Filter

Filter

LED strips

LED strips
Velg kategori nedenfor:
 • 12V

  Pris garanti led lyskilder


  12V LED-striper for ethvert hjem

  LED-striper har vært populære i en årrekke, men dersom du ikke har hengt deg på trenden enda, har du kommet til riktig sted. Vi har et stort utvalg av LED-striper, slik at du kan være så kreativ du ønsker med ny lyssetting hjemme. Våre LED-striper er nemlig superenkle å montere ved hjelp av den praktiske tapen på baksiden, noe som gir deg frihet til å plassere dem nesten hvor som helst i hjemmet ditt. 

  Hos oss har vi et stort utvalg av LED-striper med ulike lengder, bredder og kulører, noe som gjør at man kan lyse opp f.eks. bunnen av en vegg, en mørk hylle eller tilføre litt ekstra lys over kjøkkenbenken - det er faktisk kun fantasien som setter grenser når det kommer til LED-striper. En av våre bestselgere er en smal LED-stripe som byr på mye frihet. Vi har et stort utvalg av 12V LED-striper. Disse er trygge og enkle i bruk, samt at de er perfekte for enhver selverklært handyman eller handykvinne som ønsker å friske opp hjemmet med et moderne preg. Takket være de små LED-diodene langs tapen, vil LED-stripene kunne monteres så og si hvor som helst, uten å krasje med resten av interiøret. 

  Vi har også smarte 12V LED-striper til sengen, slik at du aldri mer trenger strekke deg etter en lysbryter når alarmen ringer om morgenen. Det innovative lyset slås automatisk på når du setter føttene i gulvet, og lyser opp rommet på en moderne og stilren måte.

  Spar tusenvis av kroner med 12V LED-lys

  De fleste vet kanskje at LED lys bruker så mye som 80% mindre strøm enn de gamle glødepærene man ikke lenger finner i butikkhyllene, og LED striper er like effektive som lyspærene.

  En LED-stripe lyser et sted mellom 20.000-50.000 timer - noe som betyr at du kan gå 10-15 år uten å måtte tenke på å skifte dem ut! En halogenpære kan lyse i ca. 2000 timer, mens en sparepære i ca. 10.000 timer. Det betyr at det ikke bare er penger spart i strømforbruk, men også innkjøp. 

  Et trygt og sikkert valg

  LED-striper oppnår aldri en temperatur høyere enn 50 grader celcius. Dette går hånd i hånd med at LED striper, og LED lys generelt, er mye mindre brannfarlig enn andre lyskilder, og er et sikkert valg dersom man har barn eller kjæledyr i hus. 

  Ved å velge 12V LED-striper, har du en ypperlig mulighet til å gjøre hjemmet tryggere, mindre brannfarlig og mer miljøvennlig.

  {opfaqblock:38}

 • 12V RGB

  Pris garanti led lyskilder

  Klassisk og spennende belysning i hjemmet

  Hvis du er på utkikk etter en enkel LED-løsning til hjemmet ditt, vil våre LED-strips 12V RGB innrede ethvert hjem på en kreativ måte. Våre LED-strips kommer med tape på baksiden for enkel montering, selv på de mest utradisjonelle stedene hvor det er vanskelig å komme til, slik at du kan legge lys akkurat der du ønsker i hjemmet ditt. De kan altså monteres av alle og enhver, og er også enkle å klippe til når du kun trenger en kort lengde, f.eks. inni et lite skap eller lignende.

  Våre RGB LED striper er ideelle for enkle dekorasjoner og hjemmebelysning, enten du ønsker å montere lys langs taket på soverommet, bak TV-benken eller under kjøkkenbenken. Alle LED-striper er satt sammen av RGB-skalaen, med andre ord fargene rød, grønn og blå. Disse fargene er med på å skape en nyanse av hvit, slik at du kan oppnå et behagelig lys innenfor hjemmets fire vegger. 

  Skap ditt drømmehjem med LED-lys

  Vi har et stort utvalg av LED striper 12V RGB, slik at du kan få akkurat det lyset du ønsker hjemme. Med vårt tilbehør kan du også skape gøyale kontraster og kreative lys til enhver anledning. For den ultimate lysopplevelsen, har vi heftige RGB LED-striper med hele 60 LED per meter - noe som gir et kraftig og utfylt lys. Dersom du ønsker en mer klassisk løsning så har vi også RGB striper med 30 LED per meter, som gir deg et sømløst resultat til en rimeligere pris. 

  Vi har også et stort utvalg av tilbehør til ledlys, slik at du enkelt kan leke med fargenyansene RGB stripene kommer med. Vår mest innovative fjernkontroll er Smart Home RGB Controller. Den gir deg muligheten til å koble lysene opp mot Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro. Velg sømløst mellom toner i rød, grønn eller blå, og skap et lysshow etter dine behov ved hjelp av smarttelefonen din eller ved å bruke stemmekontroll.

  Stol på lyset ditt

  Våre ledlys-strips 12V er ikke beregnet for tradisjonell vekselstrøm som f.eks. LED-pærer eller halogenpærer fungerer på, og trenger derfor en strømforsyning for å kunne fungere optimalt. Med en enkel strømforsyning til RGB 12V til LED striper er du garantert sikkerhet og kan stole på lyset ditt. Vi har et stort utvalg strømforsyning fra 10w til 360w, slik at du kan få det meste ut av din LED opplevelse til en rimelig pris - uten å måtte bekymre deg for overbelastning eller kortslutning.

  {opfaqblock:98}

 • 12V RGB+WW

  Pris garanti led lyskilder

  Gi hjemmet en innovativ lyssetting

  Dyre strømregninger, store lamper som tar for mye plass eller rett og slett sansen for noe nytt - det er flere ting som trekker flere og flere mot innovative lys-løsninger. Tiden har kommet for å gjøre en helomvending hjemme, og vi er her for å hjelpe deg. Smarte og moderne lys som nærmest ser usynlige ut er som regel satt opp av LED-striper, men dersom du har utført et enkelt søk etter LED-striper, er du kanskje allerede klar over at det ikke bare finnes én type. 

  Alle bokstavene som ofte havner bak ordet LED-stripe, som RGB, RGB+W og RGB+WW, kan virke forvirrende. Derimot er det ikke så vanskelig som det kanskje høres ut som. 

  RGB - rød, grønn, blå (som sammen skaper et hvitt lys)

  RGB+W - rød, grønn, blå, hvit (som skaper et mer stabilt hvitt lys)

  RGB+WW - rød, grønn, blå, warm white (som gir deg full komfort)

  Det er mange som blir slitne i hodet av en kald hvitfarge over lengre tid. Derfor er RGB+WW et ideelt valg for dem som virkelig ønsker det beste innenfor hjemmets fire vegger.

  Lys i alle regnbuens farger

  Med ledlys-strips har du ikke bare muligheten til å oppnå et komfortabelt lys når du kjøper inn LED Strips 12V RGB+WW, men du har også all frihet til å kunne leke med lys i alle regnbuens farger. 

  Vi har selvfølgelig sørget for at du skal kunne få den beste opplevelsen med lys når du handler hos oss, og har derfor tilbehør til LED-strips som er enkelt å installere og enkelt å bruke - uten å inngå noen form for kompromiss med kvalitet eller funksjonalitet. 

  Det riktige og viktige tilbehøret

  Dersom du er på jakt etter stilige lys til garasjen, loftstuen for ungdommen eller ønsker å kunne justere lyssettingen i forhold til humøret, har vi 12W/m RGB+WW LED-striper som ikke bare er enkle å installere, men også enkle å bruke. 

  Vi har et godt utvalg av ulike fjernkontroller slik at du kan få en sømløs opplevelse i hjemmet ditt, og alltid oppnå det lyset du ønsker. Med vår innovative fjernkontroll Smart Home har du muligheten til å styre lyset med Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro. En av våre bestselgende modeller er også kontrollen med Bluetooth styring, som gjør at du aldri igjen trenger å lete etter fjernkontrollen din hjemme, siden du alltid har tilgang til lyset via smarttelefonen din.

  {opfaqblock:100}

 • 12V IP68

  Pris garanti led lyskilder

  Utebelysning med LED

  Det er ikke rart at LED-striper har tatt verden med storm. Enhver DIY-elsker har garantert allerede fått opp øynene for alle dekorative muligheter som faktisk finnes med LED-lys, da mulighetene er uendelige. De egner seg til ethvert hjem, prosjekt og enhver oppussing, da kun fantasien setter grenser til hvordan de kan brukes. 

  Det er ikke kun de endeløse mulighetene ledlys kommer med som har gjort dem så attraktive her i Norge. De kan nemlig monteres av alle og enhver, selv om man ikke har tekniske ferdigheter. Man trenger også minimalt med utstyr, da LED-striper kommer med en praktisk tape på baksiden som gjør det mulig å montere dem hvor som helst. 

  Ikke bare innendørs

  Du har kanskje sett spennende LED-prosjekter innendørs, i f.eks. trapper eller inni skap. Men, du trenger ikke nøye deg med kun å bruke LED striper innendørs. Vi har også små LED moduler som egner seg perfekt til å lyse opp f.eks. skilt utenfor, både i kommersielle og private sammenhenger. Du har også full frihet til å belyse uteplassen din på en kreativ og praktisk måte, da alle våre små LED moduler er laget for utendørsbruk. 

  Både våre små LED moduler og vår fleksible 5 meters rull med LED-lys kommer med vanntett sertifisering, som på LED-lys-språk omtales som klassifisering IP68. Denne merkingen betyr at LED stripen har dobbel inntrengingsbeskyttelse, noe som må være på plass dersom lys skal være i kontakt med vann. Derfor er alle våre LED strips 12V IP68 perfekt til prosjekter utendørs - ja, selv til å lyse opp en liten hagedam, da de kan senkes 1 meter under vann!

  Finn din kulør

  Mange av våre LED-lys til innendørsbruk kommer i nøytrale og varme farger. Det kan du også finne blant ledlys strips 12V IP68 som egner seg til utendørsbruk, men du vil også finne en ny kulør som gjenganger, nemlig kald. Den kalde kuløren gir fra seg et kjølig lys med blåtoner, som passer utmerket til utendørsbruk. Vi har også en egen blå modul som du kan dekorere med utendørs, som gir fra seg et blått lys. 

  For å gi deg full frihet, har vi også smart tilbehør til LED stripene som du monterer utendørs. Med Smart Home dimmer kan du kontrollere utendørsbelysningen med timerfunksjon eller slå dem manuelt av og på fra komforten av din egen sofa; den kan nemlig styres ved hjelp av appen Magic Home Pro på smarttelefonen din for å gi deg full kontroll over lysene dine.

  {opfaqblock:97}

 • 12V IP68 RGB

  Pris garanti led lyskilder


  Innovativ belysning til hjem og hage

  Hvis du skal lyse opp utendørs, er LED-lys både et smart og sikkert valg. Vi har et godt utvalg av LED striper som tåler vann, slik at du enkelt kan skape den utebelysningen du ønsker uten å måtte bekymre deg for regn og vannsprut. 12V IP68 RGB LED-lys skaper en fantastisk atmosfære i hjem og hage, er enkle å montere, og kan nytes i mange år.
  Ta en titt på vårt utvalg av 12V RGB LED-striper her, og finn det perfekte lyset for deg og ditt hjem! Når du har funnet det riktige produktet, så anbefaler vi deg å ta en titt på vårt brede utvalg av tilbehør til RGB LED-striper

  Lys til både innendørs- og utendørsbruk   

  LED lys kan skape en fantastisk stemning i huset ved å festes i f.eks. trapper eller inni skap, og er også et populært alternativ til bad og soverom. Våre små LED moduler gir deg full fleksibilitet til å utnytte kreativiteten din til det fulleste, for her finnes det ingen grenser! LED lys med klassifisering IP68 og IP67 tåler vann, og kan derfor også brukes utendørs. Det at lysene kan brukes både innendørs og utendørs gir deg masse fleksibilitet, og de kan enkelt flyttes fra et område til et annet når du ønsker en forandring i hjemmet ditt.
  IP67 er vannbestandig, og er et godt alternativ for bruk i hage og vinduer – men de bør ikke være under vann over lengre tid. IP68 kan derimot nedsenkes, og er derfor det perfekte valg om du ønsker å skape en unik atmosfære ved å tilsette farger og lys i f.eks. fontener.

  Ekstra sikkerhet med strømforsyning

  Strømforsyning er en komponent som leverer energi til elektriske eller elektroniske forbrukere, og vår strømforsyning til 12V LED pærer og LED striper sikrer mot både overbelastning og kortslutning. Dermed kan du føle deg helt trygg, og en sikker strømforsyning er derfor en viktig og god investering! Vi har mange gode modeller i vårt sortiment, både til bruk innendørs og vanntette modeller til utendørsbruk. Våre strømforsyninger kommer i alt fra 10W til 240W, så du vil garantert finne det rette alternativet for ditt bruk her hos oss.
  Om du er usikker på hvilken modell du trenger, ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice. Vi bidrar gjerne med vår lange ekspertise og gode kunnskap innen LED-lys, og vil med glede hjelpe deg å finne riktig LED-lys, strømforsyning og annet tilbehør.
  {opfaqblock:95}
 • Spesifikk bølgelengde LED

  LED lys med spesifikk bølgelengde

  Trenger du LED-lys med bestemte bølgelengder? Da har du kommet til riktig side! Belysning er vår lidenskap her på ledlyskilder, men lys har flere funksjoner enn bare det å belyse rom og områder. Det har nemlig over tid vist seg at LED-lys i riktige bølgelengder kan være nyttig til mange forskjellige formål. Enkelte former kan for eksempel brukes som lysterapi for å redusere eller lindre diverse helseplager i hverdagen, og andre kan brukes som vekstlys til planter som ikke får nok sollys i løpet av året. 
  Her hos Ledlyskilder har vi LED-lys til alle slags oppgaver, fra praktisk belysning til lysterapi og vekstlys. Vi har kvalitetsrike LED lys med spesifikk bølgelengde som kan brukes som enten lysterapi eller som vekstlys, og på denne siden kan du se vårt gode utvalg. Om du har spørsmål relatert til LED lys og lysterapi, ta gjerne kontakt med vår kundeservice. 

  Grønt lys er bra mot inflammasjon

  Grønt lys har mange fordeler. Grønt lys med bølgelengde 525nm brukes til flere spesielle typer lysterapi, og kan for eksempel bidra til å gi bedre søvn, lindre migrene eller minske betennelser. Grønt lys er derfor et perfekt alternativ på soverom, hvor du ønsker en avslappende atmosfære som bidrar til ro og velvære. Man kan for eksempel feste en stripe med grønt LED lys rundt sengen som tillegslys til den vanlige soveromsbelysningen, som man skrur på før man skal legge seg. 
  Grønt lys kan også brukes utendørs, ettersom det ikke skremmer de fleste nattaktive dyr. Dette er fordi dyr ikke kan se grønt lys. Grønt lys er også perfekt å bruke som belysning rundt planter og vekster sammen med et vekstlys, ettersom planter heller ikke vil se det grønne lyset. Dermed kan du enkelt se og stelle med plantene dine selv i perioder hvor de skal ha det mørkt, og vekstlyset er skrudd av. 

  Rødt og blått lys - lysterapi og vekstlys 

  Om du sliter med leddsmerter eller lignende, bør du prøve lysterapi med et infrarødt lys med en bølgelengde på 660nm for å minske smertene. Et rødt lys har en effekt på blodsirkulasjonen, noe som kan lindre problemer som ømme muskler samt redusere stress.
  Blått lys med en bølgelengde på 450nm kan f eks. brukes til noen former for lysterapi, men egner seg også veldig godt som vekstlys. Til bruk som vekstlys kombineres dette ofte med et rødt lys, slik at plantene får akkurat det lyser de trenger. Det blå lyset skaper vekst i planter, mens det røde lyset motiverer til blomstring.
  {opfaqblock:349}
 • 24V

  Pris garanti led lyskilder

  Praktfulle LED-lys med 24V strips

  Her finner du produktene vi tilbyr innen kategorien 24 volts LED strips. De er supre for blant annet å kunne lyse opp steder der du ikke kan bruke tradisjonell belysning. 24V LED-strips gir fantastiske muligheter med utallige variasjonsmuligheter. Frigjør kreativiteten med våre smarte og dekorative løsninger med moderne LED teknologi!

  LED strips gir deg frihet og kreative muligheter

  LED strip fås i mange forskjellige varianter, for å gi deg friheten til å kontrollere belysningen din etter eget ønske. LED striper er fleksible remser med dioder på som tåler en støyt, og kan brukes inne som erstatning for lysstoffrør, eller monteres nesten hvor som helst du måtte ønske. Det er også mulig å bruke remsene utendørs dersom det er indikert på produktet. 

  Med for eksempel vår stilige LED strips med sidelys, der lysdiodene på stripsen er plassert horisontalt, kan du få et annerledes preg ved å belyse noe som er stilt ut på en hylle, eller rundt et skilt. De er robuste og kan lett monteres med den praktiske teipen som allerede er på stripsen, og om de ikke festes skikkelig kan du alltids påføre lim i tillegg. Det finnes også aluminiumslister om du vil montere og gjøre mer stas på belysningen din - en aluminiumsprofil vil også dempe synet av diodene på LED stripsen.

  Sett sammen tilbehør etter behov!

  Vi har et stort utvalg av både 24V LED strips og tilbehør, slik at du kan maksimere belysningen og gjøre den så dekorativ og fleksibel som du ønsker ved å montere, koble, kutte, skjøte og dimme. Vi tilbyr strømforsyning, dimmere, LEDstrips på rull, og annet nyttig tilbehør som skjøter, plugger og kabler for å gjøre jobben enkel for deg! For at alt skal kunne kobles sammen bør du få med deg en strømforsyning, de kommer i mange varianter, og noen er i tillegg dimbare. Med en dimbar driver vil du kunne spare enda mer strøm, fordi du kan ha full belysning når du trenger ekstra lys, og dempe det når du ønsker en mer behagelig atmosfære i rommet. Husk at all oppkobling bør foregå etter anbefalingene under hvert produkt.

  Vi har flere produkter som kan dimmes, som for eksempel vår V-Tac 9W/m LED strip. Den kommer i tre ulike fargetoner, varm, nøytral eller kald. Uansett hvilken lysfarge du skulle velge, slipper alle våre LED strips ut et lys som har god spredning og er behagelig å se på. Dersom du ønsker LED med flere nyanser, må du kjøpe de LED remsene som er merket RGB. 

  {opfaqblock:202}

 • 24V RGB

  Minimalistiske og fargerike 24v RGB LED strips

  Flere og flere hobbyelektrikere og gjør-det-selv entusiaster har tatt belysningen i egne hender. Vi hos LEDlyskilder har en forkjærlighet for belysning, men vi har også stor respekt for sikkerhet. Derimot er LED strips noe som er så enkelt at så og si hvem som helst kan montere dem og skape en innovativ og moderne belysning i hjemmet sitt. LED teknologien har altså banet vei for en nytenkende måte å legge belysning, og gitt oss stor frihet til å kunne gjøre det på egenhånd. 
  En av grunnene til at LED strips har blitt så populært, er at de sklir rett inn med det minimalistiske skandinaviske interiør konseptet. LED strips 24V RGB kan legges under taket, langs gulvlistene, bak TV-benken, i skap eller hvor som helst - de er nemlig så små og praktiske at du kan skape innovativ og moderne belysning som ikke forstyrrer interiøret ditt.

  Sømløs styring av LED lys i alle regnbuens farger

  Du vet kanskje allerede at LED-strips ofte er markert som RGB. Dette indikerer at de består av røde, grønne og blå lys, som sammen skaper fargen hvit. Våre LED strips 24v RGB gir deg muligheten til å velge om du ønsker en nyanse av rød, blå eller grønn i rommet - i tillegg til den klassiske hvite fargen. Vi har fleksibilitet i fokus, og i sortimentet vårt har vi RGB LED strips med 60 LED per meter. Disse kan klippes i 5cm biter for å gjøre det mulig å skape detaljerte prosjekter. 
  Teknologien har faktisk kommet så langt at du kan finne en fjernkontroll av merket Smart Home hos oss. Den kan brukes med Google Home, Amazon Alexa og appen Magic Home Pro. Du kan også finne andre kontroller som også gir deg sømløs styring mellom de ulike fargene, som kontrollen med knapper og memory funksjon, eller vår trinnløse fjernkontroll. Du kan med andre ord skape en stemning i alle regnbuens farger rett fra sofakroken, enten ved hjelp av en fjernkontroll, smarttelefonen din eller via stemmekontroll til smarthus-enheter. 

  Legg belysningen slik du ønsker

  Dersom du skal prøve deg på en mer kreativ belysning og kutte LED stripene, vil du ha behov for en RGB kabel splitter slik at du unngår et ledningskaos. Kabelsplitteren sørger for å koble alle LED stripene til samme kontroll. 
  Husk at vår LED strip 24v RGB kan kuttes ned til kun 5cm per bit, noe som gjør det mulig å legge lys selv i små skap eller andre steder som det er vanskelig å installere vanlige lyskilder.
  {opfaqblock:204}
 • 24V RGB+WW

  Kreativ belysning med 24v LED strips RGB+WW

  Tidene med utallige lamper for å oppnå ulike nyanser av lys er forbi. LED teknologi har revolusjonert den klassiske lyspæren gjennom LED strips, og med god grunn. De har nemlig gitt oss muligheten til å tenke på belysning på en helt ny måte, og gitt oss større frihet til å oppnå dekorativ belysning. Tidene hvor en elektriker planla all belysning er over, for nå har alle og enhver med litt gjør-det-selv inspirasjon mulighet til å sette opp belysning selv. 
  Vi har selvfølgelig et stort utvalg av LED strips som egner seg til ethvert lysprosjekt i hjemmet. Vår RGBWW LED strip 24v gir full frihet til å skape en stemning av alle regnbuens farger, og du kan sømløst veksle mellom enhver nyanse du ønsker. Du vet kanskje allerede at LED-strips ofte er merket med RGB - noe som indikerer at de er bygget opp av røde, grønne og blå farger. Når alle disse fargene er satt sammen, skaper de et hvitt lys. Man har derimot også muligheten til å kunne benytte seg av det røde, grønne eller blå lyset i ulike nyanser, slik at man har større frihet til å velge hvilken farge man ønsker at LED stripen skal vise. 

  Hvit og varm hvit

  Selv om du har mange muligheter med den klassiske RGB kuløren, kan ofte det hvite lyset de avgir oppleves som litt kunstig. Med RGB+WW vil du derimot ha muligheten til å veksle mellom både rød, grønn, blå, hvit og varm hvit (ww = warm white), slik at du kan få en harmonisk atmosfære. 
  Våre LED strips 24v RGB+WW kommer i høy kvalitet og med full frihet til å ta kontroll over din belysning, og samtidig frigjøre lampene dine ved å montere belysningen opp under taket eller langs gulvlister i stedet. Velg mellom LED strips 24v til innendørs bruk eller LED strips 24v til utendørs bruk, slik at du kan skape dekorativ belysning der du ønsker. 

  Alle regnbuens farger

  LED-lys i RGB+WW kommer med andre ord i et spektrum av regnbuens farger. Vi hos LEDlyskilder ønsker at du skal kunne få endeløs frihet til dine gjør-det-selv prosjekter innenfor belysning. For å kunne maksimere opplevelsen, har vi også et stort utvalg av tilbehør slik at du kan tilpasse dine LED strips akkurat slik du ønsker. 
  I vårt utvalg vil du finne den innovative fjernkontrollen Smart Home som kan styres med Google Home, Amazon Alexa eller appen Magic Home Pro, eller enklere kontroller av den mer klassiske sorten
  {opfaqblock:206}
 • 24V trappbelysning

  Skap en varm atmosfære med trappebelysning

  Det finnes mange måter å gjøre hjemmet lysere og mer dekorativt på. Vi hos LEDlyskilder vet at lys ligger i detaljene, og at med våre lys kan du få det meste ut av belysningen din. Vi snakker selvfølgelig om vår LED 24v trappebelysning, som gir deg kreativ og dekorativ belysning i trappen din. 
  Hos oss finner du LED lys av høyeste kvalitet, slik at du er garantert en god handel hos oss som gir deg et effektivt og behagelig lys. Vi vet at dårlige lyskilder kan føre til hodepine eller irritasjon over tid, og derfor har vi fokus på å gi kundene våre det beste slik at belysningen i hjemmet kan bidra til å løfte humøret og skape en harmonisk atmosfære. 

  Det lille ekstra

  Du har kanskje sett mange stilige LED belysninger på kjøkkenet eller i stuen som gir et moderne touch, men det er noe som virkelig uttrykker det lille ekstra i hjemmet - nemlig trappebelysning. Trappene i hjemmet vårt er sjeldent det som får mest oppmerksomhet utenom å bli brukt til å gå opp og ned til ulike oppholdsrom. Vi har et stort utvalg av smarte løsninger for å gi deg en moderne og stilig trappebelysning, da de små detaljene virkelig kan sette prikken over i-en. Enten du har en åpen trapp med mye luft rundt, eller en mørklagt trapp med trange vegger, vil belysning komme deg til gode.
  I vårt sortiment kan du finne runde spotter som tar seg bra ut på sidene av trappen for å skape en varm og dempet belysning, noe som egner seg til alle typer hjem. Hvis du ønsker deg et mer moderne touch, vil vi anbefale LED strip 24v trappebelysning som plasseres under hvert trappetrinn for å lyse opp trappen på en unik måte. Disse stripene er enkle å seriekoble slik at det ikke blir et ledningskaos, og koblingen er så enkel at den kan utføres av enhver gjør-det-selv ekspert og nybegynner. 

  Ikke bare innendørs

  Men vårt sortiment slutter ikke innendørs. Vi har også 24v trappebelysning led til utendørs bruk. Våre stilrene IP65 klassifiserte LED lys kan motstå vannsprut og regn, og kan brukes til å lyse opp inngangspartiet og trappen opp til inngangsdøren. Dette er en smart og flott løsning til de mørke kveldene.
  Uansett hvilken trappebelysning du velger, vil det garantert gi hjemmet ditt det lille ekstra. Vi har også et stort utvalg av alt tilbehør du trenger for å gjøre lysopplevelsen komplett.
  {opfaqblock:208}
 • 230V


  Opptil 50 meter i ett stykke med 230V LED striper

  Trenger du LED strips i lengre biter er 230V LED strips en god løsning. De finnes i lengder på opptil 50 meter, hvor to kan kombineres slik at du får 100 meter totalt. 230V LED strips har ikke spenningsfall på samme måte som 12V og 24V har, derfor er du sikret at første meter og siste meter har samme lysstyrke. Ser du etter IP-klassifiseringen IP67 får du i tillegg vanntette LED-strips som fint kan brukes ute.
  Husk å sjekke hvilket tilbehør du trenger til dine 230V LED strips i produktbeskrivelsen til produktet. På denne siden vil du også finne tilbehør til 230V LED strips, slik at du enkelt kan handle alt du trenger på ett og samme sted. Vi selger for eksempel Plugg til 230V LED og silikonlim, som er nødvendige tilleggskjøp når du skal kjøpe nye 230V LED striper. Tilbehøret passer kun til de respektive LED-stripene, så sjekk navnet på varen nøye.

  Fleksibel belysning som kan brukes over alt 

  Med 230V LED-strips får du effektivt lys hvor enn du trenger det. Noe av det kule med LED-strips er at de kan henge nesten hvor som helst, inkludert på steder hvor det er vanskelig å plassere tradisjonelle lamper. Når du kjøper 230V LED strips kan du få en opptil 100 meter lang lyslist, som enkelt kan plasseres både inne og ute.

  Ønsker du at dine nye LED strips skal henge i moderne aluminiumsskinner, har vi et godt utvalg av skinner beregnet for LED strips her hos oss. Dette lar deg beskytte lyset mot støv og smuss samt vannsprut. Det er viktig å vite størrelsen på listen og dermed finne riktig størrelse på aluminiumsprofilen. Vær imidlertid oppmerksom på at samlere, koblinger etc. ikke passer i profilen. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du trenger hjelp til å finne riktig skinne til dine LED striper.

  Det perfekte alternativet både innen- og utendørs!

  Det er ikke bare innendørs LED striper fungerer som en fleksibel belysning som enkelt kan monteres nærmest over alt. Så lenge du velger en LED stripe med IP klassifisering 67 kan den nemlig brukes utendørs også! Det er allikevel viktig at du husker å tette skjøtene med silikon om du skal bruke LED striper utendørs, for å sikre at lyset er helt vanntett. Ettersom 230V LED striper kommer i opptil 50 meter lengde, kan du enkelt belyse store deler av uteområdet ditt uten å måtte bekymre deg for høye strømkostnader eller at vær og vind skal skade stripene. 230V LED strips er perfekt for terrassen, rundt huset, boden eller langs rekkverket.
  {opfaqblock:350}
 • 230V Neon Flex

  Gi lyset fleksibilitet med LED flex

  Enten du trenger LED lys til bedriften din eller hjemmet ditt, har vi den mest fleksible løsningen på markedet for deg; LED flex. Enten du vil forme bokstaver, ikoner eller mer avanserte former, er det kun fantasien som setter grenser med fleksible LED strips 230V Neon Flex. Det er flere grunner til at det neste prosjektet hjemme bør innebære ledlys - det er både stilrent, økonomisk, bedre for miljøet og enkelt å installere. 
  De kule neonfargene passer perfekt i garasjen, en designert man-cave eller ungdommens loftstue - ja, til og med utendørs som julelys, som disse røde neonlysene. Men kreativiteten slutter ikke der. Vi har også et godt utvalg av mer nøytrale toner i bl.a. varme farger, slik at du kan belyse trappen, mørke hjørner, sengen eller andre steder i hjemmet ditt enkelt og greit. 

  Det økonomiske valget

  Visste du at gamle neonlys er laget av glass som inneholder giftige og farlige kjemikalier når de knuses? Før i tiden var det spennende å forme skilter etter eget ønske med glassrørene, men med LED Neon Flex har du muligheten til å forme skiltet du ønsker - og senere endre designet, uten å måtte bytte lysrør. De smarte ledlys 230V Neon Flex kan lyse i over 50,000 timer, og knuses ikke. Du er garantert lang levetid, uten å måtte bekymre deg over miljøbelastningen som de tradisjonelle neonlysene kom med. 
  Neon Flex kommer med alle fordelene LED lys har - titusenvis av lystimer, minimalt energiforbruk og maksimal kreativitet for enhver DIY-elsker. Det er altså ikke uten grunn at vi er så begeistret for Neon LED Flex lysene!

  Gjør det selv - enkelt og greit

  Hvis du skal lage et mer avansert skilt og trenger å klippe av LED-stripen, har vi markert hver meter for deg for å gjøre det enkelt. Uansett hvor du skjærer stripen i to, må du huske å forsegle med vår allsidige silikonlim slik at lyset holder seg tett. Du kan også finne mye tilbehør til LED strips 230V Neon Flex hos oss, slik at du enkelt kan installere lysene slik du ønsker. Enten du er på utkikk etter skjøter, plugger eller festeklips, har vi garantert det du trenger for å gjøre ditt neste prosjekt til en suksess.
  Hos oss bestiller du led strip per meter, slik at du vet at du får riktig mengde lys for ditt prosjekt. De lange stripene er utviklet av PVC silikon, noe som betyr at de kan bøyes og snurres og roteres akkurat slik du ønsker.
  {opfaqblock:103}
 • 230V RGB

 • Tilbehør

  Pris garanti led lyskilder

  Det er veldig viktig når du kjøper et nytt LED produkt at du også får med deg det riktige tilbehøret. Dette gjør at du får den ultimate opplevelsen av produktet, og at du får utnyttet alle produktets funksjoner.

  Det er forskjellige former for tilbehør du kan anskaffe når det gjelder LED strips, og på denne siden vil du kunne få et godt og oversiktlig innblikk i de forskjellige produktene innenfor denne kategorien. Her kan du altså finne blant annet strømforsyninger, du kan finne fjernkontroller for å skifte mellom lysfarger, du kan finne støpsler, festeklips og skjøtestykker.

  Du kan også finne tilbehør som gjør det mulig å dimme lysstyrken. Altså har vi utstyr som både gjør det så lett som mulig for deg å montere LED strips der du ønsker det, og tilbehør som gir dine LED strips flere funksjoner. Alt her gjør altså dine nye strips meget anvendelige.

 • Transformator
 • 230V RGB Neon Flex

  Fleksibel belysning med lysrør i PVC silikon

  Hvis du har vært på utkikk etter en fleksibel LED løsning, har vi den ultimate belysningen for deg; LED flex. Vi hos LEDlyskilder er kanskje litt vel glade i belysning, og med god grunn - det finnes nemlig et hav av muligheter når det kommer til kreativ og dekorativ belysning! Vår 230V RGB Neon Flex LED strip er et godt eksempel på det, da den virkelig kan sette prikken over i-en på ditt neste belysningsprosjekt.
  Vår fleksible LED stripe kan brukes til å forme alt fra bokstaver til ikoner - LED flex kan nemlig bøyes, snurres og formes akkurat slik du ønsker. De smarte fleksible trådene har blitt en erstatning for de tradisjonelle gamle neonlysene som ble utformet i glass og inneholdt giftige kjemikalier når de gikk i stykker. Nå kan du forme skiltet akkurat slik du ønsker, og endre det ved behov, uten at noe blir ødelagt eller knuses. I tillegg trenger du ikke lenger bekymre deg over miljøbelastningen de tradisjonelle neonlysene kom med, og vårt 230V RGB Neon Flex LED lys kommer med over 50000 lystimer. Med andre ord trenger du ikke bytte det med det første, noe som gir maksimal kreativitet og lang levetid for ethvert gjør-det-selv prosjekt. 

  Fleksibel belysning med LED flex

  RGB står for rød, grønn og blå, og når disse fargene settes sammen danner de en farge som minner om hvit. LED strips 230V Neon Flex gir deg en sømløs mulighet til å velge mellom røde toner, grønne toner, blå toner og fargen hvit, slik at du har en fleksibel belysning å leke deg med. 
  Vi har sett mange stilige Neon Flex prosjekter i garasjer, loftstuer og designerte man-caves - men også som en enkel dekorativ belysning rundt sengen, mørke hjørner eller i trappen. Det er kun fantasien som setter grenser med de fleksible lysrørene i PVC plast.

  Ikke gå glipp av tilbehøret

  Dersom du virkelig skal gå all-in med gjør-det-selv prosjektet ditt, trenger du kanskje å klippe av LED-stripen. Vi har gjort det enkelt for deg og markert hver meter, slik at du vet akkurat hvor du skal klippe. For å gjøre opplevelsen komplett, må du forsegle ethvert avklipp med vår allsidige silikonlim. For å kunne veksle mellom alle fargetonene trenger du også en fjernkontroll for å få full frihet til å velge farger på belysningen din.
  Vi har et stort utvalg av tilbehør til våre Neon Flex striper, slik at du kan ta det neste gjør-det-selv prosjektet ditt til nye høyder.
  {opfaqblock:200}
 • Alu / PVC profiler

  Pris garanti led lyskilder

  Alu -profiler med LED gir deg mange muligheter!

  Aluminiumslister er helt enkelt lister i ulike lengder og vinkler som du kan feste LED stripsene dine inn i. Når du har gått til innkjøp av LED strips, kan vi anbefale deg å kjøpe aluminiums profiler i tillegg. Dette vil forlenge levetiden på lysene dine, fordi de beskytter stripsen mot støv og vannstenk. En aluminiumsprofil med eller uten LED-lyskilde kan brukes på en rekke ulike måter, og vil gi deg en fantastisk dekorativ belysning. Noen eksempler er merking av trinn, hyller, rekkverk og estetiske løsninger på bad eller ute på verandaen.

  Korrekt tilbehør for montering vil forenkle prosessen med å få et skinnende godt resultat. Det er enkelt å montere LED stripsene inn i aluminiumsprofilene, enten med eller uten tapen på baksiden. Montasjeklips er nødvendig å ha med når du kjøper aluprofiler, så sjekk at det er rett type klips du får med deg. Produktene er merket etter type A, C, D og Z. Om du i tillegg legger med ‘ender’ til dine profiler i handlekurven blir det et komplett monteringssett!

  Vær kreativ, komponer og tilpass strips til interiøret ditt!

  Med aluminiumsprofiler som tilbehør gir det deg ekstra frihet til å style belysningen din. De har ulike lengder for å kunne tilpasses ditt prosjekt. Du kan også sette flere sammen på kreative måter, om du ønsker dette. LED strips er en fantastisk løsning som belysning under overskap, hyller eller på trapper, og kan fungere både innendørs og utendørs. Vær oppmerksom på at du ikke kan matche helt fritt, visse alu-profiler passer med visse typer LED-strips. Se til at de er kompatible med hverandre før du legger dem i handlekurven.

  Det finnes også vanntette alu-profiler med integrert LED som kan seriekobles, og passer godt om du driver med varehandel og stiller ut f.eks ferskvarer eller kjøtt. De er også særdeles tilpasset bruk i akvarier. Til utekjøkkenet over grill-området vil denne vanntette aluprofilen komme til nytte.

  Varier skarpheten på LED-lys stripsene

  En kjempefordel ved å bruke alu-profiler er at du får større valgmulighet når det gjelder lysstyrken. Det finnes hele fire varianter du kan velge mellom for å kunne regulere hvor mye av lysstyrken som slippes ut: klart, mattert, melkehvit eller svart deksel. Hvor mye lys hvert deksel slipper ut finner du i produktbeskrivelsen til produktene. 

  Vi ønsker å gi deg den beste kombinasjonen mulig av pris og kvalitet. Vi hos LEDLyskilder.no er her for å hjelpe deg med alt du behøver! Ta kontakt med våre kunnskapsrike medarbeidere på kundeservice om du trenger hjelp.

  {opfaqblock:214}

 • Badstubelysning

LED strips

Det er ingen produkter i denne kategorien.

LED Strips

Det er mye flott man kan utsmykke hjemmet med, som både er rimelig i pris og enkelt å montere. Det kommer mye an på hva du er ute etter, men lys fra LEDLyskilder kan gi deg veldig mye fornøyelse, og spesielt om du er interessert i LED strips. Det er noe som har bare steget i popularitet de siste årene, og det er det mange gode grunner til. En LED stripe er noe som ofte bare kan kastes på veggen, så er den i gang. Det er en smidig måte å få lyskilde på, samtidig som utvalget hos oss gjør at du får det akkurat slik du ønsket det!

Det store utvalget av LED Strips hos oss!

Når du skal kjøpe noe, uansett hva det er, så er du avhengig av å ha valgmuligheter. Du vil ikke bli tvunget til å kjøpe noe du kanskje ikke føler deg helt komfortabel med, og det er noe vi hos LEDLyskilder definitivt ønsker å unngå. Vi vil at du skal være fornøyd med det du kjøper hos oss, og det gjelder uansett om du kjøper LED striper eller RGB led strip. Det er som sagt mye å velge mellom, og for deg så handler det i aller største grad om å utforske akkurat det, for å se om vi kan hjelpe deg med det du er ute etter!

Som du allerede kanskje har sett selger vi LED strips i flere forskjellige kategorier, det er jo snakk om stort sett det samme, men variasjoner innen volt og om det er RGB eller ei. Vi har også en kategori for trappebelysning, som er mye smidigere å få til enn du kanskje tror. Vårt ønske er det at vi har et så stort utvalg som mulig, uavhengig på hva du faktisk er ute etter, derfor ser du at vi har så mange ulike LED striper til salgs.

Les nøye gjennom informasjonen tilgjengelig

Når du skal kjøpe noe som dette er det viktig at du faktisk vet hva du kjøper. Eller sagt på en annen måte, at du vet at det du kjøper er riktig for ditt behov, og at du vet hvordan det monteres. Har du ikke så mye erfaring med slike ting kan det være vanskeligere enn du tror, men det er derfor vi har kommet med produktbeskrivelser for alt vi selger. Da får du all relevant informasjon om akkurat den varen du titter på, og som interesserer deg.

Ved å gjøre det har du sikret deg selv en så stor sjanse som mulig for at du har kjøpt korrekt vare. Det tar deg jo bare noen få minutter å lese gjennom, og er noe som kan spare deg massevis av tid og hodebry. Såpass bør det være verdt, og det er jo viktig informasjon tilgjengelig som for eksempel sikkerhetsstandard. Visse av våre LED striper er vanntette og kan motstå regn, og er derfor perfekte å bruke utendørs. Men alle er ikke det, og det er jo noe du bør vite om før du foretar et eventuelt kjøp. For all del, du kan bare returnere varen, men som sagt, det vil bare ta deg tid!

Vår kvalitet – din trygghet

Lyskilder er ikke noe man skal tulle for mye med. Selv om det kjøper hos oss er veldig trygt så er det naturligvis sånn at det kan gå galt. Derfor skal du følge vårt råd om å lese all info du behøver om LED strips, men samtidig som du kan stole på at det vi selger er av aller høyeste kvalitet. Det betyr ganske mye faktisk, for vår erfaring i bransjen gir deg den tryggheten du behøver til å foreta alle dine kjøp, samtidig som du ser at prisene våre er mer enn rimelige i forhold til det vi tilbyr. Vi ønsker å gi deg den beste kombinasjonen mulig av pris og kvalitet, så du kan handle i trygghet, og det eneste du behøver å bekymre deg over er det å finne den LED lys stripe som du er ute etter.

Variasjon er alltid en styrke, og det er noe vi er stolte av å kunne tilby for alle våre varer. Om det er sånn at du behøver bare noe ekstra tilbehør eller utstyr for LED strips så har vi det også, og vi har også fjernkontroller som kan være veldig smidige å bruke. Pass bare på å finne en fjernkontroll som passer for det du har, eller det du kjøper, så vil du ikke ha noen problemer med det!

Mange gode grunner til å handle hos oss

Vi ønsker å være den beste mulige butikken for deg, uansett om det er snakk om det brede sortimentet vi har i utvalget vårt, prisene vi kan tilby dem for, eller generell kundeservice som vi kan gi deg. En kombinasjon av alle disse tingene gjør at vi er den beste butikken på nettet for lyskilder, uansett om det er LED strips, RGB led strip eller noe annet du er ute etter. Vi har flere års erfaring i bransjen, og gjennom disse årene så har vi lært en ting eller to om hva våre kunder forventer, og hvordan en god butikk faktisk oppfører seg.     

Det er blant annet derfor du har 21 dagers full returrett, noe som er mer enn det den norske loven krever. Vi ønsker at du skal få god tid til å sjekke om varen du har kjøpt hos oss er tilfredsstillende eller ei. Om den ikke er det så sender du den bare tilbake, helt uten problemer. Og sannsynligheten for at du finner lyset du er ute etter er ganske høy, vi har tross alt over 100 000 produkter i lageret vårt!

Du er også mer enn velkommen til å ta kontakt med kundetjenesten vår om det er noe du lurer på, om det er en generell henvendelse eller om det er sånn at du er ute etter tips. Vår ekspertise skal være til fordel for deg, så nøl ikke med å ta kontakt, vi hos LEDLyskilder.no er her for å hjelpe deg med alt du behøver!