1W Farget LED kronepære
Rød, E27Denne 1W kronepæren er det perfekte valget for deg som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet ditt. Den har en stor E27-fatning, som gjør at den kan monteres i de fleste lamper og lysarmaturer. For å aktivere pæren, må den kobles til en 230V strømkilde.


Med en lysstyrke på 30 lumen og en høy lysspredning på 200 grader, gir denne kronepæren en jevn fordeling av lys og skaper en behagelig atmosfære i rommet. Lyskvaliteten er også imponerende, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer en naturlig belysning som viser frem alle farger på en vakker og genuin måte. Uansett hvilket behov du har, vil denne kronepæren gi deg tilstrekkelig lyskvalitet.


Når det gjelder størrelse, måler pæren 70 x Ø45 mm. Dette gjør den til en praktisk størrelse som passer til de fleste lamper og armaturer. Det er også verdt å merke seg at denne kronepæren har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Det er derfor viktig å sørge for at den ikke utsettes for fuktighet eller vann.


Alt i alt er denne 1W kronepæren et flott valg for deg som ønsker en pålitelig og funksjonell lyskilde. Med en enkel design og imponerende lyskvalitet, vil den gi deg den belysningen du trenger for å skape den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

33,00 kr inkl. mva.

  • Rød
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRød
DimbarNei
Lysstyrke30 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass