Nødlys LED
Velg kategori nedenfor:

Nødlys LED

10 produkter
Viser 1 - 10 av 10 produkter

Nødlys og evakueringsskilt for bedrifter

De aller fleste bygninger i dagens samfunn er lovpålagt å ha nødlys og en evakueringsplan for å kunne sikre tryggheten til kunder og ansatte under en krisesituasjon, og da er det viktig å velge nødlys av god kvalitet som du kan stole på. Ofte omfatter disse lovene at du må ha evakueringsskilt, og da er selvfølgelig LED lys et smart valg. Evakueringsskilt er universelle, og gjenkjennes av å ha en løpende mann med en pil på seg. Skiltet er grønt, og pilen henviser alltid til hvilken vei man skal gå for å evakuere ut av bygningen. 
Hos oss har vi nødlys med LED pærer som er pålitelige og langvarige, slik at du som butikkeier eller kontorsjef aldri trenger å tvile på nødlysene dersom en nødsituasjon skulle oppstå. Vi har en forkjærlighet for belysning, og våre produkter er derfor nøye utplukket fra leverandører som yter kvalitet og sikkerhet. Med andre ord gjør du en trygg og sikker handel som vil gå deg, bedriften og kundene dine til gode når du trenger det mest. 

Flere valgmuligheter

Selv om det klassiske evakueringsskiltet er universelt, finnes det fortsatt ulike typer evakueringsskilt. Vi er stolte over å kunne tilby både et evakueringsskilt som forsynes med 230V og evakueringsskilt som fungerer selv når strømmen går. Sistnevnte vil lyse opp i så mye som tre timer under strømbrudd, slik at du alltid er sikret at nødutgangen er godt markert. Alle våre nødlyslamper er oppladbare med god batterilevetid, slik at man er garantert god sikkerhet i en nødssituasjon. 

Innovativ teknologi

LED teknologien har brakt mange fordeler på banen innenfor belysning. De trenger mindre vedlikehold, byttes sjeldent takket være utrolig mange lystimer, og er i tillegg utrolig enkle å montere og bytte på egenhånd. Husk alltid å sjekke generelle regler i din kommune når det gjelder installering av nødutganger og nødskilt, og om du eventuelt må kalle inn assistanse for å få jobben gjennomført på en lovlig måte. 
Våre nødlys kommer i en kald kulør som gir et klart lys med blåaktig skjær. Dette er ikke en farge som er mye brukt i hjem og i generell belysning, men egner seg godt til å markere utganger takket være styrken i fargen. I tillegg til å gi et sterkt lys, er de også høyst energieffektive, noe som betyr at strømregningen ikke blir særlig påvirket. Dette er gunstig for miljøet og for driftskostnadene dine, slik at du kan fokusere på å utvikle bedriften din.
Vanlige spørsmål om LED nødlys og evakueringsskilt
Hvorfor trenger jeg evakueringsskilt?
Dersom en nødsituasjon skulle oppstå, er det lovpålagt å ha god skilting med nødlys.
Koster nødskilt mye?
Nødskilt er en lovpålagt investering til de fleste kommersielle bygg, og med LED nødlys vil du spare penger på sikt. 
Vil nødlys lyse ved strømbrudd?
Vi har flere nødlys som viser veien selv under strømbrudd, slik at du kan garantere ansatte, kunder og klienter en trygg opplevelse dersom en krisesituasjon skulle oppstå.