Skinnesystem LED
Velg kategori nedenfor:

Skinnesystem LED

61 produkter
Viser 1 - 61 av 61 produkter

Pris garanti led lyskilder

Avansert belysning til hjemmet med LED skinnesystem

Skinnesystemer er en av de mest avanserte belysningsløsningene som finnes, og gir deg friheten til å velge hvordan du vil belyse de forskjellige rommene i hjemmet ditt. Skinnesystem er også den perfekte løsningen for næringsbygg, og er ofte brukt på museer og andre utstillinger hvor man ønsker å belyse forskjellige objekter med en og samme lyskilde. 

Med våre skinnesystemer er du sikret uendelige muligheter når det kommer til belysning av hjemmet, kontoret eller industribygget ditt! Alle våre skinnesystemer er 230 volt, og kan derfor kobles til det vanlige strømnettverket uten en transformator. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål angående skinnesystemer.

LED skinnesystem gir deg uendelige muligheter

Om man kun har én strømtilkobling i taket, er skinnesystem den perfekte løsningen. Skinnesystem trenger kun én strømtilkobling, men vil gi deg en lyssetting med høy fleksibilitet. Våre skinnesystemer gir deg friheten til å velge hvordan du vil belyse rommene i hjemmet ditt, og du har muligheten til å tilpasse belysningen etter egen preferanse både før og etter montering. 

For å sikre at du får den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt, har vi sikret et sortiment med spotter i ulike fasonger, farger, design og størrelser. Dermed vil du garantert finne en spot som passer perfekt inn der du ønsker å plassere lyset! Våre spotter kommer også med forskjellige kulør, slik at du kan velge mellom en varm eller nøytral belysning. Flere av våre modeller kommer også med muligheten til å velge mellom de to forskjellige fargetonene, slik at du enkelt kan endre fra en behagelig og avslappende atmosfære til et effektivt arbeidsmiljø når det er nødvendig.

Ekstra høy lyskvalitet med RA-verdi >90 

RA-indeks angir evnen lyset har til å gjengi farger mest naturlig. Når det er oppgitt >90, så betyr dette at det er over 90% korrekt sammenlignet med naturlig dagslys. Alle våre LED skinnesystemer kommer med en høy lyskvalitet, og vi har flere modeller med en RA-verdi på så mye som 90 til 95 - som f.eks. vår populære LEDlife svart skinnespot 30W. Det sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. LED-lys med en lyskvalitet på 90 til 95 er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner. 

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet har man en lyskilde som vil virke i opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du være helt sikker på at produktene du får hos oss vil ha en lang levetid. 

Vanlige spørsmål om LED skinnesystem
Hva betyr det at et lys har RA-verdi på 90 til 95?
RA-indeks angir evnen lyset har til å gjengi farger naturlig. Når det er oppgitt >90, så betyr dette at det er over 90% korrekt sammenlignet med naturlig dagslys.
Hva er fordelen med et skinnesystem?
Om man har flere lamper trenger disse ofte flere strømtilkoblinger. Med et skinnesystem er det kun nødvendig med én strømtilkobling.
Hvor lang levetid har LED-skinnesystemene?
Våre skinnespotter kommer med en integrert LED-lyskilde som har en levetid på opptil 50000 timer.