V-Tac 6W LED globe pære
Karbon filamenter, Ø9,5 cm, dimbar, ekstra varm hvit, E27

Fin dimbar LED-globepære fra V-Tac.

Røkt glass og med de nye filament-LED som gir et stemningsfullt lys.

Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.V-Tac 6W LED Globe pære med E27 stor fatning er en utmerket erstatning for tradisjonelle 55W lyspærer. Med en lysstyrke på 600 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lys som vil opplyse ethvert rom. Høy lyskvalitet er en av nøkkelfunksjonene til denne pæren, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger, og som vil være tilstrekkelig for de aller fleste behov.


En av de mest fantastiske egenskapene ved denne LED-pæren er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter ditt eget ønske, og skape en perfekt atmosfære for enhver anledning. Enten du vil ha mykt og dempet lys for en romantisk kveld, eller sterkt lys for å lese eller arbeide, vil denne pæren gi deg det du trenger.


V-Tac 6W LED Globe pære finnes i to forskjellige fargetoner: Ekstra varm (2200K) og ekstra varm hvit. Den ekstra varme fargetonen gir et tydelig varmt skjær i stil med gammeldagse glødetrådpærer, og vil skape en koselig og avslappende atmosfære i ethvert rom. Den ekstra varme hvite fargetonen gir også et koselig og varmt lys, men med et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer. Begge fargetonene vil gi deg en følelse av komfort og velvære i hjemmet ditt.


V-Tac 6W LED Globe pære har dimensjoner på 135 x Ø95 mm, noe som gjør den til en perfekt størrelse for de fleste lamper og lysarmaturer. Med denne pæren vil du ikke bare spare penger på strømregningen, men du vil også bidra til å redusere CO2-utslipp og ta vare på miljøet. Med en levetid på opptil 25.000 timer vil du ha glede av denne pæren i mange år fremover. Kjøp V-Tac 6W LED Globe pære i dag og opplev den fantastiske kraften av LED-teknologi!

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

146,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Dimbar

Sendes innen 8-10 dager


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt55w
SpenningsintervallAC: 220-240V, 50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde135 mm.
Diameter95 mm.