30W LED pære
Karbon filamenter, mattert glas, E27Den 30W LED-pæren med E27 stor fatning er en kraftig og energieffektiv lyskilde som gir en lysstyrke på hele 4600 lumen. Med en høy lysspredning på 300 grader, gir pæren en jevn fordeling av lyset som vil belyse hele rommet. Dette gjør den til et ypperlig valg for både privat og profesjonell bruk.

I tillegg til å ha en høy lysstyrke, har pæren også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil sørge for en behagelig belysning i rommet.

Pæren er tilgjengelig i nøytral hvit (4000K), som gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver vil fremstå helt naturlige. Dette gjør pæren til et godt valg for arbeidsrom, kjøkken og bad.

Med dimensjoner på 240 x Ø90 mm, passer pæren perfekt i de fleste lamper og lysarmaturer. Den er enkel å installere og må kobles til 230V forsyning.

Alt i alt er 30W LED-pæren med E27 stor fatning et utmerket valg for alle som ønsker en kraftig, energieffektiv og høykvalitets lyskilde. Med sin nøytrale fargetone og jevne spredning av lys, vil den gi en behagelig og funksjonell belysning i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

354,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeNøytral hvit
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke4600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
EnergiklasseC (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde240 mm.
Diameter90 mm.
MaterialeGlass