MED VÅR PRISGARANTI ER DU GARANTERT DE BESTE LED-PRODUKTENE – TIL DEN BESTE PRISEN!

Hos LedLyskilder.no streber vi alltid etter å ha den laveste prisen på varene våre. LedLyskilder.no tilbyr derfor prisgaranti på en lang rekke varegrupper – dette fremgår av varekategorien. Med prisgaranti mener vi at hvis det finnes en identisk vare som annonseres billigere hos en annen norsk forhandler, så matcher vi prisen.

Det eneste du trenger å gjøre for å benytte deg av prisgarantien vår, er å sende oss dokumentasjon på ordren din hos oss samt dokumentasjon eller en lenke til den tilbudte varen fra en annen norsk virksomhet. Husk at det skal fremgå tydelig i dokumentasjonen hvilken tidsperiode tilbudet gjelder – hvis det er et avgrenset tilbud.

Merk at prisgarantien ikke gjelder ved spesielle salgstilbud, og at LedLyskilder.no derfor ikke matcher nedsatte priser i forbindelse med andre forhandleres køtilbud, åpningstilbud, medlemstilbud samt spesiallagede varer.

Vi forbeholder oss retten til å undersøke om den billigere annonserte varen finnes et antall som tilsvarer bestillingen din. Hvis ikke, dekker prisgarantien vår det antallet som finnes av den billigere annonserte varen.