Når du handler for mer enn 2500 kr er leveransen gratis. For bestillinger under 2500 kr er fraktprisen 49 kr.

Vi samarbeider med Posten Norge om varelevering, og du vil normalt motta din ordre 2-5 hverdager etter å lagt inn en bestilling. Vi har et stort lager, så de fleste bestillinger forlater vårt lager allerede samme dag som ordren er registrert. 

Hvordan tracker jeg pakken min?

Etter at pakken blir sendt vil du motta en email fra oss med en link. Denne linken fører til en sporingsside hos Bring / Posten Norge. Vær oppmerksom på at pakken sendes fra Danmark (uten at du skal betale toll eller avgifter!), og at det kan ta flere dager før pakken vises i tracking systemet. 

Hvis din pakke levers til et utleveringssted og du ikke henter din pakke innen 14 dager sendes pakken i retur til oss. Når vi mottar din pakke (som normalt tar et par uker), vil vi kontakte deg for å finne ut av om pakken skal sendes tilbake til deg igjen eller pengene refunderes. 

Ingen toll eller avgifter

LEDLyskilder.no er et norsk foretak og vi tar oss av all toll og avgifter på innførsel av varer til Norge. Dette betyr at selv om vi faktisk holder til i Danmark, er det som om du bestiller fra en norsk butikk. Du trenger ikke tenke på tollgrensen når du kjøper hos oss. 

Svalbard og Jan Mayen

LEDLyskilder.no leverer dessverre ikke til adresser på Svalbard eller Jan Mayen (post numre 9170, 9171, 9172, 9173, 9174, 9175, 9176, 9178, 9179, 8099).