Sensorer

8 produkter
Viser 1 - 8 av 8 produkter

Få det meste ut av dine LED-lys med en sensor

Sensorer er en genial måte å få det meste ut av dine LED-lys på, da de vil bidra til å gi deg en enklere hverdag og en lavere strømregning. Vi har flere forskjellige sensorer i vårt sortiment – bevegelsessensor og dagslyssensor, samt smart-home sensorer du kan styre med mobilen din. Denne løsningen gjør det enda enklere for deg å kontrollere belysningen i hjemmet raskt og enkelt.
En bevegelsessensor gjør at lyset aktiveres når enheten oppdager bevegelse eller tilstedeværelse i området, og slås av automatisk etter en viss tid. Med en dagslyssensor styres belysning av sollys i stedet for bevegelse, og disse er hovedsakelig beregnet for innendørsbruk. Med en dagslyssensor vil lysene dine automatisk justere mengden lys de sender ut, og dermed spare deg både strøm og penger.

Øk sikkerheten samtidig som du sparer energi med sensorer

Det er flere fordeler med å installere utendørsbelysning med sensorer ved inngangsdøren eller garasjen. Utendørsbelysning med bevegelsessensor kan blant annet øke sikkerheten og tryggheten din, ettersom lampen automatisk lyser opp når noen nærmer seg huset ditt. Siden lampene kun lyser når de er i bruk, vil du samtidig spare både strøm og penger – med andre ord, det er et alternativ som er bedre for både miljøet og lommeboken.
De fleste bevegelsessensorer kan oppdage bevegelse fra en avstand på omtrent 6 til 12 meter, og reaksjonstiden er omtrent et halvt sekund. Avhengig av modellen kan du stille inn belysningen til å lyse fra ca. 10 sekunder opp til ca. 7 minutter etter at bevegelse er registrert.

Sensorer for både innendørs- og utendørsbruk

De fleste sensorer har klassifiseringen IP44 eller IP65, noe som betyr at de tåler fuktig luft og vannsprut uten å bli skadet. Disse er derfor perfekte til bruk utendørs. Andre sensorer er ment for innendørsbruk og har klassifiseringen IP20, og disse produktene bør holdes borte fra vann og fuktighet.
Om du ønsker full kontroll over dine LED-lys, har vi også sensorer som kan kobles til wi-fi og styres via mobiltelefon til både innendørs- og utendørsbruk. Med disse kan du angi hva lampen skal gjøre i forbindelse med at bevegelsen oppdages, som f.eks. hvor lenge lyset skal være på og hvor lang tid det tar fra bevegelse til lyset slås på, samt kontrollere tidsbaserte innstillinger (natt og dag) og mye mer. Vår Smart Home veggsensor har klassifisering IP65 og kan dermed brukes utendørs, og vår Smart Home indbyggingssensor er den perfekte sensoren for å styre lysene innendørs.
Vanlige spørsmål om sensorer til dine LED-lys
Fra hvilken avstand føler sensoren bevegelse?
De fleste modellene i sortimentet vårt har en sensoravstand opp til 12 meter.
Har dere sensorer til både innendørs og utendørsbruk?
Ja, vi har både sensorer som tåler vann (IP65 klassifisering) og modeller beregnet til innendørsbruk med dagslyssensor.
Hvor stor er sensorvinkelen på sensorene deres?
Sensorvinkelen varierer blant de forskjellige produktene i sortimentet vårt, men er vanligvis mellom 180 og 360 grader.