1W Farget LED kronepære
Rød, E27

Vår 1W Farget LED kronepære er et robust lysprodukt som gir et naturlig lys med høy lyskvalitet.

Den har en E27 stor fatning, og krever 230V å kjøre.

Med en lysstyrke på 30 lumen og en lysspredning på 200 grader, sikrer den en jevn fordeling av lyset.

Lyskvaliteten er høy, og den har en RA-verdi på 80-85, noe som gir et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint.

Den er 70 x Ø45 mm og har en IP20-rating som betyr at den ikke er vannbestandig.

Dette produktet er en robust LED kronepære som gir et naturlig lys med høy lyskvalitet, og er derfor tilstrekkelig for de aller fleste behov.



Bli kreativ med atmosfæren: Rød LED kronepære

Sett en fargerik stemning i rommet med en imponerende 1W Farget LED kronepære. Denne pæren er designet for å bringe liv til ethvert miljø med sin dype røde fargetone, og passer perfekt i lamper med en E27 stor fatning.

Funksjoner og fordeler:

  • Effektiv energibruk: Med bare 1 watt strømforbruk er denne LED-pæren et økovennlig valg, ideell for de som ønsker å redusere strømregningen uten å gå på bekostning av lysstyrken.
  • Enkel installasjon: Pæren er utstyrt med en E27 stor fatning, noe som gjør den kompatibel med de fleste vanlige lysarmaturer og enkel å bytte ut.
  • Lysstyrke: Med 30 lumen kombinert med en høy lysspredning på 200 grader, gir denne pæren en jevn og diffust belysning som dekker et stort område.
  • Naturlig lysgjengivelse: Pæren har en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer at farger vises på en naturlig og realistisk måte. Dette gjør pæren ideell for bruk i hjemmemiljøer, utstillinger eller steder hvor naturlig fargegjengivelse er viktig.
  • Dimensjoner: Med mål på 70 x Ø45 mm, har pæren en kompakt design som lett passer inn i ulike typer lamper og lysarmaturer.
  • IP20-klassifisering: Mens den tilbyr fantastisk lys, er pæren ikke vannbestandig, som betyr at den bør brukes i tørre innemiljøer.

Skap den perfekte atmosfære til fester, høytider eller roligere stunder med famili og venner med denne røde LED-pæren. Enten du ønsker å dekorere et rom med en livlig farge, eller rett og slett leter etter et alternativ til standard belysning, er denne pæren et stilfullt og funksjonelt valg.

Tilkobling til en 230V forsyning gjør at den enkelt integreres i elektrikksystemet ditt uten behov for transformatorer eller adaptere. La din kreative side uttrykkes gjennom belysning, og se hvordan en enkel farge kan forvandle atmosfæren!

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

35,00 kr inkl. mva.

  • Rød
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRød
DimbarNei
Lysstyrke30 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass