Levering

Når du handler for mer enn 2500 kr er leveransen gratis med Posten Norge til utleveringssted og Posten Norge til bedrift. 
Med unntak av hjemmelvering og forsendelser innenfor kategorien Solceller.
Her vil fraktprisen variere ut i fra vekt og hvor i landet bestillingen skal sendes.
Posten Norge hjemmelevering koster 99 kr ved bestillinger under 2500 kr og 49 kr ved bestillinger over 2500 kr.

Vi samarbeider med Bring / Posten Norge om varelevering, Alle ordrene sendes fra lageret innen 1–2 dager, og du vil som kunde vanligvis motta varene innen 2–5 hverdager.
Alle ordrer sendes på paller - den enkelte pakke vil ha status som registrert, men ikke innlevert inntil at pallen er åpnet og sortert og den kan deretter spores.
Dette tar normalt 1-2 virkedager.Vi har et stort lager, så de fleste bestillinger forlater vårt lager allerede samme dag som ordren er registrert.


Ekspedisjonsgebyr på små bestillinger?

Bestillinger under 200 kr er underlagt et håndteringsgebyr på 100 kr.


Hvordan sporer jeg pakken min?

Etter at pakken blir sendt vil du motta en e-post fra oss med en link. Denne linken fører til en sporingsside hos Bring / Posten Norge. Vær oppmerksom på at det kan ta flere dager før pakken vises i tracking systemet.

Alle ordrer sendes samlet på paller - den enkelte pakke vil ha status som registrert, men ikke innlevert inntil at pallen er åpnet og sortert og den kan deretter spores.
Dette tar normalt 1-2 virkedager.

Hvis din pakke levers til et utleveringssted og du ikke henter din pakke innen 7 dager sendes pakken i retur til oss. Når vi mottar din pakke (som normalt tar et par uker), vil vi refundere deg for kjøpet.
Merk: Vi refunderer ikke frakt og håndteringsgebyr på ikke hentede pakker.


Svalbard og Jan Mayen

LEDLyskilder.no leverer dessverre ikke til adresser på Svalbard eller Jan Mayen (post numre 9170, 9171, 9172, 9173, 9174, 9175, 9176, 9178, 9179, 8099).