V-Tac 4W LED pære
Karbon filamenter, røkt glass, ekstra varm hvit, 1800K, ST64, E27

E27 LED-pære med filament-LED – med fin røkt glass.

Ligner en tradisjonell pære og de lange filament-LED-pærene sikrer et jevnt og behagelig lys.

Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.V-Tac 4W LED pære er en dekorativ og kraftig lyskilde som kan kobles til en 230V forsyning. Den store E27 fatningen gjør den enkel å installere og bruke i ulike lamper og armaturer. Med en lysstyrke på 200 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir den en jevn fordeling av lyset som lyser opp hele rommet. Det er ideelt for både private og kommersielle rom som krever et godt lys.


En av de mest imponerende funksjonene til V-Tac 4W LED pære er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og det gjør at den kan brukes i mange forskjellige rom og situasjoner.


V-Tac 4W LED pære kommer i to forskjellige fargetoner på lyset. Ekstra varm (1800K) gir et tydelig varmt skjær i stil med gammeldagse glødetråder. Denne fargetonen gir et koselig og varmt lys som skaper en avslappende atmosfære i hjemmet. Ekstra varm hvit gir også et koselig og varmt lys, men med et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer. Denne fargetonen passer perfekt til rom som trenger en ekstra touch av varme og hygge.


V-Tac 4W LED pære har dimensjoner på 150 x Ø64 mm, noe som gjør den perfekt for både små og store lamper og armaturer. Det er verdt å merke seg at den ikke er vannbestandig, så det er viktig å ikke bruke den i områder der den kan bli utsatt for fuktighet eller vann.


Alt i alt er V-Tac 4W LED pære en utmerket lyskilde for de som trenger et kraftig og naturlig lys som kan brukes i mange forskjellige situasjoner. Med dens høye lyskvalitet, fargetoner og dimensjoner, vil den være et flott tillegg til ethvert hjem eller bedrift.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

183,00 kr inkl. mva.

146,40 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge1800K
Lysstyrke200 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde150 mm.
Diameter64 mm.
MaterialeGlass