av 2x 120cm LED rør. Leveres...

       På lager.
      • 103,20 kr 129,00 kr -20%
       V-Tac åpen T8 LED armatur
       Til 1x 60 cm LED rør, IP20 innendørs

        Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt...

        Redusert pris!
        Utsolgt
       • 362,00 kr
        Kulør: Varm
        Dimbar: Dimbar
        LEDlife T5-115 EXT
        Dimbar, 12W LED rør, 114,9 cm
        • 1350lm Lysstyrke
        • 30W Erstatt
        • 12W Forbruk
        • 180° Spredning

        Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.Dette er en... Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

        På lager.
       • 131,20 kr 164,00 kr -20%
        V-Tac åpen T8 LED armatur
        Til 1x 120 cm LED rør, IP20 innendørs

         Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og...

         Redusert pris!
         På lager.
        • 60,80 kr 76,00 kr -20%
         Kulør: Varm
         V-Tac T8-Value60
         10W LED rør, 60 cm
         • 800lm Lysstyrke
         • 18W Erstatt
         • 10W Forbruk
         • 160° Spredning

         LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 800 lumen og et forbruk på 10W. Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

         Redusert pris!
         På lager.
        • 76,00 kr 95,00 kr -20%
         Kulør: Nøytral, Kald
         V-Tac T8-Value90
         14W LED rør, 90 cm
         • 1200lm Lysstyrke
         • 25W Erstatt
         • 14W Forbruk
         • 160° Spredning

         LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1200 lumen og et forbruk på 14W. Erstatter et vanlig 25 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

         Redusert pris!
         På lager.
        • 318,40 kr 398,00 kr -20%
         Kulør: Nøytral, Kald
         Dimbar: Ikke dimbar
         V-Tac vanntett 36W komplett LED armatur
         120 cm, IP65, 230V
         • 2800lm Lysstyrke
         • 120W Erstatt
         • 36W Forbruk
         • 120° Spredning

         36W vanntett LED armatur. Armaturet har kabelinnføring i den ene enden. Lyskilden er innebygd. 36W vanntett LED armatur. Armaturet har kabelinnføring i den ene enden....

         Redusert pris!
         På lager.
        Viser 1 - 104 av 176 produkter

        Pris garanti led lyskilder

        Ledlyskilder kan tilby våre kunder et eksepsjonelt stort, godt og variert utvalg av lysrør av typen LED. Det som er viktig for oss er at våre kunder kan velge LED når de skal kjøpe nytt lysrør uten at de blir tvunget til å gå ned på funksjon og kapasitet. Våre LED lysrør tilsvarer derfor lysrør av den klassiske typen, men som i tillegg har fordelene som følger med å kjøpe et LED produkt.

        Dette vil si at du får et lysrør som er meget besparende både når det kommer til energi og miljø. Våre lyskilder er av den beste kvalitet og gir fra seg et godt og dekkende lys, blant annat med vores 2d led lysrør sikrer du en hyggelig stemning. Vi er veldig opptatt av at våre kunder sitter igjen med et produkt de er meget fornøyd med.

        Vi har delt de forskjellige typene av produkter inn i kategorier så du lettere skal kunne finne akkurat den lyskilden du leter etter.

        LED Lysrør

        Når du kjøper hos oss, uansett om det er LED lysrør eller noe annet det er snakk om, så vil vi først og fremst gi deg det største utvalget mulig. Vi alle har søkt etter noe som vi har trengt hjemme, som vi ikke har kunnet finne, eller som det har vært svært få alternativ av. Det problemet vil du ikke ha hos Ledlyskilder, uansett hva du vil, og spesielt når det kommer til LED lysrør.

        LED lysrør er noe som er populært i flere forskjellige tilfeller, så det er jo bare fornuftig og logisk å ha et så stort utvalg av det som mulig i sortimentet vårt. Som du ser så har vi blant annet T8 LED lysrør og T5 lysrør, og det handler i stor grad om å holde seg oppdatert på hva som foregår, og hvordan industrien utvikler seg. Det er noe vi har som mål å gjøre, derfor tilbyr vi også prismatch. Det innebærer at om du finner samme produktet i en annen butikk til en lavere pris så matcher vi den prisen. Ikke at vi tror det skjer, for vi har blant det beste utvalget i bransjen, i tillegg til svært gode priser.

        Kjøp billig og god LED

        LED er noe som de aller fleste bruker i dag, og det er det en god grunn til. For det er rett og slett det som fungerer best, samt at det er svært energisparende å bruke, spesielt i sammenligning med noen eldre teknologier som folk fortsatt bruker. Og spesielt lysstoffrør led har blitt veldig populært de seneste årene, da det både ser fint ut, men har også en veldig god og enkel funksjon.

        Når du kjøper lysrør som for eksempel lysrør T5 så vet du at det er både energibesparende, som nevnt ovenfor, men at det også er godt for miljøet. For det lavere forbruket har faktisk større effekt enn bare på din lommebok, så om det er noe man kan gjøre, hvorfor ikke? Og det er jo billig uansett om man tenker på selve prisene på LED lysrør som vi selger, eller altså selve forbruket som vi også har snakket om.

        Et stort sortiment

        Når man vil kjøpe noe som dette vil man jo da ha så mange valg som mulig. Det gjør det enklere å velge riktig, samtidig som man ender opp med å bli fornøyd med valget. T5 lysrør er for eksempel noe av det mest populære vi har, men det er langt i fra begrenset til bare det. Vi har også 2G11 lysrør og 2G10 lysrør. Vi har også 2D LED Lysrør, som gir en veldig fin stemning når du bruker dem, så du er langt i fra begrenset, og vi forsøker hele tiden å holde sortimentet oppdatert på det seneste som kommer ut.

        Bare ta en titt på underkategoriene når det kommer til LED lysrør. Vi har:

        •          LED lysrørarmatur
        •          T8 Led lysrør
        •          T8 LED lysrør dimbar
        •          T8 LED lysrør m/sensor
        •          T5 LED lysrør
        •          T5 LED lysrør dimbar
        •          2G11 LED lysrør
        •          2D kompakt lysrør
        •          2G10 LED lysrør

        Bare på dette så ser du at vi har et godt og stort utvalg, fordi når du går inn på de individuelle kategoriene finnes det flere produkter og modeller som du kan kjøpe. Du vil ikke behøve å besøke en annen butikk for å kjøpe LED lysrør, uansett om det er T5 lysrør eller T8 lysrør!

        Vær nøye på det du kjøper

        Når du kjøper er det dog greit å være oppmerksom på visse ting. Først og fremst må jo det LED lysstoffrøret som du kjøper passe inn i selve armaturet. Men du kan også kjøpe armaturet hos oss om du vil det. Men om det er noe du har kontroll på, så bør du også være obs på hvilken lysstyrke lysrøret har. Det kan være viktig å ha et sterkere lys om du for eksempel vil ha lysrøret i garasjen, men kanskje litt svakere om skal være på kjøkkenet. Eller svakere er muligens ikke riktig ord, litt varmere kan stemme bedre.

        Slik informasjon får du om du lese opplysningene om de individuelle modellene når du går inn på dem. Der får du ikke bare det, men også informasjon som for eksempel spredning av lyset. Hvor stor vinkel det har kan være relevant informasjon for deg, men det er viktig å huske at slike ting påvirkes også om du har møbler eller andre ting i nærheten. Det kan hindre spredningen, naturlig nok.

        Til slutt kan du også lese om all informasjon gjeldende forbruket, og hva du kan forvente av de individuelle lysstoffrørene i LED. Det er mye å tenke på når man kjøper LED lysrør, så det er greit at du har mye å velge mellom, slik at du ikke trenger å ta et kompromiss, og kjøpe noe du kanskje ikke er fornøyd med. Det problemet vil du ikke ha hos oss!

        Få hjelp, og alt du trenger!

        Når du skal kjøpe slike ting kan det knyttes stor usikkerhet til det, spesielt om du er litt uerfaren, og er redd for å gjøre feil. Det er ikke så farlig uansett, da du har 21 dagers full returrett, som innebærer at du kan sende tilbake produktet innen 21 dager og få pengene tilbake uten problemer. Men det er jo noe man helst vil unngå, fordi man vil kjøpe riktig med en gang.

        Derfor oppfordrer vi deg til å ta kontakt om du er usikker på hvilket LED lysrør du bør kjøpe, og som passer best for deg. Trenger du i tillegg armatur kan det hende du har enda flere spørsmål, så du er mer enn velkommen til å stille dem til oss, så har vi et team stående klart for å hjelpe deg. Vi er eksperter i bransjen, og det er ingenting vi ikke kan hjelpe deg med når det kommer til LED lysstoffrør og individuelle modeller som for eksempel T8 lysrør.

        Ikke nøl med å ta kontakt, så skal vi finne en løsning på det du trenger sammen. Det er derfor vi er her, tross alt!