LEDlife VEGA25 LED pære
25W, mattert, varm hvit, E27/E40

Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc.

Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.VEGA25 LED pære fra LEDlife er en kraftig lyskilde som passer perfekt til rom som krever godt lys. Med en E27 stor fatning kan den enkelt installeres i de fleste lamper og armaturer. Det er viktig å merke seg at denne LED-pæren må kobles til en 230V forsyning for å kunne fungere optimalt.


Med en lysstyrke på hele 2400 lumen, vil denne pæren gi deg et klart og sterkt lys som vil lyse opp selv de mørkeste rom. Det som gjør denne pæren ekstra spesiell, er den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og vil gi deg en behagelig opplevelse uansett om du leser, arbeider eller slapper av.


Med LED av høyeste kvalitet, kan du være trygg på at denne pæren vil ha en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at denne LED-pæren vil ha en lang levetid.


VEGA25 LED pære fra LEDlife kommer i en varm hvit fargetone (2700K). Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjoner på 210 x Ø70 mm, vil denne pæren passe perfekt i de fleste lamper og armaturer.


Samlet sett er VEGA25 LED pære fra LEDlife en kraftig og pålitelig lyskilde som vil gi deg en høy kvalitet på lyset. Med en lang levetid og en behagelig fargetone vil denne pæren gi deg en god opplevelse uansett hvor den brukes.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Høyde uten sokkel: 17,5 cm.

 

Mer informasjon

658,00 kr inkl. mva.

592,20 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke2400 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk25w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde210 mm.
Diameter70 mm.