Filter

Pris
5 kr 1173 kr
Forbruk
10 W 600 W
Dimbar
more... less
Dimmingstype
more... less
Output
more... less
IP-klasse
IP 20 IP 67
Filter
Transformatorer
Velg kategori nedenfor:

Transformatorer

113 produkter
Viser 1 - 104 av 113 produkter

Kvalitetsrike og rimelige transformatorer til LED-belysning

En del av våre LED lys er ikke beregnet for bruk med tradisjonell vekselstrøm som f.eks. halogenpærer fungerer på, og trenger derfor en strømforsyning for å kunne fungere optimalt. Med en enkel strømforsyning er du garantert høy sikkerhet, og du kan dermed trygt stole på lyset ditt og unngå kortslutning. Vi har et stort utvalg strømforsyning slik at du garantert vil finne den riktige modellen for ditt bruk her hos oss.
Hvis du kjøper belysningen din fra oss, så vil du kunne se i produktbeskrivelsen om du trenger å supplere det nåværende produktet ditt med en transformator. Om du er usikker, så er det bare å ta kontakt med vår kundeservice - vi ønsker at du skal få det meste ut av dine LED-lys, og vi hjelper deg gjerne på veien!

Få mer ut av LED-lysene dine med riktig transformator

Transformator er et apparat som omsetter elektrisk vekselstrøm med en viss spenning til vekselstrøm med en annen spenning. Disse vil gi deg muligheten til å konvertere høyspenning til lav spenning, slik at du kan bruke dine 12 og 24 volt lysdioder, downlights, dimmere og armaturer trygt på vanlig strømnett. En transformator til LED er en type strømforsyning for LED-belysningssystemer som kan gi strøm til større og lengre belysningssystemer i hjemmet ditt.
Kjøper du en transformator hos oss kan du være sikker på at du får en av høyeste kvalitet, og vi tilbyr konkurransedyktige priser på alle våre produkter. Vi har både produkter beregnet for innendørsbruk, og vannbestandige strømforsyninger som kan brukes utendørs i hage og garasje.  

Hvordan velge riktig transformator?

Når du skal velge en transformator, er det viktig at du finner en som matcher både primær- og sekundærspenningen til det du skal koble den til. Dette er veldig viktig, for feil belastning kan skade utstyret ditt. Alle transformatorer har en minimums- og maksimumsbelastning. Når du skal finne riktig transformator legger du sammen effekten (W) til alle enhetene som skal kobles sammen (lyskilder, dimmere og lignende), og finner en transformator som dekker dette behovet. Vi anbefaler at du bruker maks 80% av den maksimale belastningen som det er angitt at transformatoren har. Våre strømforsyninger kommer i alt fra 10W til 240W, så du vil garantert finne det perfekte alternativet for ditt bruk her hos oss.
Å velge riktig LED transformator er avgjørende for å få maksimalt ut av LED-lys investeringen din, så vår kundeservice hjelper deg gjerne om du skulle være i tvil.
Vanlige spørsmål om transformatorer
Har dere vanntett strømforsyning?
Vi har mange modeller i sortimentet vårt som er vannbestandig (IP67), men de kan ikke være under vann i lengre tid.
Hva gjør en transformator?
En transformator vil konvertere høyspenning til lav spenning, slik at du kan bruke dine 12 og 24 volt lysdioder, downlights, dimmere og armaturer trygt på vanlig strømnett.
Hva må jeg tenke på når jeg skal velge transformator?
Legg sammen effekten (W) til alle enhetene som skal kobles sammen, og finn deretter en transformator som dekker dette behovet.