V-Tac 2W Farget LED kronepære
Grønn, Karbon filamenter, E27V-Tac 2W Farget LED Kronepære - den perfekte erstatningen for dine gamle 10W pærer! Denne pæren har en stor E27 fatning, som gjør det enkelt å erstatte gamle pærer med denne nye og mer energieffektive alternativet. Med en wattstyrke på kun 2W, vil du kunne spare massevis på strømregningen din, mens du samtidig får en lysstyrke på hele 60 lumen.


Pæren har en høy lysspredning på hele 300 grader, som gir en jevn fordeling av lyset i hele rommet. Dette er spesielt viktig for rom med høye tak, hvor man ønsker å spre lyset jevnt utover. Med denne pæren vil du få en optimal belysning for alle behovene dine.


Kvaliteten på lyset er også noe som skiller denne pæren fra mange andre alternativer på markedet. Med en RA-verdi på 80-85, vil du få et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Dette er spesielt viktig for rom hvor man ønsker å fremheve farger, som for eksempel i stuen eller på kjøkkenet.


Pæren har en dimensjon på 75 x Ø45 mm, noe som gjør at den passer perfekt til de fleste lamper og lysarmaturer. Det er viktig å merke seg at pæren ikke er vannbestandig, og derfor ikke bør brukes i områder hvor det er mye fukt eller vann.


Alt i alt er V-Tac 2W Farget LED Kronepære en utmerket investering for alle som ønsker å spare penger på strømregningen samtidig som man får en optimal belysning i hjemmet. Med høy kvalitet på lyset og en jevn spredning, vil du kunne nyte godt av denne pæren i mange år fremover!

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

51,00 kr inkl. mva.

  • Grønn
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGrønn
DimbarNei
Lysstyrke60 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt10w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde75 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass