Filter

Categories
more... less
Price
3 kr 1908 kr
Filter

LED strips

LED strips
 • 12V

  Pris garanti led lyskilder


  12V LED-striper for ethvert hjem

  LED-striper har vært populære i en årrekke, men dersom du ikke har hengt deg på trenden enda, har du kommet til riktig sted. Vi har et stort utvalg av LED-striper, slik at du kan være så kreativ du ønsker med ny lyssetting hjemme. Våre LED-striper er nemlig superenkle å montere ved hjelp av den praktiske tapen på baksiden, noe som gir deg frihet til å plassere dem nesten hvor som helst i hjemmet ditt. 


  Hos oss har vi et stort utvalg av LED-striper med ulike lengder, bredder og kulører, noe som gjør at man kan lyse opp f.eks. bunnen av en vegg, en mørk hylle eller tilføre litt ekstra lys over kjøkkenbenken - det er faktisk kun fantasien som setter grenser når det kommer til LED-striper. En av våre bestselgere er en smal LED-stripe som byr på mye frihet. Vi har et stort utvalg av 12V LED-striper. Disse er trygge og enkle i bruk, samt at de er perfekte for enhver selverklært handyman eller handykvinne som ønsker å friske opp hjemmet med et moderne preg. Takket være de små LED-diodene langs tapen, vil LED-stripene kunne monteres så og si hvor som helst, uten å krasje med resten av interiøret. 


  Vi har også smarte 12V LED-striper til sengen, slik at du aldri mer trenger strekke deg etter en lysbryter når alarmen ringer om morgenen. Det innovative lyset slås automatisk på når du setter føttene i gulvet, og lyser opp rommet på en moderne og stilren måte.


  Spar tusenvis av kroner med 12V LED-lys

  De fleste vet kanskje at LED lys bruker så mye som 80% mindre strøm enn de gamle glødepærene man ikke lenger finner i butikkhyllene, og LED striper er like effektive som lyspærene.


  En LED-stripe lyser et sted mellom 20.000-50.000 timer - noe som betyr at du kan gå 10-15 år uten å måtte tenke på å skifte dem ut! En halogenpære kan lyse i ca. 2000 timer, mens en sparepære i ca. 10.000 timer. Det betyr at det ikke bare er penger spart i strømforbruk, men også innkjøp. 


  Et trygt og sikkert valg

  LED-striper oppnår aldri en temperatur høyere enn 50 grader celcius. Dette går hånd i hånd med at LED striper, og LED lys generelt, er mye mindre brannfarlig enn andre lyskilder, og er et sikkert valg dersom man har barn eller kjæledyr i hus. 


  Ved å velge 12V LED-striper, har du en ypperlig mulighet til å gjøre hjemmet tryggere, mindre brannfarlig og mer miljøvennlig.


  {opfaqblock:38}

 • 12V RGB

  Pris garanti led lyskilder

  Klassisk og spennende belysning i hjemmet

  Hvis du er på utkikk etter en enkel LED-løsning til hjemmet ditt, vil våre LED-strips 12V RGB innrede ethvert hjem på en kreativ måte. Våre LED-strips kommer med tape på baksiden for enkel montering, selv på de mest utradisjonelle stedene hvor det er vanskelig å komme til, slik at du kan legge lys akkurat der du ønsker i hjemmet ditt. De kan altså monteres av alle og enhver, og er også enkle å klippe til når du kun trenger en kort lengde, f.eks. inni et lite skap eller lignende.

  Våre RGB LED striper er ideelle for enkle dekorasjoner og hjemmebelysning, enten du ønsker å montere lys langs taket på soverommet, bak TV-benken eller under kjøkkenbenken. Alle LED-striper er satt sammen av RGB-skalaen, med andre ord fargene rød, grønn og blå. Disse fargene er med på å skape en nyanse av hvit, slik at du kan oppnå et behagelig lys innenfor hjemmets fire vegger. 


  Skap ditt drømmehjem med LED-lys

  Vi har et stort utvalg av LED striper 12V RGB, slik at du kan få akkurat det lyset du ønsker hjemme. Med vårt tilbehør kan du også skape gøyale kontraster og kreative lys til enhver anledning. For den ultimate lysopplevelsen, har vi heftige RGB LED-striper med hele 60 LED per meter - noe som gir et kraftig og utfylt lys. Dersom du ønsker en mer klassisk løsning så har vi også RGB striper med 30 LED per meter, som gir deg et sømløst resultat til en rimeligere pris. 

  Vi har også et stort utvalg av tilbehør til ledlys, slik at du enkelt kan leke med fargenyansene RGB stripene kommer med. Vår mest innovative fjernkontroll er Smart Home RGB Controller. Den gir deg muligheten til å koble lysene opp mot Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro. Velg sømløst mellom toner i rød, grønn eller blå, og skap et lysshow etter dine behov ved hjelp av smarttelefonen din eller ved å bruke stemmekontroll.


  Stol på lyset ditt

  Våre ledlys-strips 12V er ikke beregnet for tradisjonell vekselstrøm som f.eks. LED-pærer eller halogenpærer fungerer på, og trenger derfor en strømforsyning for å kunne fungere optimalt. Med en enkel strømforsyning til RGB 12V til LED striper er du garantert sikkerhet og kan stole på lyset ditt. Vi har et stort utvalg strømforsyning fra 10w til 360w, slik at du kan få det meste ut av din LED opplevelse til en rimelig pris - uten å måtte bekymre deg for overbelastning eller kortslutning.
  {opfaqblock:98}

 • 12V RGB+WW

  Pris garanti led lyskilder

  Gi hjemmet en innovativ lyssetting

  Dyre strømregninger, store lamper som tar for mye plass eller rett og slett sansen for noe nytt - det er flere ting som trekker flere og flere mot innovative lys-løsninger. Tiden har kommet for å gjøre en helomvending hjemme, og vi er her for å hjelpe deg. Smarte og moderne lys som nærmest ser usynlige ut er som regel satt opp av LED-striper, men dersom du har utført et enkelt søk etter LED-striper, er du kanskje allerede klar over at det ikke bare finnes én type. 

  Alle bokstavene som ofte havner bak ordet LED-stripe, som RGB, RGB+W og RGB+WW, kan virke forvirrende. Derimot er det ikke så vanskelig som det kanskje høres ut som. 

  RGB - rød, grønn, blå (som sammen skaper et hvitt lys)

  RGB+W - rød, grønn, blå, hvit (som skaper et mer stabilt hvitt lys)

  RGB+WW - rød, grønn, blå, warm white (som gir deg full komfort)

  Det er mange som blir slitne i hodet av en kald hvitfarge over lengre tid. Derfor er RGB+WW et ideelt valg for dem som virkelig ønsker det beste innenfor hjemmets fire vegger.


  Lys i alle regnbuens farger

  Med ledlys-strips har du ikke bare muligheten til å oppnå et komfortabelt lys når du kjøper inn LED Strips 12V RGB+WW, men du har også all frihet til å kunne leke med lys i alle regnbuens farger. 

  Vi har selvfølgelig sørget for at du skal kunne få den beste opplevelsen med lys når du handler hos oss, og har derfor tilbehør til LED-strips som er enkelt å installere og enkelt å bruke - uten å inngå noen form for kompromiss med kvalitet eller funksjonalitet. 


  Det riktige og viktige tilbehøret

  Dersom du er på jakt etter stilige lys til garasjen, loftstuen for ungdommen eller ønsker å kunne justere lyssettingen i forhold til humøret, har vi 12W/m RGB+WW LED-striper som ikke bare er enkle å installere, men også enkle å bruke. 

  Vi har et godt utvalg av ulike fjernkontroller slik at du kan få en sømløs opplevelse i hjemmet ditt, og alltid oppnå det lyset du ønsker. Med vår innovative fjernkontroll Smart Home har du muligheten til å styre lyset med Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro. En av våre bestselgende modeller er også kontrollen med Bluetooth styring, som gjør at du aldri igjen trenger å lete etter fjernkontrollen din hjemme, siden du alltid har tilgang til lyset via smarttelefonen din.  {opfaqblock:100}

 • 12V IP68

  Pris garanti led lyskilder

  Utebelysning med LED

  Det er ikke rart at LED-striper har tatt verden med storm. Enhver DIY-elsker har garantert allerede fått opp øynene for alle dekorative muligheter som faktisk finnes med LED-lys, da mulighetene er uendelige. De egner seg til ethvert hjem, prosjekt og enhver oppussing, da kun fantasien setter grenser til hvordan de kan brukes. 

  Det er ikke kun de endeløse mulighetene ledlys kommer med som har gjort dem så attraktive her i Norge. De kan nemlig monteres av alle og enhver, selv om man ikke har tekniske ferdigheter. Man trenger også minimalt med utstyr, da LED-striper kommer med en praktisk tape på baksiden som gjør det mulig å montere dem hvor som helst. 


  Ikke bare innendørs

  Du har kanskje sett spennende LED-prosjekter innendørs, i f.eks. trapper eller inni skap. Men, du trenger ikke nøye deg med kun å bruke LED striper innendørs. Vi har også små LED moduler som egner seg perfekt til å lyse opp f.eks. skilt utenfor, både i kommersielle og private sammenhenger. Du har også full frihet til å belyse uteplassen din på en kreativ og praktisk måte, da alle våre små LED moduler er laget for utendørsbruk. 

  Både våre små LED moduler og vår fleksible 5 meters rull med LED-lys kommer med vanntett sertifisering, som på LED-lys-språk omtales som klassifisering IP68. Denne merkingen betyr at LED stripen har dobbel inntrengingsbeskyttelse, noe som må være på plass dersom lys skal være i kontakt med vann. Derfor er alle våre LED strips 12V IP68 perfekt til prosjekter utendørs - ja, selv til å lyse opp en liten hagedam, da de kan senkes 1 meter under vann!


  Finn din kulør

  Mange av våre LED-lys til innendørsbruk kommer i nøytrale og varme farger. Det kan du også finne blant ledlys strips 12V IP68 som egner seg til utendørsbruk, men du vil også finne en ny kulør som gjenganger, nemlig kald. Den kalde kuløren gir fra seg et kjølig lys med blåtoner, som passer utmerket til utendørsbruk. Vi har også en egen blå modul som du kan dekorere med utendørs, som gir fra seg et blått lys. 

  For å gi deg full frihet, har vi også smart tilbehør til LED stripene som du monterer utendørs. Med Smart Home dimmer kan du kontrollere utendørsbelysningen med timerfunksjon eller slå dem manuelt av og på fra komforten av din egen sofa; den kan nemlig styres ved hjelp av appen Magic Home Pro på smarttelefonen din for å gi deg full kontroll over lysene dine.  {opfaqblock:97}

 • 12V IP68 RGB

  Pris garanti led lyskilder


  Innovativ belysning til hjem og hage

  Hvis du skal lyse opp utendørs, er LED-lys både et smart og sikkert valg. Vi har et godt utvalg av LED striper som tåler vann, slik at du enkelt kan skape den utebelysningen du ønsker uten å måtte bekymre deg for regn og vannsprut. 12V IP68 RGB LED-lys skaper en fantastisk atmosfære i hjem og hage, er enkle å montere, og kan nytes i mange år.

  Ta en titt på vårt utvalg av 12V RGB LED-striper her, og finn det perfekte lyset for deg og ditt hjem! Når du har funnet det riktige produktet, så anbefaler vi deg å ta en titt på vårt brede utvalg av tilbehør til RGB LED-striper

  Lys til både innendørs- og utendørsbruk   

  LED lys kan skape en fantastisk stemning i huset ved å festes i f.eks. trapper eller inni skap, og er også et populært alternativ til bad og soverom. Våre små LED moduler gir deg full fleksibilitet til å utnytte kreativiteten din til det fulleste, for her finnes det ingen grenser! LED lys med klassifisering IP68 og IP67 tåler vann, og kan derfor også brukes utendørs. Det at lysene kan brukes både innendørs og utendørs gir deg masse fleksibilitet, og de kan enkelt flyttes fra et område til et annet når du ønsker en forandring i hjemmet ditt.

  IP67 er vannbestandig, og er et godt alternativ for bruk i hage og vinduer – men de bør ikke være under vann over lengre tid. IP68 kan derimot nedsenkes, og er derfor det perfekte valg om du ønsker å skape en unik atmosfære ved å tilsette farger og lys i f.eks. fontener.

  Ekstra sikkerhet med strømforsyning

  Strømforsyning er en komponent som leverer energi til elektriske eller elektroniske forbrukere, og vår strømforsyning til 12V LED pærer og LED striper sikrer mot både overbelastning og kortslutning. Dermed kan du føle deg helt trygg, og en sikker strømforsyning er derfor en viktig og god investering! Vi har mange gode modeller i vårt sortiment, både til bruk innendørs og vanntette modeller til utendørsbruk. Våre strømforsyninger kommer i alt fra 10W til 240W, så du vil garantert finne det rette alternativet for ditt bruk her hos oss.

  Om du er usikker på hvilken modell du trenger, ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice. Vi bidrar gjerne med vår lange ekspertise og gode kunnskap innen LED-lys, og vil med glede hjelpe deg å finne riktig LED-lys, strømforsyning og annet tilbehør.  {opfaqblock:95}
 • Spesifik bølglængde LED
 • 24V

  Pris garanti led lyskilder

  LED strips har utrolig mange bruksområder, og med det riktige tilbehøret har de også potensiale for utrolig mange funksjoner. Hvis det er LED strips med 24 volt du leter etter skal du bare bla deg videre nedover på denne siden.

  Disse LED stripsene er veldig robuste og tåler derfor en støyt. Dette vil si at flere av produktene her blant annet er sprutsikre. For at du skal kunne finne en strips som du føler passer perfekt til ditt formål kan vi derfor tilby forskjellige strips med forskjellig lysfarge.

  Du kan finne både varmt hvitt lys og kaldt hvitt lys her. Uansett hvilken lysfarge du skulle velge slipper alle våre LED strips ut et lys som er pent og behagelig å se på. Hvis du går litt lenger ned på siden vil du finne tilbehørsprodukter som har som formål å gjøre dine nye LED strips så anvendelige og funksjonelle som mulig.

 • 24V RGB

 • 24V RGB+WW

 • 24V trappbelysning
 • 230V

 • 230V Neon Flex

  Gi lyset fleksibilitet med LED flex

  Enten du trenger LED lys til bedriften din eller hjemmet ditt, har vi den mest fleksible løsningen på markedet for deg; LED flex. Enten du vil forme bokstaver, ikoner eller mer avanserte former, er det kun fantasien som setter grenser med fleksible LED strips 230V Neon Flex. Det er flere grunner til at det neste prosjektet hjemme bør innebære ledlys - det er både stilrent, økonomisk, bedre for miljøet og enkelt å installere. 

  De kule neonfargene passer perfekt i garasjen, en designert man-cave eller ungdommens loftstue - ja, til og med utendørs som julelys, som disse røde neonlysene. Men kreativiteten slutter ikke der. Vi har også et godt utvalg av mer nøytrale toner i bl.a. varme farger, slik at du kan belyse trappen, mørke hjørner, sengen eller andre steder i hjemmet ditt enkelt og greit. 

  Det økonomiske valget

  Visste du at gamle neonlys er laget av glass som inneholder giftige og farlige kjemikalier når de knuses? Før i tiden var det spennende å forme skilter etter eget ønske med glassrørene, men med LED Neon Flex har du muligheten til å forme skiltet du ønsker - og senere endre designet, uten å måtte bytte lysrør. De smarte ledlys 230V Neon Flex kan lyse i over 50,000 timer, og knuses ikke. Du er garantert lang levetid, uten å måtte bekymre deg over miljøbelastningen som de tradisjonelle neonlysene kom med. 

  Neon Flex kommer med alle fordelene LED lys har - titusenvis av lystimer, minimalt energiforbruk og maksimal kreativitet for enhver DIY-elsker. Det er altså ikke uten grunn at vi er så begeistret for Neon LED Flex lysene!

  Gjør det selv - enkelt og greit

  Hvis du skal lage et mer avansert skilt og trenger å klippe av LED-stripen, har vi markert hver meter for deg for å gjøre det enkelt. Uansett hvor du skjærer stripen i to, må du huske å forsegle med vår allsidige silikonlim slik at lyset holder seg tett. Du kan også finne mye tilbehør til LED strips 230V Neon Flex hos oss, slik at du enkelt kan installere lysene slik du ønsker. Enten du er på utkikk etter skjøter, plugger eller festeklips, har vi garantert det du trenger for å gjøre ditt neste prosjekt til en suksess.

  Hos oss bestiller du led strip per meter, slik at du vet at du får riktig mengde lys for ditt prosjekt. De lange stripene er utviklet av PVC silikon, noe som betyr at de kan bøyes og snurres og roteres akkurat slik du ønsker.  {opfaqblock:103}
 • 230V RGB Neon Flex

 • Tilbehør

  Pris garanti led lyskilder

  Det er veldig viktig når du kjøper et nytt LED produkt at du også får med deg det riktige tilbehøret. Dette gjør at du får den ultimate opplevelsen av produktet, og at du får utnyttet alle produktets funksjoner.

  Det er forskjellige former for tilbehør du kan anskaffe når det gjelder LED strips, og på denne siden vil du kunne få et godt og oversiktlig innblikk i de forskjellige produktene innenfor denne kategorien. Her kan du altså finne blant annet strømforsyninger, du kan finne fjernkontroller for å skifte mellom lysfarger, du kan finne støpsler, festeklips og skjøtestykker.

  Du kan også finne tilbehør som gjør det mulig å dimme lysstyrken. Altså har vi utstyr som både gjør det så lett som mulig for deg å montere LED strips der du ønsker det, og tilbehør som gir dine LED strips flere funksjoner. Alt her gjør altså dine nye strips meget anvendelige.

 • Aluminiumsprofiler

  Pris garanti led lyskilder

  Det er viktig med det riktige utstyret når du skal montere dine nye LED strips. På denne siden vil du finne alle de produkter vi tilbyr innenfor kategorien aluminiumsprofiler. Dette gjør det utrolig lett og effektivt å montere LED strips selv.

  De kommer selvfølgelig i forskjellig design, form og størrelse slik at du kan finne en som passer perfekt der du tenker å benytte deg av LED strips. Du kan også finne hjørneprofiler og strømforsyning som passer til din nye aluminiumsprofil. Alt dette har vi gjort så du som kunde utrolig lettvint kan montere og få glede av ditt nye produkt med det samme du har anskaffet det.

  Klikk deg inn på produktene for å finne den informasjonen du trenger for å velge riktig aluminiumsprofil til ditt formål. Du kan alltid være helt sikker på at alle varene du finner inne på denne siden er av den aller beste kvalitet.

LED strips224 produkter

per side
Viser 1 - 104 av 224 produkter
Viser 1 - 104 av 224 produkter

LED Strips

Det er mye flott man kan utsmykke hjemmet med, som både er rimelig i pris og enkelt å montere. Det kommer mye an på hva du er ute etter, men lys fra LEDLyskilder kan gi deg veldig mye fornøyelse, og spesielt om du er interessert i LED strips. Det er noe som har bare steget i popularitet de siste årene, og det er det mange gode grunner til. En LED stripe er noe som ofte bare kan kastes på veggen, så er den i gang. Det er en smidig måte å få lyskilde på, samtidig som utvalget hos oss gjør at du får det akkurat slik du ønsket det!

Det store utvalget av LED Strips hos oss!

Når du skal kjøpe noe, uansett hva det er, så er du avhengig av å ha valgmuligheter. Du vil ikke bli tvunget til å kjøpe noe du kanskje ikke føler deg helt komfortabel med, og det er noe vi hos LEDLyskilder definitivt ønsker å unngå. Vi vil at du skal være fornøyd med det du kjøper hos oss, og det gjelder uansett om du kjøper LED striper eller RGB led strip. Det er som sagt mye å velge mellom, og for deg så handler det i aller største grad om å utforske akkurat det, for å se om vi kan hjelpe deg med det du er ute etter!

Som du allerede kanskje har sett selger vi LED strips i flere forskjellige kategorier, det er jo snakk om stort sett det samme, men variasjoner innen volt og om det er RGB eller ei. Vi har også en kategori for trappebelysning, som er mye smidigere å få til enn du kanskje tror. Vårt ønske er det at vi har et så stort utvalg som mulig, uavhengig på hva du faktisk er ute etter, derfor ser du at vi har så mange ulike LED striper til salgs.

Les nøye gjennom informasjonen tilgjengelig

Når du skal kjøpe noe som dette er det viktig at du faktisk vet hva du kjøper. Eller sagt på en annen måte, at du vet at det du kjøper er riktig for ditt behov, og at du vet hvordan det monteres. Har du ikke så mye erfaring med slike ting kan det være vanskeligere enn du tror, men det er derfor vi har kommet med produktbeskrivelser for alt vi selger. Da får du all relevant informasjon om akkurat den varen du titter på, og som interesserer deg.

Ved å gjøre det har du sikret deg selv en så stor sjanse som mulig for at du har kjøpt korrekt vare. Det tar deg jo bare noen få minutter å lese gjennom, og er noe som kan spare deg massevis av tid og hodebry. Såpass bør det være verdt, og det er jo viktig informasjon tilgjengelig som for eksempel sikkerhetsstandard. Visse av våre LED striper er vanntette og kan motstå regn, og er derfor perfekte å bruke utendørs. Men alle er ikke det, og det er jo noe du bør vite om før du foretar et eventuelt kjøp. For all del, du kan bare returnere varen, men som sagt, det vil bare ta deg tid!

Vår kvalitet – din trygghet

Lyskilder er ikke noe man skal tulle for mye med. Selv om det kjøper hos oss er veldig trygt så er det naturligvis sånn at det kan gå galt. Derfor skal du følge vårt råd om å lese all info du behøver om LED strips, men samtidig som du kan stole på at det vi selger er av aller høyeste kvalitet. Det betyr ganske mye faktisk, for vår erfaring i bransjen gir deg den tryggheten du behøver til å foreta alle dine kjøp, samtidig som du ser at prisene våre er mer enn rimelige i forhold til det vi tilbyr. Vi ønsker å gi deg den beste kombinasjonen mulig av pris og kvalitet, så du kan handle i trygghet, og det eneste du behøver å bekymre deg over er det å finne den LED lys stripe som du er ute etter.

Variasjon er alltid en styrke, og det er noe vi er stolte av å kunne tilby for alle våre varer. Om det er sånn at du behøver bare noe ekstra tilbehør eller utstyr for LED strips så har vi det også, og vi har også fjernkontroller som kan være veldig smidige å bruke. Pass bare på å finne en fjernkontroll som passer for det du har, eller det du kjøper, så vil du ikke ha noen problemer med det!

Mange gode grunner til å handle hos oss

Vi ønsker å være den beste mulige butikken for deg, uansett om det er snakk om det brede sortimentet vi har i utvalget vårt, prisene vi kan tilby dem for, eller generell kundeservice som vi kan gi deg. En kombinasjon av alle disse tingene gjør at vi er den beste butikken på nettet for lyskilder, uansett om det er LED strips, RGB led strip eller noe annet du er ute etter. Vi har flere års erfaring i bransjen, og gjennom disse årene så har vi lært en ting eller to om hva våre kunder forventer, og hvordan en god butikk faktisk oppfører seg.     

Det er blant annet derfor du har 21 dagers full returrett, noe som er mer enn det den norske loven krever. Vi ønsker at du skal få god tid til å sjekke om varen du har kjøpt hos oss er tilfredsstillende eller ei. Om den ikke er det så sender du den bare tilbake, helt uten problemer. Og sannsynligheten for at du finner lyset du er ute etter er ganske høy, vi har tross alt over 100 000 produkter i lageret vårt!

Du er også mer enn velkommen til å ta kontakt med kundetjenesten vår om det er noe du lurer på, om det er en generell henvendelse eller om det er sånn at du er ute etter tips. Vår ekspertise skal være til fordel for deg, så nøl ikke med å ta kontakt, vi hos LEDLyskilder.no er her for å hjelpe deg med alt du behøver!