Filter by

Pris
6 kr 3522 kr
Lengde (cm)
more... less
Erstatt (Watt)
8 250
Forbruk
4 W 60 W
Lysstyrke
360 lm 7800 lm
Kulør
more... less
Dimbar
more... less
Sensor type
more... less
Filter

LED lysrør

Tilbud

LED lysrør
 • LED lysrørarmatur

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du tar en kikk på denne siden vil du se det utvalget vi tilbyr innenfor LED lysrør armatur. Vi har valgt å dele siden inn i flere kategorier så du lettere skal kunne navigere deg rundt og finne akkurat det produktet du leter etter.

  Vi har lysrørarmatur både med og uten LED for å gi deg flere valgmuligheter og muligheten til å spesialtilpasse produktet etter ditt behov. Det du kan være sikker på er at produktene vi tilbyr her inne er av den aller beste kvalitet uten at det går utover prisen.

  Derfor, hvis du trenger et nytt lysrørarmatur, vil du finne ett her som garantert vil passe perfekt til det behovet du skulle ha. Klikk deg videre inn på hvert produkt og les mer om dets detaljer og funksjoner slik at du er sikker på at det produktet du kjøper er det riktige.

 • T8 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Bla deg nedover på denne siden og utforsk det varierte og gode utvalget vi tilbyr innenfor kategorien LED lysrør med T8 sokkel. Våre LED lysrør er utrolig anvendelige slik at det skal være så lett som mulig for våre kunder å velge LED ved sitt neste kjøp.

  I de fleste tilfeller kan du bare montere lysrøret i den armaturen du allerede har, selv om du har hatt en vanlig lysstoffrør der tidligere. Hvis du trenger et nytt lysstoffrør vil vi absolutt anbefale deg å kjøpe LED. Det er både energibesparende og miljøvennlig uten at det går ned på funksjon eller kvalitet.

  Faktisk vil våre LED lysstoffrør ofte ha opp mot 50% mer lys på gulvarealet enn et vanlig lysstoffrør. Nøl ikke med å klikke deg inn på produktene for å få mer detaljert informasjon, slik at du kan finne et som passer perfekt til ditt formål og bruksområde.

 • T8 LED lysrør dimbar

  Pris garanti led lyskilder

  Selv om det kanskje er vanskelig å forestille seg vil du her kunne finne et bredt utvalg av LED lysrør med dimbar funksjon. Bokstavene T8 forteller deg hvilken sokkelstørrelse disse lysstoffrørene har.

  Annen informasjon vil du kunne finne ved å bla deg nedover eller klikke deg inn på produktet. Her vil du blant annet se at de har en lysspredning på 180 grader, har varierende lysstyrke fra 780 lumen til 3375 lumen.

  Dette vil si at du kan plukke og velge det lysstoffrøret som passer til ditt formål. Disse passer perfekt både til stua, på badet og på arbeidsplassen. Kanskje du skal benytte dem i en butikk? Uansett kan du nesten alltid erstatte ditt vanlige lysstoffrør med et av våre i LED. Dette betyr at du kan beholde din eksisterende armatur hvis du skulle ønske det. Ved å dimme kan du skape akkurat den stemningen du vil til enhver anledning.

 • T8 LED lysrør m/sensor

  Pris garanti led lyskilder

  Som en del av vårt utvalg av LED lysrør med T8 sokkel er flere av disse med sensor. Dette gir deg utrolige muligheter og et mye lettere liv. Forestill deg å ha en lyskilde som skrur seg på av seg selv når den oppfanger bevegelse innenfor sin rekkevidde.

  I tillegg er de fleste av våre LED lysrør med sensor så anvendelige at du bare kan montere de i din eksisterende armatur. I tillegg til å ha en sterk lysstyrke og en god spredning har disse lysrørene en sensor med lang rekkevidde.

  Dette gjør at den vil fange opp bevegelsene i rommet med det samme det vil være behov for lys. For flere av disse lysrørene er det også forskjellige lysnivåer så du kan velge det som passer best for ditt formål. Hvis du er interessert i litt mer avansert informasjon om produktet så kan du klikke deg inn på det. 

 • T5 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du leter etter T5 LED lysrør er det her du kan finne Ledlyskilder sitt store utvalg i denne kategorien. Våre lysstoffrør gir fra seg et behagelig og pent lys som dekker godt og som lyser opp det området du ønsker.

  I de fleste tilfeller vil du få et bedre produkt hvis du velger LED når du kjøper lysstoffrør sammenlignet med hvis du kjøper et vanlig lysrør. I tillegg er våre produkter i den aller beste kvalitet. Dette kan vi blant annet garantere da de fleste av disse produktene tilhører LEDlife serien.

  De er ekstremt lette å montere og du vil få all veiledning du skulle ha behov for. Dette er fordi vi ønsker at du skal få glede av ditt nye LED lysstoffrør med det samme. Hvis du tidligere har hatt et vanlig lysstoffrør vil du oppleve at våre LED lysrør er minst like gode, om ikke bedre. 

 • T5 LED lysrør dimbar

  Pris garanti led lyskilder

  Vi kan her på denne siden stolt vise frem Ledlyskilders brede og gode utvalg innenfor kategorien T5 LED lysrør med dimbar funksjon. At lysrørene er dimbare gir deg fantastiske muligheter ved at du hele tiden kan bestemme lysstyrken i rommet lysrøret skal lyse opp.

  Hvis du trenger sterkt lys for å kunne se godt vil dette være mulig, men hvis du har lyst til å ha dempet belysning for å lage en mer hyggelig stemning vil dette også være mulig. Hvis du skulle være usikker på om dette lysrøret passer inn i din eksisterende armatur vil du kunne se bilder og illustrasjoner ved å klikke deg inn på produktet.

  Og ja, i de fleste tilfeller trenger du ikke en ny armatur selv om du går over fra vanlig lysrør til LED lysrør. Vi ønsker at våre produkter skal være så anvendelige som mulig. Kjøp ditt nye LED lysstoffrør hos oss.

 • 2G11 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden vil du kunne få en god oversikt over våre lysstoffrør i kategorien 2G11. Hvis du er usikker på hvilken kategori det lysstoffrøret du leter etter er og ikke føler du har nok kunnskap til å kunne finne frem til dette på egenhånd har vi god informasjon på våre sider, både i form av illustrerende bilder og detaljert informasjon.

  Informasjonen er oversiktlig og lettleselig slik at den ikke skal være for teknisk og komplisert å forstå. Hvis du tidligere er vant til å ha et vanlig lysstoffrør men har å vurdere å heller kjøpe LED denne gangen kan vi fortelle deg at dette er et meget godt valg.

  LED lysstoffrør har de samme funksjonene som et vanlig lysstoffrør, i tillegg til å være mye mer energibesparende. Derfor vil du få et produkt i bedre kvalitet til en eksepsjonelt god pris. Her er alle produktene i LEDlife serien.

 • 2D kompakt lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du er på utkikk etter et nytt 2D kompakt lysrør vil du, ved å bla deg nedover på denne siden, få et oversiktlig overblikk over det vi kan tilby innenfor denne kategorien. Våre LED 2D kompakte lysrør gir fra seg et pent og behagelig lys som du kan montere og benytte akkurat der du skulle ønske det.

  Det er nærmest ingen begrensninger på området du kan benytte disse lyskildene. Lys er noe av det viktigste man kan tilføre et rom for å skape den stemningen man ønsker. Derfor kan vi tilby lysrør til ethvert formål du skulle ha, om det for eksempel skulle være en hyggelig stemning, en seriøs stemning eller en festlig stemning.

  Hvis du synes denne formen for lysrør virker komplisert anbefaler vi deg å klikke deg inn på produktene, se på bildene og sammenligne dem med det du for eksempel har benyttet deg av tidligere.

 • 2G10 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Vi tilbyr mange former for lysstoffrør på våre hjemmesider, også 2G10 LED lysrør. Dette er en spesiell form for lysrør og den informasjonen du skulle trenge for å finne ut om det er denne typen du leter etter vil du finne hvis du går inn på produktet.

  Å kjøpe ditt nye lysstoffrør i typen LED er et meget godt valg. Hvis du sammenligner med vanlige lysstoffrør vil vårt 2G10 LED lysrør gi fra seg den samme lysstyrken om lysrør med samme lengde. Det er en trygg og god form for lyskilde og du vil legge merke til all den energien du sparer ved å velge LED.

  Fargen på lyset er varm hvit – en farge som både er pen og behagelig. Lyset som dette lysrøret slipper ut er dekkende og har en meget god spredning. I tillegg vil du få et lysrør med en ekstremt god levetid.

LED lysrør175 produkter

Pris garanti led lyskilder

Ledlyskilder kan tilby våre kunder et eksepsjonelt stort, godt og variert utvalg av lysrør av typen LED. Det som er viktig for oss er at våre kunder kan velge LED når de skal kjøpe nytt lysrør uten at de blir tvunget til å gå ned på funksjon og kapasitet. Våre LED lysrør tilsvarer derfor lysrør av den klassiske typen, men som i tillegg har fordelene som følger med å kjøpe et LED produkt.

Dette vil si at du får et lysrør som er meget besparende både når det kommer til energi og miljø. Våre lyskilder er av den beste kvalitet og gir fra seg et godt og dekkende lys, blant annat med vores 2d led lysrør sikrer du en hyggelig stemning. Vi er veldig opptatt av at våre kunder sitter igjen med et produkt de er meget fornøyd med.

Vi har delt de forskjellige typene av produkter inn i kategorier så du lettere skal kunne finne akkurat den lyskilden du leter etter.

per side
Viser 1 - 150 av 175 produkter
 • A+
  71,20 kr 89,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar

  Samsung LED chip, 10W LED rør, 60 cm
  • 850lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED lysrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 850 lumen og et forbruk på 10W.Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget... LED lysrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og...

  Redusert pris!
  På lager - sendes omgående
 • A+
  114,40 kr 143,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar

  Samsung LED chip, 18W LED rør, 120 cm
  • 1700lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED lysrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 1700 lumen og et forbruk på 18W.Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget... LED lysrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker...

  Redusert pris!
  På fjern lager - levering om 14 dager
 • A+
  105,60 kr 132,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral

  22W LED rør, 150 cm
  • 1900lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysrør.Har en lysstyrke på 1900 lumen og et forbruk på 22W.Erstatter et vanlig 58 watt lysrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

  Redusert pris!
  På lager - sendes omgående
 • A++
  132,80 kr 166,00 kr -20%
  Kulør: Varm

  22W LED rør, 150 cm
  • 3000lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 3000 lumen og et forbruk på 22W.Vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret.Laget... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

  Redusert pris!
  På lager - sendes omgående
 • A+
  130,40 kr 163,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar

  Samsung LED chip, 22W LED rør, 150 cm
  • 2000lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED lysrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 2000 lumen og et forbruk på 22W.Erstatter et vanlig 55 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED lysrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker...

  Redusert pris!
  På lager - sendes omgående
 • A++
  372,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald

  14W LED rør, 97 cm
  • 1890lm Lysstyrke
  • 23W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 1890 lumen og et forbruk på 14W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  610,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral

  0-100%, 22W LED rør med mikrobølge sensor, 150 cm
  • 2400lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 180° Spredning

  4. Generasjon.Monters direkte i armaturen for erstatning av vanlig LED lysrør.Med smart sensor - ingen lys når der ikke er bevegelse og 100% lys ved bevegelse. 4. Generasjon.Monters direkte i armaturen for erstatning av vanlig LED lysrør....

  På lager - sendes omgående
 • A++
  312,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar

  Dimbar, 19W LED rør, 114,9 cm
  • 3040lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 120° Spredning

  På lager - sendes omgående
 • A++
  312,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar

  1-10V dimbar, 19W LED rør, 114,9 cm
  • 3040lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 120° Spredning

  På lager - sendes omgående
 • A++
  354,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar

  Dimbar, 23W LED rør, 144,9 cm
  • 3680lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 23W Forbruk
  • 120° Spredning

  På lager - sendes omgående
 • A++
  354,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar

  1-10V dimbar, 23W LED rør, 144,9 cm
  • 3680lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 23W Forbruk
  • 120° Spredning

  På lager - sendes omgående
 • 416,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar

  Ekstern driver, 1-10V dimbar, 25W LED rør, 150 cm
  • 3300lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 120° Spredning

  ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer.Ekstern driver.​Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer.Ekstern driver.​Det medfølger...

  På fjern lager - levering om 14 dager
 • A++
  132,80 kr 166,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar

  Samsung LED chip, 18W LED rør, 120 cm
  • 2250lm Lysstyrke
  • 36W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2250 lumen og et forbruk på 18W. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks.... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig...

  Redusert pris!
  På fjern lager - levering om 14 dager
 • A+
  328,00 kr 410,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar

  Samsung LED chip, 120 cm, 230V
  • 4800lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk

  LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrken for den varm hvite varianten er 4200 lumens. LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrken for den varm hvite varianten er 4200 lumens.

  Redusert pris!
  På lager - sendes omgående
 • A++
  171,20 kr 214,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar

  Samsung LED chip, 60 cm, 230V
  • 2400lm Lysstyrke
  • 20W Forbruk
  • 110° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. LED-lyskilden er innebygd.

  Redusert pris!
  På lager - sendes omgående
 • A++
  114,40 kr 143,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar

  Samsung LED chip, 30 cm, 230V
  • 1200lm Lysstyrke
  • 10W Forbruk
  • 110° Spredning

  LED-lyskilden er innebygd. LED-lyskilden er innebygd.

  Redusert pris!
  På lager - sendes omgående
 • A++
  527,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: 0-10V dimbar

  1-10V dimbar, 14W LED rør, 90 cm
  • 1890lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 14W Forbruk
  • 180° Spredning

  ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.

  På lager - sendes omgående
 • A++
  416,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: 0-10V dimbar

  1-10V dimbar, 7W LED rør, 45 cm
  • 950lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 7W Forbruk
  • 180° Spredning

  ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.

  På lager - sendes omgående
 • A++
  271,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: 0-10V dimbar

  1-10V dimbar, 13W LED rør, 84,9cm
  • 2080lm Lysstyrke
  • 39W Erstatt
  • 13W Forbruk
  • 120° Spredning

  På lager - sendes omgående
 • A++
  211,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral

  9W LED rør, 33 cm
  • 1200lm Lysstyrke
  • 10W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 1200 lumen og et forbruk på 9W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et...

  På lager - sendes omgående
 • A++
  569,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral

  LED rør, 19W, 54cm, 2G11
  • 2600lm Lysstyrke
  • 56W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 360° Spredning

  Fin 2G11-lysstoffrør. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av...

  På lager - sendes omgående
 • A++
  180,80 kr 226,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar

  Samsung LED chip, 22W LED rør, 150 cm
  • 3000lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED lysrør med Samsung LED Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 3000 lumen og et forbruk på 22W.Vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret.... LED lysrør med Samsung LED Chip, som monteres direkte i armaturen og...

  Redusert pris!
  På lager - sendes omgående
 • A++
  271,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Dimbar

  Dimbar, 13W LED rør, 84,9cm
  • 2080lm Lysstyrke
  • 39W Erstatt
  • 13W Forbruk
  • 120° Spredning

  På lager - sendes omgående
 • A++
  512,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald

  25W LED rør, 150 cm
  • 3375lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 25W Forbruk
  • 160° Spredning

  LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 3375 lumen og et forbruk på 25W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

  På lager - sendes omgående
 • A++
  266,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar

  Ekstern driver, 10W LED rør, 54,9 cm
  • 1600lm Lysstyrke
  • 24W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 160° Spredning

  Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

  På lager - sendes omgående
 • A++
  298,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral

  Ekstern driver, 19W LED rør, 114,9 cm
  • 3040lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 19W Forbruk
  • 180° Spredning

  Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

  På lager - sendes omgående
 • A++
  471,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral

  Ekstern driver, 23W LED rør, 144,9 cm
  • 3100lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 23W Forbruk
  • 120° Spredning

  Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

  På lager - sendes omgående
 • 21,00 kr

  Med gummiring og strekkavlaster, 16mm

   Kabelinnføring til IP65 armatur. Med gummiring og avlastning, 16mm. Kabelinnføring til IP65 armatur. Med gummiring og avlastning, 16mm.

   På lager - sendes omgående
  • A+
   520,00 kr 650,00 kr -20%
   Kulør: Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   150 cm, IP65, 230V
   • 4000lm Lysstyrke
   • 90W Erstatt
   • 48W Forbruk
   • 120° Spredning

   ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 48W som tilsvarer 250W. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Lyskilden er innebygd. Lysstyrke: 4000 lumens. Dimensjoner: 150 x 8,6 x 7 cm. ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 48W som tilsvarer 250W. Armaturen har...

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A+
   666,00 kr
   Kulør: Varm
   Dimbar: Ikke dimbar, 0-10V dimbar, Dimbar

   Ø30cm, 230V
   • 1600lm Lysstyrke
   • 35W Erstatt
   • 18W Forbruk
   • 120° Spredning

   Sirkel LED rør. 1-10V utgave er med ekstern driver. Sirkel LED rør. 1-10V utgave er med ekstern driver.

   På lager - sendes omgående
  • A+
   331,00 kr
   Kulør: Varm

   2D fatning, GR8q 2pin
   • 1200lm Lysstyrke
   • 26W Erstatt
   • 12W Forbruk
   • 160° Spredning

   2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d. Krever ikke ombygging av den eksisterende armaturen. 2 pins.​   2D-kompaktrør til...

   På lager - sendes omgående
  • A+
   331,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral

   2D fatning, GR10q 4pin
   • 1200lm Lysstyrke
   • 26W Erstatt
   • 12W Forbruk
   • 160° Spredning

   2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d. Krever ikke ombygging av den eksisterende armaturen. 4 pins.​   2D-kompaktrør til...

   På lager - sendes omgående
  • A+
   222,00 kr
   v. 10+  199,80 kr
   Dimbar: Ikke dimbar

   Ø36 cm, Erstatt sirkulære rør og kompakt rør
   • 3000lm Lysstyrke
   • 70W Erstatt
   • 36W Forbruk
   • 120° Spredning

   LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må...

   På lager - sendes omgående
  • A++
   481,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral

   Til ombygging, 28W LED rør, 144,9 cm
   • 4480lm Lysstyrke
   • 28W Forbruk
   • 180° Spredning

   Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

   På lager - sendes omgående
  • A+
   457,60 kr 572,00 kr -20%
   Kulør: Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   Inkl. 2 stk. 22W LED rør, IP65, 230V
   • 4000lm Lysstyrke
   • 110W Erstatt
   • 44W Forbruk
   • 120° Spredning

   Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 2 stk. 22W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen....

   Redusert pris!
   På fjern lager - levering om 14 dager
  • A++
   231,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   Ekstern driver, 5W LED rør, 28,8 cm
   • 675lm Lysstyrke
   • 8W Erstatt
   • 5W Forbruk
   • 160° Spredning

   Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere...

   På lager - sendes omgående
  • A++
   231,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Dimbar

   Dimbar, 10W LED rør, 54,9 cm
   • 1600lm Lysstyrke
   • 24W Erstatt
   • 10W Forbruk
   • 120° Spredning

   På lager - sendes omgående
  • A++
   231,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: 0-10V dimbar

   1-10V dimbar, 10W LED rør, 54,9 cm
   • 1600lm Lysstyrke
   • 24W Erstatt
   • 10W Forbruk
   • 120° Spredning

   På fjern lager - levering om 2-3 uker.
  • A+
   387,20 kr 484,00 kr -20%
   Kulør: Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   Inkl. 2 stk. 18W LED rør, IP65, 230V
   • 3400lm Lysstyrke
   • 72W Erstatt
   • 36W Forbruk
   • 120° Spredning

   Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 2 stk. 18W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen....

   Redusert pris!
   På fjern lager - levering om 14 dager
  • A++
   645,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral, Kald
   Dimbar: 0-10V dimbar

   1-10V dimbar, 25W LED rør, 150 cm
   • 3375lm Lysstyrke
   • 58W Erstatt
   • 25W Forbruk
   • 180° Spredning

   ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.

   På lager - sendes omgående
  • A++
   328,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   Ekstern driver, 13W LED rør, 84,9 cm
   • 2080lm Lysstyrke
   • 39W Erstatt
   • 13W Forbruk
   • 160° Spredning

   Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

   På lager - sendes omgående
  • A++
   465,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral, Kald
   Dimbar: 0-10V dimbar

   1-10V dimbar, 9W LED rør, 60 cm
   • 1215lm Lysstyrke
   • 18W Erstatt
   • 9W Forbruk
   • 180° Spredning

   ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.

   På lager - sendes omgående
  • A++
   544,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral, Kald
   Dimbar: 0-10V dimbar

   1-10V dimbar, 18W LED rør, 120 cm
   • 2430lm Lysstyrke
   • 36W Erstatt
   • 18W Forbruk
   • 180° Spredning

   ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.

   På lager - sendes omgående
  • A++
   426,40 kr 533,00 kr -20%
   Kulør: Nøytral, Kald
   Dimbar: Ikke dimbar

   Samsung LED chip, 150 cm, 230V
   • 6000lm Lysstyrke
   • 50W Forbruk
   • 110° Spredning

   LED-lyskilden er innebygd. LED-lyskilden er innebygd.

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A+
   298,80 kr 498,00 kr -40%
   Kulør: Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   Inkl. 2 stk. 22W LED rør, IP20
   • 4000lm Lysstyrke
   • 44W Forbruk
   • 160° Spredning

   Åpen LED-armatur inkludert T8 LED rør.Ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken. Åpen LED-armatur inkludert T8 LED rør.Ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i...

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A
   305,00 kr
   v. 10+  274,50 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Dimbar, 0-10V dimbar, Ikke dimbar

   Ø27 cm, Erstatt sirkulære rør og kompakt rør
   • 1900lm Lysstyrke
   • 70W Erstatt
   • 24W Forbruk
   • 120° Spredning

   LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Diameter: 27 cm LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V...

   På lager - sendes omgående
  • A++
   310,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Dimbar

   Erstatter 39W HO rør, 18W LED rør, 84,9 cm
   • 2340lm Lysstyrke
   • 39W Erstatt
   • 18W Forbruk
   • 140° Spredning

   18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 39W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 21W HE eller 39W HO. 18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

   På lager - sendes omgående
  • A++
   400,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral

   25W LED rør, 4000lm, 150 cm
   • 4000lm Lysstyrke
   • 58W Erstatt
   • 25W Forbruk
   • 180° Spredning

   LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke nødvendig å endre eksisterende armatur!  Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig...

   På lager - sendes omgående
  • A+
   125,60 kr 157,00 kr -20%
   Kulør: Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   60 cm, IP65, 230V
   • 1530lm Lysstyrke
   • 18W Forbruk
   • 120° Spredning

   LED-lyskilden er innebygd. Ledningen er ca. 15 cm og kan ikke skiftes ut. LED-lyskilden er innebygd. Ledningen er ca. 15 cm og kan ikke skiftes ut.

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A++
   620,00 kr 775,00 kr -20%
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   60cm, gennemfortrådet, easy connect, IP65
   • 2600lm Lysstyrke
   • 20W Forbruk
   • 120° Spredning

   ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 20W. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Lyskilden er innebygd. Lysstyrke: 2600 lumens. Dimensjoner:60 x 7,4 x 6,4 cm. ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 20W. Armaturen har kabelinnføring i...

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A++
   872,80 kr 1 091,00 kr -20%
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   120cm, gennemfortrådet, easy connect, IP65
   • 5200lm Lysstyrke
   • 40W Forbruk
   • 120° Spredning

   ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 40W. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Lyskilden er innebygd. Lysstyrke: 5200 lumens. Dimensjoner: 120 x 7,4 x 6,4 cm. ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 40W. Armaturen har kabelinnføring i...

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A+
   3 362,40 kr 4 203,00 kr -20%
   Kulør: Nøytral, Kald
   Dimbar: Ikke dimbar

   ATEX godkjent, RA 90, IP66 sprutsikker
   • 4800lm Lysstyrke
   • 40W Forbruk

   ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A++
   220,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Dimbar

   Erstatter 13W HE rør, 7W LED rør, 51,7 cm
   • 910lm Lysstyrke
   • 13W Erstatt
   • 7W Forbruk
   • 140° Spredning

   7W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 13W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 13W HE. 7W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør...

   På lager - sendes omgående
  • A++
   1 104,80 kr 1 381,00 kr -20%
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   150cm, gennemfortrådet, easy connect, IP65
   • 7800lm Lysstyrke
   • 60W Forbruk
   • 120° Spredning

   ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 60W. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Lyskilden er innebygd. Lysstyrke: 7800 lumens. Dimensjoner: 150 x 7 x 6 cm. ​Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 60W. Armaturen har kabelinnføring i...

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A++
   78,40 kr 98,00 kr -20%
   Kulør: Varm, Nøytral, Kald
   Dimbar: Ikke dimbar

   7W LED rør, 60 cm
   • 1120lm Lysstyrke
   • 7W Forbruk
   • 160° Spredning

   LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1120 lumen og et forbruk på 7W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret. I sjeldne tilfeller må armaturen... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig...

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A++
   139,20 kr 174,00 kr -20%
   Kulør: Varm, Nøytral, Kald
   Dimbar: Ikke dimbar

   160lm/W, 12W LED rør, 120 cm
   • 1920lm Lysstyrke
   • 12W Forbruk
   • 160° Spredning

   LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1920 lumen og et forbruk på 12W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret. I sjeldne tilfeller må armaturen... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig...

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A++
   435,20 kr 544,00 kr -20%
   Kulør: Varm, Nøytral, Kald
   Dimbar: Ikke dimbar

   150 cm, 160 lm/W, 230V
   • 6080lm Lysstyrke
   • 38W Forbruk
   • 120° Spredning

   LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrken for varm hvit er 5700 lumens. LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrken for varm hvit er 5700 lumens.

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A
   244,00 kr
   v. 10+  219,60 kr
   Dimbar: Ikke dimbar

   Ø22 cm, Erstatt sirkulære rør og kompakt rør
   • 1440lm Lysstyrke
   • 42W Erstatt
   • 18W Forbruk
   • 120° Spredning

   LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv....

   På lager - sendes omgående
  • 98,00 kr

   1,5 meter, justerbar høyde, sett med 2 stk

    Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og høyden kan lett justeres i toppbraketten etter behov. Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5...

    På lager - sendes omgående
   • A++
    365,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral

    LED lysstofrør, 10W, 16,5cm, 2G10, 155lm/w
    • 1550lm Lysstyrke
    • 24W Erstatt
    • 10W Forbruk
    • 180° Spredning

    Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder. Nydelig 2G10 lysstofrør.Sirka samme lysstyrke som lysstofrør...

    På fjern lager - levering om 2-3 uker.
   • A++
    184,00 kr 230,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    60 cm, 160 lm/W, 230V
    • 2400lm Lysstyrke
    • 15W Forbruk

    LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrke for den varm hvide variant er 2250 lumens og neutral hvid 2400 lumens. LED-lyskilden er innebygd.Lysstyrke for den varm hvide variant er 2250 lumens og...

    Redusert pris!
    På fjern lager - levering om 14 dager
   • A++
    480,80 kr 601,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    150 cm, 160 lm/W, IP65, 230V
    • 5120lm Lysstyrke
    • 32W Forbruk
    • 120° Spredning

    LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 10 armaturer i serie. LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 10 armaturer...

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A++
    160,00 kr 200,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar

    160lm/W, 15W LED rør, 150 cm
    • 2400lm Lysstyrke
    • 15W Forbruk
    • 160° Spredning

    LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen og et forbruk på 15W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A++
    355,20 kr 444,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    120 cm, 160lm/W, 230V
    • 4800lm Lysstyrke
    • 30W Forbruk

    LED-lyskilden er innebygd. LED-lyskilden er innebygd.

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A++
    388,80 kr 486,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar

    120 cm, 160 lm/W, IP65, 230V
    • 3840lm Lysstyrke
    • 24W Forbruk
    • 120° Spredning

    LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 10 armaturer i serie. LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 10 armaturer...

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    4 190,40 kr 5 238,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    ATEX godkjent, RA 90, IP66 sprutsikker
    • 4800lm Lysstyrke
    • 40W Forbruk

    ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    4 402,40 kr 5 503,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    ATEX godkjent, RA 90, IP66 sprutsikker
    • 7200lm Lysstyrke
    • 60W Forbruk

    ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc ATEX godkjent. Symbol: II 2 G Ex mb IIC T6 Gc

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A++
    1 998,00 kr
    Kulør: Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    150 cm, IP69, IK06, 3 års garanti
    • 7500lm Lysstyrke
    • 50W Forbruk
    • 120° Spredning

    LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel.

    På lager - sendes omgående
   • A+
    214,40 kr 268,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    120 cm, IP65, 230V
    • 3000lm Lysstyrke
    • 36W Forbruk
    • 120° Spredning

    LED-lyskilden er innebygd. Kan ikke seriekobles. LED-lyskilden er innebygd. Kan ikke seriekobles.

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    302,40 kr 378,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar

    150 cm, IP65, 230V
    • 4000lm Lysstyrke
    • 48W Forbruk
    • 120° Spredning

    LED-lyskilden er innebygd. Kan ikke seriekobles. LED-lyskilden er innebygd. Kan ikke seriekobles.

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    91,20 kr 114,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    Samsung LED chips, 30 cm
    • 360lm Lysstyrke
    • 4W Forbruk
    • 120° Spredning

    120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt. 20 cm forlengerkabel medfølger. Kan enkelt forlenges med ytterligere armaturer i serier. LED-lyskilden er innebygd. 120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med...

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A++
    1 998,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    120 cm, IP69, IK06, 3 års garanti
    • 6000lm Lysstyrke
    • 40W Forbruk
    • 120° Spredning

    LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel.

    På lager - sendes omgående
   • A++
    1 383,00 kr
    Kulør: Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    60 cm, IP69, IK06, 3 års garanti
    • 3000lm Lysstyrke
    • 20W Forbruk
    • 120° Spredning

    LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel.

    På fjern lager - levering om 2-3 uker.
   • A++
    231,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar

    Ekstern driver, 8W LED rør, 51,7 cm
    • 1080lm Lysstyrke
    • 13W Erstatt
    • 8W Forbruk
    • 160° Spredning

    Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere...

    På fjern lager - levering om 2-3 uker.
   • A+
    110,00 kr
    v. 10+  99,00 kr
    Dimbar: Ikke dimbar

    Ø11 cm, Erstatt sirkulære rør og kompakt rør
    • 500lm Lysstyrke
    • 15W Erstatt
    • 6W Forbruk
    • 120° Spredning

    LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V...

    På lager - sendes omgående
   • A+
    165,60 kr 207,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    Samsung LED chips, 120 cm
    • 1440lm Lysstyrke
    • 16W Forbruk
    • 120° Spredning

    120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt. 20 cm forlengerkabel medfølger. Kan enkelt forlenges med ytterligere armaturer i serier. LED-lyskilden er innebygd. 120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med...

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    84,00 kr 105,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    Samsung LED chips, 60 cm
    • 630lm Lysstyrke
    • 7W Forbruk
    • 120° Spredning

    120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt. 20 cm forlengerkabel medfølger. Kan enkelt forlenges med ytterligere armaturer i serier. LED-lyskilden er innebygd. 120 cm kompakt armatur. Tilkjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilkjøp 1 meter kabel med...

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • 284,80 kr 356,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar

    Inkl. 1 stk. 22W LED rør, IP65
    • 2000lm Lysstyrke
    • 120° Spredning

    Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 1 stk. 22W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen....

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A++
    467,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Dimbar

    Erstatter 80W HO rør, 28W LED rør, 144,9 cm
    • 3640lm Lysstyrke
    • 80W Erstatt
    • 28W Forbruk
    • 140° Spredning

    28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 80W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO. 28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør...

    På lager - sendes omgående
   • A++
    452,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral

    Direkte erstatning, LED rør, 25W, 54cm, 2G11
    • 3250lm Lysstyrke
    • 55W Erstatt
    • 25W Forbruk
    • 120° Spredning

    Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast.Dimbar med DALI ballast.. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

    På lager - sendes omgående
   • A++
    362,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral

    Direkte erstatning, LED rør, 18W, 41cm, 2G11
    • 2350lm Lysstyrke
    • 36W Erstatt
    • 18W Forbruk
    • 120° Spredning

    Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger.Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast. Dimbar med DALI ballast. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

    På lager - sendes omgående
   • A++
    214,00 kr
    Kulør: Nøytral
    Dimbar: Dimbar

    Erstatter 8W HE rør, 5W LED rør, 28,8 cm
    • 650lm Lysstyrke
    • 8W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 140° Spredning

    5W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 8W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 8W HE. 5W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør...

    På lager - sendes omgående
   • A++
    426,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Dimbar

    Erstatter 49W HO rør, 24W LED rør, 144,9 cm
    • 3120lm Lysstyrke
    • 49W Erstatt
    • 24W Forbruk
    • 140° Spredning

    24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 49W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør...

    På lager - sendes omgående
   • A++
    362,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Dimbar

    Erstatter 54W HO rør, 24W LED rør, 114,9 cm
    • 3120lm Lysstyrke
    • 54W Erstatt
    • 24W Forbruk
    • 140° Spredning

    24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 54W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør...

    På lager - sendes omgående
   • A++
    331,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Dimbar

    Erstatter 28W HE rør, 18W LED rør, 114,9 cm
    • 2340lm Lysstyrke
    • 28W Erstatt
    • 18W Forbruk
    • 140° Spredning

    18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet.Bemerk dette rør virker bare med 28W HE ballaster.Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO. 18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

    På lager - sendes omgående
   • A++
    426,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Dimbar

    Erstatter 35W HE rør, 21W LED rør, 144,9 cm
    • 2730lm Lysstyrke
    • 35W Erstatt
    • 21W Forbruk
    • 140° Spredning

    21W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet.Bemerk dette rør virker bare med 35W HE ballaster.Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 35W HE, 49W HO eller 80W HO. 21W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

    På lager - sendes omgående
   • A++
    252,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Dimbar

    Erstatter 24W HO rør, 12W LED rør, 54,9 cm
    • 1560lm Lysstyrke
    • 24W Erstatt
    • 12W Forbruk
    • 140° Spredning

    12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen.Bemerk dette rør virker bare med 24W HO ballaster.Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 14W HE eller 24W HO. 12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

    På lager - sendes omgående
   • A
    177,60 kr 222,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    60 cm, IP65, 230V
    • 1440lm Lysstyrke
    • 100W Erstatt
    • 18W Forbruk
    • 120° Spredning

    LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel.

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    199,20 kr 249,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    120 cm, 230V
    • 1800lm Lysstyrke
    • 40W Erstatt
    • 20W Forbruk
    • 120° Spredning

    20W komplett LED-armatur fra V-Tac  med innebyggd driver. 20W komplett LED-armatur fra V-Tac  med innebyggd driver.

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    271,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Dimbar

    Triac dimbar, 7W LED rør, 45 cm
    • 780lm Lysstyrke
    • 15W Erstatt
    • 7W Forbruk
    • 180° Spredning

    LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED lysrøret.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

    På lager - sendes omgående
   • A++
    274,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Dimbar

    Triac dimbar, 7W LED rør, 45 cm
    • 950lm Lysstyrke
    • 15W Erstatt
    • 7W Forbruk
    • 180° Spredning

    LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED lysrøret.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

    På lager - sendes omgående
   • A+
    225,00 kr
    Kulør: Nøytral
    Dimbar: Dimbar

    Triac dimbar, 9W LED rør, 60 cm
    • 1000lm Lysstyrke
    • 18W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 180° Spredning

    LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED lysrøret.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

    På lager - sendes omgående
   • A++
    245,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Dimbar

    Triac dimbar, 9W LED rør, 60 cm
    • 1215lm Lysstyrke
    • 18W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 180° Spredning

    LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED lysrøret.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

    På lager - sendes omgående
   • A+
    364,00 kr
    Kulør: Varm
    Dimbar: Dimbar

    Dimbar, 12W LED rør, 144,9 cm
    • 1350lm Lysstyrke
    • 30W Erstatt
    • 12W Forbruk
    • 180° Spredning

    Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

    På lager - sendes omgående
   • A+
    632,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Dimbar

    Dimbar, 18W LED rør, 144,9 cm
    • 1890lm Lysstyrke
    • 54W Erstatt
    • 18W Forbruk
    • 180° Spredning

    På lager - sendes omgående
   • A++
    331,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Dimbar

    Dimbar, 9W LED rør, 54,9 cm
    • 1200lm Lysstyrke
    • 24W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 180° Spredning

    4. Generasjon. Instant fit. Monteres direkte på armaturen for erstatning av alminnelig T5 lysstoffrør. Bemerk ca. 1 cm tykkere enn tradisjonelt T5 lysstoffrør (½ cm på hver side). Dimbar - dempes med standard forkants-demper. LED i høyeste kvaliteten - disse rør er perfekte i kontorer, skoler, produksjon mv.   4. Generasjon. Instant fit. Monteres direkte på armaturen for erstatning av alminnelig...

    På lager - sendes omgående
   • A++
    372,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Dimbar

    Dimbar, 14W LED rør, 84,9cm
    • 1890lm Lysstyrke
    • 39W Erstatt
    • 14W Forbruk
    • 180° Spredning

    På lager - sendes omgående
   • A+
    549,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Dimbar

    Dimbar, 18W LED rør, 114,9 cm
    • 1890lm Lysstyrke
    • 54W Erstatt
    • 18W Forbruk
    • 180° Spredning

    På lager - sendes omgående
   • A+
    266,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Dimbar

    Triac dimbar, 14W LED rør, 90 cm
    • 1570lm Lysstyrke
    • 30W Erstatt
    • 14W Forbruk
    • 180° Spredning

    LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED lysrøret.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et...

    På lager - sendes omgående
   • A++
    304,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Dimbar

    Triac dimbar, 14W LED rør, 90 cm
    • 1890lm Lysstyrke
    • 30W Erstatt
    • 14W Forbruk
    • 180° Spredning

    LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED lysrøret.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

    På lager - sendes omgående
   • A+
    444,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral

    10-100%, 22W LED rør med mikrobølge sensor, 150 cm
    • 2400lm Lysstyrke
    • 58W Erstatt
    • 22W Forbruk
    • 180° Spredning

    LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen, et forbruk på 22W, samt en spredning på 180 grader. Med smart Mikrobølge sensor - 2 lysnivåer. 10%... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

    På lager - sendes omgående
   • 158,00 kr

    Til 2x 60 cm LED rør, IP21 innendørs

     Fin LED-armatur klar til montering av 2x 60cm LED rør.Leveres uten rør.LED T8 rør må kjøpes separat. Fin LED-armatur klar til montering av 2x 60cm LED rør.Leveres uten rør.LED T8 rør må...

     På lager - sendes omgående
    • 236,00 kr

     Til 2x 120 cm LED rør, IP21 innendørs

      Fin LED-armatur klar til montering av 2x 120cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Fin LED-armatur klar til montering av 2x 120cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må...

      På lager - sendes omgående
     • A++
      290,00 kr

      Ekstern driver, 14W LED rør, 114,9 cm
      • 1850lm Lysstyrke
      • 30W Erstatt
      • 14W Forbruk
      • 180° Spredning

      Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere...

      På lager - sendes omgående
     • A++
      577,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar

      Triac dimbar, 25W LED rør, 150 cm
      • 3375lm Lysstyrke
      • 58W Erstatt
      • 25W Forbruk
      • 180° Spredning

      LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED lysrøret.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

      På lager - sendes omgående
     • A+
      294,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Dimbar

      Triac dimbar, 22W LED rør, 150 cm
      • 2460lm Lysstyrke
      • 58W Erstatt
      • 22W Forbruk
      • 180° Spredning

      LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret. Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

      På lager - sendes omgående
     • A++
      370,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar

      Triac dimbar, 17W LED rør, 105 cm
      • 2300lm Lysstyrke
      • 38W Erstatt
      • 17W Forbruk
      • 180° Spredning

      LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED lysrøret.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

      På lager - sendes omgående
     • A+
      294,00 kr
      Kulør: Nøytral
      Dimbar: Dimbar

      Triac dimbar, 18W LED rør, 120 cm
      • 2000lm Lysstyrke
      • 36W Erstatt
      • 18W Forbruk
      • 180° Spredning

      LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret. Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

      På lager - sendes omgående
     • A++
      369,00 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Dimbar

      Triac dimbar, 18W LED rør, 120 cm
      • 2430lm Lysstyrke
      • 36W Erstatt
      • 18W Forbruk
      • 180° Spredning

      LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med lysrøret.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

      På lager - sendes omgående
     • 686,00 kr

      Til 2x 150 cm LED rør, IP65 vanntett

       Fin LED-armatur klar til montering av 2x 150cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Fin LED-armatur klar til montering av 2x 150cm LED rør. Leveres...

       På lager - sendes omgående
      • 587,00 kr

       Til 1x 150 cm LED rør, IP65 vanntett

        Fin LED-armatur klar til montering av 1x 150cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat.  Fin LED-armatur klar til montering av 1x 150cm LED rør. Leveres...

        På lager - sendes omgående
       • A++
        198,00 kr
        Kulør: Varm, Nøytral, Kald

        7W LED rør, 45 cm
        • 950lm Lysstyrke
        • 15W Erstatt
        • 7W Forbruk
        • 180° Spredning

        LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 950 lumen og et forbruk på 7W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

        På lager - sendes omgående
       • A++
        225,00 kr
        Kulør: Varm, Nøytral, Kald

        9W LED rør, 60 cm
        • 1215lm Lysstyrke
        • 18W Erstatt
        • 9W Forbruk
        • 180° Spredning

        LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 1215 lumen og et forbruk på 9W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

        På lager - sendes omgående
       • A++
        261,00 kr
        Kulør: Varm, Nøytral, Kald

        14W LED rør, 90 cm
        • 1890lm Lysstyrke
        • 30W Erstatt
        • 14W Forbruk
        • 180° Spredning

        LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 1890 lumen og et forbruk på 14W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

        På lager - sendes omgående
       • A++
        291,00 kr
        Kulør: Varm, Nøytral, Kald

        18W LED rør, 120 cm
        • 2430lm Lysstyrke
        • 36W Erstatt
        • 18W Forbruk
        • 180° Spredning

        LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 2430 lumen og et forbruk på 18W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

        På lager - sendes omgående
       • A
        389,00 kr
        Kulør: Varm, Nøytral, Kald
        Dimbar: Ikke dimbar

        2D fatning, GR10q 4pin
        • 1410lm Lysstyrke
        • 30W Erstatt
        • 18W Forbruk
        • 160° Spredning

        2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d. Krever ikke ombygging av den eksisterende armaturen. 4 pins.​ 2D-kompaktrør til...

        På lager - sendes omgående
       • A+
        293,00 kr
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar

        2D fatning, GR10q 4pin
        • 840lm Lysstyrke
        • 16W Erstatt
        • 9W Forbruk
        • 160° Spredning

        2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d. Krever ikke ombygging av den eksisterende armaturen. 4 pins.​ 2D-kompaktrør til...

        På lager - sendes omgående
       • A++
        452,00 kr
        Kulør: Varm, Nøytral, Kald

        LED rør, 23W, 54 cm, 2G11
        • 3000lm Lysstyrke
        • 55W Erstatt
        • 23W Forbruk
        • 120° Spredning

        Fin 2G11-lysstoffrør. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av...

        På lager - sendes omgående
       • A+
        389,00 kr
        Kulør: Varm

        10-100%, 18W LED rør med PIR sensor, 120 cm
        • 2050lm Lysstyrke
        • 36W Erstatt
        • 18W Forbruk
        • 180° Spredning

        LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 2050 lumen, et forbruk på 18W, samt en spredning på 180 grader.Med smart sensor - 2 lysnivåer. 10% slumrebelysning uten bevegelse, ved bevegelse 100% belysning.... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

        På lager - sendes omgående
       • A+
        551,20 kr 689,00 kr -20%
        Kulør: Varm, Nøytral

        10-100%, 22W LED rør med PIR sensor, 150 cm
        • 2400lm Lysstyrke
        • 58W Erstatt
        • 22W Forbruk
        • 180° Spredning

        LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 2400 lumen, et forbruk på 22W, samt en spredning på 180 grader.Med smart sensor - 2 lysnivåer. 10% slumrebelysning uten bevegelse, ved bevegelse 100% belysning.... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

        På lager - sendes omgående
       • A++
        402,00 kr
        Kulør: Varm, Nøytral, Kald

        25W LED rør, 150 cm
        • 3375lm Lysstyrke
        • 58W Erstatt
        • 25W Forbruk
        • 180° Spredning

        LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 3375 lumen og et forbruk på 25W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

        På lager - sendes omgående
       • A++
        670,00 kr
        Kulør: Varm, Nøytral, Kald

        29W LED rør, 180 cm
        • 3900lm Lysstyrke
        • 70W Erstatt
        • 29W Forbruk
        • 180° Spredning

        LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 3900 lumen og et forbruk på 29W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

        På fjern lager - levering om 2-3 uker.
       • A+
        226,00 kr

        Ekstern driver, 12W LED rør, 114,9 cm
        • 1350lm Lysstyrke
        • 30W Erstatt
        • 12W Forbruk
        • 180° Spredning

        Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

        På lager - sendes omgående
       • 421,00 kr

        Til 1x 60 cm LED rør, IP65 vanntett

         Fin LED-armatur klar til montering av 1 x60cm LED rør.   Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Fin LED-armatur klar til montering av 1 x60cm LED rør.  ...

         På lager - sendes omgående
        • 498,00 kr

         Til 1x 120 cm LED rør, IP65 vanntett

          Fin LED-armatur klar til montering av 1 x 120cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Fin LED-armatur klar til montering av 1 x 120cm LED rør. Leveres uten...

          På lager - sendes omgående
         • 664,00 kr

          Til 2x 120 cm LED rør, IP65 vanntett

           Fin LED-armatur klar til montering av 2 x 120cm LED rør. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Fin LED-armatur klar til montering av 2 x 120cm LED rør. Leveres...

           På lager - sendes omgående
          • A++
           516,00 kr
           Kulør: Varm, Nøytral, Kald

           17W LED rør, 105 cm
           • 2300lm Lysstyrke
           • 38W Erstatt
           • 17W Forbruk
           • 180° Spredning

           LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 2300 lumen og et forbruk på 17W (135lm/w)Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

           På lager - sendes omgående
          • A++
           252,00 kr
           Kulør: Varm, Nøytral, Kald

           Til ombygging, 9W LED rør, 54,9 cm
           • 1200lm Lysstyrke
           • 24W Erstatt
           • 9W Forbruk
           • 180° Spredning

           På lager - sendes omgående
          • A++
           309,00 kr
           Kulør: Varm, Nøytral, Kald

           Til ombygging, 14W LED rør, 84,9 cm
           • 1890lm Lysstyrke
           • 39W Erstatt
           • 14W Forbruk
           • 180° Spredning

           På lager - sendes omgående
          • A++
           392,00 kr
           Kulør: Varm, Nøytral, Kald

           Til ombygging, 18W LED rør, 114,9 cm
           • 2430lm Lysstyrke
           • 54W Erstatt
           • 18W Forbruk
           • 180° Spredning

           På lager - sendes omgående
          • A++
           497,00 kr
           Kulør: Varm, Nøytral, Kald

           Til ombygging, 22W LED rør, 144,9 cm
           • 2970lm Lysstyrke
           • 54W Erstatt
           • 22W Forbruk
           • 180° Spredning

           På lager - sendes omgående
          • 90,40 kr 113,00 kr -20%

           Til 1x 60 cm LED rør, IP20 innendørs

            Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt...

            Redusert pris!
            På lager - sendes omgående
           • 114,40 kr 143,00 kr -20%

            Til 1x 120 cm LED rør, IP20 innendørs

             Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og...

             Legg i handlekurv Info
             Redusert pris!
             Utsolgt
            • A++
             444,00 kr
             Kulør: Varm, Nøytral

             LED lysstofrør, 18W, 23cm, 2G10, 155lm/w
             • 2800lm Lysstyrke
             • 36W Erstatt
             • 18W Forbruk
             • 180° Spredning

             Nydelig 2G10 lysstofrør. Ca.samme lysstyrke som lysstofrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blænder. LED levetid: 50.000 timer.   Nydelig 2G10 lysstofrør. Ca.samme lysstyrke som lysstofrør på samme...

             På lager - sendes omgående
            • A+
             2 047,00 kr
             Kulør: Nøytral, Kald
             Dimbar: Ikke dimbar

             60 cm, IP68, 3 års garanti
             • 3300lm Lysstyrke
             • 30W Forbruk
             • 180° Spredning

             LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel.

             På fjern lager - levering om 2-3 uker.
            • A+
             2 442,00 kr
             Kulør: Nøytral, Kald
             Dimbar: Ikke dimbar

             120 cm, IP68, 3 års garanti
             • 5500lm Lysstyrke
             • 50W Forbruk
             • 180° Spredning

             LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel.

             På lager - sendes omgående
            • A+
             2 837,00 kr
             Kulør: Nøytral, Kald
             Dimbar: Ikke dimbar

             150 cm, IP68, 3 års garanti
             • 6600lm Lysstyrke
             • 60W Forbruk
             • 180° Spredning

             LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel.

             På lager - sendes omgående
            • 116,80 kr 146,00 kr -20%

             Til 2x 60 cm LED rør, IP20 innendørs

              Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt,...

              Redusert pris!
              På lager - sendes omgående
             • 139,20 kr 174,00 kr -20%

              Til 1x 150 cm, IP20 innendørs

               Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og...

               Redusert pris!
               På lager - sendes omgående
              • 17,00 kr
               v. 10+  15,30 kr

               Til T8 rør

                Prisen er for ett stk. Prisen er for ett stk.

                På lager - sendes omgående
               • 17,00 kr
                v. 10+  15,30 kr

                Til T5 rør

                 Løs fatning til T5 lysstofrør. Prisen er for ét stk. Løs fatning til T5 lysstofrør. Prisen er for ét stk.

                 På lager - sendes omgående
                • 144,80 kr 181,00 kr -20%

                 Til 2x 150 cm LED rør, IP20 innendørs

                  Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og...

                  Redusert pris!
                  På lager - sendes omgående
                 • 23,00 kr

                  Passer til V-Tac kompakt armaturer

                   100 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. Kabelen har kun støpsel i den ene enden. 100 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. Kabelen har kun støpsel i den ene enden.

                   På lager - sendes omgående
                  • 61,00 kr

                   Med bryter og støpsel, passer til V-Tac kompakt armaturer

                    100 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. Med støpsel for tilkobling i vanlig kontakt. Slå på / av bryteren. 100 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. Med støpsel for tilkobling i vanlig kontakt....

                    På lager - sendes omgående
                   • A+
                    269,00 kr

                    Til presentasjon av brød, 120 cm
                    • 1530lm Lysstyrke
                    • 36W Erstatt
                    • 18W Forbruk
                    • 160 ° Spredning

                    På lager - sendes omgående
                   • A+
                    220,00 kr 275,00 kr -20%
                    Kulør: Kød

                    Til presentasjon af kjøtt, 120 cm
                    • 1530lm Lysstyrke
                    • 36W Erstatt
                    • 18W Forbruk
                    • 160 ° Spredning

                    Legg i handlekurv Info
                    Redusert pris!
                    Utsolgt
                   • A
                    524,80 kr 656,00 kr -20%
                    Kulør: Nøytral, Kald
                    Dimbar: Ikke dimbar

                    150 cm, IP65, 230V
                    • 3840lm Lysstyrke
                    • 250W Erstatt
                    • 48W Forbruk
                    • 120° Spredning

                    LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 10 armaturer i serie. LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 10 armaturer...

                    Redusert pris!
                    På lager - sendes omgående
                   • A+
                    435,00 kr
                    Kulør: Varm, Nøytral, Kald

                    25W LED rør, 180 cm
                    • 2800lm Lysstyrke
                    • 70W Erstatt
                    • 25W Forbruk
                    • 180° Spredning

                    LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.Har en lysstyrke på 2800 lumen, et forbruk på 25W, samt en spredning på 180 grader.Det er ikke nødvendig å endre eksisterende armatur! Du... LED lysrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for...

                    På fjern lager - levering om 14 dager
                   • A+
                    220,00 kr
                    Kulør: Varm, Nøytral

                    LED lysstofrør, 9W, 21cm, 2G11
                    • 1000lm Lysstyrke
                    • 18W Erstatt
                    • 9W Forbruk
                    • 120° Spredning

                    Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.   Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.  

                    På lager - sendes omgående
                   • A
                    280,80 kr 351,00 kr -20%
                    Kulør: Nøytral, Kald
                    Dimbar: Ikke dimbar

                    120 cm, IP65, 230V
                    • 2880lm Lysstyrke
                    • 200W Erstatt
                    • 36W Forbruk
                    • 120° Spredning

                    LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 10 armaturer i serie. LED-lyskilden er innebygd. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Max 10 armaturer...

                    Redusert pris!
                    På lager - sendes omgående
                   Viser 1 - 150 av 175 produkter