EX armatur

Det er ingen produkter i denne kategorien.

Ex Armaturer for LED belysning i utsatte miljøer!

Her på Lyskilder.no finner du noen armaturer beregnet for spesifikke industrielle miljøer der eksplosjoner og brann er en større risiko. Mange industrimiljøer er ganske særegne, og noen miljøer er mer utsatte for eksplosjon enn andre. I slike områder er det utrolig viktig å velge tilpasset belysningsarmatur, slik at det ikke oppstår ulykker. EX LED armaturene vi fører er ideelle til blant annet male-haller, samt produksjonshaller som er maritime og offshore med en virksomhet som involverer bruk eller oppbevaring av olje, gass eller kjemikalier.
Til eksplosjon-utsatte områder er valg av armaturer et valg som må tas nøye, for riktig belysning er avgjørende for både helsen og sikkerheten til alle som oppholder seg i området. Produktene vi leverer er i tråd med retningslinjene som finnes. Vi selger sertifiserte og kvalitetssikre LED belysningsløsninger som er beregnet for bruk i eksplosjons-utsatte områder. Dette betyr at produktene vi fører er trygge og testede, derav ATEX merkingen. ATEX betyr at armaturet har vært testet nøye, og oppfyller kravene som er satt av EU i direktivene som omhandler eksplosjonsbeskyttet utstyr. Med belysning fra oss kan du altså være sikker på at de ansatte er trygge i eksplosjons-utsatte miljøer.

Enkel montering med sterke lysegenskaper 

Armaturene på denne siden er av høy kvalitet, og er laget for å være holdbare i lang tid i tøffe miljøer. På for eksempel skip og oljeplattformer er det aktivitet til enhver tid, og belysningen bør derfor være ekstra god for at presisjonsarbeid kan bli opprettholdt hele døgnet rundt. Vår danske leverandører LEDlife er eksperter på LED til industri, og har et stort utvalg av produkter som er spesialiserte for maritimt og offshore bruk - du kan finne noen av deres LED lysrør her.
Med sine 7200 lumen vil LED lyskilden 120cm eksplosjonssikkert armatur 60W være et knallgodt valg til de fleste industribygg. Disse armaturene kan festes direkte til takplaten, eller henges opp med kjetting og karabinkroker. Fargetonen på produktet kommer som enten kald eller nøytral. De kalde tonene gir et blåaktig lys, mens den nøytrale kuløren vil bidra til å skape det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. 

Langvarig løsning med lettvint vedlikehold 

Alle LED lysrør som egner seg for offshorebruk har en beregnet levetid på opptil 50.000 lystimer, noe som resulterer i mindre vedlikehold. På toppen av dette er lampene klassifiserte med IP66 merkingen, det tilsier at armaturene er vannbestandige, men de kan derimot ikke taes i bruk under vann. 
Konsulter gjerne våre kunnskapsrike medarbeidere på kundeservice om det skulle være noe du ønsker å vite mer om før du gjør et innkjøp.
Vanlige spørsmål om Ex armaturer for LED belysning
Har armaturene en innebygget lyskilde?
Ja, det er ikke nødvendig å kjøpe et LED lysrør i tillegg. De kommer i 60W og 40W.
Hva betyr betegnelsen ATEX?
Merkingen er et direktiv for å sikre at utstyr er eksplosjonssikkert.
Hvor kan man bruke disse armaturene?
Områder innenfor industrier som er spesielt utsatte, der det brukes gass og andre eksplosiver.