Enkeltfarget LED strip
Velg kategori nedenfor:
 • Enkeltfarget LED strip 12V

  Pris garanti led lyskilder


  12V LED-striper for ethvert hjem

  LED-striper har vært populære i en årrekke, men dersom du ikke har hengt deg på trenden enda, har du kommet til riktig sted. Vi har et stort utvalg av LED-striper, slik at du kan være så kreativ du ønsker med ny lyssetting hjemme. Våre LED-striper er nemlig superenkle å montere ved hjelp av den praktiske tapen på baksiden, noe som gir deg frihet til å plassere dem nesten hvor som helst i hjemmet ditt. 

  Hos oss har vi et stort utvalg av LED-striper med ulike lengder, bredder og kulører, noe som gjør at man kan lyse opp f.eks. bunnen av en vegg, en mørk hylle eller tilføre litt ekstra lys over kjøkkenbenken - det er faktisk kun fantasien som setter grenser når det kommer til LED-striper. En av våre bestselgere er en smal LED-stripe som byr på mye frihet. Vi har et stort utvalg av 12V LED-striper. Disse er trygge og enkle i bruk, samt at de er perfekte for enhver selverklært handyman eller handykvinne som ønsker å friske opp hjemmet med et moderne preg. Takket være de små LED-diodene langs tapen, vil LED-stripene kunne monteres så og si hvor som helst, uten å krasje med resten av interiøret. 

  Vi har også smarte 12V LED-striper til sengen, slik at du aldri mer trenger strekke deg etter en lysbryter når alarmen ringer om morgenen. Det innovative lyset slås automatisk på når du setter føttene i gulvet, og lyser opp rommet på en moderne og stilren måte.

  Spar tusenvis av kroner med 12V LED-lys

  De fleste vet kanskje at LED lys bruker så mye som 80% mindre strøm enn de gamle glødepærene man ikke lenger finner i butikkhyllene, og LED striper er like effektive som lyspærene.

  En LED-stripe lyser et sted mellom 20.000-50.000 timer - noe som betyr at du kan gå 10-15 år uten å måtte tenke på å skifte dem ut! En halogenpære kan lyse i ca. 2000 timer, mens en sparepære i ca. 10.000 timer. Det betyr at det ikke bare er penger spart i strømforbruk, men også innkjøp. 

  Et trygt og sikkert valg

  LED-striper oppnår aldri en temperatur høyere enn 50 grader celcius. Dette går hånd i hånd med at LED striper, og LED lys generelt, er mye mindre brannfarlig enn andre lyskilder, og er et sikkert valg dersom man har barn eller kjæledyr i hus. 

  Ved å velge 12V LED-striper, har du en ypperlig mulighet til å gjøre hjemmet tryggere, mindre brannfarlig og mer miljøvennlig.

  {opfaqblock:38}

 • Enkeltfarget LED strip 12V/24V IP68..

  Pris garanti led lyskilder

  Utebelysning med LED

  Det er ikke rart at LED-striper har tatt verden med storm. Enhver DIY-elsker har garantert allerede fått opp øynene for alle dekorative muligheter som faktisk finnes med LED-lys, da mulighetene er uendelige. De egner seg til ethvert hjem, prosjekt og enhver oppussing, da kun fantasien setter grenser til hvordan de kan brukes. 

  Det er ikke kun de endeløse mulighetene ledlys kommer med som har gjort dem så attraktive her i Norge. De kan nemlig monteres av alle og enhver, selv om man ikke har tekniske ferdigheter. Man trenger også minimalt med utstyr, da LED-striper kommer med en praktisk tape på baksiden som gjør det mulig å montere dem hvor som helst. 

  Ikke bare innendørs

  Du har kanskje sett spennende LED-prosjekter innendørs, i f.eks. trapper eller inni skap. Men, du trenger ikke nøye deg med kun å bruke LED striper innendørs. Vi har også små LED moduler som egner seg perfekt til å lyse opp f.eks. skilt utenfor, både i kommersielle og private sammenhenger. Du har også full frihet til å belyse uteplassen din på en kreativ og praktisk måte, da alle våre små LED moduler er laget for utendørsbruk. 

  Både våre små LED moduler og vår fleksible 5 meters rull med LED-lys kommer med vanntett sertifisering, som på LED-lys-språk omtales som klassifisering IP68. Denne merkingen betyr at LED stripen har dobbel inntrengingsbeskyttelse, noe som må være på plass dersom lys skal være i kontakt med vann. Derfor er alle våre LED strips 12V IP68 perfekt til prosjekter utendørs - ja, selv til å lyse opp en liten hagedam, da de kan senkes 1 meter under vann!

  Finn din kulør

  Mange av våre LED-lys til innendørsbruk kommer i nøytrale og varme farger. Det kan du også finne blant ledlys strips 12V IP68 som egner seg til utendørsbruk, men du vil også finne en ny kulør som gjenganger, nemlig kald. Den kalde kuløren gir fra seg et kjølig lys med blåtoner, som passer utmerket til utendørsbruk. Vi har også en egen blå modul som du kan dekorere med utendørs, som gir fra seg et blått lys. 

  For å gi deg full frihet, har vi også smart tilbehør til LED stripene som du monterer utendørs. Med Smart Home dimmer kan du kontrollere utendørsbelysningen med timerfunksjon eller slå dem manuelt av og på fra komforten av din egen sofa; den kan nemlig styres ved hjelp av appen Magic Home Pro på smarttelefonen din for å gi deg full kontroll over lysene dine.

  {opfaqblock:97}

 • Enkeltfarget LED strip 12V COB
 • Spesifikk bølgelengde LED

  LED lys med spesifikk bølgelengde

  Trenger du LED-lys med bestemte bølgelengder? Da har du kommet til riktig side! Belysning er vår lidenskap her på ledlyskilder, men lys har flere funksjoner enn bare det å belyse rom og områder. Det har nemlig over tid vist seg at LED-lys i riktige bølgelengder kan være nyttig til mange forskjellige formål. Enkelte former kan for eksempel brukes som lysterapi for å redusere eller lindre diverse helseplager i hverdagen, og andre kan brukes som vekstlys til planter som ikke får nok sollys i løpet av året. 
  Her hos Ledlyskilder har vi LED-lys til alle slags oppgaver, fra praktisk belysning til lysterapi og vekstlys. Vi har kvalitetsrike LED lys med spesifikk bølgelengde som kan brukes som enten lysterapi eller som vekstlys, og på denne siden kan du se vårt gode utvalg. Om du har spørsmål relatert til LED lys og lysterapi, ta gjerne kontakt med vår kundeservice. 

  Grønt lys er bra mot inflammasjon

  Grønt lys har mange fordeler. Grønt lys med bølgelengde 525nm brukes til flere spesielle typer lysterapi, og kan for eksempel bidra til å gi bedre søvn, lindre migrene eller minske betennelser. Grønt lys er derfor et perfekt alternativ på soverom, hvor du ønsker en avslappende atmosfære som bidrar til ro og velvære. Man kan for eksempel feste en stripe med grønt LED lys rundt sengen som tillegslys til den vanlige soveromsbelysningen, som man skrur på før man skal legge seg. 
  Grønt lys kan også brukes utendørs, ettersom det ikke skremmer de fleste nattaktive dyr. Dette er fordi dyr ikke kan se grønt lys. Grønt lys er også perfekt å bruke som belysning rundt planter og vekster sammen med et vekstlys, ettersom planter heller ikke vil se det grønne lyset. Dermed kan du enkelt se og stelle med plantene dine selv i perioder hvor de skal ha det mørkt, og vekstlyset er skrudd av. 

  Rødt og blått lys - lysterapi og vekstlys 

  Om du sliter med leddsmerter eller lignende, bør du prøve lysterapi med et infrarødt lys med en bølgelengde på 660nm for å minske smertene. Et rødt lys har en effekt på blodsirkulasjonen, noe som kan lindre problemer som ømme muskler samt redusere stress.
  Blått lys med en bølgelengde på 450nm kan f eks. brukes til noen former for lysterapi, men egner seg også veldig godt som vekstlys. Til bruk som vekstlys kombineres dette ofte med et rødt lys, slik at plantene får akkurat det lyser de trenger. Det blå lyset skaper vekst i planter, mens det røde lyset motiverer til blomstring.
  {opfaqblock:349}
 • Enkeltfarget LED strip 24V

  Pris garanti led lyskilder

  Praktfulle LED-lys med 24V strips

  Her finner du produktene vi tilbyr innen kategorien 24 volts LED strips. De er supre for blant annet å kunne lyse opp steder der du ikke kan bruke tradisjonell belysning. 24V LED-strips gir fantastiske muligheter med utallige variasjonsmuligheter. Frigjør kreativiteten med våre smarte og dekorative løsninger med moderne LED teknologi!

  LED strips gir deg frihet og kreative muligheter

  LED strip fås i mange forskjellige varianter, for å gi deg friheten til å kontrollere belysningen din etter eget ønske. LED striper er fleksible remser med dioder på som tåler en støyt, og kan brukes inne som erstatning for lysstoffrør, eller monteres nesten hvor som helst du måtte ønske. Det er også mulig å bruke remsene utendørs dersom det er indikert på produktet. 

  Med for eksempel vår stilige LED strips med sidelys, der lysdiodene på stripsen er plassert horisontalt, kan du få et annerledes preg ved å belyse noe som er stilt ut på en hylle, eller rundt et skilt. De er robuste og kan lett monteres med den praktiske teipen som allerede er på stripsen, og om de ikke festes skikkelig kan du alltids påføre lim i tillegg. Det finnes også aluminiumslister om du vil montere og gjøre mer stas på belysningen din - en aluminiumsprofil vil også dempe synet av diodene på LED stripsen.

  Sett sammen tilbehør etter behov!

  Vi har et stort utvalg av både 24V LED strips og tilbehør, slik at du kan maksimere belysningen og gjøre den så dekorativ og fleksibel som du ønsker ved å montere, koble, kutte, skjøte og dimme. Vi tilbyr strømforsyning, dimmere, LEDstrips på rull, og annet nyttig tilbehør som skjøter, plugger og kabler for å gjøre jobben enkel for deg! For at alt skal kunne kobles sammen bør du få med deg en strømforsyning, de kommer i mange varianter, og noen er i tillegg dimbare. Med en dimbar driver vil du kunne spare enda mer strøm, fordi du kan ha full belysning når du trenger ekstra lys, og dempe det når du ønsker en mer behagelig atmosfære i rommet. Husk at all oppkobling bør foregå etter anbefalingene under hvert produkt.

  Vi har flere produkter som kan dimmes, som for eksempel vår V-Tac 9W/m LED strip. Den kommer i tre ulike fargetoner, varm, nøytral eller kald. Uansett hvilken lysfarge du skulle velge, slipper alle våre LED strips ut et lys som har god spredning og er behagelig å se på. Dersom du ønsker LED med flere nyanser, må du kjøpe de LED remsene som er merket RGB. 

  {opfaqblock:202}

 • Enkeltfarget LED strip 24V COB
 • Enkeltfarget tilbehør

Enkeltfarget LED strip

185 produkter
 • V-Tac 4,2W/m LED stripe
  5m, 8mm bred, 60 LED per meter
  115,00 kr
  • 400lm Lysstyrke
  • 4,2W Forbruk
  • 120° Spredning

  Pris for 5 meter. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater. På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim. Ved lengre biter skjer det et fall i forbruket, slik at det reelle forbruket pr. meter er: Ved 10 cm strip: 5,5 W / meterVed 1 meters strip: 4,2 W / meterVed 5 meters strip:... Pris for 5 meter. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på...

  På lager.
 • LED strip samler til løse ledninger
  10mm, enkeltfarvet, IP65, 5V-24V
  17,00 kr

   LED strip samler til løse ledninger til 10mm bred IP65 enkeltfarvet LED strip.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Det skal brukes en tang for at klemme holderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). LED strip samler til løse ledninger til 10mm bred IP65 enkeltfarvet LED...

   På lager.
  • Vanntett samler med ledning til LED stripe
   8mm, enkeltfarget, IP68, 5V-24V
   45,00 kr

    Stripe til stripe samler/kobling med 20 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen skal tettes med litt silikon eller krympeslange for å sikre IP-graden til LEDstripen.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 20 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP68...

    På lager.
   • Samler til LED stripe
    10mm, COB, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
    20,00 kr

     Tett samlestykke til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Brukes til å samle/koble 2 stykker enkeltfargede COB stripe direkte med hverandre.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Brukes til å...

     På lager.
    • LED strip samler til løse ledninger
     10mm, COB, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
     20,00 kr

      Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Brukes hvis stripen skal...

      På lager.
     • Samler med ledning til LED stripe
      10mm, COB, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
      51,00 kr

       Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED stripe.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP20...

       På lager.
      • Samler til LED stripe
       10mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
       17,00 kr

        Tett samlestykke/kobling til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED strip.Brukes til å samle 2 stykker enkeltfarget striper direkte med hverandre.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke/kobling til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED strip.Brukes til å...

        På lager.
       • LED stripe samler til løse ledninger
        10mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
        17,00 kr

         Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED strip.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED strip.Brukes hvis stripen skal...

         På lager.
        • Samler med ledning til LED stripe
         10mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
         43,00 kr

          Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP20 enkeltfargede LED striper.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP20...

          På lager.
         • Samler til LED strip
          10mm, enkeltfarget, IP65, 5V-24V
          17,00 kr

           Tett samlestykke/kobling til 10mm bred IP65 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å samle/koble 2 stykker enkeltfarget stripe direkte med hverandre.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen kan med fordel få litt silikon eller krympeslange for at sikre IP-graden.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Tett samlestykke/kobling til 10mm bred IP65 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å...

           På lager.
          • Samler med ledning til LED strip
           10mm, enkeltfarvet, IP65, 5V-24V
           43,00 kr

            Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP65 enkeltfarget LED stripe.Der skal brukes en tang for å klemme holderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP65...

            På lager.
           • Vanntett samler til LED strip
            8mm, enkeltfarget, IP68, 5V-24V
            42,00 kr

             Tett samlestykke til 8mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å samle/koble  2 stykker enkeltfargede LED strip direkte med hverandre.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen skal tettes med litt silikon eller krympeslange for å sikre IP-graden til LEDstripen.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke til 8mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å...

             På lager.
            • Samler til LED strip
             8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
             16,00 kr

              Tett samlestykke til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å samle/koble 2 stykker enkeltfargede LEDstriper direkte med hverandre.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å...

              På lager.
             • LED stripe samler til løse ledninger
              8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
              16,00 kr

               Nytt startstikk til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal...

               På lager.
              • Samler med ledning til LED stripe
               8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
               40,00 kr

                Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Der skal brukes en tang for å klemme metallholderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP20...

                På lager.
               • Samler med ledning til LED stripe
                8mm, enkeltfarget, IP65, 5V-24V
                40,00 kr

                 Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP65 enkeltfarget LED stripe.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen kan med fordel få litt silikon eller krympeslange for at sikre IP-graden.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP65...

                 Utsolgt
                • Silikon endestykke til LED strip
                 10mm, IP67 & IP68
                 2,00 kr

                  Silikon endestykke til LED stripe 10mm bredde IP67 og IP68.Tettes med silikon for å bevare LED stripens IP-grad. Silikon endestykke til LED stripe 10mm bredde IP67 og IP68.Tettes med silikon for...

                  På lager.
                 • Silikon endestykke til LED stripe
                  12mm, IP67 & IP68
                  2,00 kr

                   Silikon endestykke til LED stripe 10mm bredde IP67 og IP68.Tettes med silikon for å bevare LED stripens IP-grad. Silikon endestykke til LED stripe 10mm bredde IP67 og IP68.Tettes med silikon for...

                   På lager.
                  • Silikon endestykke til LED stripe
                   14mm, IP67 & IP68
                   2,00 kr

                    Silikon endestykke til LED stripe 10mm bredde IP67 og IP68.Tettes med silikon for å bevare LED stripens IP-grad. Silikon endestykke til LED stripe 10mm bredde IP67 og IP68.Tettes med silikon for...

                    På lager.
                   • 20 stk. klare festeklips til LED strip
                    Brukes til 8mm IP20 strips
                    27,00 kr

                     Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer.Kan brukes til 8mm IP20 LED strips.Kan ikke brukes på vanntette LED strips. Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer.Kan brukes til 8mm IP20 LED strips....

                     På lager.
                    • 20 stk. klare festeklips til LED strip
                     Brukes til 10mm IP20 strips
                     31,00 kr

                      Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer.Kan brukes til 10mm IP20 LED strips.Kan ikke brukes på vanntette LED strips. Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer.Kan brukes til 10mm IP20 LED strips....

                      På lager.
                     • Vanntett startstikk til LED stripe
                      8mm, enkeltfarget, IP68, 5V-24V
                      45,00 kr

                       Nytt startstikk til 8mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder. Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen skal tettes med litt silikon eller krympeslange for å sikre IP-graden til LEDstripen..Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 8mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal...

                       På lager.
                      • Vanntett samler med ledning til LED stripe
                       10mm, enkeltfarget, IP68, 5V-24V
                       60,00 kr

                        Stripe til stripe samler/ kobling med 20 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen skal tettes med litt silikon eller krympeslange for å sikre IP-graden på LEDstripen.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/ kobling med 20 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP68...

                        På lager.
                       • 20 stk. klare festeklips til LED strip
                        8mm, brukes til IP65 strips
                        33,00 kr

                         20 stk. monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 8mm 12V og 24V IP 65 strips.Eksl. skruer til montering. 20 stk. monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 8mm 12V og 24V IP 65...

                         På lager.
                        • IDC kabelsamler
                         IP20, 5V-36V, 6A
                         14,00 kr

                          Prisen er for 1 stk. IDC kabelsamler/skjøt uten ledning. Praktisk 2 pin kabelsamler/skjøt,. Det er ikke er behov for å avisolere ledningere før kobling.2 IDC samlere kan settes direkte sammen, eller en IDC splitter kan brukes for å fordele strømmen til flere kabler.IDC samleren kobles hurtig ved å føre kablern inn i IDC samleren og forsiktig klikke... Prisen er for 1 stk. IDC kabelsamler/skjøt uten ledning. Praktisk 2 pin...

                          På lager.
                         • L skjøt til LED strips
                          Til COB strips (8mm bred), 12V / 24V
                          124,00 kr

                           L-skjøt for ensfarget COB LED stripe og andre LED striper med mange LED per meter.Perfekt når stripen skal monteres rundt et hjørne eller lignende.Til engangsbruk.  L-skjøt for ensfarget COB LED stripe og andre LED striper med mange LED per...

                           På lager.
                          • Fleksibel kontakt
                           Til COB LED strips (8 mm), 12V / 24V
                           45,00 kr

                            Fleksibel DC- kontakt til 8 mm brede COB LED striper.Til engangsbruk. Brukes hvis stripen skal deles, så man kan sette resten av stripen til strømforsyningen.Med ledninger som skrues i skruklemmer på strømforsyningen eller i DC- kontakt med skruklemmer.  Fleksibel DC- kontakt til 8 mm brede COB LED striper.Til engangsbruk. Brukes hvis...

                            På lager.
                           • LEDlife rWave mini dimmer
                            12V (60W), 24V (120W), med DC stikk
                            181,00 kr

                             Liten dimmer til 12V og 24V i LEDlife rWave serien.Kan kobles opp til 10 forskellige fjernstyringer på én gang.Maks. 5A belastning, 12V (60W), 24V (120W) Liten dimmer til 12V og 24V i LEDlife rWave serien.Kan kobles opp til 10...

                             På lager.
                            • 13x13 Neon Flex LED
                             5M, 10W per meter, IP65, 24V
                             1 568,00 kr
                             • 600lm Lysstyrke
                             • 10W Forbruk
                             • 120° Spredning

                             Her får du en Neon Flex som gir hyggelig lys og som kan formes nesten akkurat som du ønsker. Neon flexen er flat under, så den flukter helt med overflaten den monteres på.Kan klipper hver 5 cm.Prisen du ser er for en rull på 5 meter. Neon flexen kommer med løse ledninger i begge ender.Forsynes med 24V strømforsyning. 6 stk,... Her får du en Neon Flex som gir hyggelig lys og som kan formes nesten akkurat som du...

                             På lager.
                            • Monteringstape
                             1,5 meter, dobbeltsidig tape
                             174,00 kr

                              1,5 meter rull med dobbeltsidig monteringstape.Kan brukes til for eksempel å montere LED slim armaturer uten skruer.Tapen kan også brukes til å sette opp LEDstriper hvor limet ikke sitter.  1,5 meter rull med dobbeltsidig monteringstape.Kan brukes til for eksempel å montere...

                              På lager.
                             • Gledopto Zigbee controller
                              Philips Hue kompatibel, Zigbee 3.0, enkeltfarget og CCT, 12V (60W), 24V (120W)
                              369,00 kr

                               Zigbee CCT og dimmer controller fra Gledopto. Kan styre og dimme både enkeltfarget og CCT LED, samt skifte farge på CCT LED. Philips Hue kompatibel enhet, som kan kobles til Zigbee 3.0 gateways.Virker til både 12V(60W) og 24V(120W). Zigbee CCT og dimmer controller fra Gledopto. Kan styre og dimme både...

                               På lager.
                              • LEDlife rWave dimmer med fjernkontroll og holder
                               12V (96W), 24V (192W)
                               502,00 kr

                                LEDlife rWave V1 dimmer og R6 fjernkontroll til dimming - styring av ensfarget LED.Fjernkontrollen kan styre flere rWave dimbare kontrollere.Med rWave-fjernkontrollen kan du justere lysstyrken på ditt lys.1 stk. CR2032-batteri følger ikke med.Den medfølgende veggholderen kan skrues fast i veggen.Det betyr at du alltid har... LEDlife rWave V1 dimmer og R6 fjernkontroll til dimming - styring av ensfarget...

                                På lager.
                               • LEDlife rWave dimmer med fjernkontroll og holder
                                Avlastning i begge ender, 12V (180W), 24V (360W)
                                685,00 kr

                                 LEDlife rWave dimmer og R6 fjernkontroll til dimming - styrning av ensfarget LED.Virker både til 12V og 24V.Makdimum belastning 15A: 12V (180W) 24V (360W).Avlastning i begge ender av controller for sikker feste av ledninger.Fjerkontrollen kan styre flere rWave dimbare controllere.rWave fjernkontrollen gjør det mulig å justere lysstyrken på ditt... LEDlife rWave dimmer og R6 fjernkontroll til dimming - styrning av ensfarget LED....

                                 På lager.
                                • IDC 2-vejs splitter
                                 IP20, 5V-36V, 6A
                                 51,00 kr

                                  2-veis splitter til IDC kabelsamlerGør det mulig å splitte 1 IDC kabelsamler om til 2 IDC kabelsamlere i den andre enden.Max 6A.Opp til 72W på 12VOpp til 144W på 24V.IDC splitteren er utført i kraftig plast.Merk: Den må ikke brukes til 230V. 2-veis splitter til IDC kabelsamlerGør det mulig å splitte 1 IDC kabelsamler om til 2...

                                  På lager.
                                 • Vanntett startstikk til LED strip
                                  10mm, enkeltfarget, IP68, 5V-24V
                                  42,00 kr

                                   Nytt startstikk til 10mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen skal tettes med litt silikon eller krympeslange for å sikre at den er vanntett.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 10mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen...

                                   På lager.
                                  • IDC 3-veis splitter
                                   IP20, 5V-36V, 6A
                                   58,00 kr

                                    3-veis splitter til IDC kabelsamlerGjør det mulig å splitte 1 IDC kabelsamler om til 3 IDC kabelsamlere i den andre enden.Max 6A.Opp til 72W på 12VOpp til 144W på 24V.IDC splitteren er utført i kraftig plast.Merk: Den må ikke brukes til 230V. 3-veis splitter til IDC kabelsamlerGjør det mulig å splitte 1 IDC kabelsamler om til 3...

                                    På lager.
                                   • IDC 4-veis splitter
                                    IP20, 5V-36V, 6A
                                    65,00 kr

                                     4-veis splitter til IDC kabelsamlerGjør det mulig å splitte 1 IDC kabelsamler om til 4 IDC kabelsamlere i den andre enden. Max 6A. Opp til 72W på 12VOpp til 144W på 24V.IDC splitteren er utført i kraftig plast. Merk: Den må ikke brukes til 230V. 4-veis splitter til IDC kabelsamlerGjør det mulig å splitte 1 IDC kabelsamler om til 4...

                                     På lager.
                                    • Lavprofil samler til LED strip
                                     8mm, COB, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                     17,00 kr

                                      Lavprofil tett samlestykke till 8mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Passer i en aluminiumsprofil.Brukes til å samle 2 stykker enkeltfargete striper direkte med hverandre.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Lavprofil tett samlestykke till 8mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Passer i en...

                                      På lager.
                                     • Lavprofil startstikk til LED strip
                                      8mm, COB, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                      22,00 kr

                                       Lavprofil nyt startstik til 8mm bred IP20 COB LED strip.Bruges hvis strippen skal deles, og kobles til forskellige steder.Der skal brukes en tang for at klemme metalholderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Lavprofil nyt startstik til 8mm bred IP20 COB LED strip.Bruges hvis strippen skal...

                                       På lager.
                                      • Lavprofil samler med ledning til LED strip
                                       8mm, COB, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                       26,00 kr

                                        Lavprofil stripe til stripe samler med 20 cm ledning i mellom.Passer ned i en aluminiumsprofil. Passer til 8mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip. Det skal brukes en tang for å klemme metalholderene ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Lavprofil stripe til stripe samler med 20 cm ledning i mellom.Passer ned i en...

                                        På lager.
                                       • Lavprofil samler til LED strip
                                        10mm, COB, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                        17,00 kr

                                         Lavprofil tett samlestykke til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Passer i en aluminiumsprofil.Brukes til å samle 2 stykker enkeltfargete striper direkte med hverandre.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Lavprofil tett samlestykke til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Passer i en...

                                         På lager.
                                        • Lavprofil startstik til LED strip
                                         10mm, COB, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                         22,00 kr

                                          Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Passer i en aluminiumsprofil.Brukes hvis strippen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED strip.Passer i en...

                                          Sendes innen 29-31 dager
                                         • Lavprofil samler med ledning til LED strip
                                          10mm, COB, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                          26,00 kr

                                           Lavprofil stripe til stripe samler/kobling med 20 cm ledning i mellom.Passer ned i en aluminiumsprofil.Passer til 10mm bred IP20 enkeltfarget COB LED stripe.Der skal brukes en tang for å klemme metallholderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Lavprofil stripe til stripe samler/kobling med 20 cm ledning i mellom.Passer ned i en...

                                           På lager.
                                          • Vanntett samler til LED strip
                                           10mm, enkeltfarget, IP68, 5V-24V
                                           42,00 kr

                                            Tett samlestykke til 10mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes til at samle/koble 2 stykker enkeltfarget stripe direkte med hverandre.Vi anbefaler at samlingen klemmes fast i begge sider med en tang.Samlingen skal tettes med litt silikon eller krympeslange for å sikre at den er vanntett.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke til 10mm bred IP68 enkeltfarget LED stripe.Brukes til at samle/koble 2...

                                            På lager.
                                           • 20 stk. klare festeklips til LED strip
                                            12mm, brukes til IP20 strips
                                            35,00 kr

                                             Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer.Kan brukes til 12mm IP20 LED strips.Kan ikke brukes på vanntette LED strips. Prisen er for 20 stk. festeklips uten skruer.Kan brukes til 12mm IP20 LED strips....

                                             På lager.
                                            • 20 stk. klare festeklips til LED strip
                                             Brukes til 10mm IP65 strips
                                             36,00 kr

                                              20 stk. monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 10mm 12V og 24V IP65 strips.Eksl. skruer til montering. 20 stk. monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 10mm 12V og 24V IP65...

                                              På lager.
                                             • 10W/m COB-LED strip
                                              5m, IP20, 24V, COB LED, 5 mm bred
                                              808,00 kr
                                              • 1000lm Lysstyrke
                                              • 10W Forbruk
                                              • 120° Spredning

                                              Ultratynn COB LED stripe med hvitt lys.384 LED pr. meter.Kan klippes hver 4. cm.Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.Limet bør suppleres hvis det skal brukes på porøse eller ujevne overflater.Hvis stripen skal henge og lyse nedover bør det også suppleres med lim. Benytter 24V (transformator må kjøpes... Ultratynn COB LED stripe med hvitt lys.384 LED pr. meter.Kan klippes hver 4. cm.Det er...

                                              På lager.
                                             • Trappe LED COB strip sett
                                              2x5 meter, 12W, 24V, IP20, med sensor
                                              2 359,00 kr
                                              • 12W Forbruk

                                              Komplett løsning, som gir et hyggelig og flott lys langs  trappen din.MERK : Kan ikke forlængesDesignet til å gi et dempet lys, så det gir den helt riktige effekt.Dette intelligente styringssenteret gir deg full kontroll over din trappebelysning. Tilpass belysningsmønstre og lysstyrke enkelt.COB strippen gir deg et jevnt lys uten synlige dioder med... Komplett løsning, som gir et hyggelig og flott lys langs  trappen din.MERK : Kan...

                                              Tilgjengelig: 2024-03-07
                                             • Enkel kabelskjøt
                                              IP20
                                              43,00 kr

                                               Denne stripeklemmen gjør det superenkelt å montere 2 stykker lavspentledninger uten monteringshylser eller hjemmelagde løsninger.  Kan lede inntil 7 ampere pr. leder. Viktig! Dette er KUN ett klipp. Ingen ledning eller led tape er inkludert. (må kjøpes separat) Denne stripeklemmen gjør det superenkelt å montere 2 stykker lavspentledninger uten...

                                               På lager.
                                              • Kabelsamler
                                               IP40, 2-ledet til løse ledninger,sort
                                               24,00 kr

                                                Prisen er for 1 stk. 2-ledet kabelsamler til løse ledninger.  Passer til 0,30-0,54 mm2 ledning.Maks 108W (12V) / 216W (24V)Kabelsamleren er udført i plastik og kobber.Ledningerne klipses enkelt fast. OBS: Samleren kommer i sort/klar farve Prisen er for 1 stk. 2-ledet kabelsamler til løse ledninger.  Passer til...

                                                På lager.
                                               • 12-24V kabel rød/svart
                                                2x0,5mm², metervare, min. 5 meter
                                                17,00 kr

                                                 Lavspenningskabel i rød/svart 2x0,5mm.For enkeltfarget 12V/24V LED strip. Anntall = Meter Pris pr meter. Lavspenningskabel i rød/svart 2x0,5mm.For enkeltfarget 12V/24V LED strip....

                                                 På lager.
                                                • 10W COB-LED strip til 2x120 cm profil
                                                 250cm, IP20, 480 LED per meter, 24V, RA94
                                                 287,00 kr
                                                 • 1000lm Lysstyrke
                                                 • 10W Forbruk
                                                 • 120° Spredning

                                                 Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.Lengde 250 cmKan klippes hver 5. cm. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse eller... Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand...

                                                 På lager.
                                                • 12W/m Philips LED strip RA92
                                                 10m, IP20, RA92, 24V, 120 LED per meter
                                                 402,00 kr
                                                 • 1300lm Lysstyrke
                                                 • 12W Forbruk
                                                 • 120° Spredning

                                                 Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dimmes (dimmer må kjøpes i tillegg).Kan forsynes med strøm fra begge sider.Med Philips LumiLED chip.110lm/w. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette...

                                                 På lager.
                                                • LED stripe samler til løse ledninger
                                                 8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                                 12,00 kr

                                                  Nytt startstikk til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal...

                                                  På lager.
                                                 • Trappe LED COB strip settt
                                                  Opp til 16 trinn, 12W, 24V, IP20, med sensor
                                                  2 519,00 kr
                                                  • 12W Forbruk

                                                  Komplett løsning som gir et hyggelig og flot lys langs trappen din. Designet til å gi et dempet lys, så det gir den helt riktige effekten. Dette intelligente styringssenteret gir deg full kontroll over din trappebelysning. Tilpass belysningsmønstre og lysstyrke enkelt. COB strippen gir deg et jevnt lys uten synlige dioder med 360 LED pr. meter.De 2 PIR... Komplett løsning som gir et hyggelig og flot lys langs trappen din. Designet til å gi...

                                                  Tilgjengelig: 2024-03-07
                                                 • Samler til 8 mm LED-strip
                                                  Tynn, IP20, for ensfargede strips, for aluminiumsprofiler, stripe for stripe
                                                  49,00 kr

                                                   Denne løsningen lar deg raskt og enkelt koble til avklippede LED -strips hvis du ikke gjør det ønsker å lodde på ledninger. Samleren  er laget for våre ensfargede LED -strips på 8 mm i bredden. Det gjør det mulig å sette sammen 2 lister med hverandre uten ledninger.  Dette klippet er beregnet for ensfarget (2 ledere) LED -striper... Denne løsningen lar deg raskt og enkelt koble til avklippede LED -strips hvis du ikke...

                                                   På lager.
                                                  • 20 stk. klare festeklips til LED strip
                                                   Brukes til 10mm IP65 strips
                                                   18,00 kr

                                                    20 stk. monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 10mm 12V og 24V IP65 strips.Eksl. skruer til montering. 20 stk. monteringsklips til IP65 LED strips.Passer til 10mm 12V og 24V IP65...

                                                    På lager.
                                                   • Profilsett for akustikkpanel inkludert 10W COB LED stripe
                                                    Ensfarget COB LED stripe, komplett med sort deksel og endestykker
                                                    304,00 kr
                                                    • 1150lm Lysstyrke

                                                    Sett bestående av aluminiumsprofil + COB LED stripe, uten synlige dioder. Aluminiumsprofil for akustikkpanel inkludert varm hvit COB LED-stripe er den perfekte løsningen for å skape vakker og estetisk belysning i ethvert rom. Med denne unike kombinasjonen av aluminiumsprofil og LED-list kan du enkelt lage elegant og diskret belysning. Skap den perfekte... Sett bestående av aluminiumsprofil + COB LED stripe, uten synlige dioder....

                                                    På lager.
                                                   • Trappe LED COB strip settt
                                                    Opp til 16 trinn, 12W, 24V, IP20, med sensor + effekter
                                                    3 038,00 kr
                                                    • 15W Forbruk

                                                    Komplett løsning som gir en koselig og vakker belysning på trappetrinnene dine. Komplett med sensorer på begge ender av trappen og alt annet du trenger for løsningen. Designet for å gi vakker belysning med mange effekter. Enkel montering, der det trekkes en "master" ledning på den ene siden av trappen, der lyset til hvert trinn enkelt kobles til.... Komplett løsning som gir en koselig og vakker belysning på trappetrinnene dine....

                                                    Tilgjengelig: 2024-03-07
                                                   • Vanntett 7W/m COB strip
                                                    5m, IP68, 480 LED pr. meter, 24V, COB LED
                                                    686,00 kr
                                                    • 550lm Lysstyrke
                                                    • 7W Forbruk
                                                    • 120° Spredning

                                                    På lager.
                                                   • LEDlife 22W/m LED strip
                                                    5m, Wall washer, IP68, 24V, 48 LED per meter
                                                    1 467,00 kr
                                                    • 2900lm Lysstyrke
                                                    • 22W Forbruk
                                                    • 30° Spredning

                                                    Skap en vakker effektbelysning med LEDlife 22W/m LED stripe på 5 meter. Denne IP68 vanntette LED stripen har 48 LED pr meter og en smal spredning, perfekt for å lyse opp vegger eller andre overflater.Ideell for effektbelysning av vegger IP68 vanntett, kan brukes utendørs 48 lysdioder pr meter for kraftig belysning Smal spredning... Skap en vakker effektbelysning med LEDlife 22W/m LED stripe på 5 meter. Denne...

                                                    På lager.
                                                   • Aluminiumsprofil for IP68 wall washer
                                                    1m
                                                    108,00 kr

                                                     Aluminiumsprofil for LEDlife IP68 wall washer. Aluminiumsprofil for LEDlife IP68 wall washer.

                                                     På lager.
                                                    • Roterbar brakett for aluminiumsprofil
                                                     Passer til wall washer aluminiumsprofil
                                                     27,00 kr

                                                      Roterbar brakett for aluminiumsprofil som passer til LEDlife veggvasker LED stripe.Gjør det mulig å vinkle aluminiumsprofilen slik at lyseffekten kan justeres etter behov. Roterbar brakett for aluminiumsprofil som passer til LEDlife veggvasker LED stripe....

                                                      På lager.
                                                     • Monteringsklemme for flex wall washer stripe
                                                      13,00 kr

                                                       Monteringsklemme for LEDlife veggvasker IP68 LED stripe.Prisen er for 1 stk. Monteringsklemme for LEDlife veggvasker IP68 LED stripe.Prisen er for 1 stk.

                                                       På lager.
                                                      • 15W/m COB-LED strip
                                                       5m, IP68, 240 LED per meter, 24V, COB LED
                                                       608,00 kr
                                                       • 1400lm Lysstyrke
                                                       • 15W Forbruk
                                                       • 120° Spredning

                                                       Enkeltfarget hvit COB LED stripe IP65 med 280 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.Kan klippes hver 2,5. cm. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis stripen... Enkeltfarget hvit COB LED stripe IP65 med 280 LED pr. meter. COB LED uten synlig...

                                                       På lager.
                                                      • Dobbel Kabelsamler
                                                       IP20
                                                       43,00 kr

                                                        Denne stripeklemmen gjør det superenkelt å montere 2 stykker lavspentledninger uten monteringshylser eller hjemmelagde løsninger.  Kan lede inntil 7 ampere pr. leder. Viktig! Dette er KUN ett klipp. Ingen ledning eller led tape er inkludert. (må kjøpes separat) Denne stripeklemmen gjør det superenkelt å montere 2 stykker lavspentledninger uten...

                                                        På lager.
                                                       • Samler til 8 mm LED-strip til løse ledninger
                                                        Tynn, IP20, for ensfargede strimler, for aluminiumsprofiler
                                                        49,00 kr

                                                         Denne løsningen lar deg raskt og enkelt koble til avklippede LED -strips hvis du ikke gjør det ønsker å lodde på ledninger. 24V er laget for vår 12-24V svart/rød (1 mm ytre trådtykkelse) kan du derfor bruke denne klipsen sammen LEDstripene og lavspentledninger vi selger her i butikken. Dette klippet er beregnet for ensfarget... Denne løsningen lar deg raskt og enkelt koble til avklippede LED -strips hvis du ikke...

                                                         På lager.
                                                        • 9,5W/m COB-LED strip
                                                         5m, IP20, 480 LED per meter, 24V, COB LED, RA94
                                                         686,00 kr
                                                         • 1000lm Lysstyrke
                                                         • 9,5W Forbruk
                                                         • 120° Spredning

                                                         Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.Kan klippes hver 5. cm. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse eller ujevne flater.... Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand...

                                                         På lager.
                                                        • 17W/m vanntett LED strip
                                                         10m, IP68, 168 LED pr. meter!
                                                         5 005,00 kr
                                                         • 2200lm Lysstyrke
                                                         • 17W Forbruk
                                                         • 120° Spredning

                                                         LEDstripen kommer med tape på baksiden. Du kan derfor enkelt feste stripen til de fleste overflater. Hvis du monterer på ujevne eller ikke-optimale overflater anbefaler vi bruk av lim i tillegg. Ønsker du å henge stripen opp ned slik at den lyser ned, så skal det også suppleres med lim. Listen er virkelig robust, kan bøyes og er motstandsdyktig mot... LEDstripen kommer med tape på baksiden. Du kan derfor enkelt feste stripen til de...

                                                         På lager.
                                                        • 10W COB-LED strip til 120 cm profil
                                                         115cm, IP20, 480 LED per meter, 24V, RA94
                                                         203,00 kr
                                                         • 1150lm Lysstyrke
                                                         • 10W Forbruk
                                                         • 120° Spredning

                                                         Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.Ledning til tilkobling er 2 meter.Kan klippes hver 5. cm.Aluprofil kjøpes separat. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres... Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter. COB LED uten synlig avstand...

                                                         På lager.
                                                        • 8x16-12V montasjeklip
                                                         14,00 kr

                                                          Prisen er for 1 stk.montasjeklip til 8x16-12V Neon Flex LED strips. Vi anbefaler minst 2 klips pr. meter ved montering på vegg, og minst 3 klips pr. meter ved montering på tak. Lengde: 5 cm. Ydre bredde: 1 cm. Prisen er for 1 stk.montasjeklip til 8x16-12V Neon Flex LED strips. Vi anbefaler minst...

                                                          På lager.
                                                         • Plugg til 8x16-12V Neon Flex LED
                                                          Inkl. endestykke, IP65, 12V
                                                          36,00 kr

                                                           Plugg til 8x16-12V enkelt farge Neon Flex LED strip. Endekapppe medfølger.Samlingene ved plugg og endekappe må tetnes med klar silikon for at oppnå IP65 inenn produktet tas i bruk. Plugg til 8x16-12V enkelt farge Neon Flex LED strip. Endekapppe medfølger.Samlingene...

                                                           Utsolgt
                                                          • Skjøteledning til 8x16-12V Neonflex
                                                           12V
                                                           51,00 kr

                                                            Mellemstykke til vår 8x16-12V Neonflex. Mellemstykke til vår 8x16-12V Neonflex.

                                                            På lager.
                                                           • UV 400 nm 14,4W/m 24V LED stripe
                                                            5m, IP20, 60 LED per meter
                                                            914,00 kr
                                                            • 14,4W Forbruk
                                                            • 120° Spredning

                                                            Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølgelende på 400nm. UV lys kan brukes til vekst i samarbeide med blått og röd lys. Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølgelende på...

                                                            På lager.
                                                           • Blå 450 nm 14,4W/m 24V LED stripe
                                                            5m, IP20, 60 LED per meter
                                                            339,00 kr
                                                            • 14.4W Forbruk
                                                            • 120° Spredning

                                                            Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølgelengde på 450nm. Blått lys med en bølgelengde på 450nm kan, f eks. brukes til noen former for lysterapi eller som vekstlys. Til bruk som vekstlys kombineres dete ofte med et rødt lys, slik at plantene får akkurat det lyser de trenger.  Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølgelengde på...

                                                            På lager.
                                                           • Rød 660 nm 14,4W/m 24V LED stripe
                                                            5m, IP20, 60 LED per meter
                                                            846,00 kr
                                                            • 14,4W Forbruk
                                                            • 120° Spredning

                                                            Pris for 5 meter. 24V LED strip med en nøyaktig bølge lengde på 660nm. Infrarødt lys med en bælge lengde på 660nm brukes f eks til lysterapi mot ledsmerter og lign.  Pris for 5 meter. 24V LED strip med en nøyaktig bølge lengde på 660nm. Infrarødt lys...

                                                            På lager.
                                                           • Nær infrarød 730nm 14,4W/m 24V LED stripe
                                                            5m, IP20, 60 LED per meter
                                                            1 333,00 kr
                                                            • 14,4W Forbruk
                                                            • 120° Spredning

                                                            Pris for 5 meter. 24V LED strip med en nøyaktig bølge lengde på 730nm. Rødt lys med en bælge lengde på 730nm brukes f eks til lysterapi mot ledsmerter og lignende. Ved lengre biter skjer det et fall i forbruket, slik at det reelle forbruket pr. meter er: Pris for 5 meter. 24V LED strip med en nøyaktig bølge lengde på 730nm. Rødt lys med...

                                                            På lager.
                                                           • Infrarød 850 nm 14,4W/m 24V LED stripe
                                                            5m, IP20, 60 LED per meter
                                                            982,00 kr
                                                            • 14,4W Forbruk
                                                            • 120° Spredning

                                                            Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølge lengde på 850nm. Infrarødt lys med en bælge lengde på 850nm brukes f eks. til noen former for lysterapi mot muskelsmerter eller restitusjons problemer. Dessuten kan det brukes sammen med rødt og blått lys som vekstlys. Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølge lengde på 850nm. Infrarødt lys...

                                                            På lager.
                                                           • 8W/m COB-LED strip
                                                            10m, IP20, 336 LED pr. meter, 24V, 8 mm bred
                                                            2 388,00 kr
                                                            • 660lm Lysstyrke
                                                            • 8W Forbruk

                                                            LEDstripen kommer med tape på baksiden. Du kan derfor enkelt feste stripen til de fleste overflater. Hvis du monterer på ujevne eller ikke-optimale overflater anbefaler vi bruk av lim i tillegg. Ønsker du å henge stripen opp ned slik at den lyser ned, så skal det også suppleres på med lim. Listen er virkelig robust, kan bøyes og er motstandsdyktig mot... LEDstripen kommer med tape på baksiden. Du kan derfor enkelt feste stripen til de...

                                                            På lager.
                                                           • V-Tac 8W/m LED stripe
                                                            5m, 8mm bred, 60 LED per meter
                                                            163,00 kr
                                                            • 800lm Lysstyrke
                                                            • 8W Forbruk
                                                            • 120° Spredning

                                                            Pris for 5 meter. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater. På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim. Ved lengre biter skjer det et fall i forbruket, slik at det reelle forbruket pr. meter er: Ved 10 cm strip: 11 W / meterVed 1 meters strip: 8 W /... Pris for 5 meter. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt...

                                                            På lager.
                                                           • WiFi dimmer
                                                            Tuya/Smart Life, Google Home, Amazon Alexa kompatibel, 12V (120W), 24V (240W)
                                                            174,00 kr

                                                             Wifi/Smart Home-kontroller for enfarget LED uten fjernkontroll.Kontrolleren lar deg styre enfargede LED-strips via app eller Smart Home.Dette gjøres enkelt via Tuya Smart eller Smart Life-appen, som kan lastes ned gratis for Android og iOS .Her kan du enkelt:- Slå lyset på/av- Juster lysstyrken- Lag standard scenarier- Velg mellom 8... Wifi/Smart Home-kontroller for enfarget LED uten fjernkontroll.Kontrolleren lar deg...

                                                             Sendes innen 44-46 dager
                                                            • Dimmer med fjernkontroll
                                                             RF trådløs, 12V (144W), 24V (288W)
                                                             264,00 kr

                                                              Kontroller for 12V / 24V enkelfarget LED strips. Kontroller med RF trådløs fjernkontroll, som muliggjør trinnløs dimming. 2x AA batterier til fjernkontroll følger ikke med. DC plugg: 5,5 x 2,1 mm.Fjernkontroll dimensjoner: 15 x 4 x 1,3 cm. Kontroller dimensjoner:8,5 x 4,5 x 2,3 cm. Kontroller for 12V / 24V enkelfarget LED strips. Kontroller med RF trådløs...

                                                              På lager.
                                                             • Gressgrønn LED stripe
                                                              120 LED/m, 12V, 14,6W/m, IP20
                                                              622,00 kr
                                                              • 7.3W Forbruk
                                                              • 120° Spredning

                                                              Det er tape på baksiden av strippen, slik at den kan festes på vannrette overflater.Utrolig robust strip som tåler å bli bøyd og store vibrasjoner.     Limet bør suppleres hvis strippen må brukes på porøse, ujevne eller ikke-optimale overflater.Hvis strippen må henge... Det er tape på baksiden av strippen, slik at den kan festes på vannrette...

                                                              På lager.
                                                             • Slim LED stripe samler til løse ledninger
                                                              8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                                              22,00 kr

                                                               Nytt startstikk til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal...

                                                               På lager.
                                                              • Slim Samler til LED strip
                                                               8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                                               22,00 kr

                                                                Tett samlestykke til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å samle/koble 2 stykker enkeltfargede LEDstriper direkte med hverandre.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes til å...

                                                                På lager.
                                                               • Slim Samler med ledning til LED stripe
                                                                8mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                                                33,00 kr

                                                                 Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Der skal brukes en tang for å klemme metallholderne ned.Maks. 5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 8mm bred IP20...

                                                                 På lager.
                                                                • Slim LED stripe samler til løse ledninger
                                                                 10mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                                                 12,00 kr

                                                                  Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal deles, og kobles til forskjellige steder.Det skal brukes en tang for at klemme metallholderne ned.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Nytt startstikk til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED stripe.Brukes hvis stripen skal...

                                                                  På lager.
                                                                 • Slim Samler til LED stripe
                                                                  10mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                                                  14,00 kr

                                                                   Tett samlestykke/kobling til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED strip.Brukes til å samle 2 stykker enkeltfarget striper direkte med hverandre.Maks. 5A belastning 12V (60W) 24V (120W). Tett samlestykke/kobling til 10mm bred IP20 enkeltfarget LED strip.Brukes til å...

                                                                   På lager.
                                                                  • Slim Samler med ledning til LED stripe
                                                                   10mm, enkeltfarget, IP20, 5V-24V
                                                                   35,00 kr

                                                                    Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP20 enkeltfargede LED striper.Maks. 3,5A belastning 12V (42W) 24V (84W). Stripe til stripe samler/kobling med 15 cm ledning i mellom.Passer til 10mm bred IP20...

                                                                    På lager.
                                                                   • 11W/m COB-LED strip
                                                                    5m, IP20, 480 LED per meter, 24V, COB LED
                                                                    572,00 kr
                                                                    • 900lm Lysstyrke
                                                                    • 11W Forbruk
                                                                    • 120° Spredning

                                                                    Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter.COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.Kan klippes hver 5. cm.Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse eller ujevne flater.Hvis stripen... Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter.COB LED uten synlig avstand...

                                                                    På lager.
                                                                   • DC Forlengerkabel
                                                                    300 cm, 5V-48V, hvit
                                                                    81,00 kr

                                                                     Hvit forlengerkabel på 300 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A. DC plugg: 5,5 / 2,1mm. Hvit forlengerkabel på 300 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i...

                                                                     På lager.
                                                                    • V-Tac 4,8W/m LED strip
                                                                     5m, IP20, 30 LED per meter
                                                                     133,00 kr
                                                                     • 500lm Lysstyrke
                                                                     • 4,8W Forbruk
                                                                     • 120° Spredning

                                                                     5 meters rull. Kan klippes for hver 5 cm. Bredde: 10 mm. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater. På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim.    Benytter 12 V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dempes (demper... 5 meters rull. Kan klippes for hver 5 cm. Bredde: 10 mm. Det er tape på...

                                                                     Tilgjengelig: 2024-03-14
                                                                    • DC kabel splitter
                                                                     Til LED strips, 5V-48V, svart
                                                                     33,00 kr

                                                                      Støpsel med dobbelt tilkobling, som gjør det enkelt at tilkoble to strips til en strømforsyning. Spenning: 5-48V. Max 8A. Stik: 5,5 x 2,1 mm.Lengde: ca. 18cm på hver side. Støpsel med dobbelt tilkobling, som gjør det enkelt at tilkoble to strips til en...

                                                                      På lager.
                                                                     • Fleksibel hunnplugg
                                                                      5050 LED strips
                                                                      18,00 kr

                                                                       Fleksibel hunnplugg til 5050 LED strips. DC plugg: 5,5 / 2,1 mm.For 10mm LED strip. Fleksibel hunnplugg til 5050 LED strips. DC plugg: 5,5 / 2,1 mm.For 10mm LED strip.

                                                                       På lager.
                                                                      • Fleksibel skjøt til LED strips
                                                                       Til 3528 strips (8mm bred), 12V / 24V
                                                                       16,00 kr

                                                                        Med klemmer i begge ender - til strips med 2 ledninger og 3528 LED chips. Passer til strips med en bredde på 8 mm.Lengde: 170mm Med klemmer i begge ender - til strips med 2 ledninger og 3528 LED chips. Passer til...

                                                                        På lager.
                                                                       • Vanntett LED modul
                                                                        0,9W, IP67
                                                                        21,00 kr
                                                                        • 66lm Lysstyrke
                                                                        • 0.9W Forbruk
                                                                        • 160° Spredning

                                                                        Prisen gjelder for et modul! 3 stk. 5050 SMD LED chips. Tilgjengelig opptil 20 moduler med ledning mellem. Benytter 12V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dimmes(dimmer må kjøpes i tillegg). Mål: Bredde: 14 mm. Høyde: 6 mm. Lengde med skruhull: 90 mm. Lengde uten skruehull: 77 mm.Avstand mellom hvert modul: 80mm. Vi anbefaler... Prisen gjelder for et modul! 3 stk. 5050 SMD LED chips. Tilgjengelig opptil 20...

                                                                        På lager.
                                                                       • V-Tac 20W/m LED strip høy lumen RA 95
                                                                        5m, IP20, 120 LED per meter
                                                                        977,00 kr
                                                                        • 2000lm Lysstyrke
                                                                        • 18W Forbruk
                                                                        • 120° Spredning

                                                                        Strippen må ikke kobles i en serie. Denne stripen er kraftig og blir ca. 60 grader varm. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den kan festes på vannrette overflater. Må maks bruke 3 meter i en lengde. Strippen må ikke kobles i en serie. Denne stripen er kraftig og blir ca. 60 grader...

                                                                        På lager.
                                                                       • V-Tac 18W/m LED strip høy lumen
                                                                        5m, IP20, 240LED
                                                                        755,00 kr
                                                                        • 3000lm Lysstyrke
                                                                        • 18W Forbruk
                                                                        • 120° Spredning

                                                                        Strippen må ikke kobles i serie. Denne stripen er kraftig og blir ca. 60 grader varm. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den kan festes på vannrette overflater.Må maks bruke 3 meter i en lengde. Strippen må ikke kobles i serie. Denne stripen er kraftig og blir ca. 60 grader...

                                                                        På lager.
                                                                       • V-Tac 9W/m LED strip
                                                                        5m, IP20, 24V, 60 LED per meter
                                                                        280,00 kr
                                                                        • 1000lm Lysstyrke
                                                                        • 9W Forbruk
                                                                        • 120° Spredning

                                                                        Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dimmes (dimmer må kjøpes i tillegg). Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette...

                                                                        På lager.
                                                                       • PIR Sensor til LED strip
                                                                        12V (60W), 24V (120W), med skrukobling
                                                                        151,00 kr

                                                                         PIR bevegelsessensor, som automatisk kan slå på LED strippen, når en person beveger seg inn i synsfeltet. Leveres med skrukoblinger.DC plugg: 5,5 / 2,1 mm. 5A.Maksimal avstand: 8 meter. Justerbar tid: 5 sek til 10 min.Dimensjoner: 50X25x23 mm.Kabellengde inkl. stykke: 30cm PIR bevegelsessensor, som automatisk kan slå på LED strippen, når en person beveger seg...

                                                                         På lager.
                                                                        • Signal forsterker til enkelt farget LED strips
                                                                         294,00 kr

                                                                          Signalforsterker for enkeltfarget LED strips. Inngang: DC 5-24V. Max: 30A. Temperatur: -20 til 70 grader. Dimmes via PWM og fungerer fint med denne dimmer. Signalforsterker for enkeltfarget LED strips. Inngang: DC 5-24V. Max: 30A. Temperatur:...

                                                                          På lager.
                                                                         • V-Tac 15W/m LED strip
                                                                          Samsung LED chip, 10m, IP20, 24V, 240 LED per. meter
                                                                          1 186,00 kr
                                                                          • 1600lm Lysstyrke
                                                                          • 15W Forbruk
                                                                          • 120° Spredning

                                                                          Samsung LED chips. 10 meters rull. Kan kortes ned for hver 5 cm.  Bredde: 10 mm. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dempes (demper må kjøpes i tillegg). Samsung LED chips. 10 meters rull. Kan kortes ned for hver 5 cm.  Bredde: 10...

                                                                          På lager.
                                                                         Viser 1 - 104 av 185 produkter