Filter

Pris
1 kr 4004 kr
Kulør
more... less
Filter

Tilbud

Enkeltfarget LED strip
Velg kategori nedenfor:
 • Enkeltfarget LED strip 12V

  Pris garanti led lyskilder


  12V LED-striper for ethvert hjem

  LED-striper har vært populære i en årrekke, men dersom du ikke har hengt deg på trenden enda, har du kommet til riktig sted. Vi har et stort utvalg av LED-striper, slik at du kan være så kreativ du ønsker med ny lyssetting hjemme. Våre LED-striper er nemlig superenkle å montere ved hjelp av den praktiske tapen på baksiden, noe som gir deg frihet til å plassere dem nesten hvor som helst i hjemmet ditt. 

  Hos oss har vi et stort utvalg av LED-striper med ulike lengder, bredder og kulører, noe som gjør at man kan lyse opp f.eks. bunnen av en vegg, en mørk hylle eller tilføre litt ekstra lys over kjøkkenbenken - det er faktisk kun fantasien som setter grenser når det kommer til LED-striper. En av våre bestselgere er en smal LED-stripe som byr på mye frihet. Vi har et stort utvalg av 12V LED-striper. Disse er trygge og enkle i bruk, samt at de er perfekte for enhver selverklært handyman eller handykvinne som ønsker å friske opp hjemmet med et moderne preg. Takket være de små LED-diodene langs tapen, vil LED-stripene kunne monteres så og si hvor som helst, uten å krasje med resten av interiøret. 

  Vi har også smarte 12V LED-striper til sengen, slik at du aldri mer trenger strekke deg etter en lysbryter når alarmen ringer om morgenen. Det innovative lyset slås automatisk på når du setter føttene i gulvet, og lyser opp rommet på en moderne og stilren måte.

  Spar tusenvis av kroner med 12V LED-lys

  De fleste vet kanskje at LED lys bruker så mye som 80% mindre strøm enn de gamle glødepærene man ikke lenger finner i butikkhyllene, og LED striper er like effektive som lyspærene.

  En LED-stripe lyser et sted mellom 20.000-50.000 timer - noe som betyr at du kan gå 10-15 år uten å måtte tenke på å skifte dem ut! En halogenpære kan lyse i ca. 2000 timer, mens en sparepære i ca. 10.000 timer. Det betyr at det ikke bare er penger spart i strømforbruk, men også innkjøp. 

  Et trygt og sikkert valg

  LED-striper oppnår aldri en temperatur høyere enn 50 grader celcius. Dette går hånd i hånd med at LED striper, og LED lys generelt, er mye mindre brannfarlig enn andre lyskilder, og er et sikkert valg dersom man har barn eller kjæledyr i hus. 

  Ved å velge 12V LED-striper, har du en ypperlig mulighet til å gjøre hjemmet tryggere, mindre brannfarlig og mer miljøvennlig.

  {opfaqblock:38}

 • Enkeltfarget LED strip 12V/24V IP68..

  Pris garanti led lyskilder

  Utebelysning med LED

  Det er ikke rart at LED-striper har tatt verden med storm. Enhver DIY-elsker har garantert allerede fått opp øynene for alle dekorative muligheter som faktisk finnes med LED-lys, da mulighetene er uendelige. De egner seg til ethvert hjem, prosjekt og enhver oppussing, da kun fantasien setter grenser til hvordan de kan brukes. 

  Det er ikke kun de endeløse mulighetene ledlys kommer med som har gjort dem så attraktive her i Norge. De kan nemlig monteres av alle og enhver, selv om man ikke har tekniske ferdigheter. Man trenger også minimalt med utstyr, da LED-striper kommer med en praktisk tape på baksiden som gjør det mulig å montere dem hvor som helst. 

  Ikke bare innendørs

  Du har kanskje sett spennende LED-prosjekter innendørs, i f.eks. trapper eller inni skap. Men, du trenger ikke nøye deg med kun å bruke LED striper innendørs. Vi har også små LED moduler som egner seg perfekt til å lyse opp f.eks. skilt utenfor, både i kommersielle og private sammenhenger. Du har også full frihet til å belyse uteplassen din på en kreativ og praktisk måte, da alle våre små LED moduler er laget for utendørsbruk. 

  Både våre små LED moduler og vår fleksible 5 meters rull med LED-lys kommer med vanntett sertifisering, som på LED-lys-språk omtales som klassifisering IP68. Denne merkingen betyr at LED stripen har dobbel inntrengingsbeskyttelse, noe som må være på plass dersom lys skal være i kontakt med vann. Derfor er alle våre LED strips 12V IP68 perfekt til prosjekter utendørs - ja, selv til å lyse opp en liten hagedam, da de kan senkes 1 meter under vann!

  Finn din kulør

  Mange av våre LED-lys til innendørsbruk kommer i nøytrale og varme farger. Det kan du også finne blant ledlys strips 12V IP68 som egner seg til utendørsbruk, men du vil også finne en ny kulør som gjenganger, nemlig kald. Den kalde kuløren gir fra seg et kjølig lys med blåtoner, som passer utmerket til utendørsbruk. Vi har også en egen blå modul som du kan dekorere med utendørs, som gir fra seg et blått lys. 

  For å gi deg full frihet, har vi også smart tilbehør til LED stripene som du monterer utendørs. Med Smart Home dimmer kan du kontrollere utendørsbelysningen med timerfunksjon eller slå dem manuelt av og på fra komforten av din egen sofa; den kan nemlig styres ved hjelp av appen Magic Home Pro på smarttelefonen din for å gi deg full kontroll over lysene dine.

  {opfaqblock:97}

 • Enkeltfarget LED strip 12V COB
 • Spesifikk bølgelengde LED

  LED lys med spesifikk bølgelengde

  Trenger du LED-lys med bestemte bølgelengder? Da har du kommet til riktig side! Belysning er vår lidenskap her på ledlyskilder, men lys har flere funksjoner enn bare det å belyse rom og områder. Det har nemlig over tid vist seg at LED-lys i riktige bølgelengder kan være nyttig til mange forskjellige formål. Enkelte former kan for eksempel brukes som lysterapi for å redusere eller lindre diverse helseplager i hverdagen, og andre kan brukes som vekstlys til planter som ikke får nok sollys i løpet av året. 
  Her hos Ledlyskilder har vi LED-lys til alle slags oppgaver, fra praktisk belysning til lysterapi og vekstlys. Vi har kvalitetsrike LED lys med spesifikk bølgelengde som kan brukes som enten lysterapi eller som vekstlys, og på denne siden kan du se vårt gode utvalg. Om du har spørsmål relatert til LED lys og lysterapi, ta gjerne kontakt med vår kundeservice. 

  Grønt lys er bra mot inflammasjon

  Grønt lys har mange fordeler. Grønt lys med bølgelengde 525nm brukes til flere spesielle typer lysterapi, og kan for eksempel bidra til å gi bedre søvn, lindre migrene eller minske betennelser. Grønt lys er derfor et perfekt alternativ på soverom, hvor du ønsker en avslappende atmosfære som bidrar til ro og velvære. Man kan for eksempel feste en stripe med grønt LED lys rundt sengen som tillegslys til den vanlige soveromsbelysningen, som man skrur på før man skal legge seg. 
  Grønt lys kan også brukes utendørs, ettersom det ikke skremmer de fleste nattaktive dyr. Dette er fordi dyr ikke kan se grønt lys. Grønt lys er også perfekt å bruke som belysning rundt planter og vekster sammen med et vekstlys, ettersom planter heller ikke vil se det grønne lyset. Dermed kan du enkelt se og stelle med plantene dine selv i perioder hvor de skal ha det mørkt, og vekstlyset er skrudd av. 

  Rødt og blått lys - lysterapi og vekstlys 

  Om du sliter med leddsmerter eller lignende, bør du prøve lysterapi med et infrarødt lys med en bølgelengde på 660nm for å minske smertene. Et rødt lys har en effekt på blodsirkulasjonen, noe som kan lindre problemer som ømme muskler samt redusere stress.
  Blått lys med en bølgelengde på 450nm kan f eks. brukes til noen former for lysterapi, men egner seg også veldig godt som vekstlys. Til bruk som vekstlys kombineres dette ofte med et rødt lys, slik at plantene får akkurat det lyser de trenger. Det blå lyset skaper vekst i planter, mens det røde lyset motiverer til blomstring.
  {opfaqblock:349}
 • Enkeltfarget LED strip 24V

  Pris garanti led lyskilder

  Praktfulle LED-lys med 24V strips

  Her finner du produktene vi tilbyr innen kategorien 24 volts LED strips. De er supre for blant annet å kunne lyse opp steder der du ikke kan bruke tradisjonell belysning. 24V LED-strips gir fantastiske muligheter med utallige variasjonsmuligheter. Frigjør kreativiteten med våre smarte og dekorative løsninger med moderne LED teknologi!

  LED strips gir deg frihet og kreative muligheter

  LED strip fås i mange forskjellige varianter, for å gi deg friheten til å kontrollere belysningen din etter eget ønske. LED striper er fleksible remser med dioder på som tåler en støyt, og kan brukes inne som erstatning for lysstoffrør, eller monteres nesten hvor som helst du måtte ønske. Det er også mulig å bruke remsene utendørs dersom det er indikert på produktet. 

  Med for eksempel vår stilige LED strips med sidelys, der lysdiodene på stripsen er plassert horisontalt, kan du få et annerledes preg ved å belyse noe som er stilt ut på en hylle, eller rundt et skilt. De er robuste og kan lett monteres med den praktiske teipen som allerede er på stripsen, og om de ikke festes skikkelig kan du alltids påføre lim i tillegg. Det finnes også aluminiumslister om du vil montere og gjøre mer stas på belysningen din - en aluminiumsprofil vil også dempe synet av diodene på LED stripsen.

  Sett sammen tilbehør etter behov!

  Vi har et stort utvalg av både 24V LED strips og tilbehør, slik at du kan maksimere belysningen og gjøre den så dekorativ og fleksibel som du ønsker ved å montere, koble, kutte, skjøte og dimme. Vi tilbyr strømforsyning, dimmere, LEDstrips på rull, og annet nyttig tilbehør som skjøter, plugger og kabler for å gjøre jobben enkel for deg! For at alt skal kunne kobles sammen bør du få med deg en strømforsyning, de kommer i mange varianter, og noen er i tillegg dimbare. Med en dimbar driver vil du kunne spare enda mer strøm, fordi du kan ha full belysning når du trenger ekstra lys, og dempe det når du ønsker en mer behagelig atmosfære i rommet. Husk at all oppkobling bør foregå etter anbefalingene under hvert produkt.

  Vi har flere produkter som kan dimmes, som for eksempel vår V-Tac 9W/m LED strip. Den kommer i tre ulike fargetoner, varm, nøytral eller kald. Uansett hvilken lysfarge du skulle velge, slipper alle våre LED strips ut et lys som har god spredning og er behagelig å se på. Dersom du ønsker LED med flere nyanser, må du kjøpe de LED remsene som er merket RGB. 

  {opfaqblock:202}

 • Enkeltfarget LED strip 24V COB
 • Enkeltfarget tilbehør
 • LED modul 12V/24V

Enkeltfarget LED strip

224 produkter
 • V-Tac 4,2W/m LED stripe
  5m, 8mm bred, 60 LED per meter
  115,00 kr
  • 400lm Lysstyrke
  • 4,2W Forbruk
  • 120° Spredning

  Pris for 5 meter. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater. På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim. Ved lengre biter skjer det et fall i forbruket, slik at det reelle forbruket pr. meter er: Ved 10 cm strip: 5,5 W / meterVed 1 meters strip: 4,2 W / meterVed 5 meters strip:... Pris for 5 meter. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på...

  På lager.
 • Infrarød 850 nm 14,4W/m 24V LED stripe
  5m, IP20, 60 LED per meter
  982,00 kr
  • 14,4W Forbruk
  • 120° Spredning

  Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølge lengde på 850nm. Infrarødt lys med en bælge lengde på 850nm brukes f eks. til noen former for lysterapi mot muskelsmerter eller restitusjons problemer. Dessuten kan det brukes sammen med rødt og blått lys som vekstlys. Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølge lengde på 850nm. Infrarødt lys...

  På lager.
 • Restsalg: 20 stk. silikon festeklips til LED strip
  Brukes til 14mm IP65 strips
  35,00 kr 50,00 kr -30%

   20 stk. silikon monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 14mm brede IP65 strips. Eksl. skruer til montering. 20 stk. silikon monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 14mm brede IP65 strips....

   Redusert pris!
   På lager.
  • 20 stk. klare festeklips til LED strip
   8mm, brukes til IP65 strips
   33,00 kr

    20 stk. monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 8mm 12V og 24V IP 65 strips.Eksl. skruer til montering. 20 stk. monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 8mm 12V og 24V IP 65...

    På lager.
   • 20 stk. klare festeklips til LED strip
    Brukes til 10mm IP65 strips
    36,00 kr

     20 stk. monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 10mm 12V og 24V IP65 strips.Eksl. skruer til montering. 20 stk. monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 10mm 12V og 24V IP65...

     På lager.
    • 9,5W/m COB-LED strip
     5m, IP20, 480 LED per meter, 24V, COB LED, RA94
     686,00 kr
     • 1000lm Lysstyrke
     • 9,5W Forbruk
     • 120° Spredning

     Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe. Kan klippes hver 5. cm. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse eller ujevne flater.... Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand...

     På lager.
    • 10W COB-LED strip til 120 cm profil
     115cm, IP20, 480 LED per meter, 24V, RA94
     203,00 kr
     • 1150lm Lysstyrke
     • 10W Forbruk
     • 120° Spredning

     Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.Ledning til tilkobling er 2 meter. Kan klippes hver 5. cm.Aluprofil kjøpes separat. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres... Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand...

     På lager.
    • 8x16-12V montasjeklip
     14,00 kr

      Prisen er for 1 stk.montasjeklip til 8x16-12V Neon Flex LED strips. Vi anbefaler minst 2 klips pr. meter ved montering på vegg, og minst 3 klips pr. meter ved montering på tak. Lengde: 5 cm. Ydre bredde: 1 cm. Prisen er for 1 stk.montasjeklip til 8x16-12V Neon Flex LED strips. Vi anbefaler minst...

      På lager.
     • UV 400 nm 14,4W/m 24V LED stripe
      5m, IP20, 60 LED per meter
      914,00 kr
      • 14,4W Forbruk
      • 120° Spredning

      Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølgelende på 400nm. UV lys kan brukes til vekst i samarbeide med blått og röd lys. Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølgelende på...

      På lager.
     • Blå 450 nm 14,4W/m 24V LED stripe
      5m, IP20, 60 LED per meter
      339,00 kr
      • 14.4W Forbruk
      • 120° Spredning

      Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølgelengde på 450nm. Blått lys med en bølgelengde på 450nm kan, f eks. brukes til noen former for lysterapi eller som vekstlys. Til bruk som vekstlys kombineres dete ofte med et rødt lys, slik at plantene får akkurat det lyser de trenger.  Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølgelengde på...

      På lager.
     • Rød 660 nm 14,4W/m 24V LED stripe
      5m, IP20, 60 LED per meter
      846,00 kr
      • 14,4W Forbruk
      • 120° Spredning

      Pris for 5 meter. 24V LED strip med en nøyaktig bølge lengde på 660nm. Infrarødt lys med en bælge lengde på 660nm brukes f eks til lysterapi mot ledsmerter og lign.  Pris for 5 meter. 24V LED strip med en nøyaktig bølge lengde på 660nm. Infrarødt lys...

      På lager.
     • Nær infrarød 730nm 14,4W/m 24V LED stripe
      5m, IP20, 60 LED per meter
      1 333,00 kr
      • 14,4W Forbruk
      • 120° Spredning

      Pris for 5 meter. 24V LED strip med en nøyaktig bølge lengde på 730nm. Rødt lys med en bælge lengde på 730nm brukes f eks til lysterapi mot ledsmerter og lignende. Ved lengre biter skjer det et fall i forbruket, slik at det reelle forbruket pr. meter er: Pris for 5 meter. 24V LED strip med en nøyaktig bølge lengde på 730nm. Rødt lys med...

      På lager.
     • 17W/m vanntett LED strip
      10m, IP68, 168 LED pr. meter!
      5 005,00 kr
      • 2200lm Lysstyrke
      • 17W Forbruk
      • 120° Spredning

      LEDstripen kommer med tape på baksiden. Du kan derfor enkelt feste stripen til de fleste overflater. Hvis du monterer på ujevne eller ikke-optimale overflater anbefaler vi bruk av lim i tillegg. Ønsker du å henge stripen opp ned slik at den lyser ned, så skal det også suppleres med lim. Listen er virkelig robust, kan bøyes og er motstandsdyktig mot... LEDstripen kommer med tape på baksiden. Du kan derfor enkelt feste stripen til de...

      På lager.
     • 20 stk. silikon festeklips til LED strip
      Brukes til 10mm IP65 strips
      35,00 kr

       20 stk. silikon monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 10mm brede IP65 strips.Eksl. skruer til montering. 20 stk. silikon monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 10mm brede IP65...

       På lager.
      • 8W/m COB-LED strip
       10m, IP20, 336 LED pr. meter, 24V, 8 mm bred
       2 388,00 kr
       • 660lm Lysstyrke
       • 8W Forbruk

       LEDstripen kommer med tape på baksiden. Du kan derfor enkelt feste stripen til de fleste overflater. Hvis du monterer på ujevne eller ikke-optimale overflater anbefaler vi bruk av lim i tillegg. Ønsker du å henge stripen opp ned slik at den lyser ned, så skal det også suppleres på med lim. Listen er virkelig robust, kan bøyes og er motstandsdyktig mot... LEDstripen kommer med tape på baksiden. Du kan derfor enkelt feste stripen til de...

       På lager.
      • WiFi dimmer
       Tuya/Smart Life, Google Home, Amazon Alexa kompatibel, 12V (120W), 24V (240W)
       174,00 kr

        Wifi/Smart Home-kontroller for enfarget LED uten fjernkontroll.Kontrolleren lar deg styre enfargede LED-strips via app eller Smart Home.Dette gjøres enkelt via Tuya Smart eller Smart Life-appen, som kan lastes ned gratis for Android og iOS .Her kan du enkelt:- Slå lyset på/av- Juster lysstyrken- Lag standard scenarier- Velg mellom 8... Wifi/Smart Home-kontroller for enfarget LED uten fjernkontroll.Kontrolleren lar deg...

        På lager.
       • Dimmer med fjernkontroll
        RF trådløs, 12V (144W), 24V (288W)
        264,00 kr

         Kontroller for 12V / 24V enkelfarget LED strips. Kontroller med RF trådløs fjernkontroll, som muliggjør trinnløs dimming. 2x AA batterier til fjernkontroll følger ikke med. DC plugg: 5,5 x 2,1 mm.Fjernkontroll dimensjoner: 15 x 4 x 1,3 cm. Kontroller dimensjoner:8,5 x 4,5 x 2,3 cm.For å parre fjerkontrollen og controller:Hold inne... Kontroller for 12V / 24V enkelfarget LED strips. Kontroller med RF trådløs...

         Sendes innen 44-46 dager
        • V-Tac 10W/m LED strip IC løpelys
         10m, løpelys, inkl kontroller, 120 LED pr. meter, 24V
         704,00 kr 880,00 kr -20%
         • 800lm Lysstyrke
         • 10W Forbruk
         • 120° Spredning

         Med denne 24V LED stripen kan du lage fantastiske effekter som løpelys eller fossefalleffekt/landingslys hvor lyset beveger seg elegant fra den ene enden av stripen til den andre.En 3-knappers fjernkontroll og kontroller er inkludert. Vår stripe er utstyrt med en kontroller, som gir deg full kontroll over lysinnstillingene dine. Med kontrolleren kan... Med denne 24V LED stripen kan du lage fantastiske effekter som løpelys eller...

         På lager.
        • Slim LED stripe samler til løse ledninger
         8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
         22,00 kr

          Nytt startstikk til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal...

          På lager.
         • Slim Samler til LED strip
          8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
          22,00 kr

           Tett samlestykke til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å samle/koble 2 stykker enkeltfargede LEDstriper direkte med hverandre.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å...

           På lager.
          • Slim Samler med ledning til LED stripe
           8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
           33,00 kr

            Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Der skal brukes en tang for å klemme metallholderne ned.Maks. 5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP20...

            På lager.
           • Slim LED stripe samler til løse ledninger
            10mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
            12,00 kr

             Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal...

             På lager.
            • Slim Samler til LED stripe
             10mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
             14,00 kr

              Tett samlestykke/kobling til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED strip.Brukes til å samle 2 stykker enkeltfarget striper direkte med hverandre.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke/kobling til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED strip.Brukes til å...

              På lager.
             • Slim Samler med ledning til LED stripe
              10mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
              35,00 kr

               Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP20 enkeltfargede LED striper.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP20...

               På lager.
              • V-Tac 8W/m LED stripe
               5m, 8mm bred, 60 LED per meter
               163,00 kr
               • 800lm Lysstyrke
               • 8W Forbruk
               • 120° Spredning

               Pris for 5 meter. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater. På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim. Ved lengre biter skjer det et fall i forbruket, slik at det reelle forbruket pr. meter er: Ved 10 cm strip: 11 W / meterVed 1 meters strip: 8 W /... Pris for 5 meter. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt...

               På lager.
              • 20 stk. silikon festeklips til LED strip
               Brukes til 12mm IP65 strips
               36,00 kr

                20 stk. silikon monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 12mm brede IP65 strips. Eksl. skruer til montering. 20 stk. silikon monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 12mm brede IP65 strips....

                På lager.
               • 20 stk. klare festeklips til LED strip
                12mm, brukes til IP20 strips
                35,00 kr

                 Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer. Kan brukes til 12mm IP20 LED strips. Kan ikke brukes på vanntette LED strips. Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer. Kan brukes til 12mm IP20 LED strips....

                 På lager.
                • Samler til 8 mm LED-strip
                 Tynn, IP20, for ensfargede strips, for aluminiumsprofiler, stripe for stripe
                 49,00 kr

                  Denne løsningen lar deg raskt og enkelt koble til avklippede LED -strips hvis du ikke gjør det ønsker å lodde på ledninger.   Samleren  er laget for våre ensfargede LED -strips på 8 mm i bredden. Det gjør det mulig å sette sammen 2 lister med hverandre uten ledninger.   ... Denne løsningen lar deg raskt og enkelt koble til avklippede LED -strips hvis du...

                  På lager.
                 • LED strip samler til løse ledninger
                  10mm, enkeltfarvet, IP65, 5V-24V
                  17,00 kr

                   LED strip samler til løse ledninger til 10mm bred IP65 enkeltfarvet LED strip.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Det skal brukes en tang for at klemme holderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). LED strip samler til løse ledninger til 10mm bred IP65 enkeltfarvet LED...

                   På lager.
                  • Vanntett samler med ledning til LED stripe
                   10mm, enkeltfarget, IP68, 5V-24V
                   60,00 kr

                    Stripe til stripe samler/ kobling med 20 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen skal tettes med litt silikon eller krympeslange for å sikre IP-graden på LEDstripen.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/ kobling med 20 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP68...

                    På lager.
                   • Vanntett samler til LED strip
                    8mm, enkeltfarget, IP68, 5V-24V
                    42,00 kr

                     Tett samlestykke til 8mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å samle/koble  2 stykker enkeltfargede LED strip direkte med hverandre.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen skal tettes med litt silikon eller krympeslange for å sikre IP-graden til LEDstripen.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke til 8mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å...

                     På lager.
                    • Vanntett startstikk til LED stripe
                     8mm, enkeltfarget, IP68, 5V-24V
                     45,00 kr

                      Nytt startstikk til 8mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder. Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen skal tettes med litt silikon eller krympeslange for å sikre IP-graden til LEDstripen..Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 8mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal...

                      På lager.
                     • Vanntett samler med ledning til LED stripe
                      8mm, enkeltfarget, IP68, 5V-24V
                      45,00 kr

                       Stripe til stripe samler/kobling med 20 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen skal tettes med litt silikon eller krympeslange for å sikre IP-graden til LEDstripen.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 20 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP68...

                       På lager.
                      • Samler til LED stripe
                       10mm, COB, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                       20,00 kr

                        Tett samlestykke til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Brukes til å samle/koble 2 stykker enkeltfargede COB stripe direkte med hverandre.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Brukes til å...

                        På lager.
                       • LED strip samler til løse ledninger
                        10mm, COB, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                        20,00 kr

                         Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Brukes hvis stripen skal...

                         På lager.
                        • Samler med ledning til LED stripe
                         10mm, COB, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                         51,00 kr

                          Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED stripe.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP20...

                          På lager.
                         • Samler til LED stripe
                          10mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                          17,00 kr

                           Tett samlestykke/kobling til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED strip.Brukes til å samle 2 stykker enkeltfarget striper direkte med hverandre.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke/kobling til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED strip.Brukes til å...

                           På lager.
                          • LED stripe samler til løse ledninger
                           10mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                           17,00 kr

                            Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED strip.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED strip.Brukes hvis stripen skal...

                            På lager.
                           • Samler med ledning til LED stripe
                            10mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                            43,00 kr

                             Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP20 enkeltfargede LED striper.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP20...

                             På lager.
                            • Samler til LED strip
                             10mm, enkeltfarget, IP65, 5V-24V
                             17,00 kr

                              Tett samlestykke/kobling til 10mm bred IP65 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å samle/koble 2 stykker enkeltfarget stripe direkte med hverandre.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen kan med fordel få litt silikon eller krympeslange for at sikre IP-graden.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Tett samlestykke/kobling til 10mm bred IP65 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å...

                              På lager.
                             • Samler med ledning til LED strip
                              10mm, enkeltfarvet, IP65, 5V-24V
                              43,00 kr

                               Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP65 enkeltfarget LED stripe.Der skal brukes en tang for å klemme holderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP65...

                               På lager.
                              • 20 stk. klare festeklips til LED strip
                               Brukes til 10mm IP20 strips
                               31,00 kr

                                Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer. Kan brukes til 10mm IP20 LED strips. Kan ikke brukes på vanntette LED strips. Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer. Kan brukes til 10mm IP20 LED strips....

                                På lager.
                               • Samler til LED strip
                                8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                16,00 kr

                                 Tett samlestykke til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å samle/koble 2 stykker enkeltfargede LEDstriper direkte med hverandre.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å...

                                 På lager.
                                • LED stripe samler til løse ledninger
                                 8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                 16,00 kr

                                  Nytt startstikk til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal...

                                  På lager.
                                 • Samler med ledning til LED stripe
                                  8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                  40,00 kr

                                   Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Der skal brukes en tang for å klemme metallholderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP20...

                                   På lager.
                                  • LED stripe samler til løse ledninger
                                   8mm, enkeltfarget, IP65, 5V-24V
                                   16,00 kr

                                    Nytt startstikk til 8mm bred IP65 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen kan med fordel få litt silikon eller krympeslange for å sikre IP-graden.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 8mm bred IP65 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal...

                                    På lager.
                                   • Samler med ledning til LED stripe
                                    8mm, enkeltfarget, IP65, 5V-24V
                                    40,00 kr

                                     Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP65 enkeltfarget LED stripe.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen kan med fordel få litt silikon eller krympeslange for at sikre IP-graden.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP65...

                                     Utsolgt
                                    • Silikon endestykke til LED strip
                                     10mm, IP67 & IP68
                                     2,00 kr

                                      Silikon endestykke til LED stripe 10mm bredde IP67 og IP68.Tettes med silikon for å bevare LED stripens IP-grad. Silikon endestykke til LED stripe 10mm bredde IP67 og IP68.Tettes med silikon for...

                                      Sendes innen 7-9 dager
                                     • Silikon endestykke til LED stripe
                                      12mm, IP67 & IP68
                                      2,00 kr

                                       Silikon endestykke til LED stripe 10mm bredde IP67 og IP68.Tettes med silikon for å bevare LED stripens IP-grad. Silikon endestykke til LED stripe 10mm bredde IP67 og IP68.Tettes med silikon for...

                                       På lager.
                                      • Silikon endestykke til LED stripe
                                       14mm, IP67 & IP68
                                       2,00 kr

                                        Silikon endestykke til LED stripe 10mm bredde IP67 og IP68.Tettes med silikon for å bevare LED stripens IP-grad. Silikon endestykke til LED stripe 10mm bredde IP67 og IP68.Tettes med silikon for...

                                        På lager.
                                       • 20 stk. skjulte monteringsklips til LED stripe
                                        8mm, passer til IP20 strips
                                        22,00 kr

                                         20 stk. monteringsklips til IP20 LED strips.Passer til 8mm brede IP20 strips.Denne type monteringsklips gir en diskret og nesten usynlig installasjon. Eksl. skruer til montering.Passer ikke til sprutsikre eller vanntette LED striper. 20 stk. monteringsklips til IP20 LED strips.Passer til 8mm brede IP20 strips.Denne type...

                                         På lager.
                                        • 20 stk. skjulte monteringsklips til LED strip
                                         10mm, passer til IP20 strips
                                         29,00 kr

                                          20 stk. monteringsklips til IP20 LED strips.Passer til 10mm brede IP20 strips.Denne type monteringsklips gir en diskret og nesten usynlig installasjon.  Eksl. skruer til montering.Passer ikke til sprutsikre eller vanntette LED striper. 20 stk. monteringsklips til IP20 LED strips.Passer til 10mm brede IP20 strips.Denne...

                                          På lager.
                                         • 20 stk. klare festeklips til LED strip
                                          Brukes til 8mm IP20 strips
                                          27,00 kr

                                           Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer. Kan brukes til 8mm IP20 LED strips. Kan ikke brukes på vanntette LED strips. Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer. Kan brukes til 8mm IP20 LED strips....

                                           På lager.
                                          • Samler til 8 mm LED-strip til løse ledninger
                                           Tynn, IP20, for ensfargede strimler, for aluminiumsprofiler
                                           49,00 kr

                                            Denne løsningen lar deg raskt og enkelt koble til avklippede LED -strips hvis du ikke gjør det ønsker å lodde på ledninger. 24V er laget for vår 12-24V svart/rød (1 mm ytre trådtykkelse) kan du derfor bruke denne klipsen sammen LEDstripene og lavspentledninger vi selger her i butikken. Dette klippet er beregnet for ensfarget... Denne løsningen lar deg raskt og enkelt koble til avklippede LED -strips hvis du ikke...

                                            På lager.
                                           • Dobbel Kabelsamler
                                            IP20
                                            43,00 kr

                                             Denne stripeklemmen gjør det superenkelt å montere 2 stykker lavspentledninger uten monteringshylser eller hjemmelagde løsninger.  Kan lede inntil 7 ampere pr. leder. Viktig! Dette er KUN ett klipp. Ingen ledning eller led tape er inkludert. (må kjøpes separat) Denne stripeklemmen gjør det superenkelt å montere 2 stykker lavspentledninger uten...

                                             På lager.
                                            • Vanntett samler til LED strip
                                             10mm, enkeltfarget, IP68, 5V-24V
                                             42,00 kr

                                              Tett samlestykke til 10mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes til at samle/koble 2 stykker enkeltfarget stripe direkte med hverandre.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen skal tettes med litt silikon eller krympeslange for å sikre at den er vanntett.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke til 10mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes til at samle/koble 2...

                                              På lager.
                                             • 3M dobbeltsidet tape 8mm, til aluprofiler, 5 meter rull
                                              67,00 kr

                                               Kvalitets dobbeltklebende tape for LED strips fra 3M. Prisen er for 1 stk. 8mm bred, passer perfekt til 12V og 24V LED strips. 5 meter rull Kvalitets dobbeltklebende tape for LED strips fra 3M. Prisen er for 1 stk. 8mm bred,...

                                               På lager.
                                              • Orange 10W/m LED stripe
                                               5m, 120 LED pr meter, 24V, IP65
                                               292,00 kr
                                               • 10W Forbruk
                                               • 120° Spredning

                                               Skap en atmosfærisk belysning med denne orange 10W/m LED-stripen på 5 meter, som har en klarere farge enn RGB. Produktet er designet for å kuttes hver 5. cm, slik at du kan tilpasse det nøyaktig til dine behov. Kan kuttes hver 5. cm for enkel justering Lysere farge enn tradisjonelle RGB LED-strips Driftsspenning på 24V for effektiv og sikker... Skap en atmosfærisk belysning med denne orange 10W/m LED-stripen på 5 meter, som...

                                               På lager.
                                              • Pink 10W/m LED stripe
                                               5m, 120 LED pr meter, 24V, IP65
                                               292,00 kr
                                               • 10W Forbruk
                                               • 120° Spredning

                                               Skap en atmosfærisk belysning med denne pink 10W/m LED-stripen på 5 meter, som har en klarere farge enn RGB. Produktet er designet for å kuttes hver 5. cm, slik at du kan tilpasse det nøyaktig til dine behov. Kan kuttes hver 5. cm for enkel justering Lysere farge enn tradisjonelle RGB LED-strips Driftsspenning på 24V for effektiv og sikker bruk... Skap en atmosfærisk belysning med denne pink 10W/m LED-stripen på 5 meter, som har...

                                               På lager.
                                              • Lilla 10W/m LED stripe
                                               5m, 120 LED pr meter, 24V, IP65
                                               292,00 kr
                                               • 10W Forbruk
                                               • 120° Spredning

                                               Skap en atmosfærisk belysning med denne lilla 10W/m LED-stripen på 5 meter, som har en klarere farge enn RGB. Produktet er designet for å kuttes hver 5. cm, slik at du kan tilpasse det nøyaktig til dine behov. Kan kuttes hver 5. cm for enkel justering Lysere farge enn tradisjonelle RGB LED-strips Driftsspenning på 24V for effektiv og sikker... Skap en atmosfærisk belysning med denne lilla 10W/m LED-stripen på 5 meter, som...

                                               På lager.
                                              • LEDlife 12W/m LED strip RA97
                                               5m, 24V, IP20, 120 LED per meter
                                               271,00 kr
                                               • 1000lm Lysstyrke
                                               • 12W Forbruk
                                               • 120° Spredning

                                               Opplev unik belysning med LEDlife 12W/m LED strip RA97 - Din perfekte løsning for skarpe og levende farger i ethvert interiør!Fantastisk fargegjengivelse: Med en RA-verdi på 97 får du belysning som nøyaktig gjengir alle farger. Tett LED-plassering: Med 120 LED pr meter oppnår du en jevn og vakker lysfordeling.... Opplev unik belysning med LEDlife 12W/m LED strip RA97 - Din perfekte løsning...

                                               På lager.
                                              • Vanntett varm hvit LED modul
                                               1,1W pr hver, IP66, 12V, Perfekt for skilt og spesialløsninger
                                               9,00 kr
                                               • 115lm Lysstyrke
                                               • 1,1W Forbruk
                                               • 170° Spredning

                                               Smarte små moduler med varm hvit lys. Perfekt som indirekte effektbelysning til f.eks. skilt, potteplanter, romdeler m.m. Den kompakte størrelsen gjør at kun fantasien setter grenser. 3 lysdioder pr modulLeveres inntil 20 ferdige moduler med ledning mellom seg. Husk å kjøpe en ekstra transformator.... Smarte små moduler med varm hvit lys. Perfekt som indirekte effektbelysning...

                                               På lager.
                                              • Vanntett kald hvit LED modul
                                               1,1W pr hver, IP66, 12V, Perfekt for skilt og spesialløsninger
                                               9,00 kr
                                               • 115lm Lysstyrke
                                               • 1,1W Forbruk
                                               • 170° Spredning

                                               Smarte små moduler med kald hvit lys. Perfekt som indirekte effektbelysning til f.eks. skilt, potteplanter, romdeler m.m. Den kompakte størrelsen gjør at kun fantasien setter grenser. 3 lysdioder pr modulLeveres inntil 20 ferdigstilte moduler med kabel mellom. Husk å kjøpe en ekstra transformator.... Smarte små moduler med kald hvit lys. Perfekt som indirekte effektbelysning...

                                               På lager.
                                              • Vanntett blå LED modul
                                               1,1W pr hver, IP66, 12V, Perfekt for skilt og spesialløsninger
                                               9,00 kr
                                               • 1,1W Forbruk
                                               • 170° Spredning

                                               Smarte små moduler med blå lys. Perfekt som indirekte effektbelysning til f.eks. skilt, potteplanter, romdeler m.m. Den kompakte størrelsen gjør at kun fantasien setter grenser. 3 lysdioder pr modulLeveres inntil 20 ferdigstilte moduler med kabel mellom. Husk å kjøpe en ekstra transformator.... Smarte små moduler med blå lys. Perfekt som indirekte effektbelysning...

                                               På lager.
                                              • Vanntett rød LED modul
                                               1,1W pr hver, IP66, 12V, Perfekt for skilt og spesialløsninger
                                               9,00 kr
                                               • 1,1W Forbruk
                                               • 170° Spredning

                                               Smarte små moduler med rød lys. Perfekt som indirekte effektbelysning til f.eks. skilt, potteplanter, romdeler m.m. Den kompakte størrelsen gjør at kun fantasien setter grenser. 3 lysdioder pr modulLevert inntil 20 ferdige moduler med ledning mellom seg. Husk å kjøpe en ekstra transformator.... Smarte små moduler med rød lys. Perfekt som indirekte...

                                               På lager.
                                              • Vanntett gul LED modul
                                               1,1W pr hver, IP66, 12V, Perfekt for skilt og spesialløsninger
                                               9,00 kr
                                               • 1,1W Forbruk
                                               • 170° Spredning

                                               Smarte små moduler med gul lys. Perfekt som indirekte effektbelysning til f.eks. skilt, potteplanter, romdeler m.m. Den kompakte størrelsen gjør at kun fantasien setter grenser. 3 lysdioder pr modulLeveres inntil 20 ferdige moduler med ledning mellom seg. Husk å kjøpe en ekstra transformator.Tilgjengelig i... Smarte små moduler med gul lys. Perfekt som indirekte effektbelysning til...

                                               På lager.
                                              • Vanntett grøn LED modul
                                               1,1W pr hver, IP66, 12V, Perfekt for skilt og spesialløsninger
                                               9,00 kr
                                               • 1,1W Forbruk
                                               • 170° Spredning

                                               Smarte små moduler med grønn lys. Perfekt som indirekte effektbelysning til f.eks. skilt, potteplanter, romdeler m.m. Den kompakte størrelsen gjør at kun fantasien setter grenser. 3 lysdioder pr modulLeveres inntil 20 ferdigstilte moduler med kabel mellom. Husk å kjøpe en ekstra transformator.... Smarte små moduler med grønn lys. Perfekt som indirekte effektbelysning...

                                               På lager.
                                              • Vanntett pink LED modul
                                               1,1W pr hver, IP66, 12V, Perfekt for skilt og spesialløsninger
                                               9,00 kr
                                               • 1,1W Forbruk
                                               • 170° Spredning

                                               Smarte små moduler med rosa lys. Perfekt som indirekte effektbelysning til f.eks. skilt, potteplanter, romdeler m.m. Den kompakte størrelsen gjør at kun fantasien setter grenser. 3 lysdioder pr modulLeveres inntil 20 ferdige moduler med ledning mellom seg. Husk å kjøpe en ekstra transformator.Tilgjengelig... Smarte små moduler med rosa lys. Perfekt som indirekte effektbelysning til...

                                               På lager.
                                              • Aluprofil verktøy
                                               For feste av LED-lister i profil, 10mm/12mm
                                               24,00 kr

                                                Svart forlengerkabel på 50 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A. DC plugg: 5,5 / 2,1mm. Svart forlengerkabel på 50 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A....

                                                På lager.
                                               • Gul 10W/m LED stripe
                                                5m, 120 LED pr meter, 24V, IP65
                                                292,00 kr
                                                • 10W Forbruk
                                                • 120° Spredning

                                                Skap en atmosfærisk belysning med denne gul 10W/m LED-stripen på 5 meter, som har en klarere farge enn RGB. Produktet er designet for å kuttes hver 5. cm, slik at du kan tilpasse det nøyaktig til dine behov. Kan kuttes hver 5. cm for enkel justering Lysere farge enn tradisjonelle RGB LED-strips Driftsspenning på 24V for effektiv og sikker bruk... Skap en atmosfærisk belysning med denne gul 10W/m LED-stripen på 5 meter, som har...

                                                På lager.
                                               • V-Tac 8W/m LED strip
                                                5m, 3mm bred, IP20, 24V, 120 LED per meter
                                                292,00 kr
                                                • 800lm Lysstyrke
                                                • 8W Forbruk
                                                • 120° Spredning

                                                Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dimmes (dimmer må kjøpes i tillegg). Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette...

                                                På lager.
                                               • V-Tac 10W/m COB-LED strip
                                                5m, IP67, 320 LED per meter, 24V, COB LED
                                                538,00 kr
                                                • 840lm Lysstyrke
                                                • 10W Forbruk
                                                • 120° Spredning

                                                Enkeltfarget hvit COB LED stripe IP687 med 320 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.Kan klippes hver 2,5. cm. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis stripen... Enkeltfarget hvit COB LED stripe IP687 med 320 LED pr. meter. COB LED uten synlig...

                                                På lager.
                                               • V-Tac Rød 10W/m COB-LED strip
                                                5m, IP67, 320 LED per meter, 24V, COB LED
                                                538,00 kr
                                                • 10W Forbruk
                                                • 120° Spredning

                                                Enkeltfarget rød COB LED stripe IP687 med 320 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.Kan klippes hver 6,3 cm. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis... Enkeltfarget rød COB LED stripe IP687 med 320 LED pr. meter. COB LED uten...

                                                På lager.
                                               • V-Tac Blå 10W/m COB-LED strip
                                                5m, IP67, 320 LED per meter, 24V, COB LED
                                                538,00 kr
                                                • 10W Forbruk
                                                • 120° Spredning

                                                Enkeltfarget blå COB LED stripe IP67 med 320 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.Kan klippes hver 6,3. cm. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis... Enkeltfarget blå COB LED stripe IP67 med 320 LED pr. meter. COB LED uten synlig...

                                                På lager.
                                               • V-Tac Grønn 10W/m COB-LED strip
                                                5m, IP67, 320 LED per meter, 24V, COB LED
                                                538,00 kr
                                                • 10W Forbruk
                                                • 120° Spredning

                                                Enkeltfarget grønn COB LED stripe IP687 med 320 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.Kan klippes hver 6,3 cm. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis... Enkeltfarget grønn COB LED stripe IP687 med 320 LED pr. meter. COB LED uten...

                                                På lager.
                                               • V-Tac Ravfarge 10W/m COB-LED strip
                                                5m, IP67, 320 LED per meter, 24V, COB LED
                                                538,00 kr
                                                • 10W Forbruk
                                                • 120° Spredning

                                                Enkeltfarget ravfarge COB LED stripe IP687 med 320 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.Kan klippes hver 6,3 cm. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis... Enkeltfarget ravfarge COB LED stripe IP687 med 320 LED pr. meter. COB LED uten synlig...

                                                På lager.
                                               • Trappe LED COB strip settt
                                                Opp til 16 trinn, 11W per trinn, 24V, IP20, på/av
                                                2 195,00 kr
                                                • 176W Forbruk

                                                Komplett løsning som gir et hyggelig og flot lys langs trappen din.Designet til å gi et dempet lys, så det gir den helt riktige effekten.COB strippen gir deg et jevnt lys uten synlige dioder med 480 LED pr. meter.Dette settet styres via den medfølgende fjernkontrollen, hvor det er mulig å stille inn lysstyrken på lyset og velge om lyset... Komplett løsning som gir et hyggelig og flot lys langs trappen din.Designet til å...

                                                På lager.
                                               • 3M VHB Dobbelsidig tape
                                                8mm bred, 5m rull
                                                88,00 kr

                                                 Dette dobbeltsidige 3M -båndet er virkelig en av de beste du kan få på markedet. Denne rullen leveres med en full 5 meter tape, som lett kan kuttes i kortere biter etter behov.Det spesielle med dette båndet er at det er laget av akrylskum, noe som gjør det ekstra sterkt og holdbart. Den kan håndtere fuktighet, UV -stråler og løsningsmidler, noe som gjør... Dette dobbeltsidige 3M -båndet er virkelig en av de beste du kan få på markedet. Denne...

                                                 Sendes innen 13-15 dager
                                                • 3M VHB Dobbeltklebende tape
                                                 10mm bred, 5m rull
                                                 106,00 kr

                                                  Denne dobbeltsidige 3M -båndet er en av de beste på markedet. Med en lengde på 5 meter kan du enkelt kutte den i mindre biter for å passe perfekt til prosjektet ditt. Båndet er laget av akrylskum, noe som gjør det ekstra sterkt og i stand til å feste seg til nesten alle overflater.En av fordelene med dette båndet er at det tåler fuktighet, UV -stråler... Denne dobbeltsidige 3M -båndet er en av de beste på markedet. Med en lengde på 5 meter...

                                                  Sendes innen 13-15 dager
                                                 • 3M VHB Dobbelsidig tape
                                                  12mm bred, 5m rull
                                                  124,00 kr

                                                   Denne dobbeltsidige 3M -båndet er virkelig en av de beste tingene du kan få på markedet. Det er en praktisk og allsidig løsning som kan brukes til et bredt spekter av formål.Rullen er 5 meter lang, noe som gir rikelig med bånd for å håndtere de fleste oppgaver. Og best av alt, båndet kan enkelt kuttes i kortere biter, slik at du kan bruke akkurat den... Denne dobbeltsidige 3M -båndet er virkelig en av de beste tingene du kan få på...

                                                   Sendes innen 13-15 dager
                                                  • 3M VHB Dobbeltklebende tape
                                                   14mm bred, 5m rull
                                                   142,00 kr

                                                    Dette dobbeltsidige 3M -båndet er virkelig en av de beste du kan få på markedet. Båndet er 5 meter langt, noe som gir deg god mulighet til å bruke det til flere formål og kan enkelt kuttes i mindre biter etter behov. Det gjør det ekstremt fleksibelt og praktisk å jobbe med.En av de store fordelene med dette båndet er at det er laget av akrylskum. Dette... Dette dobbeltsidige 3M -båndet er virkelig en av de beste du kan få på markedet. Båndet...

                                                    Sendes innen 13-15 dager
                                                   • Grøn 10W/m LED stripe
                                                    5m, 120 LED pr meter, 24V, IP65
                                                    292,00 kr
                                                    • 10W Forbruk
                                                    • 120° Spredning

                                                    Skap en atmosfærisk belysning med denne grøn 10W/m LED-stripen på 5 meter, som har en klarere farge enn RGB. Produktet er designet for å kuttes hver 5. cm, slik at du kan tilpasse det nøyaktig til dine behov. Kan kuttes hver 5. cm for enkel justering Lysere farge enn tradisjonelle RGB LED-strips Driftsspenning på 24V for effektiv og sikker bruk... Skap en atmosfærisk belysning med denne grøn 10W/m LED-stripen på 5 meter, som har...

                                                    På lager.
                                                   • Rød 10W/m LED stripe
                                                    5m, 120 LED pr meter, 24V, IP65
                                                    292,00 kr
                                                    • 10W Forbruk
                                                    • 120° Spredning

                                                    Skap en atmosfærisk belysning med denne rød 10W/m LED-stripen på 5 meter, som har en klarere farge enn RGB.Produktet er designet for å kuttes hver 5. cm, slik at du kan tilpasse det nøyaktig til dine behov.Kan kuttes hver 5. cm for enkel justeringLysere farge enn tradisjonelle RGB LED-stripsDriftsspenning på 24V for effektiv og sikker brukPris for 5... Skap en atmosfærisk belysning med denne rød 10W/m LED-stripen på 5 meter, som har en...

                                                    På lager.
                                                   • Enkel kabelskjøt
                                                    IP20
                                                    43,00 kr

                                                     Denne stripeklemmen gjør det superenkelt å montere 2 stykker lavspentledninger uten monteringshylser eller hjemmelagde løsninger.  Kan lede inntil 7 ampere pr. leder. Viktig! Dette er KUN ett klipp. Ingen ledning eller led tape er inkludert. (må kjøpes separat) Denne stripeklemmen gjør det superenkelt å montere 2 stykker lavspentledninger uten...

                                                     På lager.
                                                    • Profilsett for akustikkpanel inkludert 10W COB LED stripe
                                                     Ensfarget COB LED stripe, komplett med sort deksel og endestykker
                                                     304,00 kr
                                                     • 1150lm Lysstyrke

                                                     Sett bestående av aluminiumsprofil + COB LED stripe, uten synlige dioder. Aluminiumsprofil for akustikkpanel inkludert varm hvit COB LED-stripe er den perfekte løsningen for å skape vakker og estetisk belysning i ethvert rom. Med denne unike kombinasjonen av aluminiumsprofil og LED-list kan du enkelt lage elegant og diskret belysning.... Sett bestående av aluminiumsprofil + COB LED stripe, uten synlige dioder....

                                                     På lager.
                                                    • Kabelsamler
                                                     IP40, 2-ledet til løse ledninger,sort
                                                     24,00 kr

                                                      Prisen er for 1 stk. 2-ledet kabelsamler til løse ledninger.  Passer til 0,30-0,54 mm2 ledning.Maks 108W (12V) / 216W (24V)Kabelsamleren er udført i plastik og kobber.Ledningerne klipses enkelt fast. OBS: Samleren kommer i sort/klar farve Prisen er for 1 stk. 2-ledet kabelsamler til løse ledninger.  Passer til...

                                                      På lager.
                                                     • 12-24V kabel hvit
                                                      2x0,35mm², metervare, min. 5 meter
                                                      17,00 kr

                                                       Kabel i hvit 2x0,35mm.For 12V og 24V enfarget LED-stripe.Prisen er pr. meter.Leveres i full lengde i 1 meters intervaller. Minimum 5 meter.Bestiller du f.eks. 7 stk får du ett 7 meter stykke.Bildet er kun illustrativt. Kabelen er ikke dobbeltisolert. Kabel i hvit 2x0,35mm.For 12V og 24V enfarget LED-stripe.Prisen er pr. meter.Leveres i...

                                                       På lager.
                                                      • 20 stk. hvit festeklips til LED strip
                                                       Brukes til 10mm IP20 strips
                                                       27,00 kr

                                                        Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer. Kan brukes til 10mm IP20 LED strips. Kan ikke brukes på vanntette LED strips. Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer. Kan brukes til 10mm IP20 LED strips....

                                                        På lager.
                                                       • 10W COB-LED strip til 2x120 cm profil
                                                        250cm, IP20, 480 LED per meter, 24V, RA94
                                                        287,00 kr
                                                        • 1000lm Lysstyrke
                                                        • 10W Forbruk
                                                        • 120° Spredning

                                                        Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe. Lengde 250 cmKan klippes hver 5. cm. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse eller... Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand...

                                                        På lager.
                                                       • 10m 12W/m Philips LED strip RA92
                                                        IP20, RA92, 24V, 120 LED per meter
                                                        402,00 kr
                                                        • 1300lm Lysstyrke
                                                        • 12W Forbruk
                                                        • 120° Spredning

                                                        Philips 12W/m LED-stripe med RA>92 er den perfekte løsningen for å skape en lysende atmosfære i hjemmet eller kontoret. Med en høy RA-verdi på 92 og Philips LumiLED LED-brikke, garanterer denne LED-stripen eksepsjonell fargegjengivelse og lyskvalitet. Enestående fargegjengivelse: Den høye RA-verdien på 92 sikrer at fargene ser naturlige og levende ut,... Philips 12W/m LED-stripe med RA>92 er den perfekte løsningen for å skape en lysende...

                                                        På lager.
                                                       • LED stripe samler til løse ledninger
                                                        8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                                        12,00 kr

                                                         Nytt startstikk til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal...

                                                         På lager.
                                                        • Trappe LED COB strip sett
                                                         2x5 meter, 12W, 24V, IP20, med sensor
                                                         2 359,00 kr
                                                         • 12W Forbruk

                                                         Komplett løsning, som gir et hyggelig og flott lys langs  trappen din.MERK : Kan ikke forlængesDette settet fungerer kun sammen med PIR- sensorene. Det kan ikke innstilles til å lyse konstant i lengre tid.Designet til å gi et dempet lys, så det gir den helt riktige effekt.Dette intelligente styringssenteret gir deg full kontroll over din... Komplett løsning, som gir et hyggelig og flott lys langs  trappen din.MERK : Kan...

                                                         På lager.
                                                        • Trappe LED COB strip settt
                                                         Opp til 16 trinn, 11W per trinn, 24V, IP20, med sensor
                                                         2 519,00 kr
                                                         • 176W Forbruk

                                                         Komplett løsning som gir et hyggelig og flot lys langs trappen din.: Dette settet fungerer kun sammen med PIR. Det kan ikke innstilles til å lyse konstant i lengre tid Komplett løsning som gir et hyggelig og flot lys langs trappen din.: Dette settet...

                                                         På lager.
                                                        • 20 stk. klare festeklips til LED strip
                                                         Brukes til 10mm IP65 strips
                                                         18,00 kr

                                                          20 stk. monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 10mm 12V og 24V IP65 strips.Eksl. skruer til montering. 20 stk. monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 10mm 12V og 24V IP65...

                                                          På lager.
                                                         • Trappe LED COB strip settt
                                                          Opp til 16 trinn, 11W per trinn, 24V, IP20, med sensor + effekter
                                                          3 038,00 kr
                                                          • 176W Forbruk

                                                          Komplett løsning som gir en koselig og vakker belysning på trappetrinnene dine.Merk: Dette settet fungerer kun sammen med PIR- sensorene. Det kan ikke innstilles til å lyse konstant i lengre tid. Komplett med sensorer på begge ender av trappen og alt annet du trenger for løsningen. Designet for å gi vakker... Komplett løsning som gir en koselig og vakker belysning på trappetrinnene...

                                                          På lager.
                                                         • Blå 10W/m LED stripe
                                                          5m, 120 LED pr meter, 24V, IP65
                                                          292,00 kr
                                                          • 10W Forbruk
                                                          • 120° Spredning

                                                          Skap en atmosfærisk belysning med denne blå 10W/m LED-stripen på 5 meter, som har en klarere farge enn RGB. Produktet er designet for å kuttes hver 5. cm, slik at du kan tilpasse det nøyaktig til dine behov. Kan kuttes hver 5. cm for enkel justering Lysere farge enn tradisjonelle RGB LED-strips Driftsspenning på 24V for effektiv og sikker bruk Pris for 5... Skap en atmosfærisk belysning med denne blå 10W/m LED-stripen på 5 meter, som har en...

                                                          På lager.
                                                         • Vanntett 7W/m COB strip
                                                          5m, IP68, 480 LED pr. meter, 24V, COB LED
                                                          686,00 kr
                                                          • 550lm Lysstyrke
                                                          • 7W Forbruk
                                                          • 120° Spredning

                                                          På lager.
                                                         • Vanntett RGBIC LED modul
                                                          20 stk, 2W pr hver, IP65, 12V, Perfekt for skilt og spesialløsninger
                                                          300,00 kr 375,00 kr -20%
                                                          • 2W Forbruk
                                                          • 120° Spredning

                                                          Prisen er for en pakke med 20 moduler. Husk å kjøpe en ekstra transformator og RGBIC-kontroller med 3 pinner. RGBIC kan lage forskjellige farger med kule effekter, f.eks. skiftende farger kan løpe langs raden av moduler.Hver modulenhet er 8 cm og kan deles med 8 cm ledning mellom dem, totalt cirka 3 meter fullt utstrakt. Kan enkelt forlenges med... Prisen er for en pakke med 20 moduler. Husk å kjøpe en ekstra transformator og...

                                                          På lager.
                                                         • LEDlife 22W/m LED strip
                                                          5m, Wall washer, IP68, 24V, 48 LED per meter
                                                          1 783,00 kr
                                                          • 2900lm Lysstyrke
                                                          • 22W Forbruk
                                                          • 30° Spredning

                                                          Skap en vakker effektbelysning med LEDlife 22W/m LED stripe på 5 meter. Denne IP68 vanntette LED stripen har 48 LED pr meter og en smal spredning, perfekt for å lyse opp vegger eller andre overflater. Ideell for effektbelysning av vegger IP68 vanntett, kan brukes utendørs 48 lysdioder pr meter for kraftig belysning Smal spredning for presis... Skap en vakker effektbelysning med LEDlife 22W/m LED stripe på 5 meter. Denne IP68...

                                                          På lager.
                                                         • Aluminiumsprofil for IP68 wall washer
                                                          1m
                                                          90,00 kr

                                                           Aluminiumsprofil for LEDlife IP68 wall washer. Aluminiumsprofil for LEDlife IP68 wall washer.

                                                           På lager.
                                                          • Roterbar brakett for aluminiumsprofil
                                                           Passer til wall washer aluminiumsprofil
                                                           22,00 kr

                                                            Roterbar brakett for aluminiumsprofil som passer til LEDlife veggvasker LED stripe. Gjør det mulig å vinkle aluminiumsprofilen slik at lyseffekten kan justeres etter behov. Roterbar brakett for aluminiumsprofil som passer til LEDlife veggvasker LED stripe....

                                                            På lager.
                                                           Viser 1 - 104 av 224 produkter