Insekt drepere

5 produkter
 • V-Tac insekt dreper
  2x8W, innendørs, UV-lys, dækker 50m2
  606,00 kr
  • 16W Forbruk

  V-Tac insekt dreper til inne bruk.Drep mygg og andre insekter uten bruk av kjemi.2 stk. UV rør på 8W tiltrekker insektene slik at de blir drept på det elektriske gitteret.Beskyttelses gitteret på utsiden beskytter brukeren fra å få støt.Lett tømming og rengøring.Kan brukes på kontoret, hjemme, hytten, bobilen, campingvognen, båten m.m.... V-Tac insekt dreper til inne bruk.Drep mygg og andre insekter uten bruk av kjemi....

  Utsolgt
 • V-Tac insekt dreper
  2x10W, innendørs, UV-lys, dækker 80m2
  552,00 kr
  • 20W Forbruk

  V-Tac insekt dreper til inne bruk.Drep mygg og andre insekter uten bruk av kjemi.2 stk. UV rør på 10W tiltrekker insektene slik at de blir drept på det elektriske gitteret.Beskyttelses gitteret på utsiden beskytter brukeren fra å få støt.Lett tømming og rengøring.Kan brukes på kontoret, hjemme, hytten, bobilen, campingvognen, båten... V-Tac insekt dreper til inne bruk.Drep mygg og andre insekter uten bruk av kjemi....

  Utsolgt
 • V-Tac insekt dreper
  2x15W, innendørs, UV-lys, dækker 100m2
  678,00 kr
  • 30W Forbruk

  V-Tac insekt dreper til inne bruk.Drep mygg og andre insekter uten bruk av kjemi.2 stk. UV rør på 15W tiltrekker insektene slik at de blir drept på det elektriske gitteret.Beskyttelses gitteret på utsiden beskytter brukeren fra å få støt.Lett tømming og rengøring.Kan brukes på kontoret, hjemme, hytten, bobilen, campingvognen, båten... V-Tac insekt dreper til inne bruk.Drep mygg og andre insekter uten bruk av kjemi....

  Utsolgt
 • V-Tac insekt dreper
  2x20W, innendørs, UV-lys, dækker 150m2
  844,00 kr
  • 40W Forbruk

  V-Tac insekt dreper til inne bruk.Drep mygg og andre insekter uten bruk av kjemi.2 stk. UV rør på 20W tiltrekker insektene slik at de blir drept på det elektriske gitteret.Beskyttelses gitteret på utsiden beskytter brukeren fra å få støt.Lett tømming og rengøring.Kan brukes på kontoret, hjemme, hytten, bobilen, campingvognen, båten... V-Tac insekt dreper til inne bruk.Drep mygg og andre insekter uten bruk av kjemi....

  Utsolgt
 • V-Tac insektslamperør
  20W, passer til VT-3240, UV-lys
  67,00 kr
  • 20W Forbruk

  Ekstra 20W UV rør til V-Tac insektslampe.Passer til V-Tac insektslampe VT-3240 som bruker 2x20W UV rør. Ekstra 20W UV rør til V-Tac insektslampe.Passer til V-Tac insektslampe VT-3240 som...

  Utsolgt
Viser 1 - 5 av 5 produkter

Fang og drep insekter på en effektiv måte 

Legg vekk fluesmekkeren og oppgrader til den mer effektive flue- og insektsdreperen! Vi fører en rekke elektriske insektsdrepere, slik at du kan ta knekken på insektene med denne miljøvennlige og kjemikaliefrie løsningen. V-TAC insektsdrepere er produktet som er markedsledende på området, og svarer til et vidt bruksområde. De produktene du kan velge mellom hos oss finner du på denne siden. Dette er produktet du har ventet på for akkompagnere de lange sommerdagene på hytta eller terrassen. Andre steder du kanskje kan få bruk for en insektsdreper kan være i garasjen, på verkstedet, i partyteltet, bobilen, på stor-kjøkkenet eller på båten.
LED-lyskilden som er montert i enheten sender ut UV-belysning fra lysrørene, noe som lokker til seg insektene - samtidig som du kan være helt trygg på at lyset er harmløst for mennesker og kjæledyr. Høyspenning gjør at insektene blir utryddet ved elektrisk sjokk fra de metalliske platene, samtidig som metallgitteret på fronten av produktet beskytter mennesker og dyr. Likevel er det viktig å påse at du velger en god plassering for å være ekstra trygg.

Lettstelt, skånsom og usjenerende 

På varmere dager der det kan være mange flygende insekter som mygg, knott, fluer, klegg og møll, ønsker du sannsynligvis å gjøre andre ting enn å jage og fange disse. Om du ønsker å bruke en kjemikalie- og luktfri løsning, er den elektriske LED insekt dreperen noe for deg. Denne er best egnet for innendørs bruk.
Et viktig punkt er vedlikehold. Ukentlig kan du enkelt rengjøre og tømme det avtagbare innebygde brettet der de døde insektene samles opp. Det enkle designet består av rustfritt aluminiums-ytre som er lett å støvtørke.

Hva kreves for at insekt-dreperen skal fungere best mulig?

Våre produkter er super effektive i seg selv, men mest effekt får du når annet lys i rommet er dempet. Plasseringen vil også kunne avgjøre hvor mange insekter som blir lokket og fanget av dreperen. Den kan henges opp med tilhørende stål vaier, eller settes på en stødig flate der du måtte ønske. Rekkevidden til de forskjellige modellene vi fører er på 50, 80, 100 eller 150 kvadratmeter. Insektdreperen med størst kapasitet er V-TAC insektdreper 2x20W, som du kan lese mer om og legge i handlekurven din her! Produsenten lover to års garanti på insektsdreperen.
Er du i tvil om hvordan du best vil kunne utnytte produktet og trenger veiledning, ikke nøl med å kontakte våre behjelpelige medarbeidere på kundeservice som er klare for å svare på dine spørsmål.
Vanlige spørsmål om insektdreper
Er det viktig hvor den plasseres?
Du har stor frihet, men det er viktig å holde den unna barns rekkevidde, og den bør henges opp eller plasseres på et stabilt underlag.
Er insektsdreperen miljøvennlige og kjemikaliefrie?
Ja, det geniale med LED insektsdrepere er at de både er miljøvennlige og kjemikaliefrie!
Hvor bruker man insektdreperen?
Den er best egnet til innendørs bruk. Kan monteres på kontor, hjemme og i campingvogn, men husk å tilpasse produktet til det tilsvarende areal for best mulig effekt.