E14 LED

61 produkter

Pris garanti led lyskilder

Viser 1 - 61 av 61 produkter

E14 LED pærer - både nostalgiske og moderne

For over hundre år siden, når glødepærene først kom på markedet, var ikke valgmulighetene mange. Man hadde to ulike sokler å velge mellom, nemlig E14 og E27. Dette har resultert med at mange har en E14 sokkel hjemme, og med tid og stunder har innovasjon og moderne teknologi benyttet seg av å gjøre det enkelt for kundene. 

Nå som glødepæren er ute av bildet, finnes det nemlig E14 LED lyspærer, slik at man ikke trenger å bytte sokkel for å kunne bruke en av de nye E14 pærene. Med andre ord vil våre E14 pærer passe godt til mange ulike lamper som allerede finnes i Norske hjem, takket være det universelle designet. En E14 LED pære sørger også for å gi hjemmet et touch av nostalgi, samtidig som det omfavner alle moderne funksjoner. 

Noe for enhver stil

Noen av våre mest dekorative lyspærer med E14 sokkel er LEDlife kronepære med røkt glass, V-tac flammepære og den klassiske stearinlyspæren med ravfarget glass.  For å kunne kombinere en standard sokkel som E14 med moderne teknologi, har vi selvfølgelig også ulike lyspærer som er moteriktige og innovative. Smartpærene med E14 sokkel kan styres via smarttelefonen takket være apper som er enkle i bruk, eller kan brukes med stemmekontroll via Google Home og Amazon Alexa. Enten du ønsker deg en stearinlyspære eller kronepære med smarte funksjoner og E14 sokkel, har vi håndplukket kvalitetsrike LED pærer som er super energieffektive. 

Det er også flere valgmuligheter når det kommer til E14 pærer. Dersom du velger en e14 led pære dimbar vil du i tillegg kunne styre belysningen etter behov ved å dimme den opp eller ned for å skape atmosfæren du ønsker.

Kvalitet og effektivt energiforbruk

Alle våre E14 LED pærer er av høy kvalitet og kommer med mange lystimer. Ved å tilby kvalitetsrike LED pærer, garanterer vi lang og sikker drift som kan gi hele 30 000 lystimer, i tillegg til at de gir et flott og nøyaktig lys gjennom alle timene. LED er alltid et smart valg når man ønsker å ta litt bedre vare på miljøet og i tillegg spare penger på strømregningen, da det er en av de mest energieffektive lyskildene på markedet.

Mange av våre E27 pærer kommer med karbon filamenter for å gi dem den rustikke og nostalgiske følelsen vi kjenner fra glødepærer. Derimot kan du også finne klassiske pærer med frostet glass for å få et mer naturlig lys, da vi vet at våre kunder har ulike behov og ønsker.

Vanlige spørsmål om E14 LED pære
Er en E14 led pære dimbar?
Vi har mange E14 LED pærer som kan dimmes ved behov.
Hvor mange lystimer har en E14 LED pære?
E14 LED pærer har inntil 30 000 lystimer.
Må jeg bytte sokkel fra E14 for å bruke G9 pærer?
Nei, vi har smarte E14 til G9 adapter slik at jobben din blir enklere.