High bay LED industrilamper

44 produkter
Viser 1 - 44 av 44 produkter

Pris garanti led lyskilder

Velg blandt de beste High Bay LED lampene på det nordiske markedet

Hos oss kan du velge i et bredt sortiment av det beste innen industribelysning med LED-teknologi. De som hører til kategorien High Bay er designet for å kunne belyse store arealer der takhøyden er 5 meter eller høyere. På steder som store kontorer, flerbrukshaller, lagerhaller, fabrikker og butikker kreves det stor ytelse fra lyskilden, derfor har vi kvalitetsrike High Bay løsninger i sortimentet vårt for å møte dine behov.

Det har aldri vært lettere å finne profesjonell belysning til gunstigere priser enn nå. Med de nøye sertifiserte og godkjente kvalitetsproduktene fra våre leverandører, kan du forvente en lysende fremtid i bedriftslokalene dine.

Et kvalitetssikkert og strømbesparende valg

High Bay industrilamper med LED er fordelaktige når bedriften ønsker en energibesparende drift, og setter pris på mindre vedlikehold i det lange løp. LED er det kvalitetssikre valget når det kommer til lyskilder for din bedrift, og vil fungere optimalt for både trivsel og kvalitet samtidig som de gir større energibesparelser og godt innemiljø. 

Det er ofte formen som skiller ut denne typen lamper fra andre, da de er praktisk innrettet slik at de kan monteres og festes i taket via karabinkroker og vaiere, eller direkte på skinne-anretninger. I lokaler og bygg der det er viktig med presisjonsarbeid, og der personer oppholder seg store deler av dagen, vil du ha behov for annen lyskvalitet enn om du skal belyse en lagerhall der det er lite virksomhet. Spesialtilpass etter bruk og tid på døgnet med denne allsidige High Bay lampen, LEDlife Intelligent 150W LED. Ikke bare er denne solide lampen av høy standard, men den kan også styres med denne smarte fjernkontrollen.

Rikelig med belysning til store områder

Fabrikker, varehus og lagerhaller er steder som krever høy deknings-kapasitet. Med High Bay lamper er lys-spredningsgraden tilpasset bruken slik at lyset ikke blir sløst bort. Du får også en bedre fargegjengivelse, svært gode kontraster, ulike fargetemperaturer, og høy lumen som gir kraftigere belysning. Med vår populære Taklampe150W Highbay får du en utrolig sterk belysning, da den har en RA-verdi på 90 til 95. Det sikrer et levende og naturlig lys. Anvisning på hvor mange enheter som trengs i forhold til bruk og areal finnes i produktbeskrivelsen. 

For nærmere detaljer om produktene vi fører kan du klikke deg inn på varen, om du ikke finner tilstrekkelig informasjon der, så ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice. Vi har både god kunnskap og lang erfaring med LED-belysning, og bidrar med glede med vår ekspertise.

Vanlige spørsmål om High Bay industrilamper
Hva menes med navnet High Bay?
Lamper i denne kategorien er ment for bruk i lokaler som vanligvis har en takhøyde på 5 meter og oppover.
Hvordan type lokaler er de best egnet til?
Lagerhaller, offentlige bygg, produksjonshaller, kontorlandskap, shoppingsentre og lignende.
Kan High Bay lamper dimmes?
Ja, vi fører varianter som kan styres med fjernkontroll, som må kjøpes i tillegg.