MR16 GU5.3 LED

17 produkter
Viser 1 - 17 av 17 produkter

Pris garanti led lyskilder

Finn riktig LED lys til MR16 GU5.3 fatning

Selv om lamper både kan være dekorativt og rene skjære interiørobjekt, har vi nordmenn en forkjærlighet for spotter, også populært kalt downlights. De glir sømløst inn i det minimalistiske skandinaviske designet som ofte består av hvite vegger og hvite tak, og gir oss opplyste rom selv på de mørkeste vinterdager. 

Vi har selvfølgelig hengt oss på trenden, og har et stort utvalg av LED lyspærer med MR16 sokkel, også kalt GU5.3 sokkel, som er en standard sokkel i mange norske husstander. Med enkel montering og de klassiske egenskapene LED lys kommer med, som lavt strømforbruk, er det alfa omega i en og samme spot.

Fleksible downlights og spotlights

En av de mange grunnene til at spotlights og downlights har blitt så populære er at de fleste kan dimmes ved behov. Dette er ideelt i norske hjem når mørket faller på og vi ønsker oss et naturlig og dekkende lys hjemme, som føles nesten like utfyllende og naturlig som sollyset. Det gir oss også muligheten til å kontrollere om vi ønsker oss dagslys eller et koselig kveldslys.

Men det er ikke bare dimming som er en av funksjonene du bør se på før du bestemmer deg. Våre LED lyskilder MR16 GU5.3 varierer i spredning fra 38 til 110 grader, og du vil derfor kunne velge en som er spesialtilpasset det lyset du ønsker for ditt rom. Downlights med høy spredning sørger for å dekke et stort område, mens de med lavere spredning gir et mer konsentrert og nøyaktig lys. Disse egner seg best over lesekroken eller på kjøkkenet, mens de med høy spredning er perfekte der du ønsker å fylle ut hvert tomrom mellom spotlysene dine slik at lyset beveger seg sømløst gjennom rommet.

Riktig lys til riktig rom

De fleste LED-lys MR16 GU5.3 i vårt sortiment kommer i en varm fargetone, da dette gir en hyggelig og avslappende atmosfære i en varm hvitfarge. Disse egner seg spesielt til stuen eller andre kosekroker i hjemmet, og vår mest energisparende modell bruker så lite som 1w samtidig som den er dimbar. Vi har også LED spotpærer som egner seg til f.eks. kjøkkenet, da den kommer i en nøytral fargetone som gir et presist og funksjonelt arbeidslys. 

Vi har med andre ord sørget for at du som kunde kan være sikker på at du finner LED pæren du er på utkikk etter hos oss. Finn ditt nye LED-lys MR16 GU5.3 til en konkurransedyktig pris her.

Vanlige spørsmål om LED lys til MR16 GU5.3 fatning
Hvilke watt kommer MR16 GU5.3 i?
Vi har et utvalg av MR16 GU5.3 i 1w, 2w, 3w, 4w, 5w, 6w og 7w.
Hvilken fargekulør passer til kjøkken?
For å få et presist og nøyaktig lys, egner det seg med en nøytral lyskulør til kjøkkenet.
Kan jeg dimme spotpærer?
Vi har et stort utvalg av spotlights og downlights som er dimbare slik at du får mest mulig ut av dem.