Filter by

Pris
6 kr 3503 kr
Lengde (cm)
more... less
Erstatt (Watt)
8 250
Forbruk
4 W 60 W
Lysstyrke
360 lm 7800 lm
Kulør
more... less
Dimbar
more... less
Sensor type
more... less
Filter

LED lysrør

Tilbud

LED lysrør
 • LED lysrørarmatur

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du tar en kikk på denne siden vil du se det utvalget vi tilbyr innenfor LED lysrør armatur. Vi har valgt å dele siden inn i flere kategorier så du lettere skal kunne navigere deg rundt og finne akkurat det produktet du leter etter.

  Vi har lysrørarmatur både med og uten LED for å gi deg flere valgmuligheter og muligheten til å spesialtilpasse produktet etter ditt behov. Det du kan være sikker på er at produktene vi tilbyr her inne er av den aller beste kvalitet uten at det går utover prisen.

  Derfor, hvis du trenger et nytt lysrørarmatur, vil du finne ett her som garantert vil passe perfekt til det behovet du skulle ha. Klikk deg videre inn på hvert produkt og les mer om dets detaljer og funksjoner slik at du er sikker på at det produktet du kjøper er det riktige.

 • T8 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Bla deg nedover på denne siden og utforsk det varierte og gode utvalget vi tilbyr innenfor kategorien LED lysrør med T8 sokkel. Våre LED lysrør er utrolig anvendelige slik at det skal være så lett som mulig for våre kunder å velge LED ved sitt neste kjøp.

  I de fleste tilfeller kan du bare montere lysrøret i den armaturen du allerede har, selv om du har hatt en vanlig lysstoffrør der tidligere. Hvis du trenger et nytt lysstoffrør vil vi absolutt anbefale deg å kjøpe LED. Det er både energibesparende og miljøvennlig uten at det går ned på funksjon eller kvalitet.

  Faktisk vil våre LED lysstoffrør ofte ha opp mot 50% mer lys på gulvarealet enn et vanlig lysstoffrør. Nøl ikke med å klikke deg inn på produktene for å få mer detaljert informasjon, slik at du kan finne et som passer perfekt til ditt formål og bruksområde.

 • T8 LED lysrør dimbar

  Pris garanti led lyskilder

  Selv om det kanskje er vanskelig å forestille seg vil du her kunne finne et bredt utvalg av LED lysrør med dimbar funksjon. Bokstavene T8 forteller deg hvilken sokkelstørrelse disse lysstoffrørene har.

  Annen informasjon vil du kunne finne ved å bla deg nedover eller klikke deg inn på produktet. Her vil du blant annet se at de har en lysspredning på 180 grader, har varierende lysstyrke fra 780 lumen til 3375 lumen.

  Dette vil si at du kan plukke og velge det lysstoffrøret som passer til ditt formål. Disse passer perfekt både til stua, på badet og på arbeidsplassen. Kanskje du skal benytte dem i en butikk? Uansett kan du nesten alltid erstatte ditt vanlige lysstoffrør med et av våre i LED. Dette betyr at du kan beholde din eksisterende armatur hvis du skulle ønske det. Ved å dimme kan du skape akkurat den stemningen du vil til enhver anledning.

 • T8 LED lysrør m/sensor

  Pris garanti led lyskilder

  Som en del av vårt utvalg av LED lysrør med T8 sokkel er flere av disse med sensor. Dette gir deg utrolige muligheter og et mye lettere liv. Forestill deg å ha en lyskilde som skrur seg på av seg selv når den oppfanger bevegelse innenfor sin rekkevidde.

  I tillegg er de fleste av våre LED lysrør med sensor så anvendelige at du bare kan montere de i din eksisterende armatur. I tillegg til å ha en sterk lysstyrke og en god spredning har disse lysrørene en sensor med lang rekkevidde.

  Dette gjør at den vil fange opp bevegelsene i rommet med det samme det vil være behov for lys. For flere av disse lysrørene er det også forskjellige lysnivåer så du kan velge det som passer best for ditt formål. Hvis du er interessert i litt mer avansert informasjon om produktet så kan du klikke deg inn på det. 

 • T5 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du leter etter T5 LED lysrør er det her du kan finne Ledlyskilder sitt store utvalg i denne kategorien. Våre lysstoffrør gir fra seg et behagelig og pent lys som dekker godt og som lyser opp det området du ønsker.

  I de fleste tilfeller vil du få et bedre produkt hvis du velger LED når du kjøper lysstoffrør sammenlignet med hvis du kjøper et vanlig lysrør. I tillegg er våre produkter i den aller beste kvalitet. Dette kan vi blant annet garantere da de fleste av disse produktene tilhører LEDlife serien.

  De er ekstremt lette å montere og du vil få all veiledning du skulle ha behov for. Dette er fordi vi ønsker at du skal få glede av ditt nye LED lysstoffrør med det samme. Hvis du tidligere har hatt et vanlig lysstoffrør vil du oppleve at våre LED lysrør er minst like gode, om ikke bedre. 

 • T5 LED lysrør dimbar

  Pris garanti led lyskilder

  Vi kan her på denne siden stolt vise frem Ledlyskilders brede og gode utvalg innenfor kategorien T5 LED lysrør med dimbar funksjon. At lysrørene er dimbare gir deg fantastiske muligheter ved at du hele tiden kan bestemme lysstyrken i rommet lysrøret skal lyse opp.

  Hvis du trenger sterkt lys for å kunne se godt vil dette være mulig, men hvis du har lyst til å ha dempet belysning for å lage en mer hyggelig stemning vil dette også være mulig. Hvis du skulle være usikker på om dette lysrøret passer inn i din eksisterende armatur vil du kunne se bilder og illustrasjoner ved å klikke deg inn på produktet.

  Og ja, i de fleste tilfeller trenger du ikke en ny armatur selv om du går over fra vanlig lysrør til LED lysrør. Vi ønsker at våre produkter skal være så anvendelige som mulig. Kjøp ditt nye LED lysstoffrør hos oss.

 • 2G11 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden vil du kunne få en god oversikt over våre lysstoffrør i kategorien 2G11. Hvis du er usikker på hvilken kategori det lysstoffrøret du leter etter er og ikke føler du har nok kunnskap til å kunne finne frem til dette på egenhånd har vi god informasjon på våre sider, både i form av illustrerende bilder og detaljert informasjon.

  Informasjonen er oversiktlig og lettleselig slik at den ikke skal være for teknisk og komplisert å forstå. Hvis du tidligere er vant til å ha et vanlig lysstoffrør men har å vurdere å heller kjøpe LED denne gangen kan vi fortelle deg at dette er et meget godt valg.

  LED lysstoffrør har de samme funksjonene som et vanlig lysstoffrør, i tillegg til å være mye mer energibesparende. Derfor vil du få et produkt i bedre kvalitet til en eksepsjonelt god pris. Her er alle produktene i LEDlife serien.

 • 2D kompakt lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du er på utkikk etter et nytt 2D kompakt lysrør vil du, ved å bla deg nedover på denne siden, få et oversiktlig overblikk over det vi kan tilby innenfor denne kategorien. Våre LED 2D kompakte lysrør gir fra seg et pent og behagelig lys som du kan montere og benytte akkurat der du skulle ønske det.

  Det er nærmest ingen begrensninger på området du kan benytte disse lyskildene. Lys er noe av det viktigste man kan tilføre et rom for å skape den stemningen man ønsker. Derfor kan vi tilby lysrør til ethvert formål du skulle ha, om det for eksempel skulle være en hyggelig stemning, en seriøs stemning eller en festlig stemning.

  Hvis du synes denne formen for lysrør virker komplisert anbefaler vi deg å klikke deg inn på produktene, se på bildene og sammenligne dem med det du for eksempel har benyttet deg av tidligere.

 • 2G10 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Vi tilbyr mange former for lysstoffrør på våre hjemmesider, også 2G10 LED lysrør. Dette er en spesiell form for lysrør og den informasjonen du skulle trenge for å finne ut om det er denne typen du leter etter vil du finne hvis du går inn på produktet.

  Å kjøpe ditt nye lysstoffrør i typen LED er et meget godt valg. Hvis du sammenligner med vanlige lysstoffrør vil vårt 2G10 LED lysrør gi fra seg den samme lysstyrken om lysrør med samme lengde. Det er en trygg og god form for lyskilde og du vil legge merke til all den energien du sparer ved å velge LED.

  Fargen på lyset er varm hvit – en farge som både er pen og behagelig. Lyset som dette lysrøret slipper ut er dekkende og har en meget god spredning. I tillegg vil du få et lysrør med en ekstremt god levetid.

LED lysrør175 produkter

Pris garanti led lyskilder

Ledlyskilder kan tilby våre kunder et eksepsjonelt stort, godt og variert utvalg av lysrør av typen LED. Det som er viktig for oss er at våre kunder kan velge LED når de skal kjøpe nytt lysrør uten at de blir tvunget til å gå ned på funksjon og kapasitet. Våre LED lysrør tilsvarer derfor lysrør av den klassiske typen, men som i tillegg har fordelene som følger med å kjøpe et LED produkt.

Dette vil si at du får et lysrør som er meget besparende både når det kommer til energi og miljø. Våre lyskilder er av den beste kvalitet og gir fra seg et godt og dekkende lys, blant annat med vores 2d led lysrør sikrer du en hyggelig stemning. Vi er veldig opptatt av at våre kunder sitter igjen med et produkt de er meget fornøyd med.

Vi har delt de forskjellige typene av produkter inn i kategorier så du lettere skal kunne finne akkurat den lyskilden du leter etter.

per side
Viser 1 - 150 av 175 produkter
 • A+
  82,40 kr 103,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 850lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 850 lumen og et forbruk på 10W. Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A+
  124,80 kr 156,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 1700lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1700 lumen og et forbruk på 18W. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A+
  104,80 kr 131,00 kr -20%
  Kulør: Varm
  • 1900lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysrør. Har en lysstyrke på 1900 lumen og et forbruk på 22W. Erstatter et vanlig 58 watt lysrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A+
  155,20 kr 194,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 2000lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2000 lumen og et forbruk på 22W. Erstatter et vanlig 55 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A+
  433,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  • 2800lm Lysstyrke
  • 70W Erstatt
  • 25W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 2800 lumen, et forbruk på 25W, samt en spredning på 180 grader.Det er ikke nødvendig å endre eksisterende armatur! Du... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Forventet sendt om 26 dager.
 • A++
  1 589,60 kr 1 987,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 6000lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller produksjon av mat. LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk,...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  400,00 kr 500,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 6000lm Lysstyrke
  • 50W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. LED-lyskilden er innebygd.

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  230,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 1080lm Lysstyrke
  • 13W Erstatt
  • 8W Forbruk
  • 160° Spredning

  Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

  På lager.
 • A+
  109,00 kr
  v. 10+  98,10 kr
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 500lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 6W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles...

  På lager.
 • A+
  173,60 kr 217,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 1440lm Lysstyrke
  • 16W Forbruk
  • 120° Spredning

  120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt. Kan enkelt forlenges med ytterligere armaturer i serier. LED-lyskilden er innebygd. 120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  1 100,00 kr 1 375,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 3000lm Lysstyrke
  • 20W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller produksjon av mat. LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk,...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  1 702,40 kr 2 128,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 7500lm Lysstyrke
  • 50W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller produksjon av mat. LED-lyskilden er innebygd. Perfekt til fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk,...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  170,40 kr 213,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 2400lm Lysstyrke
  • 20W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. LED-lyskilden er innebygd.

  Redusert pris!
  På lager.
 • A+
  96,00 kr 120,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 360lm Lysstyrke
  • 4W Forbruk
  • 120° Spredning

  120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt. Kan enkelt forlenges med ytterligere armaturer i serier. LED-lyskilden er innebygd. 120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A+
  116,00 kr 145,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 630lm Lysstyrke
  • 7W Forbruk
  • 120° Spredning

  60 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt. Kan enkelt forlenges med ytterligere armaturer i serier. LED-lyskilden er innebygd. 60 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter...

  Redusert pris!
  På lager.
 • 308,00 kr 385,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 2000lm Lysstyrke
  • 120° Spredning

  Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 1 stk. 22W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  329,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  • 2340lm Lysstyrke
  • 28W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 140° Spredning

  18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 28W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • A++
  423,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  • 2730lm Lysstyrke
  • 35W Erstatt
  • 21W Forbruk
  • 140° Spredning

  21W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet.Bemerk dette rør virker bare med 35W HE ballaster.Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 35W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 21W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • A++
  250,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  • 1560lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 12W Forbruk
  • 140° Spredning

  12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen.Bemerk dette rør virker bare med 24W HO ballaster.Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 14W HE eller 24W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • A++
  360,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  • 3120lm Lysstyrke
  • 54W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 140° Spredning

  24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 54W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • A++
  423,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  • 3120lm Lysstyrke
  • 49W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 140° Spredning

  24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 49W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • A++
  127,20 kr 159,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 1200lm Lysstyrke
  • 10W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. LED-lyskilden er innebygd.

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  414,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: 0-10V dimbar
  • 950lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 7W Forbruk
  • 180° Spredning

  Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​ Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

  På lager.
 • A+
  303,20 kr 379,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 4800lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrken for den varm hvite varianten er 4200 lumens. LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrken for den varm hvite varianten er 4200 lumens.

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  310,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  • 3040lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 120° Spredning

  Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

  På lager.
 • A+
  514,40 kr 643,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 4000lm Lysstyrke
  • 110W Erstatt
  • 44W Forbruk
  • 120° Spredning

  Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 2 stk. 22W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  230,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 675lm Lysstyrke
  • 8W Erstatt
  • 5W Forbruk
  • 160° Spredning

  Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til...

  På lager.
 • A++
  230,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  • 1600lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 120° Spredning

  Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-kontakt.Omtrent samme lysstyrke som lysrør i samme lengde.Mindre endringer må gjøres på ledningene i armaturen, slik at strøm til stikkontaktene tilføres via den medfølgende driveren. Føreren må ha 230V inn og levere strøm direkte til... Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur...

  På lager.
 • A++
  230,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  • 1600lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 120° Spredning

  Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-kontaktOmtrent samme lysstyrke som lysrør i samme lengde.Mindre endringer må gjøres på ledningene i armaturen, slik at strøm til stikkontaktene tilføres via den medfølgende driveren. Føreren må ha 230V inn og levere strøm direkte til... Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur...

  Forventet sendt om 26 dager.
 • A++
  269,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  • 2080lm Lysstyrke
  • 39W Erstatt
  • 13W Forbruk
  • 120° Spredning

  Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-kontakt.Omtrent samme lysstyrke som lysrør i samme lengde.Mindre endringer må gjøres på ledningene i armaturen, slik at strøm til stikkontaktene tilføres via den medfølgende driveren. Driveren må ha 230V inn og levere strøm direkte til... Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur...

  På lager.
 • A++
  269,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  • 2080lm Lysstyrke
  • 39W Erstatt
  • 13W Forbruk
  • 120° Spredning

  Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-kontakt.Omtrent samme lysstyrke som lysrør i samme lengde.Mindre endringer må gjøres på ledningene i armaturen, slik at strøm til stikkontaktene tilføres via den medfølgende driver. Driveren må ha 230V inn og levere strøm direkte til... Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur...

  På lager.
 • A++
  310,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  • 3040lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 120° Spredning

  Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

  På lager.
 • A++
  352,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  • 3680lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 23W Forbruk
  • 120° Spredning

  Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk.. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

  På lager.
 • A++
  524,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: 0-10V dimbar
  • 1890lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

  På lager.
 • A++
  352,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  • 3680lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 23W Forbruk
  • 120° Spredning

  Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

  På lager.
 • A++
  370,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  • 1890lm Lysstyrke
  • 23W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1890 lumen og et forbruk på 14W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • 414,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar
  • 3300lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 120° Spredning

  ​Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes med 230V via medfølgende driver.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3... ​Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes med 230V via medfølgende driver.Det følger...

  Forventet sendt om 26 dager.
 • A++
  129,60 kr 162,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 3000lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør med Samsung LED Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 3000 lumen og et forbruk på 22W. Vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Laget... LED-lysstoffrør med Samsung LED Chip, som monteres direkte i armaturen og...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  91,20 kr 114,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 2250lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2250 lumen og et forbruk på 18W. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  209,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  • 1200lm Lysstyrke
  • 10W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1200 lumen og et forbruk på 9W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  På lager.
 • A++
  425,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  • 2600lm Lysstyrke
  • 56W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 360° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  På lager.
 • A++
  450,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  • 3250lm Lysstyrke
  • 55W Erstatt
  • 25W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast.Dimbar med DALI ballast.. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  På lager.
 • A++
  464,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Dimbar
  • 3640lm Lysstyrke
  • 80W Erstatt
  • 28W Forbruk
  • 140° Spredning

  28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 80W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

  På lager.
 • A++
  360,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  • 2350lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 120° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast. Dimbar med DALI ballast. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

  På lager.
 • A++
  642,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: 0-10V dimbar
  • 3375lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 25W Forbruk
  • 180° Spredning

  ​Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... ​Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

  På lager.
 • A++
  82,40 kr 103,00 kr -20%
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 1100lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1100 lumen og et forbruk på 10W. Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og vil i de... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  290,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar
  • 1690lm Lysstyrke
  • 21W Erstatt
  • 13W Forbruk
  • 140° Spredning

  13W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 21W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 21W HE eller 39W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 13W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

  På lager.
 • A+
  313,00 kr
  v. 10+  281,70 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 2200lm Lysstyrke
  • 68W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

  På lager.
 • A+
  360,00 kr
  v. 10+  324,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 3200lm Lysstyrke
  • 100W Erstatt
  • 36W Forbruk
  • 120° Spredning

  LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

  På lager.
 • A++
  414,00 kr
  • 1700lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 12W Forbruk
  • 180° Spredning

  Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør...

  Forventet sendt om 22 dager.
 • A++
  440,00 kr
  • 2800lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 180° Spredning

  Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør...

  På lager.
 • 532,00 kr

   Fint LED-armatur i ploykarbonat, klar til montering av 2 x 120cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat.2 stk montasjeklips og 2 ender medfølger.Leveres gjennomtrådet med 2,5 kvadrat ledning i basen. Fint LED-armatur i ploykarbonat, klar til montering av 2 x 120cm LED rør....

   På lager.
  • A++
   415,00 kr
   • 1100lm Lysstyrke
   • 18W Erstatt
   • 9W Forbruk
   • 180° Spredning

   Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør...

   På lager.
  • 566,00 kr

    Fint LED-armatur i polykarbonat, klar til montering av 2 x 150cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat.2 stk montasjeklips og 2 ender medfølger.Leveres gjennomtrådet med 2,5 kvadrat ledning i basen. Fint LED-armatur i polykarbonat, klar til montering av 2 x 150cm LED rør....

    På lager.
   • 191,20 kr 239,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 850lm Lysstyrke
    • 10W Forbruk
    • 120° Spredning

    Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 1 stk. 10W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den...

    Redusert pris!
    På lager.
   • A++
    242,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    • 800lm Lysstyrke
    • 10W Erstatt
    • 6W Forbruk
    • 180° Spredning

    LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke nødvendig... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

    På lager.
   • 16,00 kr

     30 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. 30 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer.

     På lager.
    • A++
     316,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     • 2880lm Lysstyrke
     • 18W Forbruk
     • 140° Spredning

     Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning....

     På lager.
    • A++
     400,00 kr
     Kulør: Varm
     • 4000lm Lysstyrke
     • 25W Forbruk
     • 140° Spredning

     Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

     På lager.
    • A++
     429,00 kr
     Kulør: Nøytral
     • 4800lm Lysstyrke
     • 30W Forbruk
     • 140° Spredning

     Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

     På lager.
    • 270,40 kr 338,00 kr -20%
     Kulør: Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 1700lm Lysstyrke
     • 20W Forbruk
     • 120° Spredning

     Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 2 stk. 10W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den...

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     385,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     • 2430lm Lysstyrke
     • 36W Erstatt
     • 18W Forbruk
     • 160° Spredning

     LED rør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret. LED rør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

     På lager.
    • 359,00 kr 576,00 kr
     Kulør: Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 5760lm Lysstyrke
     • 48W Forbruk
     • 120° Spredning

     Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 8 armaturer i serie. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 8 armaturer i serie.

     Redusert pris!
     På lager.
    • 197,60 kr 247,00 kr -20%
     Kulør: Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 2160lm Lysstyrke
     • 18W Forbruk
     • 120° Spredning

     Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 8 armaturer i serie. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 8 armaturer i serie.

     Redusert pris!
     På lager.
    • A+
     183,00 kr
     v. 10+  164,70 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 1100lm Lysstyrke
     • 32W Erstatt
     • 12W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

     På lager.
    • A+
     233,00 kr
     v. 10+  209,70 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 1600lm Lysstyrke
     • 48W Erstatt
     • 18W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

     På lager.
    • A++
     213,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Dimbar
     • 650lm Lysstyrke
     • 8W Erstatt
     • 5W Forbruk
     • 140° Spredning

     5W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 8W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 8W HE. Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 5W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

     På lager.
    • A++
     398,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     • 4000lm Lysstyrke
     • 58W Erstatt
     • 25W Forbruk
     • 180° Spredning

     LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke nødvendig... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

     På lager.
    • A+
     4 378,40 kr 5 473,00 kr -20%
     Kulør: Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 7200lm Lysstyrke
     • 60W Forbruk

     ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc

     Redusert pris!
     På lager.
    • A+
     4 168,00 kr 5 210,00 kr -20%
     Kulør: Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 4800lm Lysstyrke
     • 40W Forbruk

     ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc

     Redusert pris!
     Forventet sendt om 22 dager.
    • A+
     3 344,00 kr 4 180,00 kr -20%
     Kulør: Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 4800lm Lysstyrke
     • 40W Forbruk

     ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc

     Redusert pris!
     Forventet sendt om 22 dager.
    • A++
     219,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Dimbar
     • 910lm Lysstyrke
     • 13W Erstatt
     • 7W Forbruk
     • 140° Spredning

     7W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 13W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 13W HE.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 7W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

     På lager.
    • A++
     1 099,20 kr 1 374,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 7800lm Lysstyrke
     • 60W Forbruk
     • 120° Spredning

     60W vanntett LED armatur. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Lyskilden er innebygd. 60W vanntett LED armatur....

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     868,00 kr 1 085,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 5200lm Lysstyrke
     • 40W Forbruk
     • 120° Spredning

     40W vanntett LED armatur. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Lyskilden er innebygd. 40W vanntett LED armatur....

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     616,00 kr 770,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 2600lm Lysstyrke
     • 20W Forbruk
     • 120° Spredning

     ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 20W. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Lyskilden er innebygd. ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 20W....

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     308,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Dimbar
     • 2340lm Lysstyrke
     • 39W Erstatt
     • 18W Forbruk
     • 140° Spredning

     18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 39W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 21W HE eller 39W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

     På lager.
    • A++
     84,80 kr 106,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 1120lm Lysstyrke
     • 7W Forbruk
     • 160° Spredning

     LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1120 lumen og et forbruk på 7W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     363,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     • 1550lm Lysstyrke
     • 24W Erstatt
     • 10W Forbruk
     • 180° Spredning

     Nydelig 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder. Nydelig 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte...

     På lager.
    • A++
     173,60 kr 217,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 1920lm Lysstyrke
     • 12W Forbruk
     • 160° Spredning

     LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1920 lumen og et forbruk på 12W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     206,40 kr 258,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 2400lm Lysstyrke
     • 15W Forbruk
     • 160° Spredning

     LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen og et forbruk på 15W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     393,60 kr 492,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 4800lm Lysstyrke
     • 30W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-lyskilden er innebygd. LED-lyskilden er innebygd.

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     419,20 kr 524,00 kr -20%
     Kulør: Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 3840lm Lysstyrke
     • 24W Forbruk
     • 120° Spredning

     Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 12 armaturer i serie. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 12 armaturer i serie.

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     661,60 kr 827,00 kr -20%
     Kulør: Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 5120lm Lysstyrke
     • 32W Forbruk
     • 120° Spredning

     Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 9 armaturer i serie. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 9 armaturer i serie.

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     206,40 kr 258,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 2400lm Lysstyrke
     • 15W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrke for den varm hvide variant er 2250 lumens og neutral hvid 2400 lumens. LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrke for den varm hvide variant er 2250 lumens og...

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     466,40 kr 583,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 6080lm Lysstyrke
     • 38W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrken for varm hvit er 5700 lumens. LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrken for varm hvit er 5700 lumens.

     Redusert pris!
     På lager.
    • 98,00 kr

      Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og høyden kan lett justeres i toppbraketten etter behov. Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og...

      På lager.
     • A+
      320,80 kr 401,00 kr -20%
      Kulør: Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar
      • 3400lm Lysstyrke
      • 72W Erstatt
      • 36W Forbruk
      • 120° Spredning

      Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 2 stk. 18W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den...

      Redusert pris!
      Forventet sendt om 11 dager.
     • A++
      462,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: 0-10V dimbar
      • 1215lm Lysstyrke
      • 18W Erstatt
      • 9W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • A++
      541,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: 0-10V dimbar
      • 2430lm Lysstyrke
      • 36W Erstatt
      • 18W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • A++
      367,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      • 2430lm Lysstyrke
      • 36W Erstatt
      • 18W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • A+
      362,00 kr
      Kulør: Varm
      Dimbar: Dimbar
      • 1350lm Lysstyrke
      • 30W Erstatt
      • 12W Forbruk
      • 180° Spredning

      Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.Dette er en... Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

      På lager.
     • A+
      269,00 kr
      Kulør: Nøytral
      Dimbar: Dimbar
      • 780lm Lysstyrke
      • 15W Erstatt
      • 7W Forbruk
      • 180° Spredning

      LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

      På lager.
     • A++
      272,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      • 950lm Lysstyrke
      • 15W Erstatt
      • 7W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • A+
      224,00 kr
      Kulør: Nøytral
      Dimbar: Dimbar
      • 1000lm Lysstyrke
      • 18W Erstatt
      • 9W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • A++
      244,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      • 1215lm Lysstyrke
      • 18W Erstatt
      • 9W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers leveringstid.... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • A+
      264,00 kr
      Kulør: Varm
      Dimbar: Dimbar
      • 1570lm Lysstyrke
      • 30W Erstatt
      • 14W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers leveringstid.... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • A++
      302,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      • 1890lm Lysstyrke
      • 30W Erstatt
      • 14W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers leveringstid.... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • A++
      368,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      • 2300lm Lysstyrke
      • 38W Erstatt
      • 17W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers leveringstid.... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • A+
      293,00 kr
      Kulør: Nøytral
      Dimbar: Dimbar
      • 2460lm Lysstyrke
      • 58W Erstatt
      • 22W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • A+
      546,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      • 1890lm Lysstyrke
      • 54W Erstatt
      • 18W Forbruk
      • 180° Spredning

      4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte vanlige T5 lysrør.Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv. 4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte...

      På lager.
     • A++
      574,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar
      • 3375lm Lysstyrke
      • 58W Erstatt
      • 25W Forbruk
      • 180° Spredning

      Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

      På lager.
     • A+
      442,00 kr
      Kulør: Nøytral
      • 2400lm Lysstyrke
      • 58W Erstatt
      • 22W Forbruk
      • 180° Spredning

      LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen, et forbruk på 22W, samt en spredning på 180 grader. Med smart Mikrobølge sensor - 2 lysnivåer. 10% slumrebelysning uten bevegelse,... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

      På lager.
     • 158,00 kr

       Fin LED-armatur klar til montering av 2x 60cm LED rør.Leveres uten rør.LED T8 rør må kjøpes separat. Fin LED-armatur klar til montering av 2x 60cm LED rør.Leveres uten...

       På lager.
      • 235,00 kr

        Fin LED-armatur klar til montering av 2x 120cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Fin LED-armatur klar til montering av 2x 120cm LED rør. Leveres...

        På lager.
       • A++
        288,00 kr
        • 1850lm Lysstyrke
        • 30W Erstatt
        • 14W Forbruk
        • 180° Spredning

        Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

        På lager.
       • 94,40 kr 118,00 kr -20%

         Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt...

         Redusert pris!
         På lager.
        • 113,60 kr 142,00 kr -20%

          Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og...

          Redusert pris!
          På lager.
         • A+
          69,60 kr 87,00 kr -20%
          Kulør: Varm, Nøytral
          • 1200lm Lysstyrke
          • 18W Erstatt
          • 10W Forbruk
          • 160° Spredning

          LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 1200 lumen og et forbruk på 10W.Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

          Redusert pris!
          På lager.
         • A+
          629,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          Dimbar: Dimbar
          • 1890lm Lysstyrke
          • 54W Erstatt
          • 18W Forbruk
          • 180° Spredning

          4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte vanlige T5 lysrør.Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv. 4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte...

          På lager.
         • A++
          370,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          Dimbar: Dimbar
          • 1890lm Lysstyrke
          • 39W Erstatt
          • 14W Forbruk
          • 180° Spredning

          4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte vanlige T5 lysrør.Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv. 4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte...

          På lager.
         • A+
          79,20 kr 99,00 kr -20%
          Kulør: Nøytral, Kald
          • 1200lm Lysstyrke
          • 25W Erstatt
          • 14W Forbruk
          • 160° Spredning

          LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1200 lumen og et forbruk på 14W. Erstatter et vanlig 25 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

          Redusert pris!
          Forventet sendt om 11 dager.
         • A++
          667,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          • 3900lm Lysstyrke
          • 70W Erstatt
          • 29W Forbruk
          • 180° Spredning

          LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 3900 lumen og et forbruk på 29W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

          På lager.
         • A+
          548,80 kr 686,00 kr -20%
          Kulør: Varm, Nøytral
          • 2400lm Lysstyrke
          • 58W Erstatt
          • 22W Forbruk
          • 180° Spredning

          LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 2400 lumen, et forbruk på 22W, samt en spredning på 180 grader.Med smart sensor - 2 lysnivåer. 10% slumrebelysning uten bevegelse, ved bevegelse 100% belysning.... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

          På lager.
         • A+
          291,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral
          Dimbar: Ikke dimbar
          • 840lm Lysstyrke
          • 16W Erstatt
          • 9W Forbruk
          • 160° Spredning

          2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d. Krever ikke ombygging av den eksisterende armaturen. Forbruk på 9W og 840 lumens. 4 pins.​ Varm hvit. 2D-kompaktrør til...

          På lager.
         • A
          387,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          Dimbar: Ikke dimbar
          • 1410lm Lysstyrke
          • 30W Erstatt
          • 18W Forbruk
          • 160° Spredning

          2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d. Krever ikke ombygging av den eksisterende armaturen. Forbruk på 18W og 1410 lumens. 4 pins.​ 2D-kompaktrør til...

          På lager.
         • A++
          197,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          • 950lm Lysstyrke
          • 15W Erstatt
          • 7W Forbruk
          • 180° Spredning

          LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 950 lumen og et forbruk på 7W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

          På lager.
         • A++
          224,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          • 1215lm Lysstyrke
          • 18W Erstatt
          • 9W Forbruk
          • 180° Spredning

          LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1215 lumen og et forbruk på 9W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

          På lager.
         • A++
          260,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          • 1890lm Lysstyrke
          • 30W Erstatt
          • 14W Forbruk
          • 180° Spredning

          LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 1890 lumen og et forbruk på 14W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

          På lager.
         • A++
          290,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          • 2430lm Lysstyrke
          • 36W Erstatt
          • 18W Forbruk
          • 180° Spredning

          LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 2430 lumen og et forbruk på 18W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

          På lager.
         • A++
          400,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          • 3375lm Lysstyrke
          • 58W Erstatt
          • 25W Forbruk
          • 180° Spredning

          LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 3375 lumen og et forbruk på 25W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

          På lager.
         • A++
          307,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          • 1890lm Lysstyrke
          • 39W Erstatt
          • 14W Forbruk
          • 180° Spredning

          4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20% ekstra kraft. (guide inkludert)Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).1890 lumen (lysstyrke).14W.Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv.Velg mellom: Varmhvit, Nøytral hvit,... 4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20%...

          På lager.
         • A++
          329,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          Dimbar: Dimbar
          • 1200lm Lysstyrke
          • 24W Erstatt
          • 9W Forbruk
          • 180° Spredning

          4. Generasjon. Instant fit. Monteres direkte på armaturen for erstatning av alminnelig T5 lysstoffrør. Bemerk ca. 1 cm tykkere enn tradisjonelt T5 lysstoffrør (½ cm på hver side). 1200 lumen (lysstyrke) Dimbar - dempes med standard forkants-demper. 9w. LED i høyeste kvaliteten - disse rør er perfekte i kontorer, skoler, produksjon mv. Velg mellom:... 4. Generasjon. Instant fit. Monteres direkte på armaturen for erstatning av alminnelig...

          På lager.
         • A++
          390,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          • 2430lm Lysstyrke
          • 54W Erstatt
          • 18W Forbruk
          • 180° Spredning

          4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20% ekstra kraft. (guide inkludert).Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).2430 lumen (lysstyrke).18W.Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv.Velg mellom: Varmhvit, Nøytral hvit,... 4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20%...

          På lager.
         • A++
          494,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          • 2970lm Lysstyrke
          • 54W Erstatt
          • 22W Forbruk
          • 180° Spredning

          4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20% ekstra kraft. (guide inkludert).Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).2970 lumen (lysstyrke).22W.Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv.Velg mellom: Varmhvit, Nøytral hvit,... 4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20%...

          På lager.
         • A++
          250,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          • 1200lm Lysstyrke
          • 24W Erstatt
          • 9W Forbruk
          • 180° Spredning

          4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20% ekstra kraft. (guide inkludert).Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).1200 lumen (lysstyrke).9W.Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv.Velg mellom: Varmhvit, Nøytral hvit,... 4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20%...

          På lager.
         • A++
          513,00 kr
          Kulør: Varm, Nøytral, Kald
          • 2300lm Lysstyrke
          • 38W Erstatt
          • 17W Forbruk
          • 180° Spredning

          LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 2300 lumen og et forbruk på 17W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

          På lager.
         • A+
          225,00 kr
          • 1350lm Lysstyrke
          • 30W Erstatt
          • 12W Forbruk
          • 180° Spredning

          Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

          På lager.
         • 418,00 kr

           Fin LED-armatur klar til montering av 1 x60cm LED rør.   Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Fin LED-armatur klar til montering av 1 x60cm LED rør.  ...

           På lager.
          • 495,00 kr

            Fin LED-armatur i ploykarbonat, klar til montering av 1 x 120cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat.2 stk montasjeklips og 2 ender medfølger.Leveres gjennomtrådet med 2,5 kvadrat ledning i basen. Fin LED-armatur i ploykarbonat, klar til montering av 1 x 120cm LED rør....

            På lager.
           • 583,00 kr

             Fint LED-armatur i polykarbonat, klar til montering av 1x 150cm LED rør. Leveres uten rør.LED T8 rør må kjøpes separat.2 stk montasjeklips og 2 ender medfølger.Leveres gjennomtrådet med 2,5 kvadrat ledning i basen.  Fint LED-armatur i polykarbonat, klar til montering av 1x 150cm LED rør....

             På lager.
            • A+
             52,80 kr 66,00 kr -20%
             Kulør: Varm
             • 800lm Lysstyrke
             • 18W Erstatt
             • 10W Forbruk
             • 160° Spredning

             LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 800 lumen og et forbruk på 10W. Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

             Redusert pris!
             På lager.
            • A
             318,40 kr 398,00 kr -20%
             Kulør: Nøytral, Kald
             Dimbar: Ikke dimbar
             • 2800lm Lysstyrke
             • 120W Erstatt
             • 36W Forbruk
             • 120° Spredning

             36W vanntett LED armatur. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Lyskilden er innebygd. 36W vanntett LED armatur. Armaturen har kabelinnføring i den...

             Redusert pris!
             På lager.
            • A++
             450,00 kr
             Kulør: Varm, Nøytral, Kald
             • 3000lm Lysstyrke
             • 55W Erstatt
             • 23W Forbruk
             • 120° Spredning

             Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

             På lager.
            • A+
             662,00 kr
             Kulør: Varm
             Dimbar: Ikke dimbar, 0-10V dimbar, Dimbar
             • 1600lm Lysstyrke
             • 35W Erstatt
             • 18W Forbruk
             • 120° Spredning

             Sirkel LED rør.Forbruk på 18W og 1600 lumens. Diameter: 30cm. Varm hvit.1-10V utgave er med ekstern driver. Sirkel LED rør.Forbruk på 18W og 1600 lumens. Diameter: 30cm....

             På lager.
            • A++
             183,00 kr 244,00 kr -25%
             Kulør: Varm, Nøytral
             • 1300lm Lysstyrke
             • 14W Erstatt
             • 9W Forbruk
             • 160° Spredning

             9W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen.Bemerk dette rør virker bare med 14W HE ballaster.Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 14W HE eller 24W HO. 9W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

             Redusert pris!
             På lager.
            • A
             313,60 kr 392,00 kr -20%
             Kulør: Nøytral, Kald
             Dimbar: Ikke dimbar
             • 2880lm Lysstyrke
             • 200W Erstatt
             • 36W Forbruk
             • 120° Spredning

             Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 8 armaturer i serie. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 8 armaturer i serie.

             Redusert pris!
             Utsolgt
            • A+
             219,00 kr
             Kulør: Varm, Nøytral
             • 1000lm Lysstyrke
             • 18W Erstatt
             • 9W Forbruk
             • 120° Spredning

             Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.   Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.  

             På lager.
            • A+
             268,00 kr
             • 1530lm Lysstyrke
             • 36W Erstatt
             • 18W Forbruk
             • 160 ° Spredning

             LED lysrør, som er montert direkte i armaturen og fungerer som erstatning for en vanlig lysrør.Erstatter en standard 36W lysrør og gir i de fleste tilfeller opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende røret.Den har en god spredning på 160 grader. LED lysrør, som er montert direkte i armaturen og fungerer som erstatning for en vanlig...

             På lager.
            • A
             371,20 kr 464,00 kr -20%
             Kulør: Nøytral, Kald
             Dimbar: Ikke dimbar
             • 3840lm Lysstyrke
             • 250W Erstatt
             • 48W Forbruk
             • 120° Spredning

             Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 6 armaturer i serie. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 6 armaturer i serie.

             Redusert pris!
             På lager.
            • A+
             223,20 kr 279,00 kr -20%
             Kulør: Varm, Kald
             Dimbar: Ikke dimbar
             • 1800lm Lysstyrke
             • 40W Erstatt
             • 20W Forbruk
             • 120° Spredning

             Redusert pris!
             På lager.
            • A+
             158,40 kr 198,00 kr -20%
             Kulør: Varm, Nøytral
             Dimbar: Ikke dimbar
             • 900lm Lysstyrke
             • 20W Erstatt
             • 10W Forbruk
             • 120° Spredning

             Redusert pris!
             På lager.
            • A
             199,20 kr 249,00 kr -20%
             Kulør: Nøytral, Kald
             Dimbar: Ikke dimbar
             • 1440lm Lysstyrke
             • 100W Erstatt
             • 18W Forbruk
             • 120° Spredning

             Armaturen har kabelinnføring i hver gavel.Max 16 armaturer i serie. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel.Max 16 armaturer i serie.

             Redusert pris!
             På lager.
            • A+
             329,00 kr
             Kulør: Varm
             • 1200lm Lysstyrke
             • 26W Erstatt
             • 12W Forbruk
             • 160° Spredning

             2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d. Krever ikke ombygging av den eksisterende armaturen.Forbruk på 12W og 1200 lumens. 2 pins.​ Varm hvit. 2D-kompaktrør til...

             På lager.
            • 60,00 kr

              100 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. Med støpsel for tilkobling i vanlig kontakt. Slå på / av bryteren. 100 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. Med støpsel for tilkobling i...

              På lager.
             • A+
              329,00 kr
              Kulør: Varm, Nøytral
              • 1200lm Lysstyrke
              • 26W Erstatt
              • 12W Forbruk
              • 160° Spredning

              2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d. Krever ikke ombygging av den eksisterende armaturen. Forbruk på 12W og 1200 lumens. 4 pins.​ Varm hvit. 2D-kompaktrør til...

              På lager.
             • 21,00 kr

               Kabelinnføring til IP65 armatur. Med gummiring og avlastning, 16mm. Kabelinnføring til IP65 armatur. Med gummiring og avlastning, 16mm.

               På lager.
              • A++
               509,00 kr
               Kulør: Varm, Nøytral, Kald
               • 3375lm Lysstyrke
               • 58W Erstatt
               • 25W Forbruk
               • 160° Spredning

               LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 3375 lumen og et forbruk på 25W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

               På lager.
              • A++
               264,00 kr
               Kulør: Varm, Nøytral, Kald
               Dimbar: Ikke dimbar
               • 1600lm Lysstyrke
               • 24W Erstatt
               • 10W Forbruk
               • 160° Spredning

               Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

               På lager.
              • A++
               296,00 kr
               Kulør: Varm, Nøytral
               • 3040lm Lysstyrke
               • 30W Erstatt
               • 19W Forbruk
               • 180° Spredning

               Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

               På lager.
              • A++
               469,00 kr
               Kulør: Varm, Nøytral
               • 3100lm Lysstyrke
               • 30W Erstatt
               • 23W Forbruk
               • 120° Spredning

               Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

               På lager.
              Viser 1 - 150 av 175 produkter