0,6W Farget LED kronepære
Blå, Karbon filamenter, E27Denne 0,6W kronepæren er ideell for de som ønsker å spare strøm og samtidig ha en høy lyskvalitet. Med en E27 stor fatning kan den enkelt kobles til en 230V forsyning og gi et sterkt lys på 50 lumen. En av de største fordelene med denne pæren er dens høye lysspredning på 300 grader, som gir en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at den kan lyse opp hele rommet uten behov for ekstra belysning.


En annen fordel med denne pæren er dens høye lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyset er behagelig for øyet og vil ikke føre til øyestamme, selv etter langvarig bruk. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og er spesielt egnet for å gi en varm og koselig atmosfære i hjemmet.


Pærens dimensjoner er 85 x Ø45 mm, og den er ikke vannbestandig med en IP20 klassifisering. Dette betyr at den ikke bør brukes i områder som er utsatt for fuktighet eller vannsprut, som for eksempel i bad eller kjøkken.


Alt i alt er denne 0,6W kronepæren et flott valg for de som ønsker å spare energi og samtidig ha en høy lyskvalitet. Med sin enkle installasjon og jevne lysspredning vil den være perfekt for å lyse opp ethvert rom i hjemmet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

33,00 kr inkl. mva.

  • Blå
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeBlå
DimbarNei
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk0.6w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde85 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass