Skinnesystem LED
Velg kategori nedenfor:
  • 3-Faset
  • 1-Fase
  • SHIFT system

    Fleksibel belysning med Spectrum LEDs SHIFT System - Kvalitetsbelysning med et nordisk preg

    Spectrum LEDs SHIFT System er mer enn bare en lampe. Det er en helt ny måte å tenke på belysning i hjemmet eller på arbeidsplassen. Vår innovative CLICK & SHIFT-teknologi betyr at du enkelt kan flytte rundt på lampene langs en smal skinne. Med et enkelt klikk kan du endre hele rommets atmosfære. Systemet kjører på en sikker 48 V spenning som sikrer enkel og trygg håndtering.

    Det nordiske designet er kjernen i produktet vårt. Det er kjent for sin enkle eleganse og funksjonalitet, og dette gjenspeiles i hver del av SHIFT System. Lampene er laget av de beste materialene og er grundig testet, slik at vi kan tilby en 5-års garanti på hele serien. Du får ikke bare en lampe, men et stykke nordisk design som varer.

    SHIFT System er perfekt for deg som setter pris på både estetikk og kvalitet. Det er designet for å passe inn i alle typer rom - fra det moderne hjemmet til det stilige kontoret. Systemet kombinerer det beste fra nordisk design: enkelhet, eleganse og praktisk funksjonalitet.

    Perfekt for mindre rom: Allsidig belysning for enhver anledning

    SHIFT System er spesielt ideelt for mindre leiligheter og rom hvor plassen er begrenset. Dets fleksible design betyr at du enkelt kan justere belysningen for å passe til forskjellige arrangementer og aktiviteter i hjemmet ditt. Forestil deg at du skal ha gjester og trenger å flytte spisebordet til sentrum av rommet; med SHIFT Systemet kan du raskt og enkelt omposisjonere belysningen, slik at den fokuserer på det nye sentrale punktet, og skaper en innbydende atmosfære for dine gjester. Dette tilføyer en ny dimensjon av funksjonalitet til hjemmet ditt, og gjør det mulig å utnytte rommet ditt fullt ut, uansett anledningen.

Skinnesystem LED

122 produkter
Viser 1 - 104 av 122 produkter

Pris garanti led lyskilder

Avansert belysning til hjemmet med LED skinnesystem

Skinnesystemer er en av de mest avanserte belysningsløsningene som finnes, og gir deg friheten til å velge hvordan du vil belyse de forskjellige rommene i hjemmet ditt. Skinnesystem er også den perfekte løsningen for næringsbygg, og er ofte brukt på museer og andre utstillinger hvor man ønsker å belyse forskjellige objekter med en og samme lyskilde. 

Med våre skinnesystemer er du sikret uendelige muligheter når det kommer til belysning av hjemmet, kontoret eller industribygget ditt! Alle våre skinnesystemer er 230 volt, og kan derfor kobles til det vanlige strømnettverket uten en transformator. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål angående skinnesystemer.

LED skinnesystem gir deg uendelige muligheter

Om man kun har én strømtilkobling i taket, er skinnesystem den perfekte løsningen. Skinnesystem trenger kun én strømtilkobling, men vil gi deg en lyssetting med høy fleksibilitet. Våre skinnesystemer gir deg friheten til å velge hvordan du vil belyse rommene i hjemmet ditt, og du har muligheten til å tilpasse belysningen etter egen preferanse både før og etter montering. 

For å sikre at du får den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt, har vi sikret et sortiment med spotter i ulike fasonger, farger, design og størrelser. Dermed vil du garantert finne en spot som passer perfekt inn der du ønsker å plassere lyset! Våre spotter kommer også med forskjellige kulør, slik at du kan velge mellom en varm eller nøytral belysning. Flere av våre modeller kommer også med muligheten til å velge mellom de to forskjellige fargetonene, slik at du enkelt kan endre fra en behagelig og avslappende atmosfære til et effektivt arbeidsmiljø når det er nødvendig.

Ekstra høy lyskvalitet med RA-verdi >90 

RA-indeks angir evnen lyset har til å gjengi farger mest naturlig. Når det er oppgitt >90, så betyr dette at det er over 90% korrekt sammenlignet med naturlig dagslys. Alle våre LED skinnesystemer kommer med en høy lyskvalitet, og vi har flere modeller med en RA-verdi på så mye som 90 til 95 - som f.eks. vår populære LEDlife svart skinnespot 30W. Det sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. LED-lys med en lyskvalitet på 90 til 95 er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner. 

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet har man en lyskilde som vil virke i opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du være helt sikker på at produktene du får hos oss vil ha en lang levetid. 

Vanlige spørsmål om LED skinnesystem
Hva betyr det at et lys har RA-verdi på 90 til 95?
RA-indeks angir evnen lyset har til å gjengi farger naturlig. Når det er oppgitt >90, så betyr dette at det er over 90% korrekt sammenlignet med naturlig dagslys.
Hva er fordelen med et skinnesystem?
Om man har flere lamper trenger disse ofte flere strømtilkoblinger. Med et skinnesystem er det kun nødvendig med én strømtilkobling.
Hvor lang levetid har LED-skinnesystemene?
Våre skinnespotter kommer med en integrert LED-lyskilde som har en levetid på opptil 50000 timer.