Julelys

41 produkter

Viser 1 - 41 av 41 produkter

Variert og praktisk sortiment av LED-julelys

Oppgrader din kolleksjon av juledekorasjon med skinnende nye LED julelys. 
Sjekk ut vårt brede utvalg av julelys og lysslynger til konkurransedyktige priser.
Når du pynter med LED julelys utendørs vil du også spare strøm, grunnet den økte levetiden og forbedrede teknologien. Lysslyngene kommer i et stort antall varianter, i alt fra 1 meter og opp til hele 24 meters lengde. For å skape en skikkelig hyggelig julestemning utendørs og innendørs er det lite som skal til. Velg de kombinasjonene som passer til ditt dekorasjons-formål, det kan være til hagen, garasjen, rekkverket på trappen eller på balkongen, på barnerommet eller til juleverkstedet.
Våre LED lyslenker som kobles til strømuttak har en kabel på 5 meter, som sikrer en praktisk tilgang til strømkilden. Det er også mulig å koble flere til en skjøteledning om nødvendig. Til juletreet er det mulig å bruke lyslenkene som er tilpasset innendørsbruk og er noe kortere. Med for eksempel denne batteri-drevne LED lysslyngen kan du slippe å være avhengig av strøm for å dekorere. Husk å gjør et tilleggskjøp på 3 stk. AA batterier, slik at du kan bruke lysene med en gang.  

Glød fra fine lyslenker skaper den perfekte julestemning!

Hva lager vel en bedre stemning enn dekorasjoner med lys til jul?
Jule- og vintersesongen er den perfekte anledningen til å gjøre ekstra stas på uteområder der du bor eller jobber. Uavhengig om du ønsker et sprakende og ekstravagant uttrykk eller et mer dempet og minimalistisk utseende, så har vi lysdekorasjonen som vil være midt i blinken for deg. Riktig belysning kan fremheve formen av et tre eller en busk, samt monteres langs et gjerde eller på en husvegg for å skape ordentlig julestemning i hagen.
Hva gjelder fargetonen på lyset er valgmulighetene kald hvit, varm hvit og multicolor.
IP44 betegnelsen tilsier at produktet tåler fuktig luft, er vannbestandig og tåler skandinaviske forhold. 

Gleder du deg til å dekorere med julelys? 

Da har vi en rekke produkter som vil gi en kreativ utforming der du ønsker å sette ditt preg på julestemningen. Det finnes LED-lyslenker i den fargerike Multicolor på 9 eller 14 meter.
For en mer avansert og stilfull julelys-komposisjon anbefaler vi lysslyngen som du kan koble opp med enn app Her kontrollerer du med letthet funksjonene fra mobilen din.
Kanskje det er mer fristende med en dristig utforming som passer perfekt på større veggflater eller foran vinduer, og hvor designet ligner et istapp-mønster. Den kommer med 8 ekstra-innstillinger, og vil være utsøkt til f.eks. utstillingsvinduer i butikk.
Vanlige spørsmål om LED-julelys
Hvor kan jeg dekorere med LED julelys?
Både ute og inne, i hagen, på husveggen, på trær, rundt vinduer. Bare fantasien setter grenser for hvordan du kan skape en koselig julestemning.
Hvordan vet jeg at jeg kan bruke lysslyngen utendørs?
Se etter merkingen IP44 på produktets emballasje.
Må jeg koble LED lyslenkene til et strømuttak?
Nei, vi har et utvalg av lysslynger som kun trenger batterier - batteriene må kjøpes i tillegg.