Filter

Price
44 kr 157 kr
Filter

LED lommelykter

Tilbud

LED lommelykter5 produkter

Viser 1 - 5 av 5 produkter

Hvis du er på utkikk etter en ny lommelykt vil det å velge en LED lommelykt gi deg mange fordeler. Den typen lommelykter vi tilbyr på denne siden er veldig kraftige, har flere forskjellige funksjoner og er ekstremt lett å anvende. LED lommelykter er strømbesparende, noe som gjør at batteriene varer lenger.

I tillegg gir LED muligheten for oppladning, og blant våre produkter vil du kunne finne nettopp slike lommelykter som du kan lade opp ved hjelp av USB. Du kan også finne LED lommelykter med zoom og forskjellige lysstyrker eller lyseffekter.

I tillegg til alt dette vil du også merke at du holder en produkt av topp kvalitet når du har det i hånden. Lommelyktene her på våre sider har et godt grep, et stilrent design og de kommer i forskjellige størrelser så du kan velge en stor eller en liten alt ettersom hvilket formål du skulle ha.

Utover dette kan vi tilby lommelykter som også fungerer som laserpointer eller UV lampe, om du skulle ha behov for dette. Lurer du på noe mer om et spesifikt produkt er det bare å klikke seg videre inn på det. Her vil du blant annet finne informasjon om batteritype og rekkevidde.