Uplight

17 produkter
Viser 1 - 17 av 17 produkter

Pris garanti led lyskilder

Ultimat fleksibilitet med stilige Uplights 

Uplights er blitt en populær belysning som kan installeres både innendørs og utendørs. De kan blant annet installeres ved terrassen, trappene, balkongen eller i oppkjørselen. Med en opplyst hage kan utemiljøet bli både trygt og koselig, selv på de mørke vinterkveldene. Kjøper du uplights med LED-belysning får du en veldig energieffektiv belysning, ettersom LED-lamper har et mye lavere energiforbruk enn vanlige lyspærer og halogenlamper. LED-uplights er altså ikke bare fine, men har en lang holdbarhet og lavt strømforbruk – noe som gjør dem bedre både for lommeboken, og miljøet. 

I Norge har vi mange måneder med minimalt sollys hvert eneste år. Uplights langs oppkjørselen eller hagen kan bidra til å gjøre det lettere å orientere seg i mørket, samt skape en trygghet om man har barn som leker i områdene. 

Skap ulike atmosfærer med forskjellige lys 

Fargetemperaturen på lamper varierer fra 1000k til 10000K. Lamper med varmt hvitt lys, som oftest brukes når man ønsker en koselig og dekorativ belysning, har vanligvis mellom 2500k og 3500K. Sterke arbeidslamper derimot, kan ha en verdi på 6500K.  En av de vanligste lampene som brukes til LED-spotter er GU10-spotter. GU10 er navnet på selve basen, og selve spotten kommer i forskjellige lysstyrker. I noen tilfeller kan du også ha RGB-belysning, noe som gir muligheten til å lage forskjellige fargekombinasjoner, og dermed påvirke stemningen etter eget ønske. 

Her hos oss finner du flere forskjellige varianter av uplights for utendørsbruk. For eksempel kan du finne alt fra uplights som gir et varmt, hvitt lys på 2800K-3000K, til uplights der du har mulighet til å variere lysstyrken ved å installere både svake og sterke GU10-spotter. Du finner også varianter av uplights der du kan installere RGB-spotter, for å gi deg større kontroll over belysningen din.

Slitesterke uplights for utendørsbruk 

Uplights som er laget for utendørsbruk er vanligvis veldig holdbare og slitesterke, noe som betyr at de kan installeres de fleste steder ute. Om de har riktig IP-klassifisering, kan de brukes der de risikerer å bli utsatt for mye fuktighet, vannsprut og regn uten å bli skadet. De fleste uplights har en IP-klasse mellom IP65 og IP67. Uplights med IP65 tåler enkel vannsprut, mens uplights med IP67 regnes som vanntette (men de tåler ikke å være under vann lenge). Mange av våre uplights er også laget av rustfritt stål, slik at de holder seg fine lenge og tåler en støyt – og er dermed det perfekte valget for Nordiske utemiljøer.

Vanlige spørsmål om uplights
Hvor holdbare er uplights?
De fleste uplights som er tilpasset utendørsbruk tåler fukt og vann. Vi har også mange modeller i rustfritt stål, som fint vil håndtere Nordisk vær.
Hvor lenge varer LED-lyspærer til uplights?
Spottene kan vanligvis skinne mellom 17 000 og 20 000 timer.
Tåler uplights vann?
De fleste uplights har klassifiseringen IP65 eller IP67. IP65 tåler enkel vannsprut, mens IP67 er vanntett – men kan ikke nedsenkes i vann over en lengre periode.